:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nem egyszerűbb azt mondani, hogy a budaörsi AGIP kútnál az M7-es mellett?? :DD
Nem sokat fényképeztem, de azt a keveset felraktam FTP -re.
Miert nem teszed fel a szocimotoros ftp-re?
sorszám: 11141 (96193)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-07 21:55:15)
nekem vannak,csak nem tudom feltenni őket ugyebár.És az is jó lenne ha emailben elküldhetném neked,és akkor te meg kitennéd a képeket.
Jó lenne így?
Gyuri.
Ha valakinek reggelig megjönne a kedve, 9:20 -kor találkozunk a budaörsi teszkós körforgalom után jobbra levő benzinkútnál.
Itt: Benzinkút @47.452737, 18.957440
(googleMap megmutatja)
Nagy eső esetén mégsem... :-)
Túlélem. Kezdődött egy nyaki idegbecsipődéssel,és folytatódott egy (valószínűleg) lábon kihordott tüdőgyuszival.
jók lettek a képek a szombathelyi túráról,kár hogy ilyen messzire még nem merészkedhetek a géppel, még jópár km-et meg kell tennem hogy igazán érezzeem meddig lehet feszegetni a határokat,viszont ma este elmentünk kocsival balatonberénybe,érdemes oda is ellátogatni mert jó hely,igaz csak éjfélkor tudtunk fürdeni de még jó volt a víz,este még kicsit hideg a levegő,kár hogy nem tudtam csinálni képeket,marha jól néz ki a part amikor meg van világítva.
Hiányoltunk is furfarag! Merre jartal?
Gyurma kepei kint.
Koszi megjott a gumi!
HyGy
Lehet, megyek vasárnap Bábolnára! Nem jönne valaki? Oldtimer kupa lesz.
KATEGÓRIÁK: Oldtimer speciál (50, 125, 350, +350 cm3), Oldtimer széria (50, 125, 125 magyar, 250, 350, Classic/háború előtti/), Honda CBR-Kupa, MZ-Kupa, Pannonia-Kupa
üdv: Boky
Vmi azt súgja,h nem otthon ülve töltötted a 7végét:-)
Akikkel beszélgettem vígjáték ügyben,a film címe Eurotrip. Akinek esetleg kell jellezzen és legközelebb viszek egy példányt.
A riasztó forgalmazója pedig itt érhető el:
http://www.helvox.hu
Itt találtam a legolcsóbban,én is közvetlenül tőlük vettem.
Sziasztok. Nézegetem a képeket,és nagyon sajnálom hogy nem tudtam veletek tartani.
Képeket,de izibe!!
Gyuri!
Akkor majd nézd meg a Petair-ról készült képeinket !!
Akkor már nem is tűnik majd olyan borzalmasnak a rólad készültek :D :P
sorszám: 11126 (96012)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-02 17:44:11)
Hygy!!
Feltöltöttem a képeinket 1024-es méretben légyszi rakd ki!
A gumid ma megérkezik. :D Üdv. Gyurm@
ok Tesho!egyszer visszakapod majd!Addig veszek néhány lesifotós tanórát....!:)És nem emlékszem hogy megdorgáltalak volna.Csak állandóan a nem szép énemet mutogatjátok!Na mindegy!Belenyugodtam!
Nincs harag természetesen.
Gyuri.
Sziasztok! Zempléni Farkasok Motoros buli immár 9. alkalommal Sátoraljaújhelyen 2008. június 27 - 29 között. Bővebb info www.zemplenifarkasok.extra.hu.
Szia.Esőkabát ügyben mikor fussunk össze?
sorszám: 11122 (95881)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-02 21:42:58)
azt inkább nem reklámoznám,hogy melyik nem az igazi szerintem,de ezt úgyis tudja mindenki aki látja.De nem baj!maradjunk ennyiben.Legközelebb vigyázok a lesifotós motorosokra.:-)
Gyuri.Az én képeim pedig elküldöm a te mailcímedre,és akkor majd kirakhatod azt is.De a mail címedet légy szíves írd le,vagy küld el a (horgasz78@citromail.hu)címre.természetesen zárójel nélkül.
Gyuri.
Hűha, Roland századra kiszámolta a fogyasztást, ez ám a pontosság! :-))) Mondjuk nekem 4 re még nem sikerült lemennem, igaz 90-100 ig hosszú távon még nem mentem. Norbinak említettem, hogy te úgy hoztad be külföldről a motorodat és hozzád irányítottam.
Neki minden kép előnytelen,ami őróla készült...engem is megdorgált :-)
Szerintem nem raktam ki rolad elonytelen kepet... Melyik nem tetszik?
sorszám: 11116 (95851)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-02 17:44:11)
HYGY!!!!
azthiszem te lesifotósnak születtél!vannak igazán jó képeid is,de van aminek nem kellene ott lennie a galériában.Legalábbis Rólam!Na mindegy!rászokom a sörre,és majd leisszuk!Jó?
Gyuri.
Én is nagyon köszönöm a szervezést a szervezőknek,a családnak a vendéglátást, a gulyást a tűzoltóknak.........és a malmosbácsinak,h örökre belémvésődött,h
"...kettő egymással szembe forog, egyik kétésfélszer többet forog mint a másik...és Pesten a Soroksári úton...győzött a magyar hengermalom,világszabadalom lett és utána nem kellett a malomkövet megenni,egymással szembe forog..."
