:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Engem is érdekel a buli! Szoba nem kell, viszek sátrat. Én meg a gépsárkány megyek.
Aki Pécs környékéről megy kérem jelezze, egyeztessünk, és mehetünk együtt.
Addig is széles utat... a többit tudjátok!
Sziasztok !
Tavaly résztvettem egy találkozón Tiszadorogmán, ahol családias légkörben, közvetlenül a Tisza partján, a kompkikötő mellett töltöttünk két nyugis, de bulizós napot, baráti áron !! 2.500,- HUF összesen!!
(Az idén biztosan több lesz valamivel.)
Ennyiért sátrazás, egy szomati étkezés, programok, buli, zene.
Minden olcsó, a helyi vendéglátósok kivonulnak kajával, piával, de hozni is nyugodtan lehet, nem néznek ki.
Szivesen látnak mindenkit, akinek van bármilyen kétkerekűje, ha több kerekű, az sem baj.
Veterán korú járművel érkezők kiemelt figyelemben részesülnek.
Érkezés péntek este, vagy szombat délelőtt.
Idén az időpont :
Július 24-25 = Péntek - Szombat
Link : http://www.quadorzo.mlap.hu/
Mindenkit szeretettel vár a rendezőség, és a barátságos helyi lakosok.
KissPeti
Régen írtam,de mindig olvasgatom a lapot, ha őssze jön én is megyek.
Condors M.C.- XI. Motorostalálkozó
Jászboldogháza, strandfürdő
2009. május 8-10.
www.condorsmc.hu
zsír! :)
Persze Hygy, az időpont az eléggé tuti.
Köszönöm a bejelentkezéseket! Legyetek szívesek, hogy ha valaki (papírkutya) szobát szeretne, azt MINDENKÉPPEN JELEZZE mert abból kevés van!
üdv!
Én is megyek ha minden jól alakul. Szokásos sátrazós-nomádos.
Kicsi motor, kicsi ember, kicsi sátor...és még vigyek is vkit??!
Na neeeeeeeeeeeeeeee
:-D
No, akkor én is jelentkezem sietve, mert a végén még nem férek bele.:)
Király. Gyűlik a banda! :)
Természetesen megyek. Mz, sátor, szalonna, hagyma.
Én is jövök! (talán jövünk...)
Ez akkor már beírható végleges időpontnak??
Stervusz!
Kértem szabadságot. Jawa én és a sámli a le-felszálláshoz.
Laci Szegedről
Én megyek! 1 fő, 1 motor!
magush: majd szolj, hogy mit rakjak ki az oldalra
Az elmúlt évek sikeres programjai után, engedve a folyamatosan növekvő "rajongótábor" nyomásának is, újra megrendezik a veterán járművek találkozóját dunaújvárosban: a seregszemlére április 18-án, szombaton kerül sor az Interspar Béke-körúti parkolójában.
passz. Valószínűleg nincs benne az idegenforgalmi adó, de még rákérdezek. Az IFA amúgy 100 Ft ha jól emléxem.
Ok,mi megyünk és természetesen sátrazunk.Üdv:O
Ehhez még hozzájön az idegenforgalmi adó vagy az már benne van?
Hali!
Pool mellé beléptem társszervezőnek, úgyhogy csepegtetnék némi infót a mosonmagyaróvári túráról, és kérek egy kis visszajelzést is!
1. időpont: május 15-16-17.
2. úgy tűnik Halásziban lesz a szállás, kultúrkemping, kultúrvizesblokk, vízpart, fürdőzési/főzési lehetőség, sátorral 1200/fő (járműdíjat lealkudtam 0 Ft-ra). Papírkutyáknak kellemetlen, mert összesen 2db szoba van helyben amely max 3-3 főt bír el, áruk darabonként 20EUR (ne kérdezd miért euró), azaz 2ember esetén 3000, 3ember esetén 2000/kopf. Ezért ajánlom, hogy mindenki sátrazzon! Vagy ha nem, ez hamar be fog telni, onnan lehet faluban falusi turizmus keretében háznál megszállni(kb2000Ft), vagy panziózni (2fős szoba 9000Ft), de mindkét esetben kiesel a csapat közösségi életéből, ami szívás.
