:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
BUEK mindenkinek.
Az elso turarol valamit a Belafi David pedzegetett, hogy bevallalnak valahol nyugatmagyarorszagon azt hiszem.
De majd meg ki alakul. Csak tartsunk mar ott.
HyGy
Mindekinek Nagyon Kellemes Szilvesztert és Boldog Új Évet.
Olyankor gondolj arra amiket mi leműveltünk:D
Sziasztok!
Utólag is kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek! Nameg korai tavaszodást! :) Hova is lesz az első túra? És mikor?
Üdv:
goss
Csak nosztalgiázzatok, nekem meg fájjon a szívem mi?? :)
mzzzz
Remélem mindenki megkapta az ajándékokat,ami olyan sok,h a motorra fel sem férne...ezért kapni kellett 1 új, nagyobb motort is! :-)
További kellemes ünnepeket, bejglievést, a gyertyát ne dobjátok ki a szemétbe,ha csak ég és nem ad szikrát,ha rárúgtok..
:-D
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Üdv.
Vettem a nyár elején egy Honda transalpot.Decenberig jöttem mentem vele.Folyamatosan olvasom a fórumokat.A másik vasat az egyik kollégám vette meg,ő is nagy becsben tartja.
vazze soma!
most nézegettem az idei fotó termést s előkerültek azon fotók amikor is először találkoztunk sárospatakon s felmentünk volna megnézni azt a tengerszemet... vazze! te simán húztad az emzett fülit hegynek fel, én meg egyensúlyoztam azzal a dögnehéz nagy budival...
nameg amikor azt a román cukorszirupot a pulóvered alá öntötted... :-)))
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok és Jó széles Utat jövőre :) !
A névnaposokra is gondolva ;) , Boldog Viktória Napot :) !
üdv, Norbi
Szintúgy! És balesetmentes motorozást mindenkinek! Na meg olcsóbb spiritet!!
mzzzz
Komolyra fordítva a szót, mindenkinek Nagyion Boldog Karácsonyt és Motorozásban gazdag Új Esztendőt kívánok, mind a magam, mind a saját nevemben:DDDD
www.gecispizsi.hu Ez meg a testvéroldala
Kinek áll forgatás alatt???
mzzzz
Ez 1 önéletrajzi ihletésű film, jelenleg áll forgatás alatt. Női szereplők jelentkezését várom. Bővebb részletek a www.brokinet.com oldalon:DDD
Pinabubus??, Át tudnád írni? Vagy ez nem film??
mzzzz
Inkább le mint meg:DDDDD Mozibubus??? Zsugabubusról már hallottam, sőt Pinabubusról is:DDDD
Én még nem vettem meg Réz András Mozibubus című könyvét! Amúgy meg lebaszlak én ha kell....
mzzzz
Az égig érő fű, Te Kulturbarbár:DDD De ha igy folytatjuk most én kapom meg a jogos letolást ide nem való dumák okán:))))
Csak az a szép ződ gyep... az fog nagyon hiányozni:)
Ez meg 1 harmadik film:DD
Jaja! Az erő legyen veled!
Jah bocs, az másik film....
mzzzz
Welcome to the Matrix:DDDD
A három ,,D" betű az már térhatás?? ;-)
mzzzz
A három ,,D" betű az már térhatás?? ;-)
mzzzz
Na majd lecseszem oket. :))))
Szeretném kérdezni az oldal szerkesztőitől,h az általam még nyáron ftp-n feltöltött cikkel (szocitalis) van-e-é vmi szándékuk,vagy töröljem.
Szóltam már itt is emilben is anno.
Szeva mivanveled?Vettél nagyobb vasat?
Eredetileg azért humorizáltam a dolgon, mert ugye az átlag szocimoci tulaj, ilyen dolgok hallatán csak néz, mint hal a szatyorban:DD
"Szocimotoros oldalon burkolatról meg hűtőfolyadéktől értekezni....sic transit gloria mundi:DDD"
Sztem a 3 db D-betű elég egyértelmű volt :-)
Én meg csak viccőtem, de ezek szerint igaz a mondás, miszerint a részeg és a bolond igazat szól. Nos én azt józanul írtam:D
Hali Gyuri!
Nem 650, hanem 652 ccm :-)
Amúgy az ETZ-s emlékeket nem lehet ccm-el pótolni.
sorszám: 9764 (67166)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-12-18 20:28:38)
Helló Tomi!
miért siránkozol????Azért a 650 cmm,Mégis csak 650!!!!vagy nem???Azt nek kell szerelgetni 3-4 évente.vagy 20000 ezer kilométerenként.
Gyuri.Az enyémben még csak 10 van,és már meg kell bontani,Legnagyobb sajnálatomra.De most legalább jó lesz a váltó része.Egy kis tuningot teszünk bele.Így tuti lesz.
Gyuri.
Szívemből szóltál!!
mzzzz
Pont Kawa... Egy jó MZ-nél nincs is jobb! :-)
Szerintem mindkettő nagyon sirály.
Csak sajna nekem már nincs ilyenem.
Vannak ennél sokkal jobb témák:Szerintetek milyen oljat kell önteni az MZ-be?Vagy melyik a kafább moci a JAFFA esetleg a TZ?
Kérem szépen semmilyen probléma és sértődés nincs itt,csak te vagy az élő példa arra,hogy helyénvaló volt az amit mondtál.Teljes mértékben igazad volt/van,mert tényleg nem erre az oldalra valóak ezek a dolgok.
Tulajdonképpen ezért jött létre egy másik oldal,ahol ezt szépen meg lehet beszélni.
Engem se érdekelt volna itt a szocimotoroson holmi vízhűtés,meg egyéb a japán mocikkal kapcsolatos szerviz,amikor az MZ-ém nyergében motoroztam.Örültem,hogy rajtam kívűl vanak még mások is(sokan),akik szeretik a kétütemű SZOCI gépeket,és szaftosan elbeszélgethetek velük a dolgokról!
Viszont lassan(de nem törvényszerűen)a csapatból egyre több mindenkinek lett és lesz valamilyen komolyabb,drágább,erősebb stb. gépe.A velük kapcsolatos problémák pedig valóban nem erre az oldalra valóak.
Nekem a Kawa mellett ott van a panna is,és ott is lesz,mert soha nem fogom eladni.
Nem sértődtem meg,csak nem voltam gépközelben.
De megígértem,hogy nem fogok eztán nem szoci gépről beszélni,így hát azért írtam azt,hogy "eddig":-)
Hygy.
Sárospatakon erről beszéltem neked,igaz már kicsit nehezen,mert a Borsodi jobban bírta,mint én:-)
Egyébként én még csak vízhűtéses Jawát láttam:-)
Üdv.
Nézd, most láthattad a puszta tényeket :) , a szoci tolja a rizskályhát ;)
Tehát te úgy láttad,h a Kawa hagyta magát?!
:-DDD
Ügyes a sávó:) Bár... ha vki nem megy gyorsan, az utolérhető ill. le is előzhető:))))
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/onboard/?vi=14729&t=onboard
Mi van Veled jóember? Meggyógyultatok már?
Most sértődj meg semmiért, ha neked ez jó.... Ennyi.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|