:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
XXXX. Szocimotoros Találkozó Győr
2017. 04.28-05.01. NÉGY NAP, HÁROM ÉJSZAKA
Szállás lefoglalva a Pihenő Kempingben!
(https://goo.gl/maps/AEbjM9SU3uy)
http://www.piheno.hu/
További jelentkezések, kérések okán így módosult a beosztás:
1. faház:
Teri, Kálmán, Gergők
2. faház:
Mora, Attiláék, ZsoltK
3. faház:
Tesho, GurgaPéterék, Lacibácsi
4. Faház:
Ildice, Rolland, Dávid, Bazska
5. Faház:
PeetAir, Tória, Czövi, Győző
6. Faház:
Papaáék (2 hely szabad)
Bárki akar még jönni, jelezze, van még faház is (egyelőre), tudok foglalni, ha kell.
Aki jön, JELEZZEN, HOGY KÍVÁN-E HÉTFŐIG maradni, mert akkor keményebben fektetek energiát a vasárnapi programszervezésbe.
(eddig Atilla, tesho, ZsoltK marad hétfőig)
Aki még valamiben bizonytalan (Atilla, Czövi, Mora, PeetAir, Hygy) vigye dűlőre a dolgot, és jöjjön! :)
Papa, nem jeleztél eddig, úgyhogy a biztonság kedvéért beírtalak Titeket faházba.
Tesho: A piheno.hu kezdőoldalán virítanak a szép kártyák, így elfogadják szerintem... lustaságból ötös vagy! :D
Túraútvonalat ne kérdezzétek, köszi.
üdv.
Akkor en is csatlakoznek igy a messzi tavolbol. Fahaz, mert az egyszeru es reszemrol a toldas Majus 1-re siman belefer.
https://hegylakok.hu/2017/04/kismotor-nagy-kaland-1-resz/
Teknőc
Hajrá!
S lehetőleg egy jó túrabeszámolót a kismotoros túrából! ;) :)
Teknőc
Beszéltünk róla mi is, hogy ott kellene maradni hétfőig. De majd meglátjuk mi lesz.
Tehát összefoglalva amit megtudtam. Szlovákiába át lehet menni rendszám nélküli kismotorral, de kell egy-két dolog. Jogsi, kötelező biztosítást igazoló nemzetközi igazoló lap (zöld), elsősegély csomag, láthatósági mellény és javasolt hátulra egy H-betűs matrica, hogy lássák egyből hogy magyar motor. Saját autós és nagy motoros tapasztalatom szerint a szlovák rendőrök elég korrektek, visszaéléssel nem találkoztam az elmúlt tíz évben, viszont jóval nagyobb tekintélyük van, mint nálunk. Ha valaki nagyon hepciáskodik és kötekedik, attól gondolkodás nélkül elveszik a jogsiját és csak a bírság kifizetése után veheti vissza a megfelelő járásban. Aki három hónapig nem váltja ki, annak felküldik Pozsonyba és ott is csak személyesen lehet ügyet intézni. Már kétszer megtapasztaltam, hogy milyen elnézőek a külföldi autósokkal, ha azok nem ismerik a helyi szabályokat, szóval gyerünk motorozni.
Akkor full hosszú hétvégés lesz?
Bjutiful (alias Szép) kártyával is lehet fizetni?
Elvileg lehet használni, mert nem gépjármű. És ezért nincs kötelező regisztrációja nemzetközileg sem. Az más kérdés, hogy rajtunk kívül mindenhol regisztrálják valahogy.
Persze ezt az útszéli SK rendőr nem biztos, hogy tudja.
De nincs jogalapja, hogy büntessen.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Szlovákiában hogy közlekedhetek segédmotoros kerékpárral? A kötelező biztosításom megvan és a zöld nemzetközi biztosítást igazoló lap is. Azért kérdem, mert SK-ban kötelező a rendszám a segédmotorokra is, az én 50-es robogómon meg nincs ugye, mert magyar. Ha viszem magammal a jogsit, az adásvételit és a biztosítást igazoló papírokat az elég? Vannak olyan szabályok, amik eltérnek a magyartól és kiszúrhatnak érte a rendőrök?
Szia!
Én tuti megyek, a Blanka még nem biztos, de hamarosan eldől, hogy tud e jönni.
