:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nem is beszélve annak archaiqs lovasáról.. :-)
Szombaton nagyon jóízűt motoroztam a szép zempléni hegyek közt. Rájöttem ebbe az archaikus tájba tökéletesen beleillenek az Mz archaikus vonalai:DDD
Sőt ha, levegő helyett a sok sörtől képződő vizelettel töltenék fel, még apokrif vízágy gyanánt is funkcionálhatna:DDDD
Vaughan! Szeretem amikor ilyen bőbeszédű vagy :D :D :D
mzzzz
Sziasztok. Valakinek van Yamaha XJ(S) 900 Diversion típusú mocija?
Információkat és tapasztalatokat szeretnék róla hallani, mert a távoli jövőben ilyet szeretnék venni.
Túramoci, ezért merészeltem ide írni. :)
Előre is köszi.
Dugót kiteker, matracot összeteker (ezzel levegőt kinyom), dugó vissza, és olyan mint a vákumcsomagolás.
Persze a sörözés a levegő kinyomását is gyorsítja... :-)
Még több sörtől!!! :D
mzzzz
A pépördogok ráérnek nem? :D
Addig sörözgettek kicsit.
És összefele hogy megy?
Vince
Hát erre ráharaptatok! :-) Gyengébbeknek a lényeg: szivacs van a gumimatracban összenyomva, kitekered a dugót, a szivacs visszanyeri alakját, és levegőt szív be, mikor már "felszívta" magát, betekered a dugót és kész a gumimatrac, (nem kell pumpálni) Csak ezt kibaszott lassan csinálja!
Na bakker,mostmár nem vagyok képben:-))))))))
-Őrmester úr jőjjön gyorsan! Az őrizetes felakasztotta magát!
- Engem??????????????????????
:DDDDDDDDDDDDDDD
Illetve Kit? :D
Nem is tudtam, hogy magázódtok néha:D
Hello
Az enyém 3Cm-es, de nem hiszem, hogy fél cm számítana.
Az előnye, hogy meleg, kényelmes, nem kell pumpálni, és nem leszel rajta tengeribeteg.
Hátránya, hogy drága, azért több helyet foglal mint a gumimatrac, és legalább 15-20 perc mire felszívja magát.
Nekem nagyon bejött, nem bántam meg, hogy megvettem.
Ja eccer megprobaltam tudovel felfujni a 2 szemelyes 10cm vastag matracot :) hogy is mondjam :) veszelyes. :)
de kényelmes vagy vazze!!! :-)))
szocitüdő!!!
Hja derekaljakrol. :) Hat a felfujhatos matrac sem voooolt olcso, de az nem vallt be tulzottan. Meg cipelni kell hozza a pumpat is.
Ha jol sejtem derekaljakrol beszelgetnek. Olyan tipusokrol, melyek onfelfujosak, kenyelmesek, aranylag kis helyen elfernek, es nem kerulnek keves penzbe.
Attila: neztem valami cuccot, ami van nordisk es vegul kiderult hogy valami 11500 1db, 5cm vastag. Ez aranylag nagyobb helyet foglal feltekerve, ossze hajtva nem tudom mekkora lehet.
Aztan mondtak, hogy ilyen 12 korul van 2.5cm-s ami nagyon kicsire ossze tekerheto.
A tied is 2.5cm-s eleg az?
bye
HyGy
Én már erről beszéltem Somával. Véleményével tökéletesen egyetértek. Ezt beszéld meg vele privátban!
mzzzz
Az öreg csocsesz segít, ha lát fantáziát a dologban (no meg sokat kereshet rajta):DD
Megszervezzük Kolléga? :D
Igaz nem vagyunk valami öreg motorosok a fórumon, meg a "családban" sem, ha egyáltalán benne vagyunk, de akár meg is szervezhetnénk nem? Természetesen azért jó lenne, ha Soma is segítene!
Vince
A lassúhoz kell a legtöbb :D
Én szívesen elmennék a Kékesre, vagy a Szabolcsi túrára....
mzzzz
Jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több:DD
szevwasztok!
jövőre hogy készüljünk?
kinek van tervbevéve egy szocitúra szervezése?
igaz még korán van, de annyira már nem is... :-)))
Olyan mint a pufajka?? :-)))))))))))))))
mzzzz
Oan mind a viharkabát na:DDDDD
A hivatalos magyarázat szerint: :)
CORDURA:
A DuPont cég márkázott anyaga, amely egy olyan speciális nylon anyag, amely erős, rugalmas, kopás, és szakadás álló, amit azzal érnek el, hogy az anyag a felületén kiképzése közben forró levegővel érintkezik, mely erősebb felületet eredményez, érintés szempontjából hasonló a durva gyapjúhoz. Ez azt eredményezi, hogy az anyag teljesen vízálló és masszív lesz.
Mi az a cordura? :DÉn lemaradtam a bőrkabátnál.....
mzzzz
Ahogy Torrente mondaná: "a cordura az nem 1 macsós dolog":DDDD
Én meg a cordura????Inkább a fagyhalál:D
köszönöm a látogatást soma és feri!
a motoros bőrkabátot le kell cserélni cordurára. a termo bélést nappal a tanktáskában kell tartani, de este...
egy kicsit occsób megoldás a polár pulcsi...
szevwasztok!
Én is nagyin örülök! Tényleg sszétfagytunk, de azért jót versenyeztünk hazafele! Persze csak kicsit húztuk neki, de azért verseny volt! Somának nagyvonalúan átadtam a győzelmet :-))
Vince! Kár hogy nem jöttél! Az egész találkozón a Plázában való kajálás és Vaughanék meglátogatása volt a legjobb esemény!
Nem hiszem már, hogy fogok menni géppel, mert nem tudom mennyi lesz az oldaltáska és spórolni kell, na meg télire tele tankkal kéne elrakni a két motort!!
Ha az éven kész lesz az oldaltáska, (amit a kárpitos gyorsaságán mérve lehet csak karácsonyra kapok meg) majd leugrok megmutatni ;-)
mzzzz
Harmincezer aláírás kíséretében átadta petícióját a Miniszterelnöki Hivatalnak a szeptemberi demonstrációt szervező Rrace Mono nonprofit érdekvédelmi szervezet.
http://www.origo.hu/motor/20060929ujabb.html
Sziasztok földieim!
Nincs kedvetek két 7 múlva gurulni egy hétvégit? :)
Egy utolsó nagyonbbat a téli elrakás előtt! Lassan jönnek a hidegek, úgyogy meszire nem kén' menni, de mondjuk egy 100 km-es karika belefér nem?
Vagy toljuk a ZH-k utánra?
Vince
vaughan barátom, Örülünk, hogy láttunk Benneteket, némi szétfagyás árán de rendben hazaérkeztünk, ha netán emiatt álmatlan éjszakáid lettek volna:DDD
Furfarag!
Mi is kívánunk sok szépet és jót Neked szülinapod alkalmából utólag!
Üdv.: Toria és PeetAir
:-D
Részemről is Boldogságos Furfarag-Szülinapocs kívánok!!! ;-)
Szia Furfarag "lélektartó" kolléga!
Nem tudtam róla, de Boldog Születésnapot!
Vince
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|