:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hát nekünk (Kálmánékkal mennék) asszem egyik sem esne útba, bár még konkrét útvonalat nem egyeztettem velük.
Következő héten elmehetünk másik szélerőműhöz, nem csak 1 van belőle Magyarországon. :-)
Hali!
Úgy mennék hogy vagy Baracska - Martonvásár - Ercsi - Kulcs
vagy
Baracska - Gárdony - Pusztaszabolcs - Adony - Kulcs
Az indulást kb 10-11 körülre saccolom. Ha igaz amit az időjósok mondanak, 22 fok körül lesz szombaton, ami jónak mondható.
Ha 1 héttel későbbre tolódna, én is szivesen csatlakoznék, de most szombaton Balatont kerülünk. Bringával. :-)
:D Ez igaz. De én már végzek. Nem a tanulással van a baj, hanem azzal, hogy kb ezen időpontokban van az államvizsga és tanári képesítővizsga..persze, nem egy napon, hanem eltolódással kb.júni végén...Sajnos így nekem felejtős a júnisusi motorozás :) Majd utána bepótolom :D
Vadmotoros,engem érdekelne!
Honnan mennél?
Tesho nyakonver Atilla
:-PPP
De a vizsgaidőszaknak csak a legvége! :) Ha most nekiállsz tanulni, simán meglesz! :D
Tudod, aki egész évben tanul, annak öröm a vizsgaidőszak! (aki meg csak vizsgaidőszakban tanul, annak öröm az egész év...)
pont államvizsga időszak...:(
Június?
Ha nem havazik akkor ez jó ötlet :) tavaly voltam Abádszalókon. Jó hely !
:-)
Tesho.
Tessék egy önindót beszerelni,mert ez így nem az igazi:-)))))))
Üdv.
Sziasztok!
Olvasgatva a topikot nem nagyon alakul az első 2008-as tali. Mit szólnátok egy tiszatavi talihoz, abádszalóki központtal és június 20-21-22. Ha jónak találjátok megszervezem. Akkor már lehet fürödni is.
Várom a reakciókat.
Üdv papa!
Üdv!
jövő hét szombaton ha az időjárás is engedi elmotorozok a kulcsi szélerőműhöz. ha valakinek volna kedve kapcsolódni azt szivesen várom.
ui: ha rossz idő lesz egy héttel elhalasztjuk.
Szia Marci!
Csak most olvastam hozzászólásodat. Én is Kaposvári vagyok. Légyszí írjál a piki24kukacvipmailponthu e-mail címre.
Hétvégén nem leszek, mert megyünk túrára.
Üdv piki24
Pedig riasztó volt az eddig is! :-D
Köszönöm a lelkesítést!
Körülnézek , olvasgatok, képeket már elég sokat néztem. Mindenképp élek a lehetőségekkel!
200km/h alatti élet? Hát ezt támogatom! :)
Üdv!
én már régen jártam ezen a fórumon. Szóval üdv mindenkinek :D
Jah és örömmel tudatom,h Kisdrágám az idei évben egy motorriasztóval gazdagodott!:-)
(Leszámítva,h az önindító hiánya miatt a távirányítós indítás nem működik :-P)
Üdv körünkben!
Ha reggel felkelés után nem az az első dolgod,h jól megruházod az asszonyt és szerinted 200km/h óra alatt is van élet,akkor jó helyen jársz :-)
Esetleg olvass korábbi túráinkról cikkeket a Túrák,találkozók topicban,h tudd mire számíts :-)
Sziasztok!
Most találtam rá erre az oldalra (nagyon tetszik!), mert motoros túrák után érdeklődtem. Egy Etz 125-öm van nem egy száguldós táltos paripa, főleg két személlyel. Így valami hasonló kategóriás túrákat keresgéltem, hogy ne rám kelljen várni az egész csapatnak. Még sosem voltam motoros túrán (újonc vagyok :) ),de kipróbálnám. Kaposvári vagyok és ez a gyékényesi túra felkeltette az érdeklődésemet. Persze más túra is szóba jöhet, csak elsőre ez elérhető közelségben lenne. Majd figyelem az oldalt, ha írtok esetleg róla valamit.
