:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
nethiány és költözés miatt bocs a késeiért, de
Boldog szülinapot!:)
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FURFARAG :) !
Remélem még nem késtem vele (nagyot) !
üdv, Norbi
Csak egy kicsit küzdött a gravitációval!
furfarag
Boldog születésnapot!
Dolgoztam:-(. Ezt már énsem tudtam elsunnyogni.Holnap is bent kell lennem 7-18h-ig:-( De ma anyámnak sem dolgozom,ma van a születésnapom:-))
ööö, csak relaxaltam:))))
HyGy, az en kepeim fenn vannak az ftp-n???
Kössz a logint a képeket felraktam.
köszönöm kérdésed. megvagyunk. Ilinek kedden veszik ki a vállából a drótot. nekem még legalább két hét táppénz.
a biztositótól meg annyi kitöltendő papirt kapok, hogy néha nem fér a postaládába. meg minden szarról igazolásokat akarnak. na majd lesz valahogy...
Szia Vaughan!
HOgy vagytok?
Kezd azért normalizálódni a helyzetetek? Gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Vince
Kitoltam a Mora kepeit.
Tike az egyik kepen igen meg vagy zuhanva :) a tuz korul. :)))
bye
HyGy
Probaltam vmilyen szinten potolni, remelem sikerult :DDD :P
Nem találtak,az öregek fűthető sátrat!
Tényleg Hygy, az én képeim is fennt vannak az ftp-n.
Atirtam :)
furfarag: hianyoltunk a szoci turarol!
Már kértem Hygyt,hogy írja át furfarag@freemail.hu-ra.
Nekem az is jo. A forumos emilemre loheted is.
ahoj
boky kepei a galeriaban...
az ftp jelszot emailben adom oda...
Mi a login az FTPhez?
Ezt kérdojellel akartam:))
Mi a login az FTPhez
Feltolnám a mi képeinket is.
Ahoj
Hygy,
A SzociFTP -n a /boky/szoci_XI/ könyvtárba raktam fel képeket, kitennéd majd a galériába?
üdv,
Boky
Hi,
viszont a jo eros menest ami benne van lehet szeretni igy is :))
N.
hell!
1300cm3-t már nem lehet jóllakatni 4 literrel...
Hazafele volt egy szakasz kaposvárig amikor csak 6L volt vagy 5.5 valahol a 2 között bár tény hogy a 66oson nézelődtünk és nem mentem gyorsan. És utána Szántódig meg veszprém után hazafelé követtem egy Avensist ami 140et ment gondoltam idegesítem egy kicsit. A 7es fogyasztás az 140-150 + emelkedő(lejtő) esetén vol meg. Amugy kezd beállni igy 10000hez közeledve normál értékre. 110-120 5.5-6L/100km ami nem rossz sztem.
Na igen, az XJR szépségéért fizetni kell. Ez az egyetlen dolog, ami ellene szól.
Az én fogyasztásom saccra 7L:)))
Üdv!
Én is rendben hazaértem, király volt a túra, köszi a szervezést. Kicsit még kolbászoltam vasárnap, szumma 700km lett :)
majd keverek a benzinhez egy kis 2T olajat és nekem is lesz :D
vagy felkötöm a simson blokkot és az lesz a füstgép :D
Jahh es a fust, ami nelkul nem motorozas a motorozas :) !!
Na, jo akkor erre varjal gombot :) !
Szombaton hazafele, Pecs-Bp (220km), 3 ora alatt, a 6oson. 4,1 liter/100km-el.
Tanulsag: vegre egy jo europai motor ami megy/szaguld es keveset fogyaszt :)) !
De nincs is ilyen szép kék füstöd:D
nekem ugyan azzal a tempóval 2.59 L-es fogyasztás jött ki :P
Sziasztok!
Én is csak megköszönni tudom a szervezést!
Tegnap hazaértem rendben. Igaz Marcaliban leállt a motor és rúgdaltam/toltam egy jó 10 percet, mire elindult, de más probléma nem volt.
Az akksim teljesen kipúrcant, de már van új! :-)
üdv: Boky
:))))))))))))))))))))))))
Kösz a szervezést nektek, és nem baj, hogy családias lett a túra hangulata.Ez olyan ős-szocis volt.
A babgulyás meg igen finom lett, bár itthon panaszkodnak rá.:)
Mi meg pool-ekkal elmentunk megnezni a David velorexet :)
Furfarag!
milyen emilcímen tudlak elérni? A szinejawa@freemail.hu nem létezik.
Hali! Kösz a szervezést, remek volt, sikerült nekem is kockára ülni a hátsómat, de megérte:) Hazafelé még egy kis krúzingolás is belefért Fehérvárcsurgó-Zirc-Pápa útvonalon. Pool, milyen tempót diktáltál a 4L alatti fogyasztáshoz? Nekem 4,5L (mondjuk húztam is a bajszát+meg is volt pakolva).
A mi adag kepeinket kitoltam meg delutan. Czovi ha tudom, hogy van meg ilyen igenyetek akkor betervezunk pecsre vagy 30 muzeumot. :)))
Mi is haza értünk,még útba ejtettünk,egy várat,és egy repülős emlékművet.Köszönet a szervezőknek!
Hali!
Részemről is köszi a túrát mindenkinek. Szerencsére és/vagy sajnos elég családiasra sikerült.
Kati
Sziasztok!
Én is hazaértem, kereken 713 kilométert motoroztam összesen és megint 4 liter alá jött ki a fogyasztásom.
Köszönöm a szervezőknek túrát, jó volt. Meg örülök, hogy találkoztam a régi cimborákkal és megismerhettem újakat is.
Pool
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|