:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hát ez sajnálatos! kb 2éve nem voltam pesten nem tok segíteni!!!
de a rendszámot hibáztasd!!! ---666
sorszám: 10837 (89158)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-23 21:48:49)
sziasztok!
Főként pestieknek szól a dolog,a mai napon kb. 10 és 21 óra között a IX.Kerületből a Lurdy háznál az ingyenes parkolóból ellopták apám kocsiát.
Kérlek titeket ha jártok arrafele és láttátok(bármikor) hívjatok v. írjatok ide a fórumba.
Az autó típusa fiat fiorino 1,5 i.e. benzines fehér színű dobozos,rendszáma:FDB-666
ismertető jegyei:jobb ajtó kicsit sérült,motorháztető, és a hátsó ajtó jobb szárnya horpadt.Sok szerszám van van a hátsó részben,és a február elején mennünk kéne a kocsival dolgozni.
Ismétlem bárki látja menet közben hívjon
ez az én számom:06-/70/-774-92-55
ez az apámé:06-/20/-9-309-505
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.üdv:András
Kenjél rá vmi foszforeszkáló anyagot és látni fogod ;-)
mit nekem holmi mutató :P
amúgy sem megy többet az mz mint 70 :D
Bakker, mit ér az egész, ha nem látod a mutatót?
Ebből eszembe jut az a nem kicsit szőke nő, aki panaszkodott a TV-ben, hogy összezavarja a km óra, mert egyszerre rajta van az összes szám. Miért nem csak azt az egyet írja ki amennyivel megy?
Hát neki nem kell mutató világítás az tuti! :-D
A visszajelzőket még nem csináltam meg ledesre, de gondolkozok rajta. Amúgy nekem a számlap 1mm vastag plexiből van kivágva, és a fény átmegy rajta. A ledek rögzítését pedig úgy oldottam meg hogy az óra belsejében van 2 csavar, azokat picit kilazítottam, oda becsúsztattam 1-1 csík plexi darabot. De majd csinálok róla fényképet is.
Tesho, a tiédnek az az előnye hogy látod a mutatót is :D
Az én GPS megoldásom a cikkben bemutatottnál azért lényegesen "ütősebb". :-)
sorszám: 10831 (88964)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-19 12:32:13)
Az enyém piros :-)
A visszajelzőim nem ledesek,mert azok amúgy is erős fényűek.
Én is elektroamatőr vagyok és a ledeket az eredeti izzók foglalatába fabrikáltam bele:-) Meg egy ellenállás és eddig működik ;-)
http://kepfeltolto.hu/i/?23421
Jól néz ki! A visszajelzők is ledesek?
jó lett a ledes műszered,én először szuperfehér fényűre gondoltam de mindez megmaradt a fejembe mert az elrendezés ill. a rögzítésnél elakadtam.Miként oldottad meg a rögzítésüket?
köszi a biztatást,inkább a tapasztalat hiánya, sem mint az idő zavar,mert nem nagyon értem az elektronikát,az áram több felé tud menni,mig a benzin csak egyfelé.
még csak fél éve van meg az etz-m, nagyon szeretem,igaz ráköltöttem már egy kalap pénz de jórészt inkább esztétika mint,motoralkatrész.Így pl: új küllők,mert a régiek rozsdásak volt de a felnit csak poliroztam,mert így nagyon szép lett,vagy ott van a tanksapkám,nagyon büszke vagyok rá,Ecseren találtam rá egy bontóban,zöld színű
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=9540542
itt megtalálható a képek közt.
Más sok apróságot is csináltam rajta v. tervezek még,aztán tavasszal majd megyek is vele motorozni.
üdv mindenkinek
Szóval ment,mint a picsa helyesen.