Bocs a sok dumáért!
Üdv és balesetmentes közlekedést mindenkinek!
Sziasztok!
Így,április közepe táján megkérdezném hogy van-e valakinek valami konkrét terve az első túrát illetően? Természetesen a kérdést kizárólag őszinte érdeklődésképp tettem fel, szóval még véletlenül sem akarok vele senkit sürgetni vagy ilyesmi. Ha ez volna a szándékom, jogosan kapnám azt a választ,hogy ha nem tetszik valami,akkor szervezzek én egyet. Szívesen megtenném,de felénk már 2 túra is volt. Na jó,ez csak kifogás részemről. Valójában nagyfokú lustaság láncol. :-)
Részletek,bocsi a hosszú szövegért:
"Kedves motoros társak!
Szeretettel várunk mindenkit a 2008 04. 12.-én megrendezésre kerülő emlékmű avatáson ,mellyel a hazánkban történt közúti közlekedési balesetekben elhunytakra szeretnénk emlékezni.
A rendezvény kezdete: 2008. április 12. 14.45 óra
A rendezvény l. helyszíne: Alsóörs, Endrődi u. 24. előtt található közterület, a Sportcsarnok parkolója és környéke.
A rendezvény 2. helyszíne: Alsóörs Újvasútállomás és Volán pályaudvar előtti park.
A rendezvény 3. helyszíne: Balatonalmádi és Káptalanfüred között a 71-es számú főközlekedési út 28-29 kilométer szelvényében fél útpálya (baleseti helyszín.)
A rendezvény 4. helyszíne: Balatonakali, a korábbi motoros balesetben elhunytak fejfája.
A felvonulás kezdete az l. helyszínről 2008. árpilis 12. 15.15 óra,.
A felvonulás útvonala: - az alsóörsi Sportcsarnoktól a 2. helyszínig.
- a 2. helyszínről kb. 16.00 órától -a 3. helyszínig.,
- majd 3. helyszíntől � Balatonakaliig 4. helyszín, 16.45-ig,
- innen mindenki hazamegy.
A rendezvény célja: békés demonstráció és felvonulás keretében felhívni a gépjárművezetők és a jogalkotók figyelmét a közlekedés szabályainak betartására és betartatására.
A rendezvény napirendje: 2008. április 12-én 14.45 óra gyülekezés az l. helyszínen.
15.15 óra a motorosok és gépjárművezetők lassú felvonulása
15.30 megemlékezés és a felállított kereszt felszentelése római
katolikus plébános és református lelkész közreműködésével
Rövid megemlékezés: - egyházi
Alsóörs polgármestere
OBB
Dobai Attila HD
Virágok elhelyezése, mécsesgyújtás
16.00 óra 3. helyszín gyertyagyújtás, virágok elhelyezése
16.45 óra 4. helyszín, Balatonakali emlékoszlopnál gyertyagyújtás,
virágok elhelyezése
17.15 óra, a rendezvény befejezése, résztevők távozása."
--------------------------------------------
Jövő 7végén Alsóörs és környékén motoros felvonulás lesz a balesetekben elhunyt motorsok emlékére,felhívva a figyelmet a veszélyre.
Több környékbeli motoros baleset helyszínének meglátogatása, OBB stb szónoklatok.
Aki teheti, menjen el.
Meghívó
A Blue Scorpions és a Pannonia MGTSZ álltal szervezett veteránmotorkerékpár bemutatóra, szépség és ügyességi versenyre.
