:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Sziasztok!
Mi is hazaértünk, de már Bpestre! Bocs, hogy ma már nem mentünk ki, de nagyon elaludtunk!:-(
Köszi a szervezőkenk!Jó volt pécsi turistának lenni!:-D
Toria és PeetAir
Én is hazaértem.Háztól házig 788 km volt.
Helló!
Én is szerencsésen megérkeztem, 4re már itthon is voltam. és még tartalékra sem kellett rakni a motort :D
Mi hazaértünk. Fasza volt! 2 nap 600 Km ami az én gépemnek nem megterhelés de a seggünknek annál inkább az volt.
Kössz a szervezőknek!
Üdv
Na elpakoltunk, elcuccoltunk, itthon vagyunk.
Koszi mindenkinek aki eljott. :)
Szia!
nekem etz250 van.
csak érdeklődtem. összetévesztettelek vkivel akinek keeway enduroja van.
Szia!
Nem, dehogy nekem nincsen endurom. Egy 82es Jawam van, 86os blokkal, elektronikus gyujtassal es uj Jawa tarcsafekkel. A blokkban a felujitas ota kb 14000km tettem bele es megmindig poccre indul es ugyanolyan szep a hangja mint volt azelott.
És most megjartam vele Pécs-Bp tavolsagot (cca 220km) mindossze 3 ora alatt :) !!
Miert kerded? Neked milyen geped van?
udv, Cs. Norbi
Norbi!
egy kérdés csak,hány km vn a motorodba? neked ke.. endurod van ugye? csak kiváncsi vagyok. köszi
Hello,
a tura tetszett kar, hogy el kellett jonnom! A legjobbakat Mindenkinek es szeles utat a szezon hatralevo reszere!
udv, Norbi
akkor felépültél pool!
ennek örülök!
HyGy!
Szólj légyszi Dávidnak, hogy valami piát hozzon holnap, mert én is úgy 4 körül érkezek majd. Viszek neki egy Staropramen sört.
Aztán igyekezzetek vazze! :-)))
üdv.:
Pool
Kálmánék menni fognak Herendről,eddig számomra ismeretlen létszámban, kb. 4 fő talán.
Na csinaltam itinert is. :) Kap mindenki. Rajta vannak a fobb utvonal pontok, egy kicsi attekinto terkep, a szervezok telszamai, a kemping cime. :)
HyGy
Hello!
Indul valaki a túrára holnap 5 körül Pestről?
Jó túrázást és belsetmentes motorozást nektek a hétvégére.Na meg jó időt!
Üdv.
Helló!
Én Székesfehérváron keresztük akarok majd menni, de kicsit korábban indulok majd, kb dél körül(igaz ebből multkor is 2 óra lett:)) az útvonalat még nem tudom, majd csak lesz valami.
Ha vki Győr környékéről (Pápa, Veszprém, Szfvár, Siófok et c.) jön szóljon amennyiben csatlakozhatok, kb 4 körül indulnék holnap Orfűre. Danke!
Multkor sem szombat reggel jottunk ne szolj be. Van akinek dolgozni is kell, hogy legyen love. En most is kesobb jovok mert valami ceges meeting lesz. :)
De most 4 korul kimegy a David a kempingbe...
bye
HyGy
Pool: igen a szamolast elcsesztem javitottam koszi, kimaradt egy turista ado.
A 15% kedvezmeny sztem nem van, mert kint voltam szemelyesen, es hoztam nyomtatott listat a kempingbol. Arra az van irva, hogy 5% kedvezmeny van.
A 10% valami nem tom milyen szervezetek tagjainak jar.
Szia,
Ma du akartalak hivni!
Most reggel bepotolom!!
udv,Norbi
Bakker, Norbi jo hogy szolsz...
HyGy!
Idézet a szocitúrák 2006 menüpontból "(Pl: Két felnőtt 600+600+600+250=2050/nap, ha többen leszünk mint 15 fő akkor ebből még lejön 5% kedvezmény)"
Úgy látom baj van a matematikával. Két személy esetén 600+600+600+250+250=2300/nap.
Másrészt 15 fő felett nem 5, hanem 15%-os kedvezmény van. Ennyien pedig biztosan leszünk.
A házakat kik foglalták el? Persze én úgy is sátorral megyek, csak kíváncsiskodok. Jó lenne, ha 16-22 éves lányok... :-)))
Ti Pécsiek megint csak szombat reggel jöttök?
Pool
Üdv,
Nem kell hozzá semmi extra. Olvasd csak el a linken amit küldtem pár hozzászólással előttem. Nagyon egyszerű a dolog.
Más. Háááát, veszélybe került a túra, nem tudok jönni, szombat délutánra sajnos más (hivatalos) programom akadt. Nektek jó szórakozást!!
üdv,
Norbi
Siasztok srácok!
Én is szerettem volna menni, de a jó sors közbeszólt, húgom unokájának a keresztelöjére megyek, úgy hogy széles utat ócsó benzint, jó és baleset mentes közlekedést kívánok nektek. Az égiek legyenek veletek legalább 25 c fokkal. A tavaszin találkozunk.
Üdv papa!
Frissitettem a szocitura2006-ot.
Ja igen most má vágom. Ott lakom most olyan 200 méterre a szegény Lipi meg NOKIAs lett és ott huzza mint pannonworkos manager.Nem lennék a helyébe.
