:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hát nem mondom, ez gyorsan ment! :-)
Következő túra időpontja és helyszíne fixálódott. Bővebben a Szocitúrák 2009 alatt.
Sziasztok!
Mi tagadás elkapott a nosztalgia a képeiteket nézegetve :).
Biztosan ez is egy jó kis túra volt, sajnálom, hogy nem lehettem ott.
De innen is üdvözlök mindenkit!
Remélem azért még találkozunk.
pussz mindenkinek
Kati
A Halásziban szervezett szocimotoros túrán készített képeimet elküldtem az általatok megadott emailcímre !
Baráti üdv :
Nerbi
Helo! En említettem. www.windguru.cz
tesho es saját képeim kint
Feltöltöttem ftp-n a képeimet.
0:/Tesho/Szoci túra 2009 Halászi/
Az Országos Meterológiai Szolgálatot kihagytad.
http://www.met.hu/omsz.php
Én ezt és idokep-et használom. Együt a kettőt.
Ugyan az útvonal nem volt kérdés, de ha már az időt megnézzük az útra, akkor talán az útvonal se mellékes.
http://utvonalterv.hu/ Én a régi verzióra szeretek kattintani, azt már megszoktam.
Melyikre gondolsz?
www.koponyeg.hu
www.idokep.hu
www.metnet.hu
Szerintem a legjobb az időkép honlapja, ott szinte minden van :) Amúgy meg én annak hiszek, aki a legjobb időt jósolja.
Emlékeim szerint valaki említett egy időjárás előrejelzéssel kapcsolatos weboldalt Halásziban. Sajnos nem emlékszem sem arra hogy ki mondta sem a webcímre. De kellene. Ha valaki közületek akkor kérném szépen.
http://www.youtube.com/watch?v=rAsQB54icSc&feature=related
Hát ez kicsit drágább, ámde alkuképes, és tényleg jó (a mostani túrán többen kipróbálták): http://www.hasznaltauto.hu/2900628_suzuki_vs600_1997
Vagy ha esetleg valaki mást érdekel.
Üdv!
Én is marha jól éreztem magam Veletek, jók voltak a pogramok, stb..., remélem a következőn is ott tudok lenni!
Imre
Hali!
Na mi is vissza értünk. :) Valamikor éjjel 1:30 körül. :) Most jó fáradt vagyok, de tényleg megérte. :)
Még nem tom mennyit mentünk de olyan 1000-1500km-re saccolom. :)
bye
HyGy
Sajnalhatod is. Jo tura volt, annak ellenere, hogy elkapott a "szombat esti laz".
Vasarnap meg gurultunk egyet ausztriaban es mi 22:30 korul ertunk pestre, de megerte. HyGy-ek meg innen mentek pecsre.
Sajnálom,hogy nem tudtam részt venni,de elhúzodott a lakásfelújítás.Remélem legközelebb tudok menni.:-)
Mi az a sül? : )
Örülök hogy újra összejött a társaság, már kezdem a visszaszámolást a következő túráig. A szervezés elsőrangú, a kemping nagyon kulturált volt. Szerintem Andris is tanult belőle, hogy legközelebb nem szabad ennyire lazára fogni a gyeplőt :-) Egy, maximum kétféle étel, lehetőleg nem olyan étteremben ahol felszolgálót keresnek :)
Ha jól láttam én fél 1 körül előztem meg Árpit Komárom előtt nemsokkal, de azért örülök hogy épségben hazaért.
Remélem a következő túra is legalább olyan jó lesz mint ez volt, és még többen el tudnának jönni.
Rendben hazaértem én is ! Köszönöm a szervezőknek és a segítőknek hogy újra veletek lehettem ! Jó volt megint látni benneteket !
Baráti üdv :
Nerbi
Nagyon jó kis túra volt. És persze köszönjük a főnöknek! Sajnálom, hogy vasárnap szétszéledés volt. Gurultunk még egy kellemeset azért a környéken. Most értem Győrbe. Jó társaságotok van! Talán még találkozunk!
Sanyi
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy még nekem is sikerült hazaérnem.:)
Köszönjük FŐNÖK,Tuti volt,kényelmes,nem hajtós,de láttunk is.Árpit,utolértem Győr elött,11 30-kor 50-nel repesztett,kék füstöt húzta magaután.
A túrához pár gondolatot megjegyeznék. Pár hónappal ezelőtt én voltam a főszervező, majd jött Andris hogy segít. Aztán ahogy telt múlt az idő Andris lett a főszervező én a segéd. Végül csak fővédnökként vettem részt a túrán. :-D Egy mondatban összefoglalva: ez az Andris túrája volt, ő szervezte. Nekem nagyon tetszett, rendben volt minden. A kemping is szuper volt.
