:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Sziasztok!
Akkor idáig 13 fő.
3 faházat lefoglaltam, az 18 főnek elég, úgyhogy van még hely lehet jönni! :)
Én már egyszer jelentkeztem, de akkor most még egyszer! :-)
Tervezem, hogy megyek a találkozóra. Laci. Fiam még nem döntött.
Sziasztok!
Én tuti megyek de lehet Tória is felpattan mögém. Csak jövő héten dől el. Amint tudom pontos számot szólok.
Mennék, de idény kimarad, s remélem, utoljára...
S majd teperni fogok egynyocadliterrel, mint régen..:)Ahogy szerettem,..
Teknőc
Sziasztok!
Idáig 8 fő, hajrá lehet jelentkezni :)
Erre én is mennék! Szabin leszek!!
Tesho, a fenébe, jártál a szőlőmnél? :)
Mi is mennénk a Kálmánnal ketten tutira biztosan de lehet hogy még a Gergő is jönne a kis Gergővel de ők még nem tudják biztosan. Üdv.Teri Kálmán.
Abádszalók szeptember 9-10-11.
Szevasz papa.Két fő részünkről.
DDDD
Szóval merre lesz a szeptember..?
Teknőc
Jelentkezem!
Bármikorra :-)
Sziasztok!
Még nem léptem ez ügyben semmit, de azt tudom hogy az előző hétvége nekem nem jó, meg a panzió is foglalt.
Ha igényli a csapat akkor konkrét jelentkezéseket kérek, minél hamarabb annál jobb.
Akkor éppen melyik egzotikus desztinációra van all inclusive foglalásod? :-)
Meg Balaton-kerülés meg láblógatás, a szőlőbirodalmat meg felveti a gaz!
Teringettét :-D
Ez a szeptember 9-10-11 időpont már fix? Nem lehetne egy héttel korábban? Olyan messze van! :) Ráadásul az a hétvége nekem foglalt, sajnos nem is tudnék menni.:/
Mi ismét jól éreztük magunkat még egy kisebb kirándulás is belefért a tunyulásba.Ha nem jön közbe semmi jövőre is megyünk.Köszönjük Attilláéknak a szervezést.üdv.Kálmánék.
Te merre jártál? Kérdezted, hogy hova kell menni, azt hittem jössz!
Amúgy a szokásos módon telt, ivás-evés, beszélgetés, tunyulás, fürdés. És ezek mindenféle kombinációja. :-)
Mi most fogunk indulni, kb. fél óra múlva.
Ide kell jönni:
https://goo.gl/maps/hfPP2CZBUt62
A rév egyszerű helyen van, ott mielőtt beesel a Dunába jobbra fordulsz, kb. 50 méterés ott vagy.
A szálláson a készpénzt szeretik, semmi mást. A kaját nem tudom, de szerintem ott is ugyanez a helyzet.
Az baj! Nem elég hogy nem tudunk beszélgetni, nem lesz hideg sör sem, és hagymásbab sem... :-(
Szép kártyával lehet fizetni a szállást meg az enni? :-)
Van vmi link, cím hová kell menni?
Még nem voltam :-)
Sziasztok!
Nagy sokára megvannak a siroki képek.
https://goo.gl/photos/zPkqGZbEwz866Jky7
Mi most kihagyjuk ezt a túrát sajnos,pedig nagyon készültem rá.
Így az extrák elmaradnak:-( Nem baj,elrakom őket,és jövőre újra támadunk:-)))
Megvolt a pilismaróti bejárás.
A kemping üzemel, annyi a különbség, hogy nem a büfés üzemelteti, így nem ott, hanem a zuhanyzónál kell fizetni.
Az árak továbbra is elég szolidak.
Napidíjak:
Sátor: 1 000 Ft/fő
Adó: 300 Ft./fő
Áram, ha kell valakinek: 500 Ft.
