:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Egy-két kivételtől eltekintve.
Jó régóta nem írtunk cikkeket a túrákról....
Nerbi képeit feltettem ftpre.
Üdv
Mora: kitettem a kepeidet
Hali!
Tudsz ftp jelszót adni?
patko.zoltan@citromail.hu
Üdv,
Zoli
Szeretném én is az általam készített képeket feltenni a netre,tudna segíteni valaki hogy kellene csinálnom?Vagy akár cd-n is elküldöm a megadott postai levélcímre ha valaki megcsinálná helyettem.Mindenkinek üdv:Norbert
Hygy!
Képeim az ftp-n.
Az új gépedhez meg gratulálok, ha esetleg majd ki akarod dobni, kölcsönadom a kukámat! :)
(Az a Pannoniás kép a repcemezőn baromi jó lett!)(img6875)
Örülök hogy segíthettem neked ezzel a kis aprósággal,rázogasd még sokáig,a legközelebbi találkozáskor majd iszunk rá valamit,ami nem olyan "kontyalávaló"lesz mint legutóbb,igaz?
Baráti üdv:Norbert
Az még mindíg gazdaságos jószág pl. egy P20-hoz képest. Ott a 12 sem ritka 100-on :-)...pedig csak 250ccm...de az érzés megfizethetetlen....
Na jólvanáááám!
Tessék már értékelni, hogy ilyen tűrhetően fogyaszt az a szegény Jawa!
Hallottam én már olyat is, hogy 8-at eszik.... hol is, hol is ...... már nem is tudom ;-).
Én oda is, vissza is nyeleztem 110-120 között. Lett is 4.5 a fogyasztás, pedig előzgettem bőszen;)
A kepfeltoltest kerem magyarazza el valaki. (van egy kozos ftp jelszo, kerd meg itt a forumba valaki csak elkuldi a emailedre) :) A kepeket kerlek meretezzetek lejjebb 1280x felbontasra. Valamint valogassatok ki amik nem erdekesek, vagy homalyos vagy ilyesmi. (ha erdekes es kicsit homalyos akkor johet)
Hat :) el kell szomoritsalak nekem 4.8 lett a fogyasztasom a szocitura alatt. (meg meg elotte meg utana is mentem bar akkor kicsit dinamikusabban). :) Igaz ez rekord, mert ilyen keveset meg sose fogyasztottam.
Hali!
Mi is hazaértünk Nikivel rendben, remek kis túra volt, kösz mindent a szervezőknek! Képeket várom a galériába, lett pár gyöngyszem azt hiszem:))) Még egy kis gonoszkodás így a végére: 534 km-en a jaffa 2 személlyel, megpakolva átlag 4,82-őt evett. Igaz, nem bináris a markolatom állása mint HyGy-nek:)))
üdv!
Sziasztok!
Köszönöm én is a szervezést és a finom vacsit:)
üdv:Kálmi
Én is hazaértem (Tegnap), csak netezni nem jutott idő. A vízben természetesen megfürödtünk, nem volt az olyan hideg, és a nap is sütött!
Tuti hely volt, köszönet a szervezőknek!
Na meg köszönet Nerbinek a már rég vágyott lámpát! :-)
Üdv Attila
Szia HyGy!
Biztos amatőr lesz a kérdés, de azért megkérdem: Képek feltöltése hogy megy?
Üdv,
Zoli
Vazzeg ti furodtetek benne!? :) En bele dugtam a labam es lemondtam rola. :) Bar ha ti is ott vagytok es bementek, akkor biztos vitt volna engem is a csorda szellem. :)
Sziasztok!
Ezúton szeretnék elköszönni azoktól a túra társaktól is,akiktől a komp elérése miatti gyors indulásomkor a kilátónál már nem volt idő.Az első szocimotoros talim volt,nagyon jól éreztem magam,kár hogy az utolsó estét már nem tölthettem veletek.Rolandéknak plusz köszi a szervezésért,üdvözlök mindenkit:
Norbert
Szocituras kepeim a galeriaban
http://www.szocimotoros.hu/hu/galeria/157
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Jó kis túra volt. Mindíg csodálom, amikor 15 kétütemű nyélgázon húz fel a partoldalon a napsütésben. Ha megcsinálom a kameratartót, akkor fel is veszem videóra:)
"Kar, hogy furdeni meg nem lehetett a vizben."