:-)))))))))))))))9
Sebaj ne bánkódój,eljön majd az az idő neked is mikor tudsz venni egy komolyabb masinát magadanak!Persze az MZ-et tartsd meg mellé:-)
Én a mai napig siratom az ETZ-met,mert nagyon fajin gép volt.Soha semmi baj nem volt vele,és mindig elvitt mindenhova.Ketten mentünk vele jól megpakolva,és ment a picsa:-)
Egy Hondán persze nem újdonság egy szivartöltő mnorbi,de egy szoci vason igazi kuriózum SZERINTEM!!!!!!!!!!!!!!
Én azért tudtam bepakolni a hangszórókat a vasba,mert akkora idom van rajta,mint egy ólajtó,és kibaszott jól lehet hallani a zenét.
Majd ha összefutunk egy talin,akkor meggyőződhetsz róla személyesen is:-)
Üdv és addig jó farigcsálást:-)
sorszám: 10825 (88823)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-19 12:32:13)
Nekem ilyen lett a ledes háttérvilágítás:
óra
Nem nagyon ismerem az újabb mocikat, én idáig trophy és etz körökben mozogtam, ezért nem agyaltam ilyen dolgokon,viszint kicsit dühített hogy menet közben nemegyszer merült már le a telefonom,ezért építettem bele.
már irtam előzőleg hogy ami fenn van az oldalon GPS-es cikk, hát az nagyon leleményes,én még a térképnél tartok,kicsit konzervativ de mindig müködik:)
egy kis etz-m van,nekem azért is számított ujdonságnak ez hogy így lehet az elektronikát faragni,mert már korábban is írtam eléggé hadilábon állok az elektronikával,láttam én is a GPS-es cikket,hát marha jó pofa a cucc,ha lenne több időm rá és a tudásom is olyan szinten lenne,akkor én is buherálnám látástól mikulásig:)A hangszórókon is gondolkoztam de elvetettem mert menet közben nem hallanék semmit,grat. a kawádhoz, ami még nekem nagí álmom hogy elektronikus gyújtást tenni a mocira és ledes műszervilágítást építeni,ezekkel már úgy érzem kényelmesen tudnék furikázni,mintha egy mai motoron ülnék, de mégse ,azért legyen meg a szocis feelingje
üdv
Hát nekem is van mind2 motoron szivargyújtó. Ráadásul a TDM-en 2! :-)
sorszám: 10821 (88818)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-18 23:22:17)
Mi ebben az észvesztő ötlet? A Hondámon is van ilyen, sőt a GPS töltéséhez még mini USB-aljzatot is építettem be. A kormányra meg egy olyan PDA tartót szereltem, hogy jobb helyeken elmegyógyintézetbe zárnának miatta. :-)
sorszám: 10820 (88815)
akkor még nem láttad a Mora Mz-jét meg a Hygy DL-jét.Azok is tele vannak ilyen szerkezetekkel:-)
No meg az én kawámat se láttad,amibe én egy komplett cd-és fejegységet és 4 db. hangszórót,illetve gumis antennát szerkesztettem bele:-)))))))
Neked milyen motorod van,és hol helyezted el rajta a szivargyujtó töltőjét?
Ja és nagyon praktikus az ötleted!
Üdv.
sorszám: 10819 (88808)
jaj, elfelejtettem hozzáírni hogy az autóstöltőt is vinni kell:-)
elvégre nem szivarozni akarok
tegnapelőtt támadt egy nagyon észvesztő ötletem és meg is valósítottam:biztos mindenkivel előfordult már hogy túrázásnál menet közben lemerül a telefon,igen nálam is sokszor megtörtént,ezért gondoltam végig, ha a kocsikba van szivargyújtó, motoron mért ne?szépen elrejtve és "vízmentes"bár még autómosóban nem volt,de az esőt jól vette.Nemes egyszerűséggel aplikáltam a +kábelhezegy biztiházat és egy 10A-os biztit tettem bele,a testet meg valahol kap a vázról.és hibátlanul működik,akár álló motornál is.Lehet hogy ez csak nekem ilyen nagy csoda hisz elektronikából analfabéta vagyok,egy két dolog kivételével,szóval nagyon örülök az új szerkentyűmnek;-))
üdv mindenkinek
Ezt én is támogatom, csak mennnyünkmááá!!!!
