:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
hm..2017 tervei..
Május Velence....
Június...
Július...
Augusztus Pilismarót...
Szeptember Tisza-tó..
Van ám jó tervek, hajrá!
Teknőc
2012-ben pontosan ezen a napon volt a velencei túra amit szét mosott a 3 napos eső.
Mi még nem tudtunk elszakadni. :)
Előbb motorcsónakoztunk 2.5 órát Tiszanánáról indulva, közben fürödtünk, fotóztunk. Most meg Poroszlon várjuk az ebédet.
Vera,HyGy
Én is megérkeztem,megint nagyon jól éreztem magam veletek!
Május végén ha minden össze jön találkozunk VELENCÉN!!
12:00-kor sikerült szerencsésen hazaérnünk. 10km-re a kempingtől lerohadtunk és csak nagyon nehezen indult el. Mivel előtte meghajtottam, ezért visszavettem a tempót 100-ra és így gond nélkül hazahozott.
Legújabb tippem a trafó...
Papának köszönjük a szervezést, a kempingesnél már lebeszéltük a jövő szeptembert! ;-D
Az megvár, nem megy sehova. ::)
Én 4-5 óra környékén indulok Budapestről, ezt a slambucot szerintem én is le fogom késni... :-(
Akkor most a slambuc miatt siessünk odaérni pénteken? :-)
Martonvásár felé a 7 úton jön valaki?
Köszi HYGY..;) :)
Jobb így szerintem...:)
Teknőc
Papa, akkor foglaltál nekünk is ugye? 2 fő 3 kuty.
beírva.. :)
Lenne kedvem hozzá, ha lehetne...:)
Teknőc
Köszönöm Papa!
A nagy motorfelkészítésben elfelejtettelek visszahívni :-)
Hozzáfűzni való, pénteken slambuc. :):)
Íme, amit a forumból összeollóztam, -összeszedtem:
http://szocimotoros.hu/hu/szociturakiden
S jó túrát nektek! :)
Teknőc
Sziasztok!
Cím:
Abádszalók Őszike út 2
https://www.google.hu/maps/dir/Mol+%C3%9Czemanyagt%C3%B6lt%C5%91+%C3%81llom%C3%A1s,+Ab%C3%A1dszal%C3%B3k,+F%C3%BCredi+%C3%BAt/%C5%90szike+utca+2,+Ab%C3%A1dszal%C3%B3k,+5241/@47.4685799,20.5797716,16z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x47412822f4ca532b:0x7e1d1d40046c6a0e!2m2!1d20.5892554!2d47.4642138!1m5!1m1!1s0x4741280d6e9f528d:0xa0862343dbf603e3!2m2!1d20.57809!2d47.471553
Ez mind nagyon jól hangzik! :-)
Papa,kérhetnénk egy pontos címet?
Végülis megoldódott szerintem a dolog, legalábbis remélem. Mostmár bevésem a telefonszámot, és jövőre, ha megint akadékoskodni támad kedvem, jó hazsnát fogom veni :)
Holnap reggel írok már valamit ide..:)
http://szocimotoros.hu/hu/szociturakiden
Teknőc
Szia! Bocsánat!
Tudod, a menüben van némi túrakiíró, sajna, 2014 évvel feltüntetve... :( De az manapság az oldal látogatottságával csökken az érdeklődés, s nem tudok sokszor többet tenni. Ha lenne olykor több infóm a túrákról, mint régen, szívesen csinálnám meg. Túrakiírás, hová, mikor, ki a szervező, s telefonszáma,leírás, szállásról némi infó, pár szó, illetve szállás elérhetősége.Nekem elég lenne, ha olykor itt mint régebben lenne, csinálnám. Mondom van vaj a fejem körül is, mert nem kérdeztem rá konkrétabban,...:( Elnézését...:) Meg kellett volna tennem, hogy könnyebb legyen mindenkinek. Az évszámon viszont nem tudok változtatni, arra nincs jogosultságom.
Teknőc
Szia!