3. érdeklődők jelezzenek vissza, az is jó ha itt a fórumban, hányan, hogyan akartok jönni, és kik azok, akik biztosan szobás szállást szeretnének.
üdv!
Már csak 1 hónap éééééés
Nyergelj, fordulj!
;-)
Gazdasági válság, teringettét?! :-P
A Lidl áruházakban most van a tavaszi motoros felszerelések árusítása:
kesztyű, felnyitható sisak, esőcsizma, kabát, akkutöltő, ponyva...
A túrán én is ott leszek, ha minden jól megy!
Egyébként itt a tavasz, ne adjátok el a gépeteket!
Szijasztok! Mz etz 125 eladó lett, nagyobb motor vásárlása miatt. Sok kiegészítővel, friss(mai) műszakival
Érd.: 0620 208 43 10
Éjjel nappal hívhattok,
tozser02@hotmail.com
Sziasztok!
Eladósorba került a gépem, ha vkit érdekelne.
ETZ 250 standard, megkímélt álapotban
kék színű 1989-es gyártmány, kb 48e kmrel, még eredeti főtengellyel, karauserrel és dobozzal. Műszaki 2010.júniusig van rajta.
irányár 130e, alkudni lehet:)
képek: www.bikepics.com/members/zulan
30/854-7635
Voltam a tavaszi hadjáraton. Nagyon jó volt a szervezés. Kivállóan éreztem magam.Remélem a többi is hasonlóan fog sikerülni, mert valszeg többször is menni fogok, és leellenörzöm a minőséget. :D
Én megyek. Jön még valaki? . Nem Walakhyre gondoltam, mert az is én vagyok, az a másik fedőnevem. :D
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy érdekes motoros programra, amelyet a Motorosok a Motorosokért (MOTaMOT) segédszervez:
"A 2009. évi első nyilvános rendezvényünk a : TAVASZI MOTOROS HADJÁRAT!!!
Az 1848/49-es Szabadságharc emlékére 21. alkalommal kerül megrendezésre több száz katonai hagyományőrző (huszárok, tüzérek, gyalogságiak, betyárok) részvételével a Tavaszi Hadjárat nevű rendezvénysorozat. Ehhez csatlakozunk 2009.04.03-án és 04.04-én Jászberényben (díszszemle, közös vacsora és mulatság), Tápióbicskén ( a Tápióbicskei csata megtekintése), Nagykátán (este vacsora, zenekarok,…).
Péntek: 15.30-kor díszszemle Jászberény főterén, este a Huszárok vendégei vagyunk egy vacsorára az Ő szálláshelyükön, utána buli a helyiek szervezésében. Alvás, valamelyik iskola tornatermében (laticel, hálózsák).
Szombat: Reggel 8-kor a Huszárok kísérete leszünk a várostábláig, onnan irány Nagykáta, reggeli, némi motoros vetélkedő, díszszemle, CSATA, vacsora, buli… (zenekarokkal). Szállás az iskola tornatermében, pár száz forintos térítés ellenében (laticel, hálózsák).
Vasárnap: 10-kor indulunk Budapestre az építők csarnokába, a Devils Motor Show-ra.
A pénteki és szombati eseményekre NINCS belépőjegy, a büfét sem külsős vállalkozó fogja működtetni rendezvényeinken, már csak az alapítvány NON-PROFIT jellege miatt is.
A program részletes leírásáért, időpontokért, csatlakozási helyekért, kérünk a http://www.motorosbazis.hu vagy a http://www.motorozz.hu oldalon jelentkezz be...."
Na ez jól hangzik. Ha minden összejön, akkor ott leszek.
hello márc 15-én börze sóstón!! Mikulánál akit érdekel jöjjön:) mi is megyünk Kisvárda felől egy páran.
Már el is kezdtem csomagolni:-))
Sziasztok!
Kértem HyGy-t hogy tegye ki a szocitúrák-2009 menübe az előzetes túraidőpontot és helyszínt, de szerintem nem volt még ideje.