Öhöm. Azért ez így nem teljesen igaz.:)
Valóban nem egy Adiai-tenger volt, de kettőnknek Attilával bőven megfelelt.:)
..ja és persze köszönöm Kálminak hogy időben értesített a taliról, mert - lévén nem követtem az utóbbi időben rendszeres figyelemmel a szocioldalt - ha rajtam múlik akkor el is feledkezek róla, és kár lett volna kihagyni!
Sziasztok!
Első "szocitúrám" volt Kálmi (piki24) kollégával együtt, de tényleg nagyon jó volt, bár helybéli lévén a bejárt pontokat már ismertem, de ennyi motorossal együtt ezelőtt még nem gurultam. Szintén köszönöm én is a szervezést, remélem hamarosan ismét találkozunk!
Üdv,
Zoli
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, jó volt újra látni Titeket, na meg motorozni egyet, a következő túráig meg, ha feltöltitek gyorsan a képeket, lesz mit nézegetni ;-). Én már nyaggatom a HyGyt, de mióta elindult a profizmus rögös útján ez egy hosszadalmasabb folyamat.
Hello!
Én is megérkeztem! Kicsit hazaugrottam, aztán feljötem pestre motorral :)
Köszi a szervezést!
Üdv: goss
Szuper kis túra volt! Már nagyon hiányzott. Jó volt!
Üdv!
én is megérkeztem. Tettem még egy kis kitérőt Pécs, majd Szekszárd felé.
Roliéknak köszi a szervezést, jövünk máskor is:DDD
Helló!
Én is hazaértem, immár közel egy órája. Évadnyitó túrának tökéletesen megfelelt, remélem legalább ilyen lesz az összes többi.. nagyon jó volt a szervezés, és a vacsora is... le a kalappal a szakácsok előtt :-)
Haliho!
Mi is hazaertunk. Jo volt minden. Ido, hely, utvonal, kaja, meg persze a tarsasag.
Udv
PeetAir
Koszi a szervezest Roli (es persze a tobbiek)!
Jo volt a kaja :) meg az egesz. 2007-es nyito szocituranak eppen megfelelt. :) Kar, hogy furdeni meg nem lehetett a vizben. ;) Akartam, a labam bedugtam de utana ujra kellett gondolnom a tura ezen pontjat. :)
bye
HyGy
Mit nekem holmi trafipax :P :-) azért köszi az infót
Vadmotoros, csorgess meg lecci!!!
hetven/haromtizenharom67nulla6
Szia!
Szántodnál gyere el Kaposvár felé közelebb is és megtudod nézni a Köröshegyi viaduktot is.(Köröshegyen van 2db.telepitett trafipax)(De Földváron,Szemesen,Szárszon is vannak ha arra jösz)
Jo utat!
Kálmi
Helló!
Én kb 6 felé leszek Székesfehérváron, onnan a 7-esen balatonig, és Lellénél a 67-es úton végig.
Üdv!
Holnap vki indul BP-ről 5-6 között???
:) majd igyekszem legkozelebb :)
Allitolag 7 fokot mondtak ejszakara es 21-et napkozbenre, 7 fokban mar eleg jol lehet satrazn sztem. :) de majd kitalalunk valamit es alszotok a folyoson max vagy akarmi.
Bocs, most látom, Pool is jön 2 fő sátor. Üdv: Roland
Sziasztok, a kaposvári túrával kapcsolatban írnék néhány infót. Eddigi jelentkezések alapján 11 fő jelezte, hogy jön, és ebből hatan kértetek faházat, így még öt ember elfér a házikóban. A jelentkezők, akikről tudok: Tike, Samodai Andris, Goss, Vadmotoros, HyGy, Kálmán. Aki jönne, de nincs rajta a listán, próbáljon nekem jelezni, hogy le tudjam adni a kempinges embernek, hogy mennyien leszünk. Telefonon hívjatok, mert nem leszek net közelben. Üdv: Roland 70/294-6494 20/458-7085
Hát ez nem szép dolog!!! :-(
Szombat delelott, oldakocsi alkatreszekert megyek, s igy "csak" delutan meg vasarnap kell bemennem..
Szombaton is dolgozol vagy mi a szosz?
De gondolok ratok a huvos irodabol...... :((((
Mindenkinek balesetmentes közlekedést és jó időt a hétvégi túrához.Mi sajnos nem tudunk menni:-(((((
Üdv.
Megtalálták a füzéri vár borospincéjét.
Részletek:
http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=16378
Fene, kozbejott valami...le kell mondjam :((((
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|