:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
vazze soma!
most nézegettem az idei fotó termést s előkerültek azon fotók amikor is először találkoztunk sárospatakon s felmentünk volna megnézni azt a tengerszemet... vazze! te simán húztad az emzett fülit hegynek fel, én meg egyensúlyoztam azzal a dögnehéz nagy budival...
nameg amikor azt a román cukorszirupot a pulóvered alá öntötted... :-)))
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok és Jó széles Utat jövőre :) !
A névnaposokra is gondolva ;) , Boldog Viktória Napot :) !
üdv, Norbi
Szintúgy! És balesetmentes motorozást mindenkinek! Na meg olcsóbb spiritet!!
mzzzz
Komolyra fordítva a szót, mindenkinek Nagyion Boldog Karácsonyt és Motorozásban gazdag Új Esztendőt kívánok, mind a magam, mind a saját nevemben:DDDD
www.gecispizsi.hu Ez meg a testvéroldala
Kinek áll forgatás alatt???
mzzzz
Ez 1 önéletrajzi ihletésű film, jelenleg áll forgatás alatt. Női szereplők jelentkezését várom. Bővebb részletek a www.brokinet.com oldalon:DDD
Pinabubus??, Át tudnád írni? Vagy ez nem film??
mzzzz
Inkább le mint meg:DDDDD Mozibubus??? Zsugabubusról már hallottam, sőt Pinabubusról is:DDDD
Én még nem vettem meg Réz András Mozibubus című könyvét! Amúgy meg lebaszlak én ha kell....
mzzzz
Az égig érő fű, Te Kulturbarbár:DDD De ha igy folytatjuk most én kapom meg a jogos letolást ide nem való dumák okán:))))
Csak az a szép ződ gyep... az fog nagyon hiányozni:)
Ez meg 1 harmadik film:DD
Jaja! Az erő legyen veled!
Jah bocs, az másik film....
mzzzz
Welcome to the Matrix:DDDD
A három ,,D" betű az már térhatás?? ;-)
mzzzz
A három ,,D" betű az már térhatás?? ;-)
mzzzz
Na majd lecseszem oket. :))))
Szeretném kérdezni az oldal szerkesztőitől,h az általam még nyáron ftp-n feltöltött cikkel (szocitalis) van-e-é vmi szándékuk,vagy töröljem.
Szóltam már itt is emilben is anno.
Szeva mivanveled?Vettél nagyobb vasat?
Eredetileg azért humorizáltam a dolgon, mert ugye az átlag szocimoci tulaj, ilyen dolgok hallatán csak néz, mint hal a szatyorban:DD
"Szocimotoros oldalon burkolatról meg hűtőfolyadéktől értekezni....sic transit gloria mundi:DDD"
Sztem a 3 db D-betű elég egyértelmű volt :-)
Én meg csak viccőtem, de ezek szerint igaz a mondás, miszerint a részeg és a bolond igazat szól. Nos én azt józanul írtam:D
Hali Gyuri!
Nem 650, hanem 652 ccm :-)
Amúgy az ETZ-s emlékeket nem lehet ccm-el pótolni.
sorszám: 9764 (67166)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-12-18 20:28:38)
Helló Tomi!
miért siránkozol????Azért a 650 cmm,Mégis csak 650!!!!vagy nem???Azt nek kell szerelgetni 3-4 évente.vagy 20000 ezer kilométerenként.
Gyuri.Az enyémben még csak 10 van,és már meg kell bontani,Legnagyobb sajnálatomra.De most legalább jó lesz a váltó része.Egy kis tuningot teszünk bele.Így tuti lesz.
Gyuri.
Szívemből szóltál!!
mzzzz
Pont Kawa... Egy jó MZ-nél nincs is jobb! :-)
Szerintem mindkettő nagyon sirály.
Csak sajna nekem már nincs ilyenem.
Vannak ennél sokkal jobb témák:Szerintetek milyen oljat kell önteni az MZ-be?Vagy melyik a kafább moci a JAFFA esetleg a TZ?
Kérem szépen semmilyen probléma és sértődés nincs itt,csak te vagy az élő példa arra,hogy helyénvaló volt az amit mondtál.Teljes mértékben igazad volt/van,mert tényleg nem erre az oldalra valóak ezek a dolgok.
Tulajdonképpen ezért jött létre egy másik oldal,ahol ezt szépen meg lehet beszélni.
