:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nekem van egy jó kemény mz-ra való lengyel és egy ruszki gumi. olyan mindkettő, mint a fakéreg. Aztat szívesen odaadom, az még egy elefánt alatt se kopna el:-))))
mzzzz
Virsli osztalyu mind2 :))
elso: 2.75x16
hatso: 3x16
Csakis a maximalis kanyarsebesseg erdekeben:)
:-DDD
Egy kemény első gumim van, 18 colos, még csehszlovák :-)
Tényleg,mik a gumiméretek?
Egyébként a kemény gumit könnyebb megcsúsztatni :-)
Majd jó kemény Barum gumikat teszünk fel Neked, nehogy már elkoptassad :)))
Vagy egy 2T Power Commandert :))))
Látod, pont ezt elkerülendő kapsz majd Te egy külön gyujtasprogramot:)))))
Nem szükséges, tuti h Ő az. Van közös ismerősünk.
sorszám: 9630 (64376)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-10-24 20:59:58)
Amit nyerünk a tömegemen,azt elveszítjük gumikopásban,ahogy keresztben gyorsítok ki a kanyarból :-DDD
Hát azt meg kellene néznem az adásvételin,De szerintem valami hasonló a neve.Legaalábbis úgy rémlik.Csak nem ismered?
:))))
Gondolkodóba estünk, tegyünk-e a Trophyra ballasztot, hogy esetedben elegendő legyen a leszorító erő :)
Nekem is elég kicsi a légellenállásom :P
Viszont így belőletek nem is lesz TOP-motorversenyző egy TOP csapatnál, nem úgy, mint belőlem :-P
Hehe, télleg összejött pár colos:)))
magush (192cm90kg)
Miért akarnak ezek a magas emberek motorozni.ezt nem értem:))én 194-195 vagyok:))
Én meg 172cm és most épp 90kg :) ha már így mindenki...
A hölgyet véletlenül nem Móninak hivják??? :)
sorszám: 9620 (64242)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-10-20 19:50:01)
Najó én is 193-192 körül vagyok, attól függ hogy húzom ki magam, amikor mérnek :-)
DE voltam már én is 105 kilo felett! Na ezt kapd el :D
mzzzz
Hát én meg 194 cm és 105 kg. :)
Én 192 kettő vagyok, és 99 kila :DDDDD. Hozzám mérjetek minden nőt!!! .-))))
mzzzz
Hűűűű!
a nagy szkánia...!
egy cimborámmal igy hivtuk a nagydarab csajokat. no nem a kövéreket hanem a ngytestűeket... :-)))
sorszám: 9616 (64107)
:) hát ilyen paraméterekkel tényleg kivételes csaj lehet :) !
sorszám: 9615 (64099)
A nőknek szerintem max.egy pici ETZ való.Azt még fel tudják állítani bakra.Kivéve annak a lánynak,akitől én az én JAWA-m való.Ő kamion szerelő Szekszárdon.KB.190 cm magas,és 85-90 kg.Szóval ő a kivételek közé tartozik.
No de Veletek mi van? Rendbejöttetek már?
Múlt szombat óta nem mentem vele. Lassan ideje lesz eltenni, mert már vége a szép meleg napoknak...
Á, ha tud egyedül menni hadd menjen, persze csak óvatosan és főleg nem messzire :) !
Tudod, láttam már pár sikertelen próbálkozást :))) , a vége az lett, hogy visszaadta a járgányt és felhúzta az orrát :)))
sorszám: 9610 (64032)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-10-18 16:33:58)
mi van veled somácska?
befagy a segged de azért szoritod azemzét mi? el raktad már télire?
Akkor futásban jó lehetsz:D
Sztem jobb módszer nem felülni mögé. Baromi zavaró dolog úgy ráérezni az egyensúlyra, ha valaki ráadásul - igaz önkéntelenül - korrigálja az apró dülöngéléseket. Így nem érzékelhető olyan jól a kormányzás hatása az egyensúlyi helyzetre.
