:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
És ez hány éves kortól van vajon?
Szia!
Szerintem ezert jo a "youngtimer" biztositas. Ott legalabb nem nezik meg, hogy mennyire korhu a motor es a kot.biztositas is eleg olcso.
udv, Norbi
Sztem ahhoz a gépnek is veterán állapotúnak kell lennie, minősítő bizottság miazmás....
Meleg viz sztem volt csak valoszinu a vegere jutottal. Mindjart frissitem a leiras oldalt. Es igen ebben a kempingben volt az is. :)
Na látom ez mély emléket hagyott benned!
Helló!
Szerintem igen, és nagyon remélem hogy azóta már van melegvíz is a tusolókban mert tavaly nekem nem sikerült találni :D
És a Czövi is ennek a kempingnek a bejáratánál borult el a motorral :D, akkor még a katonai ETZ-je volt
Oks, nincs mit.
Örültem, hogy segíthettem !
üdv, Norbi
:)
Jól látom,hogy a 2. szocitúra is ebben a kempingben volt?
szia!
az egy havonta megjelenő vw-es újság.
megálmodtad már a motorot?
Értem.És mi is az a VW DEPO?
Üdv.
Jovohet kozepetol jo idot mondanak! Venasszonyok nyara meg minden. :) Toljatok az emileket kik jonnek...
a tagsági itt 9000Ft asszem...
de nekem itt van az autóm és a motorom is. + minden hónapban kapom a VW DEPO-t.
Fölveszem velük a kapcsolatot.
Köszi.
Üdv.
Ui.:Küldtem neked egy mélt.
A Trabant klubot tudom ajánlani! A tagsági egy évre asszem max egy 1000es es a biztositas hasonlo nagyságrendű :) .
Én regisztrálva vagyok a simson klubnál.Mit kell tennem ahhoz,hogy megkapjam ezt a biztosítást?
Vaughan!
Neked ez a tagság mivel jár?Már úgy értem,hogy vannak olyan feltételek,mint pl.tagsági díj,kötelező részvétel renezvényeken,stb...?
Üdv.
Simson Klub Magyarország tagság is jó.
tagja kell legyél valamelyik autós, motoros klubnak. én a magyarországi bogarasok klubjának vagyok tagja. igy nem csak a bogaramon van veterán biztositás, hanem a PANNONIA-n is.
létezik még a trabant-wartburg klub. ő náluk is lehet ilyen biztositást intézni, csak tagnak kell lenni.
Mi ez a veterán biztosítás?
üdv.
Akkor én vihetném a ts-t?? 31 éves. Mi a vizsga előfeltétele?? Nem baj, ha valamikor felhívlak és kérdezősködök tőled e felől ???
mzzzz
Akik jonni szandekoznak please kuldjenek emailt a szocitura kukusz szocimotoros.hu cimre, hogy nagyjabol tudjuk hanyan leszunk...
Szia! Nézd: Papír mizériák, #1722
Heló.Hány évesne kell lenni a motornak hogy veterán biztositása legyen?
Hát ott is akad látnivaló. Kocsordon az ojjektumot is vétek lenne kihagyni:D
Nah az jo, ott voltam mar en is!!! :)
Na a panorama kempingnek van weboldala, kint vannak az arak is. A szociturak 2006 menupontot is frissitettem.
A szallas lehet hogy ugyan ott lesz mint multkor, kozben talaltam ott nem messze egy kilatot, ahova vegig fel lehet menni motorral es latszik az egesz orfui to! Es csak a kilato falepcsoin kell felgyalogolni. :)))
Most hetvegen megnezek par cuccot, meg szerzek infot a szallasrol.
bye
HyGy
a PANNONIA meg is lesz mig élek!
ez volt az első motorom. most veterán biztositással 600Ft-ba kerül egy évben.
ezt nem adom el soha, még ha nem is használom... :-)))
Az utángyártott szarokat valóban nem kell bemutatni.
Valóban eszembe ötlött egy oldalkocsi beszerzése a pannához.
Olvastam róluk a veteránban.Hát nem semmi csávók az biztos!Irigylem őket,hogy ilyeneket megtehetnek:-))))))
Neked amúgy megvan még a panna?
Üdv.
Sziasztok!
Én valószinüleg kihagyom ezt a túrát:-(
"Rekordszámú, körülbelül tizenkétezer motor és tizenhatezer motoros gyűlt össze szeptember 9-én Budapesten.."
http://www.origo.hu/motor/20060911tizenhatezer.html
Hi!