:-D
Én is nehezen zökkenek vissza a mindennapokba...
amúgy feltöltöttem a képeket.
:-)
Valaki kérdezte:
VX 800 e-mail címem:
daumroland@webmail.hu
Üdv: Roland
Szervusztok,
mi is rendben megérkeztünk Pécsre, szuper utunk volt, gyér forgalom, sok napsütés. Köszönjük a szervezést, mindennnel nagyon elégedettek voltunk.
Fogyasztási adatok a hétvégére:
Z400: 3.54l,
VX800: 3.98l (100 km/h-nál sehol nem mentünk jobban)
sör: 18 üveg kettőnkre.
Üdvözlettel: Ildikó&Roland
de egy allat vagyok .) ment arra.
Ahová az adatokat kértem :-)
Win reinstall miatt vki bennfentes küldje el nekem az ftp feltöltéshez szükséges adataimat a tesho99kukacfreemail.hu címre,h a képeket közzétehessem.
Kacc,
egyszer amikor hygy megelőzött elgondolkodtam,h vajon hová passzolt le téged,mert 1edül ül a motoron,aztán rájöttem,h nem is voltál,csak már mexoktam :-)
(4,5L/100km)
Háj!
én is megérkeztem tegnap rendben, mi is pápa felé tekeredtünk Zsoltival. Jóvolt a túra, köszönöm mégegyszer a szervezést! Legközelebb talán nem ingázok, hanem ténylegesen résztveszek:)))
üdv:
A.
Köszi mindenkinek, hogy eljött a túrára!
Tegnap délután mi is rendben felértünk Pestre. Gondoltam, nem a megszokott úton (8 -as) jövünk, hanem Celldömölk - Pápa - Kisbér felé. Nem volt rossz, de majd' 1,5 órával hosszabb, és még jeget is kaptunk a fejünkre... :-)
üdv: Boky
Sziasztok!
Mi is hazaértünk du 6 óra körül és nagyon jól éreztük magunkat. Késöbb rakunk fel képeket.
Azért az osztrák kanyarok is nagyon jók ;-)
Üdv. Gyurm@, Roni
Ez nem sima SD kártya úgyhogy biztosan több lesz mint 2000 Ft. Nézd meg HyGy mennyi egy ilyen kártya. Sajnos a banki szolgáltatás az EU tagországokban nagyon fejletlen és drága. Egy utalás külföldre nekem 2000 Ft körül van sajnos. Na de majd valahogy megoldom.
Este 8-ra én is hazaértem.Hygy-ékkel még tettem egy kört Ausztriában.3 nap alatt mentem 830 km-t,jártam 3 országban, láttam sok érdekes dolgot, találkoztam régi ismerősökkel, kicsit szereltem is, és nagyon jól éreztem magam.
Üdv!
Én is sáros maradtam még a bejelentkezéssel, szóval épségben hazaértem mindössze 2.5 óra alatt (kb 170 km). A fogyasztásomat még nem tudom, mert nem kellett tankolnom :P :D
Amúgy köszönöm a szervezést, nagyon jó volt minden, kellő mennyiségű templom és motorozás is benne volt a programban. Már csak azt sajnálom hogy elszólított a kötelesség, szívesen maradtam volna még 1 napot, jó volt újra látni az ismerős arcokat.
Hygy, egy 1GB-os SD káryta kb 2000 ft körül van.
Pool az nem jo ha adok neked is egy szamla szamot? :) Meg nem tom mennyi most egy ilyen kartya....
En kepeim itt:
http://www.szocimotoros.hu/hu/galeria/173
Igen, tudom, bocsi! Vegyél egyet helyette ez meg lesz az enyém. Legközelebb ha találkozunk megfizetem.
Kacc, sajnálom hogy nem jöttél, hiányoztál. ;-) Meg kár hogy sokan mások sem tudtak eljönni.
Jövőre az első szocitúrát megszervezem május 2-3-4, ha esik akkor május 9-10-11. Jóelőre szóltam, tessék készülni. Helyszín szigetköz vagy Fertőtó. Hogy melyik azt majd én döntöm el! :-)))
Hygy!
Én pedig sáros maradtam a jáki templom belépőjével.
Küldj egy szla. számot és utalok, és bocs!
Sziasztok!
Hmm, nagyon sajnálom, hogy nem voltam ott, első kihagyott túrám :/
Na de majd legközelebb remélem találkozunk. Meg azt is, hogy Boky szeret beszámolót írni, és mindenki más meg képeket feltöltögetni, HyGy ugyanis nem túl szószátyár :)
üdv mindenkinek
Kati
Pool nalad maradt az SD kartya. :)
Én is megérkeztem haza délután 3 körül. A fogyasztásom 4,8 (max 5) literre jött ki, aminek nagyon örülök. Útközben előttem 1 percel volt egy baleset, talán én voltam az első aki odaért. Úgy nézett ki megúszta mindenki. Egy autó a szembe sávból átjött a másik sávba és végül a mély árokba fúródott orral. Nem volt szép látvány.
A túra igen jó volt, különösen a vízimalom volt nagy élmény számomra. Mondjuk egy kicsit sok volt a program, zsúfolt volt a nap és estére rendesen el is fáradtunk szombaton. Köszi a szervezést, a sonkát, szalonnát, hagymát, zsíros kenyeret, epret. Jó volt a városnézés, bár abban csak nekem volt részem Vadmotorossal, még pénteken. Szép hely Szombathely. Nagyon szép!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|