:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Csákó!
Jösztök hétvégén Tokajba? Suombaton lesz a felvonulás 14.00-től. Ezzel kapcsolatban köszi az infókat Vinuttának!
mzzzz
Győző!
Jó kis cikket írtál! Nem semmi,h kb 1 év után is ennyire emlékeztél dolgokra!:D
A kép kifejezetten tetszett,amin én küzdök a bográccsal :DD
szevwasztok!
Darányi Petitől kaptam képeslapot alaszkából. azt irja üdvözöl mindenkit! egy saját maga által készitett lapot küldött. az alaszkai naplemente látható rajt.
szivesen cserélnék vele... :-)))
Én szept. 23-i hétvégre szavazok. Előtte nem jó, két hétvégén is esküvőmeghívás...
Itt valami nagy sotet titok lappang, hogy a szep16-ai megnyilatkozasra csak egy :) a valasz ... gyanus.
Na a peetairnak is jo a szept 16 szal akkor lehet az az idopont is.
Gyulai túra jövőre várható.
A gyulai túra már volt vagy elmaradt?
Nem az lett volna augusztusban?
Ha lehet, akkor en a Szept. 16-ai turanak orulnek. Akkor talan mar asszonyt is el tudom vinni magammal, meg a dobozok is kesz lesznek.
Hat, majd kerek egy elerhetoseget es ott meg birod kerdezni. :)
bye
HyGy
Gyúú!
Az biztos nagyon izgi lehet! :)
Szerinterd érdemes elindulni 150-es ETZ-vel?
Mer ha igen, akkor megyek!
Vince
Tervezi valaki,hogy megy az aug. 18.-20.-án lévő MZ találkozóra Zschopauba?
Par embernek beszeltem a szaharallye-ról erdekelne innen szocisokat? En is meg erosen gondolkozom, hogy jo lenne menni. :)
Annyit beszeltem az emberrel, ha lenne tobb szocis, akkor potalkatreszt elvinnenek kocsin.
bye
HyGy
Hát, ha más lehetőség nincs akkor legyen a 16-i hétvége. Részemről OK.
üdv, N.
sorszám: 9270 (59335)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-08-03 16:40:53)
Akkor legalább lehetne a 16-tól kezdődő hétvégén.tegyük fel kérdésnek szerintem.
Az van, hogy se en se PeetAir nincs itt aug 26-tol szeptember 10.-ig (szal 10.-en jovunk haza)
bye
HyGy
Sziasztok! nem tudjátok annak a srácnak a nevét és elérhetőségét, aki a SÁrospataki túrát szervezte??
Egy Yamahával volt és egy sárga VW-Bogárral. Irtó fontos lenne!!!!!!
http://www.terkepcentrum.hu
REndesen benne a Dunántúlban Te. Megnéztem térképen!!
Jól beszélsz :)
Akkor még jó idő is van viszonylag.
Merre van ez a Tamási? Hátha mostmár én is vágig tudnám gurulni a távot :)
Vince
Szeptember 1. hétvégéje szokott lenni,de ez persze nem szentírás,csak legalább mondd meg,h miért akkor legyen!:)
Őszntén szólva,én is jobban örülnék ha max.Szeptember 10-ig lenne valahogy az időpont.Utána már hidegek az éjszakák.Főleg sátorban.Szerintem ezzel sokan egyet értenek.
Na nézd már! Három hét után Soma bácsi életjelet adott magáról! Rendkívül ritka jelenség voltál most errefelé!
Na én is csak felvonulni megyek, mert a kessel takarékoskodni kell. Ott lesz Vince is. (De ő lehet több napra megy).
Na majd írj!!
FEri
Hááát, szerintem kicsit későn van.....augusztus végének jobban örülnék.
üdv, Norbi
Feri bácsi nyugi, Soma bácsi szabin van. Motorszerelés és tankolás csak fizetés után, de Tokajba már azzal akarok menni, mármint csak felvonulni. Ezek a csóró Zempléni szocisok mi??:D
Én mennék felvonulni Tokajba! Ezek szerint megvan még a paripa?? Ferit is be kell szervezni ám:)Jövő 7től már melózom, majd akkor bővebben irok ide:).
Na arra gondoltam hogy szept 22-24 lenne az idei uccso szoci tali, tamasi kornyeken. :)
Ó Te szegény! :)
Tokajban szokott lenni Black Dragon találkozó, tavaly nagyon jóó volt :) Volt Vazelin csúszda, meg iszapbirkózás is :D
Szerinted neveztem? ;)
Nem olyan túl sok szeintem a beugró és három nap berugás, meg koncertek, filmek, vetélkedők :)
Vince
Ugy ertem, aki tud segiteni a fel le meg mittom en milyen vezetesben :) mert az nem tul jo ha csak en egyedul tudom az utat. :)
hát a tatárok elég rég jártak arrafelé... tehát van esély... :-))))
Az idei utolso! :) Azaz a 11. szoci tali.
Valamikor szeptember kozepe utan kene kicsivel.
De akkor ha tetszik nektek, ossze iratok egy tervet a kaccal, aztan bejarjuk.
Lakik meg valaki arra fele?
bye
HyGy
Kulio! Motorostalálkozó, három napos. Aug 10. környékén. Vinutta pontos infokat tud.
ha már egyszer hallelúja, akkor legalább igy!!!
azért ez nagyon odab@sz!!!
http://www.lordi.fi/main.site?action=siteupdate/view&id=40
mikor mi lessz tokajban?????????
szimpatikus ötlet!
mi benne vagyunk!
de miért uccsó?
Már bocs, hogy beleszólok Vinutta! Háromnapos buli ez a tokaji tali, csak. Mivel nekem sincs sok pénzem ,ezért én csak, mivel, mint Vinutta pataki vagyok, egy napra mennék. De mivel napijegy nincs, csak háromnapos, ezért csak a felvonulásr mennek sokan. Azért meg nem kő fizetni!!
Na üdv mindenkinek, aki jönne!!
Bocs, hogy belepof....ztam, de enm bírtam megállni!
Jah és Vinutta, azt osztrákok meglettek, körbementek a parkolófelől és úgy nem kellett fizetniük! LEmehettünk volna mi is, mindegy!
Üdvözölnek téged is!
Üdv!
Feri
Nekem tetszik:-)Kicsit bővebben??
Tokajba nem jösztök Szocifanok? :)
Legalább felvonulni!
Vince
Én örülnék neki!És biztosan mennék is.
Van arra sok szép tó!Sátorozási lehetőséggel,STB.
Szal arra gondolt! Velemenyek?
A kacc arra gondolt, hogy mi lenne ha tamasi es annak kozeleben lenne az uccso tura?
A hallelujjja emlékeztetett a Magykafogó című rajzfilm végére, amikor a macskák "megtérnek", azaz nem bántják az egereket. Labdáznak, tollasoznak örömmámorban úsznak(a WC-n ülve énekelték a tábortűz zeneszámait). "Aranyosak"! De ez nem az én világom. Aki másképp gondolja, másban hisz az nem igazi hitü ember szerintük. Kicsit agresszíven kapcsoltatták le a mi zenénket. Lehet, hogy ők többen voltak, de mi erősebbek voltunk. Nem igaz?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|