:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
ETZ 250,vagy esetleg valamelyik újabb típusa?
Üdv.
Köszi andris, igyekeztem olyat írni,mint amilyen maga a túra volt;-)
Nálunk 7 ágra süt a nap (most számoltam meg:-) és d.u. m1ek MZ-t nézni/venni :)
Szia mzzzz!
Ha még egy magázol, akkor ne tatálkozzunk mert alsófertályon billentelek, értettük egymást:D :D azémondom....
Üdv papa!
Itt meg elkezdett esni az eső... Basszus. Pedig már reménykedtem. De nem baj. Az enyém tavasszal se fog menni eleget. No cash. :) De néha azért megjáratom majd. A tavszi kirándulásunkra azért várjuk. Reméljül összejön...
üdv:
mzzzz
Szia mzzzz!
Használd egésséggel.
Itt pocsék idő van, már három napja egyfolytában esik, úgy hogy egyenlőre nem veszem elő, majd megy eleget, ha jobb idő lesz, ugyan is azzal járok dolgozni.
Üdv papa!
Szia HyGy!
A sárospataki tali képei között van egy olyan, hogy papa képei és ha rákattintok nem jelenik meg semmi légy szi megnézni mia probléma.
Üdv papa!
Melyik kepek nem jelennek meg?
Ma este érkeztem haza Pestről. Dolgokat intéztem! Köszönöm a spoilert megérkezett! :) A jawat is meg kéna járatni csppet! Én ha holnap jó idő lesz végre gurulok kicsit.
mzzzz
Szia!
Mi ujsag Veletek? Felgyogyultatok mar rendesen? Uj motor kilatasban?
udv, N.
Szia vaughan!
Én is tefelőled, már kerestelek mert a képek nem jelennenek meg a galériában, és azon van az séf úr:)D meg te is ahogy tartod a táblát. Közben kiderült, hogy HyGy az illetékes. Ti jólvagytok?
A jaffa még megvan téliálmot alszik, de egyszer csak kitavaszodik tán.Mzzz most küldtem el a spolylert mert elveszítettem a címét remélem megkapta mertmég nemjelzett.
Üdv papa!
szeVWasztok!
papa! igen rég hallottam felőled!
meg van még a jaffa?
Tesho jó lett a cikk.
Már holnap útra is kelnék megint!
Egyébként hol lesz az idei első szocitúra?
Üdv.
Mindent össze lehet hozni, ha van rá vállalkozó kedv és zseton, ha ebből vmelyik is hiányzik...
Nem is az volt a lényeg, hanem hogy mégis össze lehetne hozni azt a túrát.
Sztem Trianon k. ra nem tartozik ide, de nem lényeges, téma részemről lezárva.
Semmi baj, amúgy jól emlékszel végülis:)
Köszönöm! Majd ha fenn lesz valamikor küldök képet róla!
mzzzz
Átjött, szerdán adom postára.
Üdv papa!
PAPa!
átment a mail a címmel? A kisgépszervízesre küldtem :9 Ha nem átküldöm megint .D
mzzzz
Szori Soma69, kevertelek Vaughannal, te voltál az MZ-s csapatvezető veled voltunk a honfoglalás kori temetőben.
Egymás mellett volt a sátrunk.
Képekkel kapcsolatban ezekszerint HyGy az illetékes.
Üdv papa!
Ha a fél ország két végéről elindultok, már csak egy negyed lesz belőle, ez pedig Trianon óta nem kibírhatatlan távolság...
Jól beszélsz barátom !!!
mzzzz
Terveink vannak, ha beszélhetek mzzzzzz kollega és a magam nevében, de mivel 1 fél ország választ el bennünket egymástól, alig hiszem, hogy elgurigázunk majd egymás rendezvényeire. Mert egy dolog a szívem szerint és másik a pénztárcám szerint menni. Kissé pesszimista hozzászólás belátom....
