:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A hétvégén lesz ám Nyirádon Rallycross Európa bajnokság!
Repülő autók + minden... :)))
A szállást déltől lehet elfoglalni.
Mindenkitől elnézést kérek,mert ezt elfelejtettem kiírni,akkor amikor megtudtam én is.
Gyuri.
A madarak vmi túraendurósról csiripeltek :-)
Bízom, hogy most nem lesz ilyen, mert bejáratós a gépem és a 90 a vége, nem a stabil utazója:) A sor elejére és max. 80-as tempóval szándékozom beállni...
Vadmotoros: Én Győrből megyek, de sajna korábban, mert asszonypajtást fel kell szedni Pápán...Tényleg, mikorra érjünk Sümegre? Mikortól indul ott a sátorverés?
Lenne 1 kérdésem.
Ki mondta a legutóbbi szocitúrán a felvezetőnek,h miért nem megy 90-el?
Mindezt ugyebár a sor elején értve...
A túrára ajánlott tele tankkal indulni,(MZ,és JAWA-t tekintve),mivel kb. 150-180 km az út.Pontosan nem tudtuk megmérni,mert mindig volt valami,ami miatt ez félbeszakadt.De KB ennyi.Ezt szerintem simán elbírja még 2 személlyel is akár az ETZ,akár a JAWA,egy tankolással.
Gyuri.
Hurrá!
már csak 10 órát kell dolgoznom és indulhatok a túrára!!! :)
Holnap elég későn, kb 6-7 óra felé indulok Sümegre a következő útvonalon:
Komárom-Győr-Pápa-Sümeg, vagy Komárom-Kisbér-Pápa-Sümeg. Ha van jelentkező aki velem tartana akkor azt szivesen várom
Ahha,így már jobban látom...éljen a Mátrix!
NeO
Bevált köszönöm.A 24 óra alatt 535 kört tettünk meg,azzaz 1800km-t.A múgy minden rendben volt semmi hiba.De lesz majd beszámoló az mzklubbon
.
Hali! Én lemértem útvonaltervezőben, a táv az összesen kb 160-170 km, egy kis extra csalinkázással rászámolva. De itt van az amúgy is igen kitűnő www.viamichelin.com útvonaltervezőben készített útvonalterv: Nem pontos, és csak két részletben tudtam megcsinálni, de iránymutatónak jó. Bocs, de a linkek ilyen marha hosszúak, html-t meg nem tudok szerkeszteni:)
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210506199lS20J406198105842638765ITIWG2i11133gbr0026110h10041010041010010010072006198039.004-1.00110001001001001001001003gbr011011&pim=true&vh=CAR&distance=km&devise=1.0%7CEUR&carburant=Essence&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&strTypeStep=0&strVehicle=0&carTypeHidden=Citadine&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&conso=6.0&strStartAddress=&strStartCP=&strStartCity=Sumeg&strStartCityCountry=1741&strDestAddress=&strDestCP=&strDestCity=Zanka&strDestCityCountry=1741&intItineraryType=1&strStep1Address=&strStep1CP=&strStep1City=Kekkut&strStep1CityCountry=1741&strStep2Address=&strStep2CP=&strStep2City=Nagyvazsony&strStep2CityCountry=1741&strStep3Address=&strStep3CP=&strStep3City=Tihany&strStep3CityCountry=1741&dtmDeparture=17%2F07%2F2006&carbCost=1.3&image.x=30&image.y=14
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/ItiWGPerformPage?E_wg=210506199lS20J406198111311648625ITIWGaw11133gbr00ak118v101o10111i101b110417410007WuFua2E06ODI1MQ00100e1243wg948251100101o10111i101b110417410007U-xtZWc06ODMzMA00100e1243a8p48330100100131m10111g101911041741000gS_FwdGFsYW5083Rp00001009114zvet100101p10111j101c11041741000jQmFkYWNzb255dG9tYWo000010091143wg5100101t10111n101g11041741000nQmFkYWNzb255dPZyZGVtaWM000010091143wgr10010010072006198039.004-1.00150001001001001001001003gbr011011&pim=true&vh=CAR&distance=km&devise=1.0%7CEUR&carburant=Essence&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&strTypeStep=0&strVehicle=0&carTypeHidden=Citadine&caravaneHidden=false&typeCarbHidden=essence&conso=6.0&strStartAddress=&strStartCP=8251&strStartCity=Z%E1nka&strStartCityCountry=1741&strDestAddress=&strDestCP=8330&strDestCity=S%FCmeg&strDestCityCountry=1741&intItineraryType=5&strStep1Address=&strStep1CP=&strStep1City=K%E1ptalant%F3ti&strStep1CityCountry=1741&strStep2Address=&strStep2CP=&strStep2City=Badacsonytomaj&strStep2CityCountry=1741&strStep3Address=&strStep3CP=&strStep3City=Badacsonyt%F6rdemic&strStep3CityCountry=1741&dtmDeparture=17%2F07%2F2006&carbCost=1.3&image.x=26&image.y=3
üdv:magush.
