:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Helló!
Én is szivesen mentem volna, csak most az a helyzet hogy hétfőtől vasárnapig meló van :S majd jövőre én is veletek megyek mindenképp :P
Üdv Mindenkinek!Nem vesztem el,és nem is törtem magam!És a mocit se!felújítás alatt volt,és ebben a nagy melegben nem volt szívem gyötörni a motort a túrára.épp elötte készült el szerdán.szóval ezért maradtam le róla.De augusztusban,vagy szeptemberben számíthattok rám.Addig pedig ha valakinek van kedve motorozni Augusztus 13-19 között bármerre,akkor szólhatna,mert szabin leszek,és egyedül kicsit unalmas lenne.Szóval ha valakinek erre az időpontra esne a szabija,és még motorozni is lenne kedve,az szólhatna.
Gyuri.
Hali!
Megjöttünk mi is :) . Hétfőn terveztük a visszatérést, de a ma este lett belőle. Jó sokat jöttünk ma!
A jaffa jól birta 1x kellett gyertyat cserélni még az elején.
üdv, N.
Megjöttem a II. Mersz Long Day Trophy-ról!
Bejártuk keresztbe-kasul Baranya megyét,de főleg keresztbe!:-D
Röviden csak annyit,h nagyon jó volt!
Nehéz volt a fifikás feladatok és a rekordközeli meleg miatt,de megcsináltuk!
MZ-vel!
15 órát a nyeregben!
Az erőkülönbség miatt esélyünk nem volt komoly helyezést elérni,de mi azért mentünk,h teljesítsük a távot és ez sikerült!A motorok egész jól bírták,bár kellett szerelnünk is,a többiek csak pislogtak,amikor indikátorórával nekiálltunk gyújtást állítani :-D
A rendezőknek respect!
Majd írok egy beszámolót ha meglesznek a képek,h többen is kedvet kapjatok a következő versenyre (jövőre?).
Már csak az emléklapnak és az emlékplakettnek kell találnom vmi jó helyet a szobámban ;-)
Meg esetleg "Mittu domain" :-))
Napszúrás-gyanús...
Esetleg hőguta :-))
El van cseszve!
így kellett volna írni: "MalviNt egykoron" :-)
Most láttam,hogy van új szavazás,de miről is szól??
Üdv.
Ez nem szocitúra, hanem csak amolyan partizánakció lenne:-)
De én nem vagyok semmi jónak az elrontója:-)
Üdv.
Most kéne valamerre Észak felé motorozni, hátha ot hűvösebb van.
Én is szívesen elmotoroznék arra.
Mar arra gondoltok, hogy jovore az elso szocitura erdelyben legyen?
HyGy
Na így már egyre jobb.Azért csak jó ha többen vagyunk,ha esetleg történne valami ne adj isten!
Tesho.
Nekem vannak erdélyi osztálytársaim így ők szinte mindent elmondtak.De azért ha úgy lesz,akkor lehet megkereslek majd ezzel az általad ajánlott lehetőséggel.
Üdv.
Nyaralnak...ahelyett,h qmmadárnánk :-)
Szóval én longdéjtrofizok helyette idén:-)
Csak érdeklődés szintjén, mikor töltöd fel a képeket ftp-n? :-)
Erdély:
Velem felvette 1 erdélyi srác emilben a kapcsolatot,aki szívesen segítene szervezésben, szálláskeresésben stb.
Szívesen összehozom vele az indulókat.
Titkon megjegyzem, hogy Niki még pár hónapja elbökte, hogy jövőre jó lenne elmenni Erdélybe egyet motorozni...Úgyhogy valószínűleg mi is csatlakoznánk!
Furfarag! gyors jelentés: mértem gyújtást (a pontos gyújtásadatok ismeretében:http://www.vape.cz/img/Podpora/Soupravy/MZ04.pdf) és most mindkét hengeren tökéletes 3 mm (pluszminusz 1-2 tized) a gyújtásom. Szóval ez is jó. Innentől egyedüli gondok ezek voltak:
-hengertalp kifújás (javítva)
-gyertyák 2x többet futottak mint kellett volna (cserélve+újpipa+kábel)
-kipufogó vég kicsit kifújt. (javítva)
Innentől már normalizálódnia kéne a fogyasztásomnak! Ha még mindig nagy lesz nincs több ötletem.
Csak a gyertyák túlhasználtsága okozhatta ezt a durva fogyasztásnövekedést? Hisz a moci ment szépen!
Bocs az OFFért..
üdv!
Nyugi, én is lemaradtam idén is a tengerpartról a meló miatt:-((( Hétfőn indultak nélkülem a fiúk, csnorbi, gyűrűk ura meg még valaki. Jövő kedden várhatóak haza.
Bazzeg ha szakad,ha törik jövőre kimegyünk.Mariann is jobban jön,ha van valaki más is velünk:-)
Üdv.
