:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Értettem...holnap is m1ek kezelésre :-P
sorszám: 11437 (101348)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-17 19:14:39)
Ma végre kipróbáltam a Freewindet!Teljesen jó lett!70 km-t mentem vele.Kicsit szeles volt,de most már megnyugodtam legalább hogy jó a motorom,van alapjárat,rendesen indul,és azt is mondhatnám jobb lett mint amikor vettem!Már csak néhány apróság kell a jövő évi szezonig rá.
Tesho!
Látom te nem érted nem érted a veszprémi háziorvosos dolgot!!Ha azt mondom hogy az Ápolónődet keresd fel,akkor már világos minden ugye??
Gyuri.
Hehe :-))
A zagybajon semmi sem segít se nem:-)
sorszám: 11435 (101338)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-16 20:53:29)
Tesho!én nem azért emlegettem veszprémet.Te ezt nem is tudtad??Amikor legutóbb Füreden voltam a plus parkolóban beszélgettünk bizonyos dolgokról.
Hello
A kilazult gyertyás motor ugy döntött, hogy nem visz haza engem aznap, betoltam egy kedves családhoz az udvarba, és másnap mentem érte egy tartalék hengerfejjel felszerelkezve.
Tényleg Mora,mi lett a kilazult gyertyás motorral? Látom hazafelé hozzá kellett nyúlni...
Lehet,h Balatonfüred nem egy hatalmas város,de azért vannak saját háziorvosaink :-P
Nem alakítom át,mert akkor elveszne a karburátorbankilazulósemmiresemjócsavarok szerelésének élvezete éjjel fél 3-kor :-)
sorszám: 11431 (101314)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-16 16:51:43)
Mora!Ha nem tudnám hogy ott voltál a túrán,akkor a képeidből azt gondoltam volna hogy át szeretnéd alakítani a jó "öreg"ETZ-t,valami chopperra.Az első képeid valami hasonlóról próbálnak árulkodni,aztán a későbbi képeid,már tudatják mindenkivel,hogy szocitúrára indultál,és a szerelés sem maradhat el természetesen.Vagy ez csak karbantartás volt??? :-)
Jók a képek!
És gratula hogy megcsináltad!
Gyuri.
Tesho!látott téged már orvos a mai nap folyamán? :-) Ha még nem akkor azonnal keresd fel a háziorvosod Veszprémben!:-)És.....-Ha te megcsinálod az ETZ-t befecskendezősre,akkor én is megcsinál(TATOM)!!!!A SUZUKIT.Megbeszéltük??
Gyuri.
Ennyi erővel már átalakíthattad volna befecskendezésesre,de minimum elektromechanikus benzinadagolósra :-D
sorszám: 11428 (101288)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-15 21:25:31)
Az azért volt mert az alapjárati fúvokának már akkor volt valami kehélye.A fővukóka meg most jött a sorra.És a karburátor karbantartás is!Szóval most volt aktuális!És csak akkor nem kell szerelni,ha nem ülsz rá,és nem mész vele egy centit sem!A gyújtásoddal nem lesz gond!Ezt én ígérem!A tiéd lesz a PROTOTÍPÚS!!!
Gyuri.
Én csak ártatlan bociszemekkel kérdeztem,mert nekem furcsa volt,h leállt a visszaváltástól.
Hosszas évődés után úgy döntöttem,h jövőre nem lesz ETZ szerelés...főleg ha az új gyújtás és akksi is bírni fogja:-)))
(Amiből majdnem 2db is elfér:-)
sorszám: 11426 (101278)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-15 16:52:01)
Hali B. Andris!
A törölköző ki lett mosva, ellett téve, ha lessz jövőre is abádszalóki tali és eljössz akkor megkapod :)
Üdv papa!
Tesho! te most cikizel engem ugye?Vagy nem is engem hanem a freewindet!Ezt a MOTOR NEVÉBEN személyes ügynek veszem,és majd a jövő évben egy esetleges ETZ szerelés alkalmával felhozom neked,hogy hogy is van a 3 ból kettőbe visszateszem dolog?Inkább a tisza tavi dologról mesélnél,Hogy hogyan sikerült hazaérned???!!!Kálmánék "FOGTÁK" A KEZED HOGY "HAZATALÁLJ"!!!ÉS AZ ÚJ AKKSIDRÓL amire még egy utánfutót,egy hűtőtáskát,kettő ködlámpát,és egy keveset fogyasztó háziasszonyt is ráköthetsz,és még úgy sem fog lemerülni.És még valami!Elfér az ETZ ben!