Tartsuk fenn azt a helyet még egy kicsit! :-)
Eddig úgy néz ki,hogy szombaton tudok menni,pénteket ha megkapom szabinak akkor mennék,de ezt talán a héten eldől.
Tud jönni Tória is, mi is kérnénk 2 főre faházat.
Sziasztok!
Szállás lefoglalva a Pihenő Kempingben!
(https://goo.gl/maps/AEbjM9SU3uy)
http://www.piheno.hu/
Sátrazás lehetősége adott (de nem éri meg szerintem), faházak is vannak, négyágyas mindegyik. Ára faháznak 8400Ft (2100 Ft/fő).
Négyet lefoglaltam, így 16 férőhely van faházban, az alábbi tervezett beosztásban:
1. faház:
Teri, Kálmán, Gergők
2. faház:
Moráék, Attiláék
(Mora, egyéjszakára csak? Atilla Blanka is?)
3. faház:
Tesho, GurgaPéterék, egy hely kiadó
4. Faház:
Ildice, Rolland, Dávid, Lacibácsi
Ha bárkinek nem tetszik a tervezet, majd megérkezve úgy csereberéli, ahogy szeretné! :D
Jelenleg még van szabad faház de ha valaki nem szerepel az alábbi listában hamar jelentkezzen, mert lehet, hoppon marad.
Kérdések:
Papa, nem osztottalak be titeket, mert lehet, hogy van szabad kétágyas szobájuk is, de ezt elfelejtettem megkérdezni.
A kétágyas szoba 8900,- Ft, ha ezt szeretnéd, légyszíves foglald le magatoknak (telefon: 06 96 523-007).
Fertőrákos kissé távolabb van, de meglátjuk, lehet, hogy belefér.
PeetAir jelezz, ha kell faház, meg hányan lesztek, stb.
Nagyon sajnálom Furfarag, hogy nem jöttök! :( :( :(
Köszönöm a pontosítást:-))Lesz idén Abádszalók?Visszavágyok.:-)
Sziasztok!
Mi is jelentkeznénk a Hajnival, és ha lehet, akkor faházba.
Nekünk ez most kimarad.Nekem nem jár a három napos hétvége.:-(
Ez lesz a 40. Szocitúra (röviden SZITA)!
;-)
Hello!
Az elején nem tudok/unk ott lenni, de majd valamikor csatlakozunk. Éppen ezért én május 1-re is szavaznék. ;)
A fertőrákosi kastélyt nem lehetne megnézni, vagy messze van?
1 kétágyas szoba vagy faház.
Szerintem én is tudok menni. Szállás nem okvetlenül kell, vacsora után hazasétálok ;)
(dobj egy mélt ha helyiként tudok segíteni a szervezésben - mondjuk nem ígérek semmit... ;) )
Kernenkszepen fahazat negy fore. Koszonjuk. TerKalman,Gergok.
Sziasztok! Felébredve téli álmomból én is megyek. Faház kell! Tória is lehet el tud jönni, de ehhez kicsit szervezkednünk kell, úgyhogy még visszajelzek.
Sziasztok!
A nagy érdeklődésre való tekintettel ezennel hivatalosan is meghirdetem a Győri Szezonindító Szocimotoros Találkozót! (GYöSZiSZT)
Szám szerint talán a negyvenkettedik, de valaki számolja ki, én nem jöttem rá pontosan hanyadik.
Időpont: 2017. 04.28-30.
Helyszín: Győr (feltehetőleg a múltkori kemping - medencével!)
Útvonalterv: kidolgozás alatt, hozzávetőlegesen Lébény-Csorna-Fertő tó
Étkezés: esténként sör és virslisütés
napközbenre keresek elfogadható árú éttermet
Jelezzétek, van-e igény egy napos toldásra, kiterjesszük-e május 1-ére is? Mondjuk felvonulhatnánk! :D
Faházigényt is kéretik jelezni /fő megjelölésével. Ár ha jól emlékszem 2-3.000 Ft volt tavalyelőtt.
Eddigi jelentkezők:
Atilla
Teri és Kálmán
Gergők
Lacibácsi
Papa
Tesho
B. Dávid
Roland és Ildice
Hygyék erősen dolgoznak a kerítésen
üdv:
A.