Sajnálom, de ne mindig vagyok a neten:( így akkor vissza mondom a tiedet.
0630/3561022
Sziasztok!
A szombati napra terveztem egy kis programot.
Ismerve a társaságot :)
10.1/2 11 felé átgurulnánk Kunhegyesre (14 km) van ott egy Czupp Pál nevezetű népi fafaragó művésznek egy nagyon szép kiállítása ez kb. 2 óra. Utána Vagy tiszaörsi búcsú ami 6 km, és ott lehet kajálni szürke marha gulyást kb 800 magyar forint és amennyi befér, vagy vissza (15 km) Kisköre Csülökfőző versen, fogyasztás a helyszínen kóstoló jegy ellenében (200 Ft)majd itt megbeszéljük.
Hát az a helyzet, hogy olyan sokáig nem válaszoltál, hogy én végülis foglaltam magunknak szállást máshol. Szégyellem magam, de nem akartam már tovább várni:(
Jó lenne egy telefonszámot vagy valamit kiírni ilyenkor, hogy az ember tudjon hova fordulni :S
Most szombaton (aug. 3.) 190km-es motoros gurulás lesz a Veszprémi Mentőállomás javára, játékosan, ebéddel, tombolával, nyereményekkel a Bakonyban.
Mindenkit szeretettel várnak!
http://www.vme2013.hu/snobli16.pdf
Ha 2 főre kérem, de véletlenül csak egyedül megyek az nagy gond?
Szia Peti!
Van még szállás, hány fő 1-2.
Rám lehet számítani, mert tisztában vagyok vele hogy társadalmunk egyik alappillére, hogy segítsünk egymásnak!
Czövi, ez annyira jellemző, benned semmi segítőkészség nincs!
Ha nekem elárulja valaki, hogy hányadik volt az előző, én akkor szívesen kikalkulálom, hogy hányadik jön!
Papa, akkor foglalj nekük is egy szobát lécci.
Akkor 2 fő :) 3 kutya.
Hát mikor így a kutyát is visszük, akkor peugeot boxerba rakom a motort meg a kutyákat.
De a Linát vittem utas helyett, csináltam egy tartót hátra, ami a hátsó ülés fölé lógott és a csomagtartón volt eredetileg. Azon elfért a kutya.
De lehet pl motor utánfutót is alkalmazni.
HyGy
Sziasztok.
Papa, van még valamilyen szállás, ami nem sátor?
S akkor ismét lenne társam, sebesség tekintetében...:)
Mint régen Répáshután..
Teknőc
Oldalkocsi kell neked arra a Jawa-ra! Egy egész falka elfér benne. :-)
😀
Most hogy mondod..,.😀
Így ismét hiába vártam követendő példára.
Annyit azért nem ér meg a kislányom hogy letegyem az autós jogsit.😀
Inkább viszem altatásban egy hátizsákban.😀
Viszont amire eddig nem is gondoltam az az, hogy az adott kempingekben megengedik e a jelenlétét. Ezek után majd mindig rá kell kérdeznem. Szokni kell a megváltozott helyzetet.
Emlékszem kutyára. Csak arra nem hogy hogyan hoztátok. Pedig jövőre nekem is vinnem kell a jószágot mert nincs túl sok pénzem lakás felújításra.😀
Mintha hátizsákban jött volna a tiétek. Ha igen, akkor hogy bírta?
Azt már meg se kérdezem hogy három hogy mobilizálható?
Ez hányadik szocitúra lesz? Kikalkulálná vki? :-)
Szia!
Ha a többieket nem zavarja lehet jönni :)
Mi is megyunk, ha vihetjük a három kutyát, mint ahogy régebben.
Nekünk is úgy alakult hogy ketten megyünk igy mi is két személyre kérnénk a szállást.Köszönjük.Teri Kálmán.
Kierült. 2 főre kérnék szállást
Sziasztok!
Akkor idáig 13 fő.
3 faházat lefoglaltam, az 18 főnek elég, úgyhogy van még hely lehet jönni! :)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|