A túrával kapcsolatban, ha úgy alakul, akkor esetleg összefuthatnánk.
www.fustolok.atw.hu
Sziasztok!
Most hétvégére szerveztünk egy Balaton túrát a klubban, de sajnos csak 3an vagyunk eddig. A túra két napos.
Ha valaki szeretne csatlakozni hozzánk, sok szeretettel várjuk szombaton 9kor az OMV kútnál Szentendre előtt, innen indulnánk Zsámbék felé.
A túraterv itt található:
http://www.freeweb.hu/gyurma77/esemenyek/Balatonfelvidek.doc
Széles utat!
Jaja, meg ott van Szabolcs megye is a szomszédban. Patakról indulva arra fele is lehet gurulni :-))
mzzzz
Üdv!
Szallasrol van vmi infod???
tike
hát nemtom... a TROPHY-t azért adtam el, de 251-est is mert nincs hozzá rendes alkatrész bázis. az utángyártott szarokat asszem nem kell bemutatni! se a minősége, se a szine, se a mérete...
semmi nem stimmel.
ha meg oldalkocsiznál akkor inkább PANNONIA!!!
a Vörös Csabiék nemrég jöttek haza nyugatszibériából. ketten egy olalkocsis pannoniával mentek összesen 8.000Km-t!!! egy defektel... :-)))
No nem kell elrugaszkodni a realitás talajáról,mert az új oldalas Ural ára 2 milla,a BMW-ről meg ne is beszéljünk:-(
Egy formás kis ETS 250/1-esre gondoltam jelen pillanatban.
Szerinted?
Neked is /1-esed volt nem?
Mariann nem lelkesedik annyira érte,mint én,de asszem az lesz a vége,hogy veszek egy olyan motort amit én a legmegfelelőbbnek tartok árban/használhatóságban stb....
Ma majd úgyis elárulom a végeredményt.
Üdv.
Ebben a vidékben benne van még legalább 1 túrára való látnivaló, szóval folyt. is következhet a dolognak:)
oldalkocsis?
csak nem URAL? vagy BMW?
mást nem nagyon ismerek oldalkocsisban... de lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan... :-)))
biztos, hogy vannak!
a sárospataki túrán is csak egy kis szeletet tudtunk megmutatni a zemplénből...
az egész zemplén bejárására egy egész hetes túra sem lenne elég. ez pedig csak az ország egy kicsiny szeglete!
Na mivel senki nem jelentkezett segiteni Tamasi kornyekere, ezert a Daviddal ugy dontottunk, hogy 80km-vel lejjebb helyezzuk az egeszet, az idopont marad.
A pontos tervet a Belafi Daviddal vasarnap kornyeken allitjuk ossze.
Akkor kiteszem a pontos infokat is. :)
De vannak meg erre fele is szep helyek.
bye
HyGy
Több kiszemelt pélány is van.Persze különböző kategóriák között vacillálok.
Chopper,sport-túra,de nagyon fontolgatom egy oldalkocsis megvételét.Mindegyiknek van hátulütője,de az a jó,hogy van cirka fél évem gondolkozni.
Majd kiderül.
Ti meg gyógyuljatok meg minnél hamarabb.
Üdv.
és megvan a következő áldozat? (motor)
na most aztán van időm fotókkal szórakozni...
másomsincs mint időm. itthon döglök. a tv műsor egy rakás kaki.
minden jót!
Egyetértek Norbival. Szerintem sem kell túlszervezni semmit. Elég, ha megnézünk egy vagy max. két dolgot aztán meg bográcsozunk, beszélgetünk stb.
Sztem, ha nem megyunk tul nagy tavot az sem baj. Helyette dumalhatunk, bogracsozhatunk stb.
Nem kell tulszervezni altalaban azok a bulik a legjobbak :)
Köszi vaughan!
Mi nem megyünk a túrára,mert eladtam a desperadót:-(
Üdv.
Sziasztok!
Végre van normális netem, így nem csak kutyafuttában tudom olvasgatni a fórumot...
Ili, Vaughan! Mielöbbi felépülést mindketőtöknek!
A túrára úgy néz ki megyek, valószínüleg sátrazni fogok. Az, hogy utas is jön-e, még bizonytalan.
Üdv,
goss
A szombati motoros demonstrációról néhány kép:
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=373291&rvt=61
hygy!
FTP-n feltöltöttem andris álltal készitett fotókat a sárospataki túráról.
ha lesz időd tedd ki kérlek!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|