:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Gyuri!
Ne majrézz pesttől, mert ott a legkönnyebb közlekedni. Főleg motoron.
sorszám: 11387 (100762)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-03 19:10:25)
Szia!
Én kihagyom PESTET!!!EZ BIZTOS!Egyszerűen gyalázatos közlekedni ott.És mikor Miskolcra mentem akkor is a Margit Hídon mentem át.Még az a legjobb talán,de most ott is lezárások vannak.Szóval én azthiszem kompozni fogok Adonynál,és Ráckevénél megyek majd át a hídon.A többit a gép dobja ki.Ha ez jó neked akkor mehetünk eggyütt.Kb 5 körül ott vagyok Adonyban.De itt a telszámom,és ha gondolod akkor beszélhetünk róla,ha van kedved szebb helyeken odafelére is motorozni,és nem sajnálsz esetleg 50 km kerülőt.
06-70-387-0163.
Gyuri.
A másik verzió nekem földvár vagy Újváros lenne a Duna átkelésre.Onnan kecskemét felé,de az már neked nem jó,mert messze van tudom.
Gyuri, merre mész? Én 5 óra után indulok Budáról...
sorszám: 11385 (100735)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-01 16:58:09)
Arnyos videó:
http://www.mommo.hu/media/Kedves_Motoros
Szép napot mindenkinek!
Úgy alakult,hogy csak szombat reggel tudunk menni,de ott leszünk.
Nincs harag :-)
Esőruhára most sem lesz szükség,mert Mr. Rainman ismételten távol marad :-(
A profizmus nem az enyém, én Gergőékkel az évek folyamán nagyon összecsiszolódtam, a mi túrázási elképzeléseink ugyanazok, mi már csak így csináljuk...
(Az Adventure Day-re menet 4 órát beszélgettünk a veszprémi benzinkúton:-)
sorszám: 11382 (100714)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-02 19:42:39)
Szia JAWAvsRENAULT!
Légyél nyugodt biztos lessz üres szoba ahogy elnézem a jelentkezőket.
Üdv papa!
sorszám: 11381 (100702)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-02 19:44:51)
Sajnos ezen a túrán sem tudok résztvenni.Ez az év így alakult!Már jártam a tanösvényen nagyon szép.
Köszönöm szépen!Akkor rendezem a foglalást magamnak egy személyre.aztán kiderül.És akkor majd biztosan lesz.
Gyuri.
anyagikabannnnn......:-)
hát igennn.
ha nem indulunk el olyan korán(hajnali egykor)és nem érünk oda olyan későn(reggel 8 kor),akarom mondani olyan kora reggel,akkor most még az esőcuccot is felavathattuk volna valamelyik útszakaszon.Bár ahogy a hozzászólást elnézem,lehet hogy ez a te profizmusod ami anyagiakban megfizethetetlen???Hisz esőkabátra nincs is szükség.....:)Tényleg van esőkabátod???(TUDOM ÁM HOGY VAN)dE NEM ARRA AZ ESŐKABÁTRA GONDOLTAM AMIT A "KÖZÉPSŐ"UJJADRA HÚZOL.Jó legyél Tesho!És remélem nincs Harag???
Gyuri.
Szia JAWAvsRENAULT!
Természetesen csak egyet kell fizetni, akkor ha lesz szabad szoba. Jelentkezők számától függ.
Üdv papa!
sorszám: 11377 (100695)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-01 21:51:12)
Szia JAWAvsRENAULT!
Természetesen csak egyet kell fizetni, akkor ha lesz szabad szoba. Jelentkezők számától függ.
Üdv papa!
sorszám: 11376 (100693)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-01 21:51:12)
A mi profizmusunk anyagiakban vagy időben megfizethetetlen :-P
sorszám: 11375 (100690)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-02 17:40:20)
annyi azért jó volt a gyékényesi túrában,hogy mi legalább nem áztunk meg....Nem úgy mint azok,akik már ott éjszakáztak akkor....
Hát a vár túrát lehet hogy kicsit bánom!Az este 8 órai indulást viszont azthiszem lemondom most,mert én ha visszagondolok a Gyékényesi indulásra,a megtett útra és az ehhez való időre,akkor egy átlagot számolva nekem,kb 20 km/h átlag jönne ki.Szóval ha péntek este 8 kor indultok,akkor odaértek még szombaton,vagy csak vasárnap hajnalban.....???? :)
Gyuri,
a tempó évek óta változatlan nálunk.