Háát, lehet, hogy mi nem tudunk menni akkor, attól függ kész lesz e a kerítés addigra. :) Április utolsó hetében csináljuk. Szóval ha netán kész lesz megyünk, ha nem nem tudunk.
Hát hogy a viharba' ne mennénk :-)
Nagyon jó ötlet. Már hiányoznak a jó motoros emberekkel való beszélgetések.
Jól hangzik, bár én bográcsost ígértem itt a Maros torkában, Szegedi oldalon. Így ezt kihagyom. S gratula a leendő kismotoroshoz, a Sört másra hagytam volna, s szívem szerint mentem volna. Elvileg kaptam némi időt Istentől, de nem tudom mi lesz még.Sőt, nagyon úgy néz ki ez év még rámegy másra. Bár most javasolták, hogy ha lehet, amit kaptam időt, éljek, éljem meg, ami még hátra van... Igyekszem, aztán majd kiderül. Csak pozitívan, mint az unicum reklám..
S érezzétek jól magatokat..
Teknőc
Vevok vagyunk ra. Mar alig varjuk hogy mehessunk.
Már hogyne volna rá szükség!
Éljen május elseje! :-)
Kedves barátaim!
Április 28-30-ig, vagy igény szerint + 1 nap (május 1. hétfőig) volna-e szükség nyárindító szociális mociális találkozóra?
Amennyiben igen, úgy szívesen leszervezem az északdunántúli környékre, mivel kisgyerekesként még nekem a helyben maradás a szerencsésebb megoldás.
Lesz mondjuk sok hídon mászkálás, esetleg román stílusú templomnézés, kanyargás, stb.
Ha igény van rá, kidolgozom.
Stílszerűen sör és virsli lesz. ;)
üdv!
Csütörtöktől autós-motoros cuccok lesznek az Aldiban.
Úgy legyen.
Hát, nálam most sok csoda kell.
De hiszek, s reménykedek.
Áprilisra már remélem lesz változás, bár azt mondták, évekig eltarthat ez. De én már 1 év utáni szenvedéssel már túl szeretnék rajta lenni, s jól. Aztán kiderül, április vízválasztó, akkor már lehet, hogy tudni fogom, hogy lehet-e még számítani a motorozás, túrázás szempontjából rám.
Teknőc
Ne is igyál a medve bőrére.
Étel, italfoltos szőrmét nehéz eladni.:)
Én is áprilisra tervezem a szezonnyitást. De nem túrával. Péntekenként 5ig vagyok a suliban. Még mindig nem szeretek sötétben vagy 70-80 fölött vezetni.
A kutya nem fog velem jönni túrára. A kis növésűnek jegyzett jószág huszadikán volt 10 hónapos. jelenleg 20 kilo körül van sportos testalkat mellett. Túradobozba már darálva és préselve se tudnám beletenni. (pedig néha úgy érzem, megérdemelné) De oldalasba is csak úgy, mivel túl virgonc. A haver még nem tud róla, de nyáron néha három kutyája lesz a mostani kettő helyett.
Csak már ott tartanánk....
Egyenlőre még csak városban kerülgetek, majd ha Áprilisra minden jó lesz, akkor..!!
Na, ne igyak még a medve bőrére...
De már ez is jó, hogy van remény!
Teknőc
Jó a cikk. Már egy ideje kezd reménykedni a vérem, lehet hogy csak lesz egy-egy kis motorostúra, tábortűz, szalonna, este egy kupa bor, társaság, jó kis termálvíz, sátor...;) :)
Teknőc
De, Mora, fc-én néztem pár képet..;)
:)
A cikket ma elolvasom..:)
Köszönöm szépen.
Teknőc
A mi itthonihidegteletnembíró Moránk :-)
Sziasztok! Őket ismeri valaki?
Az egyik srácnak Mora a neve, nem a mi moránk?
http://onroad.hu/2017/02/06/januari-mz-tura-cel-tatra/2/
Hétfőtől autós és motoros cuccok lesznek a Lidl-ben:
https://www.lidl.hu/hu/Ajanlataink.htm?id=167
Egyetértek. :)
Habár én még harcolok az életért, de ha sikerül, benne vagyok. Ötlet, túraterv van bőven, de Isten tudja mit hoz a jövő...
Teknőc
Ez után a szar tél után valami igen jó tavasz indító túra kell. :)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|