:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hali Emberek!
Kicsit ritkán jutok netközelbe, ezért még most szeretném jelezni, hogy a gyulai túra jövőre esedékes lesz.
Rövid telet mindenkinek!
Nyugodtan megadhatod,és ha kell itt a telefonszámom is,06703378767.De áruld el melyik motorral voltál?
Memóriám kicsit kihagyott, most nézem a képeket, és rádöbbentem, hogy Czövi volt a Transalppal...
Czövi! Megadhatom az emilcímedet az említett barátomnak? Nem baltás gyilkos ígérem:))))
üdv: magush
Hali!
Egy jóbarátom rendelkezik egy Transalp 650-nel, és amikor meséltem, hogy volt egy ilyen moci is a legutóbbi XI. szocitúrán, nagyon rámozdult, és szeretné felvenni a kapcsolatot a tulajjal. Kedves tulaj, ha nincs ellenedre, jelentkezz:)
Kösz!
Felháborító, hogy kint 16 fok van, meg gyönyörű napsütéses motorozós idő, hallom is hogy jópáran elővették a vasakat és bőgetik (szemetek), az enyém meg romokban mert nyakcsapágyat szerelek... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Legyen jég, fagy, hó, és halál, akkor megnyugszom:)))
Na, igen a hirek hallatan tegnap feltoltottem keszleteimet :))
Viszont szerdától 5 Ft-al drágul.. :-/
Ja tegnap en is 250-ert tankoltam :)
Mész majd a jégre driftingeleni mi?????
:-)))))
mzzzz
Én még csak most fogom elővenni,mostanában sokat esett a benzin ára... :-P
Na már én is eltettem a gépeket... Sziliknburokban alusszák téli álmukat...
mzzzz
Kemény vagyok,mint a vídia vazze:)
Egyébként az idom a menetszél javát felfogja,és a motor melegét a láb felé tereli:)
Üdv.
Soma! Akkor pihizik a gép?
mzzzz
Az ilyen állatok a legtökösebb gyerekek :-)))))))
mzzzz
Én a hétvégén belenyomtam 110 km-tert a vasba:-)De már az enyémmis téli álmát alussza a szilikonréteg,és több lepedő illetve egy ponyva alatt:-/
Egyébként miskolcon a piros lámpáknál,meg a tescónál úgy nézett mindenki,hogy már kezdtem magam rosszul érezni.Biztos gondolhatták,hogy ki ez az állat aki ilyenkor motorozik:-))))
Üdv.
Szombaton letettem a gépet téli pihenőre. Mostmár csak a tavaszt és a jó időt várom.
Vaughan, Nem kaptam emilt:((
Árpád helyett most nekünk mai férfiaknak kell szórni a magot :-D
Azert a hideg mar akkor is ott jart. Meg egy kis ho hianyzott volna... :)
Nem Árpád tehet róla, hogy elherdáltuk tengereinket :-)
Nezegettem a kepeket az utolso szoci turarol, hat most ott ahol ezek keszultek ho van :(((((((((((((((((
soma!
kaptál tőlem emilt?
Ha lett volna némi előrelátása,akkor több magot szórt volna el a Boszporusztól a Gibraltári-szorosig és akkor most keresztbe-kasul motorozhatnák az észak-mediterrán térségben :-)
Lehet, hogy Nápolyban nem pizzát ennénk, hanem nápolyit meg gulyást, de ez a legkevesebb.. :-D
Ha lett volna motorja(es nem enduro), tuti nem itt áll meg:)
Ha Árpád apánk egy kicsit melegebb vidékek felé lovagolt volna,akkor most is tudnák vágtatni a vasparipáinkkal:-)
Üdv.
Ezt meg hogy érted?
mzzzz
Tedd ki szavazásnak és majd meglátjuk ;-)
Teljesen kesz vagyok, legyen mar nyar, meg szocitura.
Eddig se motoroztunk hanem csak pofáztunk:DD
Majd küld képeket :-))))))))))))))))))
mzzzz
Majd hétvégén amikor megjön a hófúvás, egy jó 1000km-es lengyel túrát...:)
HÁt mostanában senki sem motorozik már???
mzzzz
Hali!Már eladtam az MZ-t.természetesen minden alkatrészévelk együtt.Egy hengerem maradt.És némi villamosság,ami a JAWA-hoz is jó lehet.
Bocs!előbb kellett volna.
Hogy Vinutta szavaival éljek: ,,De paraszt" !
Egyetértek!
mzzzz
Ez inkább nevetséges! Ez a csákó most ült először motoron?
mzzzz
Azért ez sem rossz:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2900175972155125833&q=bike+crash
Lényeg az utolsó 30 másodpercben.
Amugy a videó felvezetése egész jó
http://video.google.com/videoplay?docid=6196022306077640440&q=bike+crash
Szia JAWAvsRENAULT!
Áll még az ajánlatod a kuplungra?
Szivesen elfogadnám, mert nagyon gázos a kuplungom!
Vaslamellák kellenének, meg a tsnek a rugói, stiftjei, tányérjai, meg a kölső cumója.
Köszönöm!
Vince
sorszám: 9645 (64505)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-10-25 16:14:04)
De jól megértirek egymással Teshoval. Minket legalább nem fúj le a menetszél az ülésről nagy sebességnél:-)))))))))))))))))
mzzzz
Reméljük összejön 1-2 túrára! Czövivel pont azt beszéltük Orfűn, hogy idén nagyon eltüntél, csak nem megsértődtél valamin... De akkor sokkal prózaibb okai vannak. A jó magyar hitelek... :-(
Köszönöm az érdeklődést. Az új autó egy kicsit földhöz vágott anyagilag minket. Megváltam a 350-estől a Daciától valamint ha minden igaz Dávid elviszi a 250-est. Nem kell a nehéz motor. Hozzákezdek 2 db CZ 175-477 felújításához (112 kg). A másik az ifjabb SZ.L-é lesz. Remélem, jövőre jut egy-két túrára való a családi költségvetésből.
Üdvözlettel:Laci
Mi van mostanaban Lacibaval? Nem volt az utolso turakon sem!
Nem tudod hogy mennyire ütötte-vágta a motoromat,amit megvettem"tőle"?azért írom hogy tőle,mert ő üzembentartóival eladta egy másik srácnak,de ő nem hajtotta agyon.
Szép nagy marha emberek mi?:D
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|