:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Eszembe jutott, hogy asszem tavaly ilyenkor egy hónap múlva túra volt...
Értitek...
üdv
Kati
Engem érdekel a poló.M-es méret,fehér
Engem érdekel a poló.M-es méret,fehér
Gyuri!
Hét közben nem tudok menni, a hétvégén pedig te leszel vidéken.
Majd a köv. hét végén.
sorszám: 10884 (91683)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-03-11 15:47:21)
Mivel jössz???Csak nem Jawa-val????BOCSI HA ELÁRULTAM VALAMIT!Gyere és nézd meg a gépet!Még nálam van!Csütörtök lenne a leg biztosabb erre.
Mindketto jol hangzik:) Bar en nem is mondok semmit ahany turan mi ott voltunk
:) de talan iden mashogy lesz :)
Gyékényes? Nekem tetszik.
Koszi:)
Nezegettem volna a turakat de meg semmi sincs 2008-ra :(
Nagyon boldog nőnapot kívánok minden motoros hölgytársunknak!
üdv.: R
Minden út a Túrára vezet.. :-)
Jajj bocs!
Elnéztem a forumot!
nyugodtam moderáljátok ki! Én kérek elnézést!
Ahoj!
Van egy eladó Bering kabátom.
Igyn ez ki:
http://www.moto-accessories.gr/FtpImages/Products/BERING%20ZEPHYR%20BLACK.JPG
zephyr a neve. XL a méret vagy számmal 56.
Ha érdekel valakit irjon. prandesz@yahoo.com
Szevasztok!
Engem is érdekel 2 db.Az asszonynak egy meg nekem egy.A hímzett gondolom jóval drágább ugye?Mailt majd küldök,ha meglesz milyen méret kell.
Üdv.
Helló!
Mekkora a legkisebb méret? :D kapható lesz XS-ben is? :D
én írtam emilt, rendeléssel.
Újra felmerült a szocimotoros poló szitázásának gondolata.
ahogy szamolom mennyisegtol fuggoen kb 1300-1500 forintbol ki lehetne hozni darabjat fruit of the loom poloval. Es szitazva nem pedig vasalva.
Mivel a multkor akcio vesztesegbe fulladt mert van aki nem vette at a polot meg sem. Ezert most csak nev nelkuli polok lennenek. Valamint az esetek tobbsegeben szeretnem a penzt elore megkapni ha nem tul bonyolult.
Kerlek jelezzetek, hogy hanyatokat erdekelne es hany darab valamint milyen meretu es szinu. Azt hiszem fekete es feher van. :) Bar fekete polon meg nem probaltuk szoval nem tudom, hogy nezne ki a logo.
A himzett polorol meg targyalok egy ceggel.
A hollander nem a mi hibánk volt, igyanis Gergő nekiment hátulról a motoromnak az egyik benzinkútról kikanyarodáskor, csak azt nem tudtam,h a kipuffhoz ért hozzá.
Emiatt kilazult a blokk alatti rögzítés, ezért hiába sorítottam meg folyton a hollandert, csak-csak kilazult.
A hazafelé úton aztán fény derült a turpisságra,azóta nem is lazult ki semmi:-)
Most büntiből ő fényezi a motoromat :-DD
Nem MÁTÉ! :-)
Hm, úgy tűnik a kipufogóhollandert leszámítva egész megbízható az a kistézé:)
Én meg egész szombaton azt az elcseszett villanyrendszert fogom kutatni, hogy miért, hol és kontaktol/romlott el, amiért háromezer fölött kihagyogat a gyújtásom...
Nem örö, nem bódottá ugyanis, amikor egy hosszú kamionsor előzése közben az index villanásaival összhangban kihagy a gyújtás, bakkecskézik a motor és szemből közeledik az M.A.N. hűtőrács...
Köszönöm nektek!
:-D
Én idén végre karburátortisztítást tervezek. Ez valahogy az elmúlt pár évben elmaradt...
Meg olajcsere.
Aztán meg sem állok egész nyáron :-D
benzinfaló is szavazott:D
én mindig rendesen átnézem a mocit csak amikor tehetem,
amúgy most jöttem haza vörösvárról,és még most is jó idő van,nem fagytam rá a kormányra 70nél.Ez már jó jel,itt tavasz:-)
Látom van új szavazás, tessék savazni!:-)
Igen,a 70-es számod is megvan. Most még festés alatt van a motorom,majd egy tavaszi gurulás alkalmával elmotorozok feléd.
sorszám: 10863 (90539)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-02-13 16:50:11)
Szia Gyuri Nézd meg,nagyon jó www.pannoniamotor.eu
sorszám: 10862 (90518)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-02-13 16:46:13)
Üdv Tesho!