Hali! Skacok, erdeklodnek, hogy a turautvonal milyen hosszu? Kombinalnam az olajkeszletemet..
Harmadszorra nemfog esni.
sorszám: 9175 (58327)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-19 19:30:43)
Örömmel jelenthetem,hogy elkészült a Jawa,ezért aztán ezzel fogok menni.Hogy milyen lett,azt még csak GOSS látta,mert tegnap bejártuk az én kedvemért a túra utolsó 25-30 km-t mégegyszer,csak hogy én is lássam.Ezt a részt ugyanis az időjárás viszontagságai miatt hagytuk ki már nem egyszer.
És még valami!
Én kétszer voltam eddig TIHANYBAN,és mindkét alkalommal JAWA-n ültem,és mindkét alkalommal esett az eső!Úgyhogy az esőruha nagyon ajánlott azt hiszem.
TIBI72!
Bélafi Dávid 3 motort jelzett,három emberrel.Ne kérdeztem,de valószínűleg sátor.
Gyuri.
Bambi!Bevált a szelep?Hány kört mentetek vágül?Mesélj!!:))
Sziasztok!
Eladó az ETZ-m. 150 ccm, 25-ös pairokkal, most lett felújítva kívül belül. Új főtengely, dugó gyűrű, festés. Hibátlan állapotban van.
Az ára. kb. 120000 HUF
Vérzik a szivem, de kell a pénz másra most sajna.
Kösz a lelkes válaszokat:)
az időjáráshoz javaslom ezt, elég megbízható:
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=veszprem
A mi esetünkben talán megteszi a sok 2T motor.
Ha elég ügyesek leszünk elég nagy CO, CH felhőt tudunk a helyszínen készíteni egy kis NOx kibocsátással együtt :) .
Halál az esőfelhőkre!
:)
"A felhők oszlatásához 2400 liter folyékony nitrogént, 20 tonna granulált széndioxidot, 500 darab ezüstjodiddal töltött pirotechnikai eszközt, és 100 csomag por alakú reagenst készítettek elő."
További részletek:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20060716vegyszerrel.html?pIdx=2
Azt mondod a felhők berezeltek vadászgépektől és eliszkoltak??:DDD Ez Fántásztikus Sajókám...:DD
Szakirodalommal, majd úgy jársz,mint én az ETZ251 használati utasítással, elküldtem mélben vmi megadott cimre és azóta se került fel a honlapra...:D
Téged átvertek :-)
"A következő napokban forróság várható hazánk területén, és nem lesz ritka a 35 fok feletti csúcshőmérséklet sem. Péntektől egyre erőteljesebb gomolyfelhőképződés várható, és főként a késő délutáni, kora esti és éjszakai órákban várható helyi intenzív, heves zivatarok kialakulása."
Kérném a szervezőket,h a G8 csúcstalálkozóhoz hasonlóan vadászgépekkel biztosítsák a zavartalan napsütést! ;-)
Téged átvertek :-)
" Legalább a hónap végéig nem várható jelentős változás időjárásunkban, azaz marad a sok napsütés, a magas nappali hőmérséklet, igazi strandidő valószínű."
"Péntektől fülledtebbé válik az idő, a sok napsütés mellett főként délutánonként elszórtan záporok, zivatarok alakulnak ki. A hét végén kisebb viharok kitörésére is van lehetőség."