Szijasztok!
Érdeklődni szereetnék, olyan motor iránt ami egyrészt eladó:) másrészt:
négy ütemű, jól karbantartott, csopper-túra-bobber típusú(szabadon választott):), lehetőleg japán ill nyugati masina, 400-600 ccm, nem nagyon hajtott akár 30 éves vas is lehet, aminek a motorja nem berhelt, illetve a papírjai rendben vannak. 500e pézem van rá. Légyszives segítsetek. Tudom ez nem az a fórum, de itt lehet bízni az emberekben, és sokat segítettetek eddig is a szocigépeimmel kapcsolatban. (a küllők a gyengéim;)) előre is köszönöm a segítséget. Széles utat mindenkinek.
Na majd azért gondolom meggyógyítod?!
Üdv.
Van még egy oldalkocsis jawam,de még nincs kész.
Kell egy hátsó ülés most neked is? ;-D
MZ ETZ-150:
Fél év ridegtartás után elővesz, akksi beletesz, néhány rúgás és indul.
Amúgy mi lett azzal a nagy motorparkkal?
Jaaa, azok Jawa-k voltak :-D
Jó utat mindenkinek.Én sajnos nem mehetek,mert nincs üzemképes motorom:-(
Úgy néz ki, mi 17.30 körül indulunk Budáról... oszt majd iparkodunk! :-)
Tutiság!
most kivirágzott a jókedvem:
a koponyeg.hu-n már csodás felhőbujkálós jóidőt mondanak, ESŐ NÉLKÜL!
Holnap 16-ó körül indulok pestről,majd Telki,Zsámbék, Bicske úton megyünk Bencével!
Dejó hogy jössz Pisti!
9:30 a meghirdetett indulási időpont, úgyhogy a kilences érkezés tökéletes lesz!
sorszám: 11601 (112304)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2009-05-14 19:46:07)
Szombaton mikor indultok túrázni,mert én csak 9-körül érek oda?
Lehet hogy kicsit késni fogok, holnap mennem kell állásinterjúra(szerencsére). Mondjuk értesíthettek volna pár nappal korábban is. Írd meg az elérhetőségedet a címemre, és akkor tudlak értesíteni hogy mennyit kések.
Félreérthetted Attilát. Ő az örömét fejezte ki.
OK. Almásfözítő, parkoló. A víz nem kell valszeg, megnéztem újra a kabátom, úgy tűnik van még benne elég víz.:D
Nézd a jó oldalát, legalább nem fogunk kánikulában motorozni :-) Vagy jobban szeretnél belerohadni a motoros ruhába? :D
Árpád:
Ha szeretnéd, viszek magammal egy kannában vizet, és menet közben locsolom rád, hogy meglegyen az esőben motorozás érzése :-)
Almásfüzitő végén van egy parkoló a jobb oldalon, ott meg is állhatsz. Megpróbálok 3-ra odaérni, de a pontosság nem tartozik a legfőbb erényeim közé.
Most gondoltam végig a dolgot. Ha három kor indulsz, fél négy felé érhetsz Komáromba. Én odaállok a tizes és az egyes találkozási pontjára valahova, vagy az egyesn egy leheletnyit messzebb, ahova tudok állni, olyan 3 órára. Elszívok egy szál cigit, relaxálok egy sort, aztán csak befutsz. :) Vagy ha nem, négykor tovább indolok.:D Én azért szeretnék világosban célba érni, rosszul látok sötétben. :)
Én nem bízok semmit a véletlenre. Mivel nem biztos a holnapi eső teljesen, lementem reggel korán motort szerelni az esőben. Így tuti holnapra az átázott bőrkabátban motorozás ékménye. :D
Szép időnk van!
Ajánlom figyelmetekbe: http://hu.wikipedia.org/wiki/Fagyosszentek
Jókor túrázunk!! :-D
Balesetmentes közlekedést és jó túrázást kívánok mindenkinek.Legközelebb már remélem mi is eljutunk!
Üdv.
Az jónak tűnik. akkormég sötétedés előtt oda is érhetünk a célba.:)
Ha gyorsan lefutok a parkolóba és elndulok, akkor oda is érek. :D
Mikorra érjek oda? Nekem csak 30 km Komárom. Mivel világosban nem tudom felállítani a sátrat :-) ezért délutáni indulást terveztem. Olyan 3-4 óra felé.
Majdnem elhittem,h ezért nem jössz :-)
Vegyél egy jó MZ-t és 2 Suzuki láncszett árából 3 évig fenntarthatod műszakilag ;-D
LS-(SV)Laci dolgozik ott.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|