Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Jók ezek a havas képek... :)))
ajánlom az MZ történetét finnül ez is megtalálható az oldalon:)
Finnország? MZvel?
hejj az nem semmi
itt egy link:
http://www.mz-finland.com/
A cikkek kukac szocimotoros.hu cimre is irhattok azt tobben olvassuk es mas is tud kepet feltolteni mar, nem csak en.
Oupsz! Bocsi a duplázásért! :-) Elszúrtam...
Én feltöltöttem őket az FTP -re, HyGy közbenjárására várnak... (/boky/ könyvtár)
Én feltöltöttem őket az FTP -re, HyGy közbenjárására várnak... (/boky/ könyvtár)
Hali!
Sokan kattingattak a túrán fényképezőt, ha hozzájuttok küldjétek be a képeket a galériába, kíváncsi volnék rájuk! Kösz:) Amúgy milyen túra van tervben még idén?
Hello Soma!
Rég nem hallottam felőled! NEm is válaszoltál mailre! Rrmélem nem az van, hogy két hete megállás nélkül motort szerelsz...
HyGy!
FTP-n feltettem egy cikket a Tesho könyvtárba txt-vel.
A legútóbbi túrán készült nem túl sok képemet egyenlőre nem tudom feltenni,mert a fényképező spec. USB kábele Bp-en van, talán 7végére megoldódik ez is,de majd úgyis szólok.
Köszönöm!
A X-ikhez is volna pár fotóm, de most én sem vittem túlzásba a kattogtatást....tehát egy emailban is belefér.
üdv, Norbi
Aki tett fel kepet az ftp-re (akarmikor is) es meg nem tettem ki az irjon mar emailben hogy hova tette mert a tobbit nem birom beazonositani.
IX. szocitura Csnorbi kepek a galeriaban
Munyi es mi a velemenyed a hallelujjjarol?
Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaérkeztünk! Furfarag! Remélem nem sok rosszat mesélt Balansz az utazásról, néha koccant a bukó, de azért egész jól bírta.
Jól éreztem magam. Jó volt rég látott arcokat látni.
A szervezőknek köszi mindent!
Üdv!!! :o)
Hogyan tudok képeket feltölteni?
Az FTP -hez külön kell account -ot kérni? Nekem anonymous -ként nem ment...
Hello!
Mi a tábort elhagyva Attilával és Zsandival beájultunk a Balatonba, és kipihentük a szombati napot egy nagy fa árnyékában. Aztán délután szép pianóban hazagurultunk a lemenő nap kíséretében. No eső, no problem! :)
Gyuri, legközelebb megnézzük Sümeget is, csak ne legyen megint 50 fok!
Vaughan! Leírás, kép, kép, kép!! :)
Amúgy engem érdekel Finnország. Addig meg feladom a lottóimat...
Sziasztok!
Mi is hazaértünk este 10h.-ra.Megálltunk fürödni Balatonberényben, és Agárdon :-))Ja ,és finom hekket ebédeltünk, és esőt csak a Tv-ben láttunk:-)
Sziasztok!
Örülök, hogy eljöttetek a túrára! Remélem a meleget és a hállelúát leszámítva jól éreztétek magatokat! Bánt a dolog, mert pénteken még úgy volt, hogy mire visszaérünk, a hállelúja sereg elmegy a kempingből. (De legalábbis 9-ig). A WC és zuhanyzó sem így lett betervezve, szóval tényleg bocsi a helyzetért!
Goss
szevwasztok!
hát biz hazaértünk mi is a finnországi túra bejárásról. :-)
isteni hely! igazi túramotoros paradicsom! a benzin ára kicsit necces, de egyszer kibirható ( 400Ft/L ). a füstölt rénszarvas hús isteni, a sült lazac pedig fenséges!
ha valakinek lenne kedve jövőre csatlakozni szivesen venném. mi tuti kimegyünk motorral!!! cirka 5500Km.
az idén lesz még szocitúra?
szervez valaki? és hová?
Tegnap én is rendben hazaértem, Szombathely felé vihar sem volt.
Mégegyszer köszi a szervezést és a vacsorát!
Hazaertem en is. Sietni kellett, de azert az esot egesz jol kifogtam. Veszprem es fehervar kozott vegig esoben. Fehervaron volt csak igazan durva: allt a hengereken a viz;)
Aztan beertem pestre es abban a szurasban tulfolyt a baloldali porlaszto megint:D De jo volt, remelem mihamarabb mehetunk megint:)
Na bumm, és pont milyen képet csináltál :-)) Amúgy hazaértem én is, csak most otthon nincs net. Attilával és Morával strandoltunk a Balcsin, így a veszprémi vihart lekéstük, hehe.
Hali!
Nekem egy kicsivel több képem van.
Hová küldjem hogy ki tudd tenni?
Üdv: Tomi
Valamint koszi a helyi szervezoknek a kozremukodest.
Mar a galeriaba masoltam be.
Na a ket darab kepet amit mi csinaltunk bemasoltam :)
Hazaértünk!!
Király volt a túra!!
Gyuri!