Na a lényeg. Május 15-16-17 között megszervezném az idei első szocimtoros találkozót szigetközben, azaz valahol Győr és Mosonmagyaróvár között. Részletek legkésőbb április közepéig. Lehet készülni!
Pool
Pool! Merre jársz? Ideje akcióba lépned! :-)
Már Március !!
Szerintem ;-)
Sziasztok!Vannak késeim eladók. Túrákra Motorostalálkozókra ajánlom! Nagyon strapabírók! USA márka.Nézzétek meg. a honlapomon a "Katonai cuccok" menüben megtaláljátok! Aki innen a szociról látogat oda, annak 500ft kedvezménye már van is!:) http://www.szumo.sokoldal.hu
Sziasztok!Mivel motorosok vagyunk , nézzétek már meg a www.marotimotor.hu oldalt ötletnek ez is jo, persze nem a fövárosiaknak!De van uilyen gyűjtemény Salgótarjánban(?)v.Balassagyarmaton is .Ha nem ott, javitsatok ki!Üdv Sanko
Jó lenne egy picivel többet tudni erről a túráról.
Hali!
Szerintem kezdjük el szervezni a paksi túrát,aztán aki jön,aki nem...Adjunk még 1-2 hetet a vacilálóknak,aztán akár le is jelenthetnénk a létszámot.Legfeljebb csak páran leszünk.
Én szívesen mennék találjátok,ki mikor?
Türelem tavaszt terem :-)
Szerintem azért ne adjuk fel ilyen könnyen.
Na, hát ez sem hozott valami nagy tolongást! :-)
Ok,nekem tettszik a paksi túra.Úgy gondolom,hogy 1 szabadnapot mindenképpen megér.Tehát akár lehetne pénteken is.
Üdv:djotto
Hahó!
Én gondolkodtam rajt, hogy kéne egy túra, aminek a fő programja a paksi erőmű látogatása lenne. El is kezdeném szervezni, de az vele a probléma, hogy az üzemi területre csak hétköznap engednek be látogatókat. Van akit így is érdekel? Esetleg opcionálisan péntek reggel kezdődne a túra. Azt a környéket nem ismerem, így ha élesedik a dolog, némi segítség elkelne!
Ha így kevés embernek jó, akkor hivatalos szocitúra helyett megléphetjük partizán-akcióként is!
Ez annyira nem korai, mint amilyennek látszik, Paksra 3 hónappal előre le kell adni a látogatás időpontját, névsort, címmel, igazolványszámokkal... stb. és belépés csak arcképes igazolvánnyal, 16 év felett. Biztos jól leellenőriznek mindenkit!
Amúgy asszem, az első idei túrát tavaly összes Pool stipi-stopizta le...
üdv! Boky
Szia Klaudia!Szocimotoros-szocializmusban gyártott-április négyről szóljon az ének,felszabadultan zengje a nép- szóval ápr.4.-e szombatra esik ,és az ország középsö része logikusnak tűnne számomra mi a vélemény róla?de egy ilyen bulihoz komoly szervezés kell ,ez nem tiz fős házibuli lenne sztem ,én elmennék! Üdv Sanko
Sziasztok!
Szépen elmúlik a január végre és közeledik a motorosok ideje :)
Arra gondoltam, hogy tarthatnánk egy Szocimotoros évnyitót majd a jó idő eljövetelével.
A helyszínt és a dátumot nyitva hagynám, szerintetek ez jó ötlet? Ti hova mennétek szívesen? Honnan jönnének többen?
A dátum az idő függvénye is, így csak körülbelül tudnánk egyenlőre meghatározni, de március vége, április már jó lehet.
;)
Motoros üdvözlettel!
:-DDDDDDDDDDDDD
Legközelebb álmodj vmi szebb színt ha kérhetném :-)
Egyébként az a motor már létezik,de csak 1 db van belőle és az enyém ;-)
(Egyébként az MZ-t megint árulják, elég komoly befutónak tűnik a Wankel cég.)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|