Gyékényes szerintem is jó hely. Már amúgy is rég jártam ott. A horvátországi átruccanás is jó ötlet. Azt a vidéket is nagyon kedvelem.
Hali!
Támogatom nem kis mértékben azért mert hozzám (Kaposvár) igen közel a horvát határ. Tavaly a simsonosokkal is voltunk, igaz csak Verőcéig...
Üdv,Zoli
Lassan már ki kell néznünk az országból, annyifelé jártunk már :-)
Szóba került Kocsord is mint nevezetesség megtekintése.. :-D
Vagy lehetne gyekenyesre is szervezni. Es onnan kb 100km-re horvatban van egy franko vizeses.
Es akkor pl gyekenyesnel lehetne dokkolni, es onnan masnap 100km-le 100km vissza az 200km az meg bele ferhet igaz igy kulfoldon is kell egyutt gettozni, bar volt mar olyan.
HyGy
Hat itt pecs fele is tobb volt mar. Multkor terveztunk egy tamasi kornyeket. Azt meg elvileg nem csinaltuk meg...
Én már mit szervezzek, a környékünket már többször bejártuk :-)
De ha lesz évbúcsúztató vmelyik lánykollégiumban, oda szervezhetne vki egy túrát ;-D
az átmérője kb 20 cm.
Amúgy nekünk van ilyen tyúkitatónk. :-) hoppá, megcsinálom belőle a ledes lámpa orosz változatát, csak ebban 60-as égők lesznek :D
Igen, erre gondoltam, fürdés, evezés, esti nyugiprogram stb.
Egyszer jártam ott, egy olyan kempingben, ahol 20-30 személyt befogadó elkülönített helyeket kínáltak, tűzhellyel, sátorhelyekkel faházakkal csónakbérléssel.
Na, majd viszatérünk rá idejében...
Á, elemes lámpa sux.
Csak a tekerős, csak azt szereti! :)
Amúgy a májusi túra nekem is tetszene tesho! Szervezd meg! Csináljuk meg!
Mennyi szart kitalálnak!
Nagymamámnál a tyúkitató nézett ki így! :-) Tényleg, mekkora ennek az átmérője, mert az nem látszik a képen.
Következő túrán leteszteljük rajtad, és ha beválik lehet róla szó!
(Tetszik az oldal alján a HobbyCNC link!)
Helló!
Ma elővettem a járgányt, mert olyan szomorúan nézett rám a sarokból hogy nem volt szivem tovább kínozni amíg eljön a jóidő :-) azért nekem is jólesett egy kis motorozás.
Ja mégvalami! A kinai ipar egy újabb remekműve került a kezeim közé, méghozzá egy ledes kemping lámpa. Tárcsa alakú 24 db erős fényű fehér LED van benne, 4 db ceruzaelemmel működik. Én kisérletképpen vettem egyet, de szerintem megéri az árát. Kereken 590 kemény magyar valutát kérnek érte. Általában 2-3 hetente szokott lenni vásár, gondoltam hátha érdekel valakit, és szükségesnek érzi egy ilyen segédeszköz beszerzésére a kempingezéshez. Előrendelést felveszek a májusi túrára, vagy esetleg pestre fel tudom vinni. ha valakit érdekel küldjön mailt!.
itt egy kép róla: Lámpa
Ha nem jó a link valaki hozzáértő javítsa, köszönöm :-)
Lehet, ha van ki megszervezze. Viszont azt sztem olyan idoszakra kellene hagyni, mikor mar lehet furdeni is a tiszaban.
...pontosabban: Tisza menti...
R
Eszembe jutott, hogy régebben, talán két éve, egyszer felmerült egy túracélpont, nevezetesen a Lakitelek-Tőserdő .Aztán valahogy nem jött össze (már nem tudom miért), nem kellene besorolni az idei túratervek közé?
Gyönyorű környék, a Tisza a rengeteg mellék- és holtággal, jó kempingek stb.