Engem se érdekelt volna itt a szocimotoroson holmi vízhűtés,meg egyéb a japán mocikkal kapcsolatos szerviz,amikor az MZ-ém nyergében motoroztam.Örültem,hogy rajtam kívűl vanak még mások is(sokan),akik szeretik a kétütemű SZOCI gépeket,és szaftosan elbeszélgethetek velük a dolgokról!
Viszont lassan(de nem törvényszerűen)a csapatból egyre több mindenkinek lett és lesz valamilyen komolyabb,drágább,erősebb stb. gépe.A velük kapcsolatos problémák pedig valóban nem erre az oldalra valóak.
Nekem a Kawa mellett ott van a panna is,és ott is lesz,mert soha nem fogom eladni.
Nem sértődtem meg,csak nem voltam gépközelben.
De megígértem,hogy nem fogok eztán nem szoci gépről beszélni,így hát azért írtam azt,hogy "eddig":-)
Hygy.
Sárospatakon erről beszéltem neked,igaz már kicsit nehezen,mert a Borsodi jobban bírta,mint én:-)
Egyébként én még csak vízhűtéses Jawát láttam:-)
Üdv.
Nézd, most láthattad a puszta tényeket :) , a szoci tolja a rizskályhát ;)
Tehát te úgy láttad,h a Kawa hagyta magát?!
:-DDD
Ügyes a sávó:) Bár... ha vki nem megy gyorsan, az utolérhető ill. le is előzhető:))))
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/onboard/?vi=14729&t=onboard
Mi van Veled jóember? Meggyógyultatok már?
Most sértődj meg semmiért, ha neked ez jó.... Ennyi.
Sztem arrol beszel mindenki amirol csak akar. :)
Andris nem tudom milyen problemakrol beszelsz. Nem is emlekszem, hogy valaha beszeltunk volna hut folyadekrol turan.
Amugy meg mar lattam vizhuteses MZ-t ;)
bye
HyGy
Ezt majd a legközelebbi túrán bőven,részletesen,aprólékosan a hygynek is megyarázd el légy szíves!!!!!!Ugyanis voltak ebből problémák:-(
Szóval akkor Vaughan-nek majd máshol válaszolok.
Egyébként meg legalább beszéltünk valamiről:-(
Eddig!
Üdv.
Szocimotoros oldalon burkolatról meg hűtőfolyadéktől értekezni....sic transit gloria mundi:DDD
:-))) Jó fejek vagytok! AMúgy mi újság? Már rég jártam erre!
mzzzz
Hűtőfolyadék????Burkolat????MZ rulez:DDD
kössz! mi megvagyunk...
én okos emberektől azt hallottam, hogy olajat ősszel kell cserélni mielőtt leállitod a motort... lehet, hogy nem igy van. mert a használt olajban lehetnek olyan kémiai anyagok amik kikezdhetik a blokkot vagy kuplung lamellákat... a fékbetét pedig a boginál úgy működik, hogy olcsóbb újjat venni, mert a környezetvédelmi minisztérium állitólag nagyon megszigoritotta a ferodollal dolgozó cégek ellenőrzését. veszélyes hulladék... lábtartót bontóban néztél már? a yahamánál nekem is le kellett bontani az összes idomot, hogy be tudjam tölteni a hűtőfolyadékot... (hülyejapánok...)
Szeva.
A fagyálót már lecseréltük a haverral.Nehéz volt,mert az összes burkolatot le kellett szedni.Visszatenni még a leszedéstől is nehezebb volt.A lábtartót próbálnám cserélni,de ha nem jön össze,akkor sufni tuning:-)
Olajat és hozzá a szűrőt csak jövőre.Légszűrő szintén.A fékbetéteken még gondolkozom,hogy cseréljem-e vagy ferrodóztassam-e őket.
És még a hátsó dobozt kell felaplikálni,ami nem is lesz olyan nehéz,mert van rajta gyári csomagtartó a hátsó idom alatt:-)
Ti hogy álltok a gyógyulással?
Üdv.
Hell!
csak a lábtartót csinálod vagy mást is?
olajszűrő.. ilyenek?
Az enyém otthon alszik a garázyban letakargatva,tőlem mintegy 220 km-re,és ráadásul szét is van kicsit szedve:-(
Elővettem a zsepim,mert könnybe is lábadt a szemem a sóvárgástól:-)
Üdv.
Hali mindenki.,,Nem szervez valaki egy kis motorozást holnapra ?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|