Azért ide írok, mert itt ismerek viszonylag sok embert :)
Szal nem tudná megmondani valaki véletlenül, hogy hogy lehet feltölteni a szakirodalomba cuccokat?
Megkértem ugyanis egy barátnőmet és lefordította a lehúzónyomatékos néet szöveget :)
Esetleg ötlet, hogy mi legyen a következő munkája? :)
Vince
Szia Bambi99,
A foglalást töröltem, nem jár anyagi vonzattal.
Üdv. Tibi72
TISZTELT SZOCITÚRA SZERVEZŐ!SAJNÁLATTAL KÖZLÖM,HOGY A MOSTANI TÚRÁRA,CSALÁDI OKOKMIATT KÉNYTELEN VAGYOK KIHAGYNI.A LEFOGLALT SZÁLLÁSOMAT,HA LEHET VISSZAMONDANÁM,HA NE AKKOR MONDJ EGY CÍMET,ÉS AZ ÖSSZEGET ÉS AZT PIROS CSEKKEN ELKÜLDENÉK.KÖSZÖNÖM ELŐRE IS.ÉS LENÉZÉSTKÉREK A KELLEMETLENSÉGÉRT.üdv bambi
Szia Magush!
Nagyon helyes! Minden utas így kezdi, és majd azt veszed szép lassan észre hogy szinte nem tudsz egyedül sehová menni, mert többé nem akar leszállni :-))
A sátor miatt nem fontos hogy hányan jöttök. Azért köszi hogy szóltál, így tudjuk kb hányan leszünk.
Üdv. Tibi72
Jaja :)
Rendesek voltatok nagyon!
A barátosném is mondta, hogy tök jó fejek vagytok :)
Sajnálom, hoyg nem tudunk menni a Balcsira. Olvastad, hoyg miért nem bírt menni a gép? :)
Ui.: A képeket hol tudom megnézni?
Vince
A túrára evőeszközt, tányért, bögrét stb mindenki maga szokott vinni. A kenyereket ált. a szombati guruláson szoktuk megvenni a látható létszám függvényében.
A motoron és bankkártyán kívül semmire sincs szükség.
:-D
Nyah,hát ezt így elég nehéz összefoglalni, de pl zseblámpa, szúnyogriasztó krém, esőruha azért erősen ajánlott.
Olvass el néhány túraleírást itt az oldalon és kibogarászhatod,h neked mire lehet szükséged.
UI:
Tibi72! Barátosnőt tegnap először motorra ültettem (eddigi álláspontja az volt, hogy ha fél évig nem borulok a mocival felül mögém, mert fél tőle meg tőlem is:) )aztán túráztunk egyet Pápa-Balatonakali-Veszprém-Pápa útvonalon. Szóval ez azért jó, mert nem 1edül, hanem ketten megyünk a túrára, továbbra is sátorral. Nem tudom fontos infó-e, de gondoltam bejelentem:)
Üdv!
Most írta Tibi72, hogy vigyünk evőeszközt+tányért, kérdésem, hogy mi az még, amire mindenképp szükségem lesz, de kezdő motorostúrázóként nem jutna eszembe vinni? Mik a tapasztalatok? Kösz:)
Én meg tartottam benned a lelket:-))
Arra még futi talán :)
Amúgy nekem meg olyan mákom volt a túrán, hogy az első falu előtti emelkedőn eresztett le teljesen a gumim, és pont egy gumis elé gurultam be :D
Fater hozott Patakról egy belőt, azt beletettük, mert a srácnak nem volt és már mehettünk is tovább :)
Meg a másik bajom az volt, hogy kicsit erőtlen volt a gép.
Mint a múlt héten kiderült, ez meg annak tudható be, hogy csak 1.5 gyűrüvel üzemelt :D
sorszám: 9151 (58107)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-15 21:51:07)
Szia!
légy szíves írd meg hogy mi kellene neked,mert azt a hozzászólást nem találom sehol sem.Mailben jobb lenne,aztán írom a részleteket.
cím:horgasz78@citromail.hu
cím 2:horgasz78@vipmail.hu
Gyuri.
