:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Én még mindíg nem tudom mi lesz, de ha megyek akkor csak szombat reggel!
Gyere velünk meg Attilával szombat reggel!!
Én is megyek. Még nem tudom, mikor, nem tudom, meddig maradok... de megyek! :-)
Szombaton reggel mennék,este jönnék vissza.
Sziasztok!A pénteki gyülekező helyszíne:balatonszabadi,szabadság ut 34.2 óra után már ott leszek.Ha valaki esetleg eltévedne,vagy segítségre lenne szüksége akkor a djotto@freemail.hu-s címen,vagy a 70/455-5457-es számon tudok majd adni.A szombati túratervet már lentebb megírtam,egyenlőre még nem válltozott rajta semmi.
Természetesen,a szalonnasütést is meg tudjuk oldani,de a grillezést nem javasolnám a várható nagy létszám miatt.
Sziasztok, a síófoki túra címe mi lenne? Közzé teszitek a pontos túratervet, vagy legalább a szervező telefonszámát? Bográcsolás mellett a szokásos szalonnasütés, esetleg grillezés mehet? Üdv: Ildice&Roland
Hygy, mivel nélkülem már volt szocitúra, ezért ha erre sem megyek el, az már fel sem fog tűnni senkinek :)
Én csak kedden fogom megtudni, hogy mikor fogok ráérni, ugyanis majdnem 1 év után végre sikerült (rabszolga)melót találnom, és csak kedden kapom meg a műszakbeosztásomat. Előre láthatólag délutános műszakban kezdek, így nem fogok tudni lemenni.
Nem 4-6. ? Hetedike már hétfőn van.
Sziasztok!Mivel Hygy még ilyen bizonytalan,ezért szerintem mareadjon az eredeti felállás,vagyis szept 5-7.
A jelenlegi időjáráselőrejelzés szerint még 30 fok lesz azon a hétvégén,kár lenne elszalasztani.
A lényeg:Szept 5.-én 2 óra után mindekit szeretettel várok a telkemen.A szombati program valami olyasmi lesz,mint amit pár napja már megírtam.Vasárnap meg majd megszavazzuk.30 foknál még érdemes lemenni fürdeni a balatonba,vagy akár ha jól bírja a társaság,még egy balatonkört is összehozhatunk(202KM).
A szállással kapcsolatban:4 szabad ágyam lesz kiadó,ha valaki igényelné az előre jelezzen(1500ft/fö).A sátrazásért 500ft/fő/éjt kérnék,mert valószínüleg be kell majd fizetnem az ifát,+valamenyi viz és egyébb költségem nekem is lesz.
1 db fürdőszoba áll majd a társaság rendelkezésére,sorbanállás valószínüsíthető.
Bogrács lesz,a belevalót majd a héten itt a fórumon megszavazzuk.
Addig is várom az ötleteket,észrevételeket.
Egyenlőre nem tudom a pontos időbeosztásomat mert költözöm pestre. :) Amint tudok időpontot szólok, de tényleg két héttel előtte minimum jó szolni.
Azt tudom, hogy a szeptember 19-20 tuti nem jo, mert akkor lesz a hugom eskuvoje.
Szal a szeptember 26-27 esélyes lehet, sztem még akkor is jó idő lesz. És nem nekem sincs fűtés a sátorba, csak hálózsák.
HyGy
Hali!Nem tudnád magad mégis szabaddá tenni szept 5-7 közé,költözni lehet máskor is:).Vagy átthetejük az egészet 1 héttel késöbbre.A tervezett programok közül csak a jaguártalállkozó fix időpontos,a többi még megvalósítható,csak legyen késöbb is jó idő.
Egy biztos.Valahova megyek túrázni szept. 4,5,6-án,ha lessz túra, ha nem:-))
Pedig tudtad hogy Szept.5.az utolsó túra szokott lenni általában!De lehet hogy csak öregszel?!És most mi lesz?
Warezszocimotoros tali?
Mi az, hogy tervezet?? Tessék előállni konkrét túratervvel!Ahhoz, hogy bárki komolyan vegye,és el tudjon menni,legalább
egy héttel előbb meg kell tudni a pontos túratervet.Megkérem bárki szervez valamit
szeptember 5.-re,azt konkretizálja Vasárnap estig.Szerintem szavazásra kellene bocsájtani hogy a többség hova szeretne menni,szerintem ez még kedd estig beleférne.szerdán már ki lehetne tenni a túrát az oldalra.Szóval uraim,iparkodjunk,iparkodjunk:-)
És ha a Sunka-féle találkozó lenne egy héttel később ?
Nem. Először hül, aztán melegszik.:)
35 fok van Celsiusban. Ez még melegszik?
Te is könnyen beszélsz, aki valszeg 3. körül kapod a manit.:) Engem kevésbé korlátozna hűvös éjszaka, mint az anyám 10. körüli nyugdíja.:D
Komolyra fordítva szót, mintha azt hallottam volna a tévés levelibékáktól, hogy szeptember közepére felmelegszik egy picit az idő.
HyGy könnyen beszél, szerintem már megoldotta, hogy szivargyújtóról be tudja fűteni a sátrát :)
A Tamási túra mikor lenne?Ha a többségnek jó,akkor akár áttehetjük a 14-16 közötti hétvégére is,nekem mind1,csak akkor már hüvösebbek az éjszakák,és szobát csak 4 före tudok adni.
Valamint mint mondtam ismetelten szoba kerult egy tamasi koruli szocitura tervezete.