Természetesen még megvan!A telefonszámom nem változott.Illetve csak annyit hogy van egy 30-395-0322 es számom is.A 70 es számot meg azthiszem tudod.Amelyik szimpatikusabb,azon egyeztetünk mikor hol találkozunk.
ÜDV ZSOLT!
Bocsi! nem tudtam hogy regisztrálva vagy már.Remélem találkozunk többször is.Majd mesélek a Hétvégi Hévizi gyújtásbeépítésemről.
Üdv:Gyuri.
Megvan még az eladó ETZ kitámasztód?:-)
sorszám: 10859 (90423)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-02-12 16:55:38)
Szia Gyuri.Nekem készitetél már gyújtást.Tökéletes!Üdv.Zsolt Pacsáról
sorszám: 10858 (90418)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-02-12 16:55:38)
Üdv!Nem szeretném reklámozni a boltot,de ha esetleg a motorod még nem rendelkezik elektromos gyújtással,és szeretnél rá ilyet,akkor én szívesen készítek neked egyet.
Gyuri.
A telefonszám:06 30-3950322.
Nem voltál azon a túrán? Akkor így vaktában nagyon telibe találtad a dolgot! :-)
Mázlista! :-D
Nekem igazából elég nagy probléma itt Pesten a motor tárolás. 1 -et még megengedtek, hogy betegyek a cég udvarára, többet viszont kérni sem merek. Így a Mancinak (Ő az ETZ :-) ) maradna a lakótelepi parkoló. Szóval, a Yamaha itt lesz, Budán (mert hát mégiscsak), az MZ meg Gencsapátiban (Szombathely mellett), szüleimnél, így nem egyszerű dolog váltani...
Azért jövök én még MZvel is! :-)
erre én nem emléxem (nem voltam ott olyan szocitúrán, amin a tdm-mel voltál), de akkor így utólag:
ejnye, bejnye! :D
Ez igaz, de nem azért vittem, hogy megnézzétek! Egyszer azért mentem "rizskályhával", mert a szocitúráról mentünk egyenesen Gdansk-ba!
Igazad van:
Boky, úgy kell csinálni, mint Attila: otthon/külföldre/egyéb elmenni a Yamahával, aztán szocitúrára csakazMZ, csakazzal! :D
Na jó, egyszer elhozhatod a rizskályhát, hogy megnézzük :)
Én is mentem már olyannal hosszabb távot.
Jó kis túragép az, vajpuha rugózás, szélvédelem, tuti kényelem.
Persze a sportos közlekedés az nem neki való, de nem is arra találták ki, cserébe ki lehet menni vele a világból!
Viszont azzal jönni a szocitúrákra, az nagyon nem szép dolog! :-)
sziasztok.van egy 638-as oldalkocsis jawam(kincsem)minden tura érdekel.
Én ugyanilyen motoron (600S) tanultam és vizsgáztam le nagymotorra, nekem nagyon megtetszett, jó kis gép!
Amúgy boldog Aranka névnapot!
:-)
Már én is ismerkedem az új motorral.Szombati nap 145 km volt mögöttem.Igaz hazafelé kicsit zimankósra fordult,de azért nem kellet segítség a leszálláshoz Fél 6 tájékában.Amúgy pedig a Gyékényesi dolog nekem is tetszene.Én már jártam ott.Tényleg szép vidék.Főleg ha egy Horvátország is belefér....Akkor meg nem is lehet kérdés a részvétel.
Gyuri.
Én is kacsintgattam a 900 -assal, de nehezebb, drágább, ritkább, és az ereje ennek is elég (egyelőre biztos). Aztán becsúszott... :-)
Hát az XJ900F az tényleg szép.. :) Persze csak a 650-es után ;)
Gratula! Jó kis gép azt mondják! Nekem a 900-as nagytestvére szimpatikus a kardán miatt, meg talán az már elég az én létre 192 cm-emhez. Megnézzük majd az első túrán! Ami hol is lesz?...
Halihó!
Vétkeztem a szoci-társadalom ellen...
Képzeljétek, szombaton elmentünk megnézni egy mocit, és az lett a vége, hogy azzal jöttem ma dolgozni! :-) Yamaha XJ 600S Diversion. Követve a többiek rossz példáját, ezután én már ezzel megyek a szocitúrákra!
üdv: Boky
Úgy látom Pool messze jár!
:-(
Hoppá, gyorsvagyok:)
Boldog Névnapt Pool!
Pool !!
Boldog névnapot kivánok :) !
Tényleg, ma Pool napja van!
Nem tudom ugyan, hogy most ünnepled-e, mindenesetre megeresztek egy virtuális fülhúzást!
R
Boldog Pool névnapot! :-)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|