Akkor pénteken. Amugymeg XJRt vettem.
Ahoj
Oké, várom az emilt. Hallottam hírét, hogy vettél vmi hatalmas gépállatot:))) Amúgy nem az Ady, hanem a Török István utcában. De inkább befejezem az OFFolást.
Lipinél?Az Ady utcába?
Az ETZ má lecseréltem mert lejárt a muszaki és nem vizsgázhatott ujra mer nem nem a forgalmiba lévo alvázszámmal rendelkezett egy baleset miatt.
Vettem inkább egy Yamahát annak jobbak a fékei:))
A biztonság kedvéért a számomat ellovom emilen
ahoj
Remek, akkor mehetnénk együtt, mert én is dolgozom. A fél ötös indulás sztem nekem is jó, 3-4 óra út reális, én Jawa638-cal jönnék. Megcsörgetlek, ha minden igaz megvan a számod (1x találkoztunk Lipinél kb 1 éve, akkor még az ETZ-d volt)
Üdv!
Na gyerekek :) az oldtimert meg ilyeneket attehetnetek a csevegobe.
Valamint: a Belafi David cirka 4 orara erkezik penteken a kempingbe fogadni a tarsasagot.
Youngtimer-séghez kell vmi vizsgálat vagy minden autó és motor 25 éves kora után automatikusan Youngtimer lesz?
Én győrből megyek de elég későn indulok mert dolgozom. Kb délután fél ötkor tervezem az indulást. Saccra olyan 3-4 ora az ut mert tavaly pécsre mentem ETZ vel(250) azzal annyi volt.
ahoj
Ezúton jelzem, hogy mennék a hétvégi túrára. Azért is írok ide, mert Győrből indulnék pénteken, és jó lenne, ha lenne társaságom, jobb csapatban motorozni. Jön valaki errefelől? Jólenne akár a Balaton környékén csatlakozni! Kösz a választ.
:) Hát, nem igazán :) .
Az enyém pl. egy 634es Jawa, 638as vázzal és egyéb extrák, de ez nem zavaró tényező.
JAja meghajtottam az istállót rendesen!!
Köszi Norbi!még van 8 év a youngtimerségig:) Amúgy annak nem előfeltétele semmiféle közelítés az eredeti állapothoz?
És elbírtál azzal a 10 lóval?:)
Szeva Soma! Pénteken kivittem a 125-öst egy kicsit megmozgatni. Basszus olyan furcsa volt rajta ülni, mint a tieden, mint egy lovon :-))
mzzzz
Szia Soma !
25 eves kortol mar youngtimer.
Tudom nem ez itt a reklam helye, de ezt nezd meg http://www.trabantklub.hu/twk/modules.php?name=topics&file=olvas&cikk=tud-436ceef8cb640
.
Itt megtalalod a biztositasi dijtablazatot is.
udv, Norbi
Igen én erről beszéltem. És point ezek az ezen kivüli kedvezményes biztosítások érdekeltek volna. Nem mintha aktuális lenne, hisz az enyim még fiatal hozzá.
kedves soma!
amiről te beszélsz az a veterán minősités, OT-XX-XX rendszámmal.
ezen kivül is van kedvezményes biztositás. nekem sincs OT-s rendszámom.
a veterán minősités valóban nagyon sok mindenre részletesen kitér: fényezés, tipus azonos alkatrészek, kuriózum alkatrészek megléte, eredeti csavarok, gumialkatrészek...
sok sok macera. viszont: van egy ismerősöm aki vett 800.000Ft-ért egy hatvan valahanyas FORD-ot. veteránná minősitette. kapott 95%-ot s most 2,5 millió forintot ér...
hát van ilyen is.
minden jót!
Ha olvasnád a Veterán magazint, tudhatnád, hogy még olyan apró dolgokba is belekötnek, akár, hogy nem eredetiek a csavarok, meg ilyesmi, a fényezés az más dolog.
Egyik kategóriától megyek a másikig,és ez naponta változik.Pl. tegnap ha elérem a hirdetés feladóját,akkor egy XT 600-ast vettem volna,mert annyiért adta,hogy businessnek is jó lett volna.Ki tudja?Lehet közben megszerettem volna:-)
Majd megtudod ha eljön az idő,és szerintem az tavsz környékén lesz.
Üdv,és mihamarabbi gyógyulást.
HYGY! Nekem is jönnek a túrára való jelentkezések!Légy szíves valamit tegyél ez ügyben,hogy az elmúlt túra szervezői ne kapják a jelentkezési leveleket!
Köszönöm!
Gyuri!
A XI.Szocitúrára én sem tudok menni.Mindenkitől bocsánat,aki a trabi gyújtással kapcsolatban érdeklődött volna.Ha kell mailben szívesen segítek.
Gyuri.
szia!
kössz, vagyunk. mint két öregember... fekszünk itt egymás mellett, oszt viz...
Mafa...szom. Hát az enyém nincs veterán állapotban te?? Új fényezués van csak rajta. Azt meg nekem ne mondja senki, hogy az összes veterán eredeti fényezéssel gurul!!!
mzzzz
Hi Vaughan Kollega!Hogy vagytok? Ilit hazaengedték a kórházból?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|