:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
mi csak éjjel érkezünk az már biztos.Éjfél tájban lesz indulás Füredről,4 motor 7 ember.Ha minden igaz.És én sem leszek egyedül ha minden igaz.Szóval a hajnali órákban várhattok minket Kálmánékkal,és a családdal.Úgy hallom arrafelé esik az eső.remélem elmegy mire mi indulunk,és kitavaszodik az idő!akarom mondani újra nyár lesz!
Gyuri.
Akkor majd ott lenn a kenpingben!Mindenkinek jó utat!
Nem fogok tul koran oda erni, szal csak nyugodtan menjektek, nem kaptam szabit mara. :)
Ok.
sorszám: 11234 (97859)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-07-03 22:41:05)
HyGy!ne aggódjatok értem,ha nem érnék világosban oda!valószínűleg Kálmánékkal megyek.Így van most megbeszélve.Hogy hol találkozunk még nem tudom,de velük megyek előreláthatólag.
Gyuri.
Én is jelentkezem a túrára, Kálmánék is jönnek Herendről kb 3-an.
Szokásos keménytökű sátrazós :-)
Szombat hajnalban érkezünk,mert Kálmánék Guzzit szerelnek,én Kárpátia koncerten leszek.
nem volt szándékos a dolog!Én egyébként úgy döntöttem hogy szocitúrára megyek.Szóval számítani lehet egy Freewindre,és egy emberre valószínűleg sátorban.Ha netán gondolkodik valaki házban,vagy van még hely,akkor szólhatna,és akkor nem viszek sátrat.Mert ahogy elnéztem egy árban lenne a sátor és a faházas dolog is.Szóval várom a jelentkezőket,hogy van e valakinél hely,vagy lenne e még mondjuk 3 ember legalább aki házazna.
Gyuri.
Gyuri.
Nekem felróvod,hogy nem megyek,miközben te a tengerre mész?
:-)
Szóval szétment valami cső alul,ami a fagyállót szállítja a hengerekhez!A masinát otthon kellett hagynom,és nekem meg vissza kellett jönnöm pestre dolgozni:-(
Leghamarabb szombat reggel tudok haza menni megcsinálni:-(Ezért nem tudok menni:-((((((((((
Amúgy 16 éves szerkezet,tehát ezen ha elromlik valami,akkor az már szinte törvényszerű.
Üdv.
sorszám: 11229 (97753)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-07-01 20:50:07)
egyébként nem szeretnék ám piszkálódni de azt mondtad néhány sorral ezelőtt,hogy jössz a túrára.Úgy hogy tessék megcsinálni a motort.Vagy lecserélni egy Freewindre!És még valami!eddigi kilátások szerint én a tengerre megyek.Sajnálom hogy ki kell hagynom ezt a túrát.Szóval mindenkinek jó gurulást,és jó bulit kívánok!
Gyuri.
Kawasaki hogy tud elvérezni? :-)
:( Addig meg egy csomo nap van, tutira nem birod megoldani?
Sajnos le kell mondanom ezt a túrát,mert a Kawasaki elvérzett,és sajnos nem tudom addig megcsinálni.
:-(((((((((((((((((((((
Üdv és mindenkinek balesetmentes közlekedést a hétvégére!
Tegnap nagyjabol bejartam a tura utvonalat. :) Meg beszeltem a kepingessel szemelyesen is.
Majd meg rakok ki fotokat.
HyGy
Feltöltöttem Gyuri (JAWAvsRENAULT) képeit ftp-n és néhány képet Jankovac-ról.
Tegyétek ki alkalomadtán .-)
már kezdem azt hinni hogy befagyott az oldal,ahol a túrára lehet jelentkezni.Vagy mindenki a Magyar tengeren van?
Gyuri.
Igaz nem szoci motorral, de próbálok ott lenni mindegyiken :-)
Tényleg, Komárom - Esztergom megyéből jön valaki még?