Séf úr ügyében Vaughan kollega az illetékes! Kép ügyben meg nem tudom!
Hát attól is függ, hogy egyedül, vagy csoportban.Vagy XJ650, vagy 250es Jawa..
Ment a mail a kisgépszervizesre. Köszönöm!!!
mzzzz
Szia mzzzz!
Nincs szükségem a spojlerre, küld el a címed és megy oksz.
Matya Én nem tervezek külföldi turát, de idehaza bárhova elmegyek ha van időm, a szocitúrára bisztos.
Üdv papa!
Papa! Majd írok mailt! Velem tárgyaltuk a spoilert. De csak akkor kell, ha tényleg nincs rá szükség:) De úgy látom nincs. Én szívesen felrakom a kistz-re.
mzzzz
Na dobjuk fel kicsit a topikot, meg az oldalt!
Ki hova akar menni idén motorral túrázni??
Tessék leírni a terveket.Az azért csak van mindenkinek..
Én szívem szerint egy laza Monaco oda-vissza utat terveznék, bár lehet h ez meghíúsul, de azért igyekszem összehozni..Mondjuk arról még lehet h írnék is egy cikket...
B-terv: Alsó-Ausztria déli részének feltérképezése.Van ott egy-két kellemes megjelenésű szerpentin, akikkel szívesen megismerkednék közelebbről is..
Oks semmi baj! Csüt uccsó vizsga, utána kéne beszélni már, mert most már tele van az összes mindenem a vizsgával :(
mzzzz
Papát pedig üdvözlöm. A forgatókönyv pedig alakul és egy Jawa is jól mutatana benne :DD
mzzzz
Soma a pörköltfőző szakácsmester hogy van?
Sajnos nem tudom miért, de nem jelennek meg a képeim a galériában a pataki túráról nem tudod mia probléma?
Persze hogy benevezek, ki lessz a főszereplő?:D
Feri megvagyok, csak kicsit sűrű és zűrös az életem most, emiatt nem jelentkeztem, ne haragudj!!!
Én is üdvözletem küldöm :D!
mzzzz
Egy tudományos fantaszkius film forgatókönyvén dolgozunk Attilával és Feri barátommal, mely egy USAbéli szocitúra lenne, végig a 66-os úton, vagy lehetne a Lenini úton is, ha már szoci...:DDD
Komolyra fordítva a szót, örülök, hogy előkerültél!
Szia Papa, jó hogy jössz :) Ugye, rád is számíthatunk a filmben ? :D
Sziasztok!
Újra itt vagyok!
Sajnálom hogy eddig nem jelenkeztem, de voltak gondjaim. Most már minden rendben.
Valakinek igértem a pataki talin MZ-re lámpához spolylert, de sehol nem találom a címét légyszi írd meg a címet és küldöm.
Közben megváltozott a email címem is:karolyijozsef@mai.tvnet.hu
Soma netán a tavaszi tali forgatókönyve készült el, hol lesz, oda már megyek.
Üdv papa!
Boldog Pa'l (Pool) napot kivanok :) !!
Mindegy, majd visszük magunkkal a csörgőkígyót :D
Lassan kész a forgatókönyv:)Van 1 érzésem, hogy az olasz ill. a Gojko Mitic féle westernfilmek módjára vhol másutt kerül forgatásra, de a hangulat hamisítatlan lesz:DD
BÖFF:DDD életjelnek megteszi??:DDD
Jaja... Minden rész elején betoljuk Somát, majd mindig más motort szerelünk más és más hibával, dróttal, kombinált fogóval, mikor mit találunk a dobozban, közben Szakál apró szivarokat szív és mondja a magáét :D
Hátha szponzorálják a legalább a keveréket:))) Amúgy a rólunk észült kisfilmeket vinnék mint a cukrot. :D
Viszünk kamerát, és eladjuk az utazós részt a Travel Cannelnek, a szerelőst a Discoverynek, a csörgőkígyóst az Animal Planetnek :D
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|