Én sajnos nem voltam a túrán.A defekt pedig nagyon peches dolog.Én is kaptam az ETZ vel nem olyan rég,és nem is egyet,hanem mindjárt két szeget a hátsó kerékbe.szeremcsémre csak 15 Km re voltam Sümegtől,hazahoztak kocsival,felmentem a padlásra,lehoztam a tartalék hátsókereket,visszavittek,és mikor kicseréltem,már jöhettem is haza vele.Hát nagyjából ennyi történt.A Címet megkaptam,mélben írtam hogy neked ajándék a kuplugkosár.Csak az utánvét díját kell fizetni.
Gyuri.
Sziasztok,
Egy dolog a jövő hétvégi túrával kapcsolatban: a bográcsozáshoz evőeszközt, tányérat hozzatok! Vagy nem tudom hogy volt legutóbb, közösen vettétek meg?
Tibi72
Hello!
Nagyon rendes vagy köszönöm!
Igazából azóta csak a szívás van vele.
Azon gondolkoztam, hogy átalakítom vissza a trophy rendszerüre, hátha az öt rugó jobban megfogja, de ha ven komplett kuplungod, az is kajak jó lenne! Nemtom mennyit tudok fizetni, de majd igyekszem a legtöbbet kihozni magamból :)
Most elvileg lesz kessem, mert járok melózni, de ebben a betyár világban...
Sárospatakon lakom amúgy. Te nem voltál a pataki szocitúrán?
Az enyém volt a defektes 25-ös sárga TZ
Újabban azt produkálja, hogy nem hajlandó leejteni a fordulatot, úgyhogy megtisztogattam a súbert, meg kapott egy kis vízpapírt is, csak finoman. Sikerült eltörnöm a súbertűt, úgyhoyg most arra vadászok :)
Max veszek kedden. a címemet megírom e-mailben. Köszönök mindent!
Vince
sorszám: 9147 (58065)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-13 16:29:42)
Hali!
Akkor sztem érdekelnének a cuccok,feltéve ha jók a Ts-be.
A részletekről(mi,mennyi,hol,stb..) kérlek küldj nekem mailt: szocimotoros@citromail.hu
Helló!
sorszám: 9146 (57986)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-13 16:31:33)
Nekünk sajnos az anyagiak miatt le kell mondanunk a túrát:-(
Remélem jó időtök lesz!
Üdv.
ezek ügyében csak akkor tudok segíteni ha az ETZ alkatrészeivel megeggyezik.Amúgy ezek vannak.
Gyuri.
szia!
Én egyben szoktam mindent cserélni,nem szedegetek szét semmit.Ezért ha kell a kuplugkosár,vagy ami azon van,kapsz egy kosarat egyben,aztán leszeded róla azt ami kell neked.
Gyuri.
Ha Sümeghez közel laksz,akkor elviszem neked,ha messzebb,akkor dobsz egy címet és vagy feladom postán,vagy elküldöm buszsofőrrel.Ez a két megoldás létezik.A pénzt hagyjuk,.mert ha úgy van,majd megmondod mennyit ér meg neked.Az én motorom (ETZ)úgyis eladó lesz mikor a JAWA elkészül.De legkésőbb a szocitúra után azonnal.
Gyuri.
Az elozo szociturarol megirhatna valaki a cikket aki ott volt a fobb reszeken, mert en kb a Moras szereleseket tudom megirni nagyreszt. :)
Jubi van Kenó,mi?!:-)
Ok,majd ha észhez tér a fímél,akkor elolvaslak.
Nekem tegnap este óta a régi címen nem jön be már a szocimotoros. Ez most direkt?:P
Mivel nem tarthatok Veletek, így mindenkinek jó utat oda- és hazafelé, s kellemetes együttlétet kívánok!
Néztem, már írom is saját dolgaimat összefelé:)
Ha esetleg eddig nem tettem volna meg, és is jelentkeznék erre a Jubimotoros találkozóra.
A motorom köszöni szépen, jól van, a söprűdrót bevált, és a hiányzó 4. fokozat sem jelent különösebb akadályt a túra előtt.
Ettől függetlenül csacsi-ragyira fogom törölgetni én is, csak hogy emeljem a 10. túra fényét.
Sanyi
Ja Tesho! Küldtem mélt!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|