Persze, én hazabeszélek kicsit, hiszen tiszamenti vagyok, igaz, sokkal lejjebb lakom a folyón.
Csak úgy eszembejutott, még ráérünk beszélni róla...
üdv.: R
Hét ágra süt a nap itt is, vagy 6 fok van, ragyogó az idő.Ki kéne menni...
Hu itt sut a nap. Ha igy haladunk nemsokara itt a tavasz.
[b]Szevasztok! Tervezem, hogy idén elmegyek a csíksomlyói pünkösdi búcsúra. Ha van valaki csatlakozna, vagy már volt, vagy tapasztalata van a túrával kapcsolatban, dobjon egy e-mail![/b]Szevasztok!
En alapvetoen nem ellenzem a majusi turat. :)
HyGy
Hát a májusi langyos előnyári szellő..
már várom a jó időt:-)) jól hangzik az ötlet,én akkor adok szabit amikor csak szeretnék,egyedül dolgozok de az esti tagozaton már másképp működik a dolog(suli).
Idén május 1 csütörtökre esik és vmi azt súgja,h a pénteket mindenhol kiadják szabadságnak :-)
Ezért előre szólok,h ha az időjárás engedi, lehetne naggggyon hosszú 7végét is csinálni:-)
Eddig minden évben le lettem szavazva,de majd talán idén máshogy lesz ;-)
Az a vád már nem érhet,h nem szóltam időben! :-D
igen azt a menüpontot néztem már én is, azért kérdeztem hátha tudtok valamit,arra
gondoltam hogy még nincs kiírva az új évre való tekintettel(másnaposság,szabadság stb.)A műtétet 25.-ére írták ki,a doki is megnyugtatott látván hogy mocskosul be vagyok szarva és azért mégis csak 20éves vagyok,előttem az élet..Szóval mondta hogy nem olyan komoly a dolog mert a beavatkozás után két három nappal már látok, de nem lesz teljesen tökéletes,majd később egy-két hét múlva fog csak teljesen megjavulni.
Azért így ezzel a tudattal már jobban érzem magam:-))
üdv
Vagyis a szocitúrák alatt.
Bocsi:-)
Üdv.
Egyelőre semmi konkrétum nincsen túrák terén legjobb tudomásom szerint!
Remélem megjavul a szemed a műtét után!
Üdv.
Ui.:egyébként a túrák,találkozók menüpont alatt szokott lenni a túraleírás.
sorszám: 10793 (88183)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-08 02:06:07)
bocsi mindenkinek, még csak fél éve találtam rá a szocimotoros.hu-ra ezért vagyok még zöldfülü a túrázások terén.Idáig magányos pilóta voltam,ha probléma volt az éppen aktuális géppel akkor csak magamra -iil. a mankómra támaszkodhattam.
Sajnos muszáj megcsinálni a műtétet,mert elkaptam vmi nyavalyás szemkórt,a szaruhártyámmal van valami,kicsit szar érzés de nem foglalkozom vele amig nem kell motorra szállni.Akkor viszont már gáz mert érzékeny az erős fényre,és az mindig vann:-))))
és májusban lesz vmi?
Backi, mire műtik? az gáz :-S pedig nekem is kell, de majd csak 4 év mulva.
sorszám: 10791 (87993)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-04 23:37:18)
Hell.
Tudomásom szerint áprilisban még soha nem volt túra,mert még hideg van éjszakánként.Így valszínű idén sem lesz.
Fel a fejjel!A műtét után tuti jobban látsz majd!
Üdv.
sorszám: 10790 (87990)
( előzmény: Intravénás_benzinfaló, 2008-01-04 23:37:18)
Halihó mindenkinek!
nemsoká tavasz van!!!
nem tudja valaki hogy szerepel-e az idei forgatókönyvbe áprilisi túramocizás?
január végén műtik a szemem ezért nem tudok menni gurulni a vassal,de fog hiányozni:-(((
A hintában Juliska,
A Juliskában Bence,
Akkorát élvezett,
Majd' eszét...VESZTETTE!
:-)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|