A herendi különítmény és én jó esetben talán 8-kor el is indulunk, tehát lehet nem együtt megyünk ezúttal.
Nálunk az időpontokkal soha semmi nem biztos,de ez legalább biztos:-)
A vértesi túrát pedig sajnálhatod, a nyár 2 legjobb napja volt, 1. nap Kálmánék is jöttek és nem bánták meg, pedig akkor még 1 nap kaland hátra volt:-)
http://href.hu/x/6t9q
sorszám: 11372 (100659)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-01 16:53:51)
Tisztelt szervező!
PAPA!!
egy kérdés felmerült még.Mennyi a minimum személyzet egy két ágyas faházban?Nem gond ha én csak egyedül leszek?És egyedül szeretném kivenni?Vagy kettő személy díját kell akkor fizetnem?Ennek utána kellene érdeklődni amíg nem késő,mert akkor sátrazok én is.
Gyuri.
Hi mnorbi!
A tanösvényre nem motorral kell menni hanem gyalog (:
A szállás miatt gyorsan döntsd el, hogy mikor jössz, ha megnézted a szállás honlapját, lessz valamilyen, nem is akár milyen :)
Üdv papa!
Idézet a szombati programból:
"Elmegyünk Sarudra a tanösvényt megnézni (oda vissza kb. 70km), amely a tó felszíne felett halad."
Még szerencse hogy a tó felszíne felett halad a tanösvény, mert a magamfajta kocamotoros (nem tévesztendő össze a motoros kocával!) nem szívesen tartózkodik 1-2 percnél tovább a vízfelszín alatt, főleg nem motorostól. :-)
De (rossz)viccet félretéve, valószínűsíthetően ott leszek a túrán. Egyedül. Sátrazást inkább kihagynám, ha lehet, tehát kellene valami szállás.
A probléma csak az, hogy a munkám miatt csak viszonylag későn tudok elindulni, (most kezdtem új munkahelyen, ezért szabadság meg előbb elkéretőzés nem nagyon jöhet szóba) így a nagy távolság miatt csak igen későn érek/érnék oda pénteken, úgyhogy fontolgatom hogy esetleg jobb volna inkább egy szombat hajnali indulás. Ezt még el kell döntenem.
Egy ember,egy motor,és NEM sátorban.Előre láthatólag ez a terv.Az érkezés tekintetében,mivel dolgozom délután 3 óráig így leghamarabb este 8 körül vagyok ott.Így kalkuláltam legalábbis.
Gyuri.
BUKY!
én benne lennék a csónaktúrában!
Úgyhogy akkor már ketten biztosan vagyunk.
Üdv Teshoooooo!!!Én is mennék ám a Tisza tavi túrára,eddig úgy néz ki a dolog legalábbis!!!Szóval nem ártana egy közös indulást bekalkulálni a dologba!De ha te legalább annyira sietsz majd mint a Gyékényesi túra alkalmával,akkor én biztosan előbb oda érek majd,hacsak nem lesz valami Renault az utamban.:) Szóval írj ám hogy mi van az idulással kapcsolatosan!
Gyuri.
Hello!
Na több javítást eszközöltünk!
FIGYELEM!!!! VÁLTOZOTT A SZÁLLÁS!!!!!
A csónakázás át téve vasárnapra. Kérlek nézzétek át újra a kiírást. A szocitúrák 2008 menü alatt.
Boki a csónak túra szombaton lessz.
Elnézést de ellett írva a nap
hygy légyszi javítsd ki.
Ja, ez igaz... csak fura volt a péntek délelőtti program!
Én csónaktúráznék is, de csak péntek este (jó későn) tudok lemenni. Ezt nem lehetne vasárnapi fakultatív programként megejteni? Ha van elég érdeklődő...
üdv,
Boky
Tesho TESCO nincs, de van COOP és PENI :)
Üdv mindenkinek!
Tesho a faház díj csoportól függetlenül
2000Ft/fö/éj+IFA, a sátort megtudom, de jobban jársz a faházba mert az éjszakák itt bizony már húzósak a tó miatt(+5-7 fok)
A kemping területén a strand szept. 1-től azt hiszem nem üzemel, de megtudom.
A szabad strandra szept. 1-től nincs belépő.
