:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
aug 13-tol 2 hetig mi sem vagyunk
Akkor nyaral a Mora, úgyhogy tuti nem lesz augusztus eleje!
Csak ne hozzátok át augusztus elejére, mert akkor nem tudnék menni! Inkább szervezek én jövőre... :-)
Fontolgatjuk bizony!
A cél Esztergom és környéke, kb augusztus végén.
Ha lesz valami konkrét, küldöm az infót!
Mondjuk az igaz ám a 3,6-os fogyasztásodhoz, hogy 60as tempóval csorogtunk le Gyuláig, tehát az teljesen normális hogy csak ennyit evett:)
Úgy vagyok ezzel hogy minden megoldás érdekel, de ez a Kőszeg és környéke dolog valamiért nagyon megragadott (lehet hogy még soha nem motoroztam arra...? :-))
Az attila es a mora gondolkoztak valalamin meg.
Nagyon jó az ötlet, nem mellesleg közel a határ így osztrákiába is átruccanhatunk...:-)
Ha ez megvalósul, akkor igyekszem ott lenni (bár úgy tűnik hogy ekkor két túra közül kéne választanom, de sebaj)
Hali Boky!
Az ötlet nem rossz...
Csak sok embert kéne lepuffantanom a benzinért, tiszta MEDMEKSZ!!!! ;)
(Mondjuk én beszélek?! A VT 3,6-ot evett a túrán...)
Szóval a környék szép. 1x már voltam Kőszegen, és vágyom vissza...
Széles utat!
Üdv.: Orgon
Körvonalazódnak már valakikben a következő szocitúrák tervei?
Fontolgatjuk egy Szombathely (és Kőszeg) környéki túra szervezését, ha lesz rá idő és igény.
Sátor+hálózsák kombón kívül mást nem cipelek :-)
Mikor lesz meg ez a hozzászólás:
"Furfarag képei a galériában"?
;-P
Az dunakeszi Auchanban is van.
Na jo hogy mondjatok beszaguldok en is a lidlibe.
Jah, én is néztem az akcijós újságot, ott nem írtak róla. De ha érdekel, érdemes megnézni a közeli lidl-ben, hátha mégis, végülis Pápán és Móron is van/volt, úgyhogy lehet máshol is.
A www.lidl.hu nem ismer semmilyen matracot.
Vagy állandó termék lett -nem valószínű-, vagy már nem árulják.
Ahoj!
Mikor asszonypajtással Móron a LIDL áruházban voltunk (múlt héten pénteken)mi is láttunk 4000 HUF-ért felfújódós matracot,a bejárat után voltak kitéve a vásárlótéren.Nem vizsgáltam meg őket de gondolom egyszemélyes kiszerelésben voltak.
Üdv mindenkinek: Norbert
Amúgy meg ne mondd, hogy nem emlékeztet:)))
http://artfiles.art.com/images/-/Fear-and-Loathing-in-Las-Vegas-Poster-C10016639.jpeg
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Pápán voltam ma a Lidl-ben, és 4000 Ft-ért egyszemélyes, 8000 Ft-ért kétszemélyes önfelfújódós matrac van eladó! Az amiről ment az eszmefuttatás, hogy milyen tuti, Attilának van ilyenje, és tényleg tuti! Nézzétek meg, hátha másik Lidl-ben is van.
ja, és elvileg 5cm vastag.
igen, de széleslátószögű objektívvel. Amiről meg a south park ezen része jut eszembe, amiben "kiskutyák nagylátószögű lencsével" címmel ment műsor a sulitévén, és csak azért tetszett mindenkinek, mert mindenki be volt drogozva:))))
Koszi :) csak siman engem abrazol.
qrvára félelem és reszketés las vegasban hangulata van!:DDDD
Ez de beteg.. :DDDDDDD
http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m161/m164/7330o.jpg
Hali hygy!
Légyszi írd meg hova tudom el küldeni a képeket.
Üdv papa!
Toria es PeetAir kepei a galeriaban
Sziasztok !
Megnéztem az eddig feltett képeket,nagyon super kis buli lehetett a túra,"irigyellek" benneteket.De legalább a nézegetéssel tudom kárpótolni magamat.
További jó motorozást,üdv :
Norbert
Tenyleg, a peetairek satra az ezust szinu kivulrol. :)
HyGy
sátorlap kályha ezüsttel lefújva oszt viz... :-)))
este benne alszol, csoportképnél meg deritő!
Mora kepei a galeriaban.
Vakut meg tudok hozni 3-at :) a vezerlot is mar megcsinaltam hozza. :) 1 vaku volt is nalam, inkabb az allvany a gazos :) abbol meg csak ketto van meg tobb helyet is foglal, bar szociturara el fert volna. :) Derito lap? :) Khm :) Arra is vannak mar ottleteim, bar nem ekkora meretben :(
Nyugi, jó lett a csoportkép! De ha elfér a Suzukin még egy fél fotóstúdió derítővásznakkal és villanókkal, akkor szívesen látjuk.:)
Tettem fel képeket az ftp-re.
Te nem is voltal ott :) hisz nem vagy rajta a csoport kepen :)
Egyebkent meg lehetett volna jobbat is csinalni, ha van meg nalam par vaku meg allvany meg egy kis beallitasi ido, akkor nem lettek volna arnyekok oldalrol az arcokon :) igy csak ennyire telt.