Nekem nem jo a szeptember 5.-ei idopont. Ezert nem is tud hivatalos szocitura lenni, azt kesobbi idopontra kell tenni. De tolem talalkozhattok. Itt a forumban meg tudjatok beszelni, a dolgokat.
Eddig mint alapito minden szocituran ott voltam, szoval ennek most sem kene maskepp lennie. :)
Egyebkent most hetvegen koltozom pestre, aki meg nem tudna :)
bye
HyGy
Némi infó a Lóczy-barlangról:
Előzetes bejelentkezés nélkül látogatható:
Május 1-szeptember 15.
Minden nap: 10.00 - 18.00 óra
A FENTITŐL ELTÉRŐ IDŐPONTOKBAN előzetes bejelentkezéssel látogatható. Jelentkezés legalább két munkanappal a látogatás időpontja előtt, minimum 15 fővel:
e-mail: bfnp@bfnp.kvvm.hu,
fax: 87/555-261,
postacím: Balatoni Nemzeti Park Igazgatóság, Csopak 8229, Kossuth u. 16.
telefonszám: 87/555-291
Belépődíj:
felnőtt: 400,-Ft/fő
kedvezményezett: (nappali tagozatos diák, nyugdíjas, pedagógus, Magyar Természetbarát Szövetség, Magyar Madártani Egyesület tagjai, WWF Pandaklub felnőtt tagjai, Balaton Kártya tulajdonosa): 300,-Ft /fő
gyermek: (4 - 14 éves) 200,-Ft/fő
- látványos mészkőrétegek
- 40 m látogatható szakasz
- a közelben kilátó és tanösvények
- Balatonfüred kártya kedvezmény
Ingyenesen látogathatják:
- a fogyatékkal élők;
- 1 fő kísérő tanár/csoport;
- 1 fő idegenvezető/csoport
A kedvezményt a kedvezményre jogosító okmány
(pl. hatósági igazolvány, útlevél, személyi igazolvány, stb.)
felmutatásával lehet igénybe venni.
Az 1882-ben felfedezett és 1934-ben kiépített kis barlangot változatos oldásformák, a hegy felépítését bemutató vékonyréteges mészkőfalak jellemzik. A Balaton-felvidék legnagyobb, 120 m hosszú barlangja. A barlang utcai ruhában, villanyvilágítással és szakszerű vezetés mellett látogatható.
Csak Tipp. Veszprémben a Városházával szmben van egy önkiszolgáló étterem. Persze nem tudom, hogy mien igényekkel indultok el, de sztem motorosoknak enni kiválóü, van kinti helyisége is, meg benti is, és nagy. Sokan elférnek. Kajajegyet elfogadnak, jól főznek, meg gondolom egyéni kívánságokat is teljesítenek ami a kaját illeti. Emellett tratozik egy kávézó rész is hozzá....
üdv.
mzzzz
Sziasztok!Egy kis előzetes a szept 5.-i túratervből.Ha van valakinek észrevétele,kívánsága,akkor még most jelezzen,mert még lehet rajta variálni.
Hajnali kelés,10-től belenézünk siófokon egy jaguártalálkozóba,utánna a parton elgurulunk aligára a milenium emlékműhöz.Aztán veszprémben építőipari gép és szerszámmúzeum.Valahol ebéd,még keresem a helyet.Délután füred,lóczy-barlang(ha nyitva lesz?),tagore sétányon egy kis pihenés.Utánna tihanyi apátság(hátha valaki még nem látta).Aztán komp(ha egyetértetek,vagy viszamotorozunk (kb 50km))egyébként 750 ft a motor,és 500 az emberjegy.
Ha lesz még időnk és a csapat is alkalmas lesz rá,akkor megnézhetjük még a köröshegyi völgyhidat,zamárdiban a kilátót és a harckocsikiállítást(800ft/fő).
Este szokásos tesco-sütés-fözés....
A túra teljes hossza kb 150km.
Sziasztok,hová tudnám feltölteni a szept 4-6közötti túratervet,és milyen formátumban?
Szoba kerult egy Tamasi koruli szocitura is ismet.
Idén nem nagyon volt időm szocitúrára,engem érdekel a dolog.
üdv bambi
Szasz,kipihentem magam,váltot javítottam, meg benzincsapot.2 nap munka meg kicsinált.MMB-on nézted a feltöltésemet?
Hmm! Erre nem is gondoltam ;)...
piros . !;)
Hmm! Erre nem is gondoltam ;)...
piros . !;)
Ok,ha jól látom akkor érdemes lesz megszerveznem.Jövő hétre összeállitok 1-2 programverziót.
A telkem 3km-re van siófoktól,ott már szerintem nem olyan veszélyes az ellenörzés,de azért utánna nézek az idegenforgalmi adónak(380ft).
Szervezd meg, én biztosan csatlakozok ! A sátrakkal egyébként vigyázni kell, gyakran jön arrafelé ellenőrzés. Nem lehet, hogy idegenforgalmi adót is kéne fizetni? Nehogy kitalálják, hogy meg vagy büntetve...
Fák is vannak?
(Gy.k.: árnyék)
:-)
Jól hangzik. Pakolhatok??
nincs szocitúra teszkózás nélkül. Ez fontos, onnan van a közös főzéshez kajaalapanyag! :)
Helló Magush! Miaz? Tesco tészvényed van?! ;)))
Cső Atti! MiaCsöcsvan veled? Eltűntél 1 7-re ! