:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Itt egy video ako nem látta még nézze meg:
http://drbike.hu/alapitvany/files/alapitvanymotoros768.wmv
Netán egy kamionoshoz van szerencsém? :)
És merre szoktál szállítani?
Ha jársz Sárospatak felé, akkor járnék haza Veled szivesen ;)
Egy sörre, meg szállásra a vendégem vagy :)
Vince
Semmi, nehogy férreértsd, ez csak amolyan szólás, minthogy miondenki rendőrnek születik, vagy hogy a szőke nők hülyék :)
Semmi rasszista kijelentés nem volt benne
Sőt! Csípem a kamionosokat! Messze a legkorrektebbek az utakon szerintem
Vince
Hello!
Leszünk 1 páran de eddig főként Simosok jelezték többen h jönnek De gyertek minél többen!
Karnevált is érdemes meglátogatni mert az is nagyon jó szokott lenni!
Szeva Pali!
Ok, így már tiszta sor, ha visszajönnek nyaralásból csak kikerül.
ui: fiókot máris ürítem!!
üdv, Norbi
CsNorbi!
A galériába a képeket csak HyGy tudja betenni. Már többször beszéltem vele ez ügyben, de sajnos nem volt ideje kirakni és elmondani sem, hogy miként kell kirakni. Rajta kívül PeetAir tudná még, de ő meg elfelejtette a jelszavát. Most mennek kirándulni és sok a munkájuk. Próbáld hygy-t levelekkel bombázni vagy telefonon :-)))
A iwiw-en betelt a postafiókod, hiába válaszoltam oda.
Pool
hétvégén volt szerencsém szombathelyen lenni...csak sajna a kórházba.
nyári turánkat töltöttük volna a párommal kőszegszerdahelyen ,és az első nap Cák felé, megálltunk fényképezni,és beleestem egy gödörbe.. mi be vol nőve gazzal.
nem tört ,de nagyon megzúzódott.. moss fekszek már 5. napja.
Ja ,és erről szólt a túra is.. :(
de oda felé 280km mentünk nagyon szépen. ETZ250
Erre a szombathelyi találkozóra jön valaki?
Mellesleg a hétvégén Szombathelyen Savaria karnevál lesz!
Szia Kobra1,
köszönöm a gratulációt!!
Ha minden igaz, hamarosan ki fog kerülni a galériába az összes kép, több mint 1 hete küldtem el a szoci szerverre.
üdv, Norbi
Csavajda Norbert !
nagyon tetszik a túra leirásod! És gratulálok a turádhoz!
Kár hogy a képeket nem lehet kinagyitani!
Ismeretlen tettesek Nemesvámoson most szombatra (aug.26.) Babetta, Simson, MZ találkozót szerveztek!
Lesz legjobban füstölő verseny is!
I. Vas megyei Szocimotoros Találkozó
Szombathelyen a Tesco parkolóba 2006.08.26. szombaton 4órától mindenkit szerettel várunk.
Részletes felvilágosítás: SImson.hu Vas megyei régió vagy az elektroosztro@freemail.hu email címen
Igen,márcsak valami zenét kell alá dobnom,mert szélzajos a dolog
Hali!
Attila es en itt vagyunk Tallinban!
Na szevasztok!
Mora
Hali
látom senki nem tette fel a keszthelyi motorostali időpontját 18-19-20 a www.keszthely.hu-n mindent megtaláltok!!!
ma lesz motoros felvonulás 13:00-kor
Jön valaki?
Ugy dontottem legyen a kesobbi idopont, mert most mar nyaralas elott nem tudjuk bejarni tutira.
A kesobbi idopont eseten meg lesz meg egy hetvegem bejarni meg minden.
Olyan idopont ugy sincs ami mindenkinek jo.
Szal akkor:
Időpont: 2006 szeptember 22-24
Mi a bajod a kamionosokkal, hogy így lenézed őket?
Furfarag,
Jól emlékszem, hogy Te csinálták videókat az utolsó túrán? Kaphatnék belőlük?
üdv: Boky
Idióta hüly kamionos mind :)
Ez valszinüleg azárt van, mert mindenki annak születik, csak van aki továbbképzi magát. :D
Vince
Én továbbra is a szept. 23-i hétvégét pártolom. Amúgy valami túraterv van kialakulóban? jóvóna:) üdv: magush
Erről nem tudni semmit! Reméljük semmi!
Mellesleg volt Tokajban egy csákó, akit elkaptak a rendőrök és megbüntették, mert egy Romettel egykerekezett. Hát szerintem ez inkább dícséretet érdemel, mint büntetést :-)
mzzzz
Sőt még a netre is biztos gumicsizmával lép fel:-)
Amúgy az inasnak mi baja lett?
Üdv.
Csak annyira parasztm hogy már az óvodában is gumicsizma volt a jele.
REméljük nemn lett a gyerekenek komoly baja!!
mzzzz
Bakker!
Az nagyon durva!
Én addig ütöttem volna, amíg meleg!
Hát hogy lehet valaki ennyire tajték talaj paraszt?!
Úr isten!
Szerintem a korábbi, mert ha rossz az idő egy héttel el lehet tolni.
Na most akkor melyik idopont legyen?
Ezt is kérdeztem. Csak elfelejtettem kitenni: ????????????
Az utolsó előtti mondatom kérdés volt. Voltál, mert nem láttunk. Ott volt Vinutta és Soma is.
Figyu! Én csak fél füllel hallottam valakitől, hogy a ,,rendőrök csak akkor jönnek ki, ha a motorosok verekednek" . Én azt hittem csak hülyül, mert az is kicsit részeg volt már. Valószínüleg erre akart utalni akkor.Én valószínű, hogy megöltem volna a rohadékot.
Te voltál amúgy Tokajba vaughan. Nagy jó volt.
mzzzz
hell!
azt hallottam, hogy volt egy részeg faszi aki elkötött egy trájkot s átment egy sátron amiben aludt egy gyerek. amikor ezt meglátta az apja mert kint volt ő is, addig ütötte a faszit amig ki nem értek a rendőrök.
ez igaz?
ha igen akkor még a rendőröknek is rá kellett volna húzniuk párat vagy páratlant... :-)))
Sok sikert mindkettőhöz.
Üdv.
Megerősíthetem: gyulai túra idén ÉLETKEZDÉS miatt elmaradt. Jövőre össze kell jönnnie!
Szebb napokat mindenkinek!
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem igazán a szocimotoros oldalra illik, de azért csak ideírom, hátha van valakinek kedve eljönni:
2006. aug. 18-19 Harley-Davidson szalonnyitó rendezvény.
Helyszín: Nyíregyháza, Vasvári Pál út 36.
Pénteken többek közt tesztmotorozás és streetfighter show, Szombaton pedig 14.00 motoros felvonulás és még sok más.
Üdv:
mzzzz
Hello Soma!
Tudod mi volt a baj? Elszállt a fesz. szabályzóm. Tokajtól Patakig úgy jöttünk, hogy nem volt töltésem, ezért nem ment az irányjelző sem. Most kapott egy másik fesz.szabot, nem tudom, hogy fog működni, de ez legalább tölt. Még jó, hogy nem Keresztúrban robbantam le! De rendes motorom van látod :-), megvárta még hazaérek és ott adta be az unalmast!
Üdv:
mzzzz
Jah és kösz az infot Magush!
mzzzz
Bezony jó idő lesz!
Csak addíg ne essen ,míg odérünk. Utána le van sz...va, mert akkor már úgyis mindegy.
DE tényleg jó idő lesz! Ne vészmadárkodjál mán Soma!
Jah amúgy válaszolj már léci az sms-re!
üdv:
mzzzz
Én szurkolok, de nem tuti a helyzet:
nyíregyi időjárás jó:
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=ny%EDregyh%E1za
miskolci időjárás szar:
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=miskolc
Szóval bármi lehet, eső is napsütés is. Jó időt, óccsó benzint:)
Elmegy a ppicsába az esős idő jóvan? :)
Mér szólok be, ne szóljak be! :D
Majd jó idő lesz, csak figyeld ki!
Gyerekek, ha ilyen esős ótvar idő lesz, asszem a Tokaji dolgot le kell fújjuk:(
Ne ijesztegess:DDD
Fiatal vagyok én még ahhoz hogy nősüljek:D Viszotn két volt évfolyamtársam bevállalja+nővérem is. Ugyebár illenék elmenni, megértitek, nem? De jót moccantam ma délután is! Jó idő volt, nem?
sorszám: 9292 (59656)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-08-09 22:06:20)
ha gondolod akkor mi privátban elmehetünk akkor is motorozni.Ha már csak így kettőnknek felel meg az a hét vége.De akkor más uticél lesz.
Az enyémre én is meghívom majd magamat!Szóval ha a sajátod lesz,legalább előlünk(motoros barátaid)ne titkold el,hogy nős emberként szeretnél már jönni!!! :))))
Koszi Tesho,orulok, h tetszett!
Tudod, mar reg keszen kellett volna lennie, Tomitol kaptam is erte, teljesen jogosan. csak mindig kozbejott valami, vizsgak, melo, szal sose haladtam vele. az elejet mar elkezdtem oktoberben, de most kerult fel az i-re a pont.
Egyebkent meg a sajat szervezesu tura emleke erosebb a tobbinel:))
A tokaji talival kapcslatban Soma Barátunk is szolgált új infoval!!!! Katt ide:
*
*
*
V
www.blackdragonmc.hu
ÜDV:
mzzzz
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|