HyGy
A vasárnapi egyéb elfoglaltságom miatt korán indulnom kellett haza, ezért sajnos nem tudtam mindenkitől elköszönni. A többiektől elnézést kérek ezért!
Tényleg jó lett ez a csoportkép, de mintha pár ember hiányozna róla. Remélem a fotoshop majd segít, hogy utólag mégis rákerülhessek! :-)
Örömmel jelentem feltöltöttem a galeriába a csoport kepet. 6 megapixel, raw-ból konvertálva, full minőségű jpg-be mentve. A teljes meretű kép letöltése javasolt (5mb) de kivehetőek az arcok rajta tisztan 1:1-es méretben....
A többi kép majd jön...
Sziasztok!
Mi tegnap este 22:15-kor értünk haza Szarvasra a Vésztőmágor-Komádi-Sarkad kanyarról. A VT 4,1 literrel megelégedett.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a hétvégét. Bízunk benne, hogy nem volt különösebb gondja senkinek sema szervezéssel, sem a hazaúttal.
Én vasárnap délután Mágorra menet párszor mejdnem lefordultam Orgon mögül, elpilledtem egy cseppet.
Mégegyszer köszi mindenkinek a részvételt és a segítséget az útzárásokat.
Üdv.: Maia
Megérkeztem vissza a koliba, Ividőt lent hagytam Biharugrán :) Köszönjük a szervezést és külön köszönet Orgonéknak a szendvicsért és a desszertért :) Nagyon jól éreztük magunkat! Ividő most volt először hosszabb távon motorral és úgy néz ki tetszett neki... Ha lesz hely mögöttem, jön a következő túrára is ;)
Az arborétum szép volt nagyon, de Vésztő mágor talán még jobban tetszett!
Üdv:
goss
Szerintem meg a 13-as egy jó szám.
Én is köszönöm mindenkinek a szervezést, a jó társaságot, a felfokozott hangulatot a tábortűz körül, közreműködést az esti/ éjszakai borozásban...
És, hogy megint én legyek az aki sürgeti: képek...!
Hogy ti milyen babnások vagytok!
Lehet, hogy a 13. túra miatt köpte be a gyertyát a gép, nem is azért mert ráhúztam a szivatót... :-)
Egyébként én is egyben hazaértem, kb 700 km megtétele után.
Jó volt, köszönet a szervezőknek!
Morával beszéltük, hogy talán még mi is szervezünk idén egyet!
Üdv Attila
Es milyen volt az arboretum? Kerdezem azoktol akik elmentek. :) Mi inkabb furodtunk a holtagban. :)
HyGy
Tesho!
a 2t olaj nekem még a túrára induláskor árasztotta el a dobozomat...Azért érződik, hogy 13. túra volt:D
Pool, kösz a tippeket!
szeVWasztok!
hát biz engem a technika ördöge megtréfált, mint angliában Talmát...
a pannoniát több napi megfeszitett munkával sem sikerült talpra állitani... baromira bosszant, de ez van.
sajnálom, hogy lemaradtam a túráról.
Laci bátyám!
emilben küld el a posta cimedet s feladom a telókat. elnézésedet kérem, hogy nem tudtam elvinni...
Bandi előkerült, vagy még tovább keressem? :-D
Sziasztok, hello magush!
Sajnálom, hogy nem lehettem veletek. Legközelebb remélem talákozok a régen látott cimborákkal is.
Magush, a benzin szintedet vedd le egészen addig míg a motor teljesítménye elviselhető, csodákat tesz a fogyasztással. Nézd meg a két legnagyobb fúvókát is, nincs nagy különbség közte, de néha összecserélik ami szintén rontja a fogyasztást. A nagyobb megy a főfúvókába, de látszatra alulról pont megtéveszt, szóval nézd meg katalógusba melyik hova megy. Ja, a kipufogón is sok múlik ami a fogyasztást illeti. A gyári hangtópító 5 fillért sem ér.
üdv.
Én is hazaértem magam -persze már néhány órája. Dunaföldvártól a balanszot elhagyva jóval nagyobb tempót tudtunk menni :-D
(Előtte meg Kálmán potyázott vagy 40km-t egy kamion szélárnyékában :-)
Viszont innentől az összes idióta sofőrt sikeresen megtaláltuk Enyingig, sok életveszélyes helyzetünk volt autósokkal, kamionokkal. Elképesztő!!!
Vki reggel a táborban nekiment a bal tükrömnek és sikeresen beszakította a fejidomot, amitől az úgy remegett egész úton, h nem láttam semmit, de sikerült javítani rajta vmennyit.
A drága 2T félszint. olajam meg belefolyt a dobozba, sokan köszönés nélkül távoztak meg meg meg...
:-)
Respect a szervezőknek a sok munkáért, Papának a mézes páleszért és a remek gulyásért!
Tokkal-vonóval 700 km-t mentem 4,3-5,3 L/100 km
Halló! Már úgy fél órája itthon vagyok, nem volt semmi gond hazafele. A felkötözött kipuffogó is kibírta! :-)
Boky
Én is hazaértem. Hazafele bementem még Jászárokszállásra strandolni, így kereken 600 km volt a túra.
HÁj!
mi is hazaértünk rendben, 850 km különösebb gond nélkül.
fogyasztást majd később írok, mert kissé megszomjasodott jaffám szürcsölésének okát még kutatom, ez így nem reális...karburátor lesz a ludas, azt mondták szakértő urak:)
üdv!
Niki és András
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|