Tehát 2016.08.05-07 nem megyünk sehova túra Pilismarót Dunaparton a Parti Menedék kempingben.
Mi már szerdán (2016.08.03) délelőtt lemegyünk, ha valaki korábban szeretne jönni, ott leszünk.
Egyébként akartunk ezen a hétvégén egy bejárást, de olyan szar idő volt, hogy inkább elhalasztottuk.
Ami biztos, hogy idén kivételesen nem VW-szoci közös találkozó lesz, mert ők egy hétre rá, 11-én mennek. :-)
Jövő héten megírom az idei kemping árakat, meg, ha esetleg még változott valami tavaly óta, azt is.
Hát ez van...
De ma elkészült a MZ, gyakorlatilag mindene új!
no..Akkor meg vagy Áldva Mátrával!
Teknőc
Pedig a Mátra jó hely.
De nem csak az MZ nem szereti, a TDM is ott kapott defektet, de az hazahozott.
S még azt mondják, hogy mz-nek nincs lelke..Nem szereti a mátrát, nálad egyik se...;) :)
DDDDD
Teknőc
Valójában eddig életemben csak ott rohadtam le úgy, hogy menteni kellett. De ott rendszeresen... :-(
Szerintem ezt a Gyöngyöst,ne erőltesd.
Az Mz,ott mindig elvérzik:-)))
Szia papa.Nekünk jó az időpont, bár a medencés buli elmarad,vagy ki tudja,lehet hogy elcsúszik a nyár(azt mondják).
Bár a Blanka akkor pont dolgozik, de én mennék!
Addig összerakom az MZ-t.
Nekünk is tetszik .Reméljük a motoroknak is.
Sziasztok!
Beszéltük, hogy jó lenne egy abádszalóki túra még. Beszéltem a vitorlás panzió vezetőjével Pistával. Szeptember 9-10-11-re van szabad helye, a 3 faház és a két lenti kis apartman, ez 22 fő kényelmes helye. Ha van rá igény akkor lefoglalom, itt nem kell foglalót fizetni :) Jelezzetek vissza.
Villány körül..?
No, Villányban sose szálltam meg, inkább Mecsekben szoktam...
Azért hirtelen csak ezt találtam, s nem ismerem: http://campingharkany.villany.hu/
Harkányban.
Teknőc
Mi is hazaértünk. Szép időnk volt, eső nem csepegett. Csak a Kawasakik rakoncátlankodtak kicsit! :)
A kempingesek tényleg nem voltak a toppon, bár mi a tarifa szerinti árat fizettük.
És a pár bosszantó apróság nem rontotta el a remek közös túra hangulatát!
Keresem a kemping lehetőségeket Villány körül...
Bennünk már nincs harag várjuk a következő túrát.
Én külön szóltam a nőnek, hogy aki elmentek azoknak a helyét ne adja ki mert jönnek még a csapathoz, ennek ellenére kiadták. kaptak tőlem egy szép értékelést e-mailben, még nem kaptam választ.
Köszönöm szépen, hogy ki akarjátok fizetni az előleget, de nem akarom hogy külső pénzmozgás jelentkezzen a számlámon mivel csak nagyon ritkán használom, majd a legközelebbi talin rendezzük, megértéseteket köszönöm.
Bennünket az bosszantott hogy a már kifízetett faházat újra kiadták holott nem is jelentkeztünk ki.Papa!Mi is hozzájárulunk az előleghez.Ird meg hogy mennyit és hová küldjük a pénzt.Tőlünk sem fogadták el az utalványt holott fent van a honlapjukon hogy elfogadják.
Úgy rémlik 5ezer volt az előleg.
Legyen 10% /fő!
Így van, dobjuk össze.
Ne Te fizesd ki az átverésünk árát! :-(
Írj egy bankszámlaszámot és átutalom a mi részünket. 2 fő 2 éjszaka. (Már ez is elég gerinctelen, hogy teljes áron kifizetették, mikor csak egyet voltunk)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|