Boki az már 22 óra :)
HyGy! A kiírásnál megadott e-mail cím nem jó! szociturak -at írtál, de a 'k' nem kell. vagy nem jól mondom?
A péntek 10 órai csónaktúra délelőtt 10 -et jelent vagy éjszakai evezés lesz? üdv!
Ez volt az. Nem tudtam, hogy ketto viz cucc van.
"A kempingünkben megszálló vendégek díjtalanul használhatják a Füzes Strandfürdőt.
A korábbi évek gyakorlatával szemben sajnos a Szabadvizű strandra már nem tudunk díjtalan belépőt biztosítani."
De azért 1 kérdést megérne ez is :-)
Asszem, a belepot mar mintha nem adnak ingyen a honlapon mintha olvastam volna valahol.
Legalább 20 fő esetén 10% csoportos kedvezmény van a kempingben ill. elő- és utószezonban 20% kedvezményt adnak a honlap szerint.
Jó lenne tudni,h a két kedvezmény összevonható-e (30%)?
Sátornál az áramvételezési díj csak lehetőség vagy kötelezően fizetendő?
A kemping amúgy jónak tűnik, már csak a medencék miatt is érdemes eljönni emberek, mert amúgy 1000Ft a napi belépő csak oda ;-)
Tesco van a környéken?:-DD
Én most értem haza egy 2napos vértesi saját szervezési vártúráról. Gergővel voltam, volt vadkemping, tábortűz, erdei motorozás, elképesztően gyönyörű helyek, szívélyes emberek...2 nap tömör élvezet.
Egy szocitúrát is megérne egyszer a környék. (Tesco-zás is volt:-P)
Tiszta-tóra valszeg megyek, Herendről Kálmán és Teri is, talán Gergő is.
A papírkutyát felfalta a macska, tehát sátorban :-D
Üdv!
Természetesen én ott leszek, és az időjárásra tekintettel sátorozni fogok. A hétvégére kánikulát mondanak.
Szia furfarag!
Abádszalók :)
Elnézést kérek tőletek, de most vagyok túl egy 3 napos gazlapos talin, kissé fáradtan, de élményekben gazdagon.
Természetesen mindenki jöhet, de jó lenne minél hamarabb jelezni, mert az idő rövid, mondjuk aki tud hétfő estig.
Furfarag. Nem, nem johettek. Nektek kotelezo a helyszinen megjelenni!!! :)
Szép napot mindenkinek. És a Tisza tónál helyileg hol lesz?? Mehetünk mi is?:-)))
probald a hygy kukac szocimotoros.hu cimet
Erre az email címre ment hygylista@freemail.hu mást nem tudok.
Új email címem van
karolyijozsef@mail.tevenet.hu
Aki jön kérem jelezze a szocitura kukac szocimotoros.hu cimen.
Próbáltam emailt írni neked papa, de vissza pattant.
Hova kuldted? Mert nem kaptam meg.
Szia hygy!
Elküldtem az programot, nézd át, és ha jónak tartod tedd ki.
Üdv papa!
Jo. Akkor szerintem mehet ez.
Idopont: szeptember: 5-6-7
Helyszin tiszato.
Kerlek csinalj utvonal tervet. Terkepet. (google maprol, screenshot jo).
Kell cim, a helyszinrol. Arak a dolgokrol. Ha egy wordben elkuldod (plusz kulon csatolva a kepeket nekem, az a legkiralyabb).
bye
HyGy
Hat ugye ugy szokott lenni, hogy penteken erkezunk es szombaton van a nagy program, szombat este kozos fozes (vagy csak kajalas). Aztan vasarnap vagy haza vagy fakultativ program, de volt mar szervezett egyeb program is a nagyon ra eroknek.
Hali!
Meglehet csinálni, de hogy gondolnátok 5-6-7, vagy csak 6-7.
Faház már ebben az időszakban van minden mennyiségben 2000+IFA/fő aki sátrazni szeret lehet.
Amit még lehet csinálni:
-csónak túra 6 fős csónakokkal 10000 ft/csónak, 4 órás program.
-motorral elmenni a poroszlói madárrezervátumba és tanösvényre, kb 70 km oda vissza motorral, nincs időhöz kötve beugró 500 ft/fő.
- van még népviseletes babamúzeum
Ezekhez nem kell különösebb szervezés csak el kell menni.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|