Szóval jó poén azért ugye???
Gyuri.
Az enyém volt. Akkor vettem észre, hogy ott maradt, amikor itthon kipakoltam. Ha lesz jövőre is Tisza-tavi túra, akkor már nem kell vinnem. Ha nem lesz, akkor jó lesz a Jawa törölgetésére.
Boky képei kint.
HyGy az automata képfeltőltő :)
Hell.
Örülök,hogy jó volt a túra.
Azt viszont nagyon sajnálom,hogy nem lehettem ott:-((((
Remélem jövőre eljutok már végre egy szocitalira:-/
Üdv.
Akkor most már nem fullad le ha kis tempónál 3-ból 2-be rakod vissza?:-)
sorszám: 11420 (101244)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-14 15:04:46)
De attól még törölgethet vele olajat..:-D
Lehet mégsem enyém a törülköző. :-)
Sziasztok!
Egy kicsit megkésve írok, van ilyen. Nagyon jó volt a túra. Motorcsónakos történet érdekes volt és persze látnivaó is akadt bőven. Kipróbáltam új motorokat és megismertem a Sulyom növényt is. Kellemes nyárvége volt.
Papa: a törülköző lehet hogy az enyém volt. Jó öreg kopott darab, nem kell az már nekem. Motorotörölgetésre odaadom neked. :-)
üdv.
Én sem robbantam le,csak épp nem indult első és második gombnyomásra sem.Na meg had ne mondjam hogy még a sokadikra is alig akart.De hazahozott azért!És Massa autója azért nem robbanik le,mert ott nem 3 embert rugnának seggbe hogy vizezik a benzint,hanem kb 150-et!Szóval te is Forma 1 et nézel tesho???!!Meghallottad mit sugdolózik ez a két barom akik szakkomentátornak nevezik magukat.Én már a hangot is leveszem a tévéről.Mert rosszul vagyok a Gyulámtól,meg a többi beszólástól!Most amúgy király a moci!Van szép alapjárat,és nem áll meg.Nincs piszok a karbiba!A kis piszkot kipiszkáltam!
Gyuri.
Tudna nekem valaki szerezni bontóból xj550 yamahához kuplungkart illetve a hozzá tartozó konzolt (amin a tükör is van)? Cserébe adnék neki egy ETZ főfékhengert kiváló állapotban!
Ha valaki járna esetleg ilyen helyen, írjon kérem mailt!
üdv
Nem értem,h Massa autója miért nem szokott lerobbanni,ő is shell üzemanyaggal közlekedik :-O
Gyuri, szerinted?
sorszám: 11414 (101206)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-14 09:23:24)
Figyelem!Mindenkinek!
A shell kúton lévő tankolásokat jól gondoljátok meg!Én ráfaragtam vele!Oly annyira hogy meg kellett ismerkednem a freewind karburátorával belülről!Szóval most már minden ok!Csak épp a tegnapi és mai motorozás marad ki,mert még az összerakás hátra van.De legalább jó lett!És nem kellett szerelőhöz vinni.Bár nehéz is lett volna,mert nem igazán akart elindulni.Ennyire VIZES VOLT A BENZIN!!!
Gyuri.Ha ezt a Tisza tónál játszom el,és nem Sümegen,akkor érdekesebb lett volna a haza felé út!
De ha nem a shell kúton tankol az ember,akkor mégis hol?????HOL????
Gyuri.
Hygy!
Nem sok újdonság lesz köztük, de azért én is felpakoltam a tisza-tavi képeket az FTP -re.
Peetair!
Elküdöd majd a szombathelyi videjókat? :-) Kössssz!
Feltöltöttem Gyuri képeit is ftp-n az ő mappájába.
Sziasztok!
Úgy látom mindenki szerencsésen hazaért,
Remélem jól éreztétek magatokat, és ha egészségem engedi jövőre megismételjük egy kicsit korábban és hosszabb idő lessz a szervezésre.
Valaki itt hagyott egy zöld törölközőt, akinek hiányzik jelentkezzen, vagy vissza küldöm vagy jövőre megkapja, addig sem kopik :)
Üdv papa!