Másrészt meg épp elég megtanulni a qplungcsúsztatást a motor+vezető súlyával is, nem valami szerencsés még azt a 90 kilót rádobni...
Én - ha ilyen naon kezdő valakinek magyarázok - nem ülök fel, hanem 1-esben haladva szaladgálok és instruálok a "tanonc" mellett.
Azthiszem ez a nagy igazság!
Bezzeg az én időmben:)Akkor minden háztartásban akadt vmi segédmotor:DDD
Az az igasság, hogy megcsinálta:)))
Igaz, hogy a szükséges 2 helyett 3 rúgásból, de beröffentette a gépsárkányt. Amúgy Simo, babetta nincs a környéken, úgyhogy muszáj lesz ezzel megtanulnia, de most már előrelátóbb leszek, és fogom majd a kezét:D
Azzal vigasztalom, hogy ha ezen megtanul, akkor majd' bármilyen motoron elboldogul:)
Jókívánságokat kösz, mi már alakulunk, a mocihoz meg itt lesz a hétvége:)
Hát, én csak olyan csajt engedek a Jaffa közelébe aki oldalsztenderről felemeli aztán hidegen beindítja/berúgja :) . Ezért inkább csak viszem őket :) .
JOBBULÁST NEKTEK ÉS A GÉPNEK IS!!
Én nem bíznék egy Jawa-t a barátnőmre.Azért az mégis csak 170 kg amit meg kell tartani,és ha még te is mögötte ülsz,akkor meg már nem is tudom,hogy milyen sebesség kell,a rutin mellett hogy ne döljön el az ember egy kanyarban.Először egy simsonnal kell próbálkozni.Vagy valami Komár,esetleg Babettát ajánlanék tanulásra.Én is simsonnal kezdtem.Azzal is pereceltem néhányat,de az csak 85 kg!Ha rád esik,akkor is kibújsz alóla viszonylag egyszerűen.De 170 kg alól???
Csak ha nagyon be van rúgva az ember nehogy elkezdje kiporolni pisisen mint egy plédet, mert annak nagyon csúnya vége lehet :-))))))
mzzzz
otthon meg csak ki kell akasztani a száritó kötélre s magától...
Ja, és reklámozni kéne, mint automatikusan felhugyozódó matrac!
Még meg sem kell erőltetni magad, hiszen szívja... :-)
Hogy Téged idézzelek: :-):DDD
ez az irigység hangja volt.
Húúúúúúúú!
vazze................... :-)
Azt hiszem ez a 2 dolog közös egyveleget alkot :-P
Tesho! A körszakállára gondoltál vagy a modorára?? :D :D
Kattéterrel történő bevezetés esetén még ki sem kell menni vécézni. Szabadalmaztatni kellene!
mzzzz
Még jó hogy nem egy Intruderrel akart kezdeni! Jobbulást nektek és a motornak is!
mzzzz
Hétvégi motorozásról egy szösszenet:)
Barátnőt motorozni tanítás zajlik (nem én erőltetem, ő akarja:) ), immár második alkalom, Niki előre ül, én mögé, SAJNOS nem fogom a kezeit (dehát a múltkor sem volt gond), gyite.
Egyes kuplung, nagygáz, 10m-en belül baloldalra dőlve vakondot játszunk.
Hálistennek semmi komoly gond, 1-2 horzsolás esett mind2őnkön. Szegény Jawa rosszabbul járt, bukókeret halál, lámpatartó vas halál, lámpabúra, bal tükör halál...Még jó, hogy sok pótalkatrészem van...
Én voltam a főhülye, mert nem magyaráztam neki el (mondván a múltkor egész jól ment - akkor elindultunk, megálltunk rendben) a fék-kuplung-gáz stb dolgokat...
Asszem hivatalosan is megkezdődik az őszi rendberakás ezennel:)))
Utóbbiról csak velem született szerénységem miatt nem ejtettem szót:DD
Köszi a minden igényt kielégítő, kimerítő választ! :)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|