A BSMC és a Pannonia MGTSZ szeretettel meghív mindenveteránost,és veteránmotorozásfelől érdeklődőt,2008.Április 5.Budapest,XIV.ker.Ötvenhatosok terén(volt felvonulási tér)megrendezésre kerülő veteránmotorkerékpár szépség ésügyességi versenyre.A veteránmotrkerékpár bemutató egy szezonnyító balesetmegelőzési rendezvény szerves része,ahova a rendezők minden motorost várnak ,akik a motorozás szépségei mellett tisztában vannak az abban rejlő veszélyekkel is.Az esemény védnöke:dr.Tóth Gábor r.dandártábornok úr,Budapest Rendőrfőkapitánya Díszvendég:Talmácsi Gábor 2007.Moto GP 125 cc. világbajnoka
A rendezvény 2008.április 5.-én 10 órától 14 óráig tartváltozatos programokkal.A rendezvényt egy nagyszabású motoros felvonulás zárja az Ötvenhatosok terétől a Citadellára.
A veteránmotorosok 9 órától gyűlekeznek a Közlekedési Múzeum elött.Ha van 30 évnél ídősebb motorod akkor megjelenésedre feltétlenül számítunk.
Tisztelettel:Fóti Gyula Pannonia MGTSZ (06 20 3 421 373)
Ez az írás másolható,és tovább küldhető minden jóérzésűmotoros részére,akinek fontos lehet a balesetmegelőzés
Jó lenne végigmotorozni mindet...bár az albániai AK-t lóbáló kiccsávók érdekes lenne :-)
Tudom,hisz együtt voltunk Ausztrában!!!!:)
Gyuri.
http://www.origo.hu/utazas/20080329-motorozas-motorturak-europa-legszebb-motoros-utvonalai.html
Sziasztok!
Idén június 22-én (szombat) kerül megrendezésre a VIII. Diszeli Veteránmotoros Találkozó!
További részletek később.
Nekem volt :-))
sorszám: 10907 (92621)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-03-30 11:33:24)
van kedve valakinek motorozni ma?
Sümeghez közel.Gyuri.
Akkor azt ne hagyd ki!!!!!!
Hacsak nincsenek papírjai:-(
Ha vagytok páran akiket érdekelne és részt vennétek rajt, szervezzétek meg.
Többnyire helyiek szokták ezt megtenni, Ők tudják mit érdemes megnézni.
Jawaaaaaa?!
Egy Pancsi !! ;-)
Bővebben mondasz valamit?Csak nem egy JAWA?
Ha forgalmi szerint oldalkocsis, azt használhatod szólóként, de ha forgalmi szerint szóló, azt oldalkocsisként nem.
Köszi a válaszokat srácok!
Én is utánanéztem és elméletileg lehet.
Csak mert felajánlottak nekem egy oldalkocsist megvételre :-)
sziasztok éppen azon gondolkoztam hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei régióba vagy legalábbis közel hozzá Miért nem terveztek túrákat? mert szerintem sokan vannak itt akik szívesen részt vennének rajta:):):D
Úgy emlékszem a police fórumban volt erről szó és az volt a végkövetkeztetés, hogy lehet.
Lenne egy olyan kérdésem,h oldalkocsis motort lehet hivatalosan forgalomban használni szólóként is?
Kösz a névnapi köszöntést, de szori, idén csak ennyi futotta jóidőből.:)
Nem hoztak együtt sem meleget, de még a nyuszi sem hozott, de azért, remélem kellemesen teltek a husvéti ünnepek!
Gyors felmelegedés reményében, üdv.:
R
Nem hozott...
Még ilyet, még jó, hogy nem én hoztam fel a témát. :)
Egyébként tényleg boldog névnapot, meg a Józsefeknek is, ha van köztünk.
Üdv!
Mora! Látom megint nem hallgatsz a népi jóslatokra, és nem hoztál meleget :) amúgy Boldog névnapot a Sándoroknak
A víz mindenütt hideg még :-) Igaz a bányatónál meg pláne. Gyertek újra a Desedához ;-)
Szerintem a gyekenyes ehhez meg korai. Mocskos hideg lehet a viz meg olyankor... Szal azt kesobb kene...
Volt 1 jó és tetsző ötlet: Gyékényes....
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|