Hallode, ti jo lassan ertetek haza. :)
Ildikó, Dávid, Dokinéni, Roland csapat is hazaért, sima utunk volt, csak Dávid gondolkodott el néha az autós "közlekedő"társaink megnevelésén.
Rossz minőségű volt az aszfalt,de Gyuri erről hallgat a hosszú rugóútjaival:-)
Gyuri, a szocitúrafotóid tényleg nincsenek rajta a pendrive-on! :-O
Azért mentél Te elől, mert az intruderes úgy akarta. Hidd el, ha Ő akart volna előtted menni, simán megtehette volna.
sorszám: 11405 (101016)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-09 17:36:53)
nekem 4.2 volt a fogyasztás,de volt ebbe autóőály is,matrica nélkül,és még egy 1800 ccm is Intrúderrel is nyomtam egy "versenyt"természetesen én voltam elől!!!A csávón csak egy pulóver volt,és nem mert 140 fölé jönni.Szóval a jó motort nem kell eladni azt hiszem!
Így marad a Freewind!
Gyuri.
Mora és Kacc képei a galériában.
Nekem van meg tobb kep, csak veletlenul vegig raw-ba fotoztam, szal most egyesevel rakom at jpg-be oket.
Én fotóztam azért rendesen.De majd megint a te segítséged kérném Tesho hogy kikerüljenek a képek.Köszönöm előre is!
Gyuri.
Köszi!
Úgy látom ezúttal senki nem vitte túlzásba a fotózást:-)
Én is köszönöm a gyors szervezést Papának!!
Feltöltöttem -azt a kevés- képemet ftp-n a
Tesho/Szoci túra XVII 2008 Tisza-tó Abádszalók
könyvtárba.
Peetair képei a galériában
Mi is hazaertunk. Persze meg tegnap:)
Nekunk is tetszett minden. Meg1x koszi a szervezest!
Megjottunk. :) Nem tom hany km volt. De jo volt, ez a hetvege most nagyon hamar elment. Az utolso tankolasnal 4.3l-es fogyasztast szamoltam.:) Asszem ez uj sajat rekord. :)
Haza fele valahol szekszard utan kifogtunk egy franko zaport. :) Meg megerkezes elott 2 percel egy masikat. ;)
Koszonjuk papanak a szervezest, meg a kajat, meg mindent, franko volt.
Ja es koszi furfaragnak a fekbetetet. :)
bye
HyGy
Én is szerencsésen hazaértem.Kemény 385 Km volt hazáig az út!Kompoztam Adonynál.Nagy élmény volt!Ezt ki kell próbálnia mindenkinek!Előtte megnéztem az esetleges Freewind Útódot,így most egy-két nap gondolkodás vár rám,és Persze némi megbeszélés hogy milyen is volt a motor.A szervezést köszönöm,jó volt minden,bár a látnivalókat még bővíthettük volna,és egy csoportkép is hiányzott szerintem.A kaja elérte a célját,mert nem maradtam éhes,és kibírtam majdnem hazáig.Szóval mégegyszer köszönet!
Gyuri.
Megtaláltam a hírt a Fejér megyei motorosbalesetről-lincshangulatról:
http://href.hu/x/6vcy
Hazaértünk.
Persze ma sem unatloztunk, 80km után zárlatos lett az akksi. Mivel az MZ betolásra akksi nélkül is indul, ezért sikerült tovább menni, majd minden megállásnál Kálmán tolt be:-)
Csak lámpa nélkül ment, az index hiányát nagy leleményességünknek hála sikerült pótolni :-)
De hazahozott.
MZ.
Feel the difference.
És amit nézegetek még ráadásul nagyon jól is néz ki!3 dobozzal és 15 E km el.És a csere is szóba jöhet a Freewindre.Szóval eddig egész jól hangzik.Aztán majd kiderül.De ha megmarad sem fogom bánni.
Az egy jó motor :-)
sorszám: 11389 (100765)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2008-09-03 20:59:15)
nem majrézok!de ha jönnél a túrára akkor vezethetnél te pesten!Te már majdnem otthon vagy ha ott közlekedsz,hisz egy héten kétszer látogatod meg a Nagyfalut!
Aztán meg a nagy hírt még nem is tudod!Lehet hogy megy a Freewind a háztól!És lesz helyette XJ 900!Ha összejön a dolog!Épp egyezkedés folyik.
Gyuri.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|