A guugli nekem ezt az útvonalat dobta ki a legrövidebbnek, de rugalmas vagyok :-)
katt
Minimáltúra volt minimálpénzű embereknek.
vadmotoros egy biztos pont a szociturakon :)
Lassan mar nem sokan maradunk akik ott voltak mindegyik szocituran.
jaj, inkabb ne valaszoltal volna.
Én most értem haza a horvát tengerről, ott most kezd beindulni a főszezon.
Nem ajánlom, nagy a tömeg, hideg a fagyi a tenger meg sós...:-)
Végre kipróbáltam a tube-ot és áthajóztunk a horvát Alcatrazra,ami 40 évig börtönsziget volt,már látogatható.
Nem semmi feelingje volt..
a piszkos anyagiak nálam is meg vannak.ezért kell döntenem nekem is,hogy vagy ide,vagy oda megyek.
mert a tenger nem fog eljönni gyékényesre.
Gyuri.
A piszkos anyagiak,Azóta is folyamatosan lebeszélnek:-)Ismered Mohamed és a hegy történetét??Segítek.Én vagyok"Mohamed" :-)))
sorszám: 11205 (97327)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-25 18:45:26)
Miért félsz,hogy kiszárad?
:-))))))
Amúgy ki jön a túrára?
Én igen.
Üdv.
sorszám: 11203 (97285)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-25 18:45:26)
Még egy kérdés!!!!HyGy beszélt le téged három évvel ezelőtt hogy megvár a tenger??????::::::)))))))
Mert akkor én biztosan megyek.Én nem engedem magam lebeszélni!
Ha lesz szabi oda megyek.
Gyuri.
hát Fúrfarag nem tudom hogy mikor lesz lehetőséged kipróbálni a Frewindet.Az biztos hogy HyGy ment vele,és dícsérte.
még kérdéses a gyékényesi túra nekem.a hét vége felé dől el hogy kapok e szabit vagy sem.De ha jönnél a partra te is,akkor mehetnél vele hosszabb úton is.Gondolom azért így egy komolyabb betegség után,még gyékényes is elég lesz.Még tényleg nem tudom mi lesz.Ma tervezem meg az utat,meg mindent,aztán már csak időpont kell.
Gyuri.
Orulok, hogy feleledtel furfarag. :)
Rám is vár már,vagy három éve.
Pedig úgy kipróbáltam volna egy jó Freewindet.
sorszám: 11198 (97246)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-24 23:28:19)
természetesen gondolkodóra veszem,és ez még a főnökömön is múlik.Gyékényesig még péntek éjjel is le tudnék tekerni,az nem távolság tőlünk.tehát időben szólok ha úgy nézne ki a dolog hogy tudok menni,és akkor is ha nem tudok.
Gyuri.
Ja szerintem is!Gyere csak el!
Üdv.
Gyuri: A tenger megvar. :)
sorszám: 11195 (97186)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-06-24 17:15:43)
Tisztelt Szocisok!sajnos úgy néz ki ezt a túrát én is kihagyom abban az esetben ha kapok két nap szabit.Akkor ugyanis elmegyek pihizni egy kicsit a tenger mellé.Hogy hova még nem tudom,de ha lesz négy napom,akkor programmódosítás lesz nálam.Mindenkitől elnézést,és Bocsánat!
Gyuri.
Bocs. Mar regebben birtam, hogy ez a valoszinu idopont, csak a kempingel is egyeztetni kellett, es mostanra sikerult...
Utana a valoszinu szot kitoroltem es kesz. :)
Ehh, azt hiszem eljött az ideje, hogy kihagyjak egy szocitúrát :(
Legközelebb lehetne, hogy nem két héttel előtte derüljön ki, hogy mikor lesz pontosan? :)
Aki jonni akar az jelezhetne nekem emailben a szocitura@szocimotoros.hu cimre...
Hogy nagyjabol tudjam hanyan leszunk.
gyékényesi információk frissítve
ok HyGy!értettem.és értem is.Én nem fogom erőltetni a dolgot,mert én már láttam a helyet.Tehát részemről a téma lezárva.
Gyuri.
Ha valaki mindenaron le akar menni horvatba, annak a vasarnapot ajanlom.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|