Istvánnak nincsen netje, nem tud mailozni. Viszont nekem megirhatod a kipuf dolgot, sokat találkozom vele általában mert ő is budafoki.
üdv,
Norbi
üdv, Norbi
sorszám: 9207 (58567)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-23 18:12:44)
Halihó!
Rendben hazaértünk! Először Pápára kb fél egyre (mi Devecseren megvártuk hogy a vihar elmenjen), aztán én is Győrbe estefelé. Nagyon jó volt, kösz a szervezést! Mikor lesz a következő szocitúra és hova? Arra már viszek tartalék bowdent és egyenirányítót:D
Jó pihenést mindenkinek.
András
Sziasztok!
Mi már tegnap éjjel haza érkeztünk, de csak most férek géphez.
Mivel a hirtelen haza indulás miatt nem tudtam mindenkitől elköszönni, ezért elnézést kérek azoktól, akik kimaradtak.
Tetszett a túra nekem is meg, a Balázsnak is, máskor is fogunk menni.
Sziasztok! Én is hazaértem. 3 nap=827 km
Pistinek üzenem!!!!(Vízhűtéses JAWA)
A CZ kipufogó,az amilyen kell neki!A többit mailben majd.
Gyuri.
Gyuriékat nem verték meg!De lehet hogy savanyú arcot vág majd valaki ez ügyben....A többit mindenki tudja!
Ma este már nem leszek gépközelben,úgyhogy csak holnap tudok válaszolni mindenkinek.
Gyuri.
Üdv mindenkinek!Én nem is írom hogy én is Szerencsésen hazaértem,mert én tényleg itthon voltam.
Örülök hogy sokan voltunk,és remélem azt is,hogy valamennyire mindenki jól érezte magát.Bár a fórumon biztosan vegyes érzelmek lesznek majd ezzel kapcsolatban is.
Én jöttem el utoljára a táborból,3 másik motorossal,kb 11 órakor.Nem volt semmi gond a kijövetellel.
A haleluját pedig legközelebb kihagyjuk!!!Amúgy valószínűleg azért az 1 milláért csinálta a tulaj amit kaszírozott vele.
Gyuri.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Szatuna kft által gyártott oldaldobozokkal? Mennyire könnyű felszerelni, vízálló-e mennyire törékeny? köszi
Hja nem tom mennyit mentem a hetvegen de sokat. :) Nem is ertem, hogy hogyan de valami olyanra emlexem, hogy kb 100km-vel tobbet mint a Norbi.
Na en is haza erkeztem. Jo faradt vagyok. Asszem ez volt az egyik legfarasztobb szocitura. :) Sztem a nap miatt.
De azert jo volt.
Gyuriekat nem vertek meg?
Helló!
Én már bő fél órája hazaérkeztem szerencsésen, igaz útközben a Czövi átka lesújtott ránk, mert veszprémnél elkapott egy igen heves zivatar ami jól eláztatott minket. Amúgy az út viszonylag unalmasan telt. Szombat este viszont beértem volna egy kis kevesebb HALLELÚJÁ-val is :) Nem a szervezőket hibáztatom, mert mint megtuduk ők is csak az utolsó pillanatba tudták meg.De azért jó kis túra volt ez is. remélem hamarosan újra találkozunk!
Teri,Kálmán, Zoli és én is szerencsésen hazaértünk (már pár órája:-)
Köszönjük a szervezést, a finom vacsit és a közös gurulást.
Halleluja .,|,,
Sziasztok motorosok!
Rengeteg nagyszerü élményt és sok látnivalót, jó időt, meg balesetmentes túrázást kívánok mindenkinek!
Remélem a következőn ott lehetek én is! ;(
Vince
Hello,nem jön valaki kora reggel pest felől,megnézni a szoci túrát?
Üdv
Sajnos eddig még nem tudtam jelentkezni,mert nem volt biztos, hogy megyek. Ma reggel sikerült levizsgáztatnom a motort.(Ezzel mindent elmondtam) Viszek sátrat, és tényleg bocs a késedelemért.
GurgaPeti
Szombat reggel 9 körül érek a kempingbe, már a múlt héten jelentkeztem villámpostán. 1 fő 1db twinsport Jawa.
Üdv: Gyuri
Na a pontos cim is megvan kitettem a szocitura menube. :)
Na Tibiek mar kint vannak a kempingben, a Gyuriek meg tablazzak a foutat :)
Sracok!
Valaki pestrol ugy este het korul? Ha igen, akkor +36-20-4600-654
De nem 90-et mondtam, hanem 80-90-et. Az 50-60-as totyorges mar durva volt, es nem azert szoltam mert a DL-el voltam nekem tok mind1 bekapcsol a venti azt kesz. :) De a jawam tuti nem szerette volna. Valamint a tura feltetele az elejetol az volt, hogy sik terepen 90-et tudjon menni onerobol.
Ezert is van az, hogy az eleje menjen 80-90 kozotti tempont ahogy a korulmenyek engedik, a kissebb teljesitmenyu motorok menjenek a sor elejere az erosebbek pedig hatra, mert a vege igy olyan 90-100-110 korul is fog jonni. De ez eddig is mindig igy volt kiveve a 9. szoci turat. ;)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|