:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Igen már mástól is hallottam,hogy az utóbbi években már egyre szarabb.
Egyébként idén mikor és hol lesz az utolsó szocitali?
Üdv.
Jaja, nagyon sokan voltak. Látszott mennyire szarul megy a népnek, ennyi Harleyt együtt még nem láttam:D Amúgy a tömegen és a szép környezeten kivül más pozitívumot nem nagyon tudnék említeni.
Milyen volt?Gondolom megint sokan voltak?!
Üdv.
Amúgy jelentem mzzzz kollegával épségben megjártuk Sirokot, gépek bírták az utat, a lovasaik már kevésbé:)
Szeva Attila bácsi:) Én is üdvözlöm a leányzót!:)
Üdv mindenkinek!
Tisza tavi túra lesz?
Gyuri.
Szia, Soma bácsi, rég láttalak :) Nóri üdvözöl :)
Vigyázz mert Soma néha "felülteti" az embereket!
:-DDD
Én megyek, ha felülhetek mögéd :)
Sirok én itthon eleget, nem kell ezért elmennem..
:-)
Sziasztok! 7végén Sirokon motoros találkozó megy vki?
Szóltam én már korábban is itt a fórumon, mert idén ez volt a 2. ilyen, legközelebb jövőre lesz. Vadmotoros érdeklődött,de aztán nem szólt. 2 motorból álló csapatok indulhatnak csak 2-4 fővel.
szintén Gratuláció!És nekem nem szóltatok Tesho!!!!?????
Nagy örömmel és büszkeséggel tudatom a közösséggel,h Gergővel a III. Long Day Trophy motoros tájékozódási túraversenyen a nagyon előkelő 11. helyet szereztük meg 35 induló csapatból!
Hozzátéve,h egy 22 éves 150-es MZ-vel sikerült,ez igazán nagy bravúr!
Én voltam az egyetlen szocigéppel, 2T-vel és 500cc alattival induló.
Kb. 320km a Balaton-felvidék zegzugos tájain...
na az elobb jelentkezett a Mora torokbol. meg elnek es virulnak.
Valoszinuleg, mert icq-ra se valaszol.
Sztem ő már elhúzott keletre, mert az emilemre sem válaszol jónéhány napja...
szolgalati kozlemeny:
Fixer kepei a galeriaban.
Mora te kepeid merre vannak? :)
HyGy
Hááát, én már ezt is csak a galéria könyvtárai alapján csináltam, elég kevés túrán sikerült ott lennem.
Legalább megspóroltál nekem egy csomó munkát :-)
Amúgy én úgy gondoltam hogy a túrák útvonalát is megrajzolni, de így utólag már elég macerás lenne.
Egy hasonló térképet el tudnék képzelni, a szocimotoros tagok listája alapján.
Ja, ez az én térképem. Úgy 2 hete dobáltam össze. Kiváncsi voltam a túrák eloszlására... :-)
OK, vésztartaléknak jó lesz.
Most semmi többet nem tudok elmondani..
Ha törik ha szakad ott kell lennem,mert tavaly sem voltam egyetlen szocitúrán sem:-((((((((((((
Üdv.
Üdv!
A túra alkalmával említettem hogy jó lenne csinálni egy térképet az eddigi túrákról, hogy mégis lássuk merre jártunk. Erre most nézem, valaki már megelőzött benne:
Katt
A szerző egy bizonyos "A" :-)
...ja és a következő túra is szóba került néhány hozzászólással ezelőtt.
Tesho! A nagykanizsai Tesco előtt, (amire egy egész hétvégét kellett várnod) említésre került egy helyiségnév, Balatonrendes, vagyis pontosabban Kővágóörs-Pálköve. Mert hogy ott van egy helyes kis kemping, strand vasúti sínnel együtt, egy egész Balaton, sok lángos, gofri, porcukorszag, sőt "még Bambi is kapható"! De persze viszünk magunkkal. (remélem eljössz Bambi!:)
Tehát ha véképp mindenki kigyógyulna a szervezési lázból, akkor egy ilyen Gyékényeshez hasonló, lazulós túrát még összehozhatunk oda augusztus eleje-közepére.
Természetesen ez csak egy 5let, egyéb szervezések előnyt élveznek...
Látom "elővettetek"! :)
A Kymco-Morát még titkolom, ez csak az első lépés részvényesi karrierem sikerpályáján, hogy aztán a nemzeti gazdaság folyamatos bekebelezése, a lobby-szektor módszeres kisajátítása és az állami vagyon háttérből való körmönfontolt manipulálása folytán a környező országok iparára destruktív jellegű, megsemmisítő csapást mérjek!
Gyuri, a bal felső hatosomat már kétszer tömték, épp most is fájdogál, szóval nincs veszteni valóm!:)
A fogas dolog sajnos igaz.:/
http://www.szumo.sokoldal.hu
Mora lebuktál:
http://www.kymco-mora.hu/
Szóval ebből telik BMW-re...
:-DDD
Üdv Mora!
azthiszem HyGy jókor kapott le a géppel!Csak az a szerencséd hogy Nem fogorvos volt Dáviddal,mert akkor már Kíműtötte volna a Bal felső Hatost Ugyanis nagyon jól sikerült a lesifotó!