Még négy nap van hátra és elindul a II. MERSZ Long Day Trophy!
Már 30 fölött jár a leadott jelentkezési lapok száma!
Sikerült újabb támogatókat bevonni, így folyamatosan bővül a nyeremények listája!
Nagy buli lesz, mindenkit várunk!
http://www.mersz.hu/?pageid=turak_tura
Andris! Még a végén sikerül együtt kimennünk:) Talán jövőre....
Gratula.Jó neked,hogy tudsz időt szakítani egy ilyen nagyobb túrára.Én évek óta tervezem az erdélyi túrát,de idén sem jön össze a kibaszott meló miatt:-((((((
Várom a cikket és a képeket.
Hali Csicso!
Ha a 2 fős csapatodba keresel vkit, én csatlakoznék hozzád, megnéztem a honlapot és tetszik :-)
70/582-03-02
tesho99@freemail.hu
Tesho (Balatonfüred, ETZ-150)
Üdv!
Vinnye kollégával péntek éjjel szerencsésen hazaértünk egy 5 napos, nagyon szép Horvátországi túráról. Az MZ szépen bírta, csak tankolni kellett.
Összesen 1300km, fogyasztás: 4.3 körül, a GSXF 4.5 körül.
Hamarosan lesznek képek is, meg egy cikket is megérdemel a dolog :)
Üdv: goss
Nyár közepén?? Az emberek előre terveznek.Talán ha lessz jövőre is :-((
Srácok!
Tudtommal még mindig egyedul kepvieslem a mersz.hu által meghirdetett turaversenyen a szocikat.
Legalabb egy jelentkezot kerek!
Peti
Jólvan na, értem a célzást:-))
Nem akadály!! Milyen mocid van? Helyileg hol vagy??
halika
rizskályha nem akadály?
csőváz kilozulu
Latod furfarag, he te is lejosz tavaly orfure, akkor meguszod az esot mert itt egyaltalan nem esett. :)
Az jó! Akkor 20-26 eső 31-2 túra! 3-tól pedig iskola!
Nem tudom hogy lett volna olyan hogy aug 20-a után 3 napon belül ne lett volna bazinagy eső :-) (
Lehet hogy volt csak nem emléxem...?) :-)
Mert neked nem jár iskolába a gyermeked:-))
Pécsen biztos nem !!
Itt olyan vihar volt, hogy még ma is azt tárgyalják a parlamentben.
Nem! Én azt mondtam, hogy 20.-a után esni szokott az eső. Persze nem az évvégéig, hanem csak egy hétig:-)
Az jo, akkor 31-1-2 (Bar Furfarag szerint akkor esni fog...) :-)
Jo toljuk szeptember iranyaba. Szeptember 1-2 pont jo lenne!
Elötte nem jó, akkor szeptember irányába kell tolni.
esetleg augusztus első hétvégéje?
aug 3-4-5?
csak ötletelek, nem muszáj...
Na ezt megint akkor kihagyom, mert biztosan dolgozom.
attila: az aug17 elegge nem jo, mert mia peetairekkel nem leszunk 13-tol 2 hetig
Akár még a gánti bauxitbánya meglátogatása is beleférhet, ha már szoci... :-)
Sziasztok!
Indulnék MZ vel a II MERSZ Long Day Trophyn, ehhez keresnék társa(ka)t magam mellé Július 21-én.
A részvevők nagy része japó rakétákkal megy, mivel a verseny nem a gyorsaságról szól, jó lenne ha megmutatnánk minél többen mit tudtak a régiek, és mit tudunk mi a nyergükben!!
Várom a jelentkezőket a rendezőség nevében is!
http://www.mersz.hu/
Péter
ETZ125 TS125
Némi előzetes túraterv!
A túra halyszíne Tardos malomvölgy.
Térkép:
http://tinyurl.com/2323tj Malomvölgy a térkép tetején a Süttő felé vezető útnak nevezett, (valójában egy combosabb járda szélességű aszfaltcsík) mellett.
Tardos:
http://tinyurl.com/27qy9d
Sátorozás a malomvölgyben, szoba pár száz méterre a faluban a vitéz vendégházban.
Büfé a helyszínen van.
Jó kis hegyi utak mindenfelé!
Időpont: Augusztus 17-18-19-20.
Programterv:
Kőbánya látogatás, Esztergom város-vár- bazilika- vaskapu kilátó, 19-én este Esztergomban tűzijáték.
Szalonnasütés.
Ja igen, és a megszokás kedvéért fő program az esztergomi tesco meglátogatása! :-)
Hát egyenlőre ennyi! Mivel most mindenki nyaral, részletes program csak augusztus elejére lesz.
Üdv Attila
Keresek motorosokat Kecskemét(vagy környékéröl)akikkel lehetne motorozni néha-néha. Nekem Mz ts-m van. Szerelésben is tudok segiteni.(van mühely szerszám stb.)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|