:-)
Köszi hygy.
Azért 4 ,mert arról volt szó,h csak mutatóba, kedvcsinálónak néhányat.
A lényeg rajta van és így nem szúrja senki szemét :-)
Hygy!ezen igazából nem gondolkoztam.Én többet csináltam mint négy kép,de Tesho nak mondtam válogassa ki a legjobbakat,így akkor selejtezett,és 4 maradt belőle.Szóval a Gyékényeshez szerintem jó lenne,de valahogy külön,hátha megtetszik valakinek,és van kedve egy Kék tó kempingi szállással bejárni ezután még.Vagy ha van jobb ötleted akkor rádbízom.szóval tényleg nem tudom,4 kép az elég kevés,és nem szeretném ha lekiabálnák azt a kevés hajam a többiek,hogy ez nem idetartozó kép,meg stb.de a későbbiekben ha van kedve valakinek,akkor azért mégis érdemes lenne,hisz annyira nincs messze.
Gyuri.
Tesho kepeid kint.
Gyuri hova gondoltad rakni azt a 4 kepet?
HyGy!!!!!
Tedd ki légy szíves a Jankovac-os képeket is!Ha úgy van akkor nem a szocitúrásokhoz,hanem valahova máshova!
Köszönöm előre is!
Gyuri.
nem én voltam!Az egyik barátom.Tudod az a telefonos dolog következménye ami a túrán volt.az illető barátja volt,ő akart beszélni veled mert eléggé kiborult a bili,és a legjobb barátommal akart összeugrasztani egy "olyan indiai nő"akinek a homlokán nincs pont.Szóval hármasban beszélgettük meg a dolgokat,és csak hogy az igazamat bizonyítsam azért hívtunk téged.Hogy elmond azt,hogy mi is volt abban az egy órában ott a téma,amikor jöttek a csörgések nekem.Szóval csak ez volt.Amúgy Tűzoltó a srác,a nő meg tök hülye!Na mindegy!Tagadott mint állat,én meg eláztatam a barija előtt,aki persze nem törölte meg!De én már közel voltam hozzá,mikor azt mondta hogy hazudok!Szóval ez volt.Szerintem nem lesz több hívás,és bocsi érte!mivel én nem mentettem el a számod,és nem is tudom most sem,ezért a csajszi telójából lett kiszedve,és a barija hívott.
Szóval nagyon gáz a dolog!de a barátság legalább megmaradt Lacival!
Gyuri.
Feltöltöttem én is a képeimet.
Kiteheted.
Gyuri!
Tegnap este te hívtál a Sümegi Tűzoltóságról, mert a mobilomon onnan volt nem fogadott hívás???? :-DDD
Toria
sorszám: 11251 (98042)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-07-07 00:27:01)
Gyuri szombathelyi kepei a galeriaban, valamint PeetAir es kacc kepei is, a mostanirol.
Mi is hazaértünk Kálmánékkal.Én meg természetesen még Sümegig gurultam egy lájtosat a 8 as Főúton úgy 110 es átlaggal.A forgalom elég nagy volt,de nem marháskodtak a négykerekűek.A telcsis dologról meg majd még mesélek!vannak új fejlemények!
Gyuri.
Sziasztok!
Mi is szerencsésen megérkeztünk Pestre. Délután 6 körül indultunk otthonról, és részt vehettünk egy vasárnap délutáni bedugult 7-es főúton való feljövetelen.
A túra nagyon el lett találva, jól éreztük magunkat! Köszi a szervezést!
goss & Kitti
"Tesco felirat sem volt sehol :-D"
Végre egyszer hál' Istennek :)
Remélem jól éreztétek magatokat, én igen, jó pihenést mindenkinek! :)
üdv
kacc
Mi is hazaértünk már! :-D
Szerencsésen hazaértünk 21:40 h. kor.
Azt a benzinkutat ne is emlegesd, olyan lincshangulat volt, h aki nem ment rögtön fizetni,hanem vásárolgatott,majdnem fejét vették. Vagy negyed órát álltam sorba csak a benzinért.
Tesco felirat sem volt sehol :-D
Szombaton tobb bolt volt nyitva a faluban. :) Pl a benzinkut ahol megalltal az is. :)
Hat a kovetkezo valami tiszai mintha. :)
HyGy
Hazaértem.
Köszi a szervezést, a szúnyogokat leszámítva jól éreztem megam:-)
De ha tudom,h szombaton nem m1ünk vásárolni,akkor máshogy szervezem a dolgokat :-P
Legközelebb hová megyünk,van már tervbe véve vmi?
Mi ebben a minutumban erkeztunk meg. :) Koszonuk a szervezoknek a szervezest, a resztvevoknek a reszvetelt.
Szerintem jo hely gyekenyes.
Na hogyan sikerült a túra?Remélem jó volt?!Összeraktam a kawát.Csak egy csavart hagytam el egy összekötő csőből:-)
Meg ki kellett cserélni a csőben a tömítést is.50 ft volt a vizes boltban:-))))))
Így a következő és egyben az idei utolsó szocitalira remélem már eljutok!
Üdv.
Drukkoljatok Nekik Ti is :) !!
http://www.pannoniaexpedicio.hu
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|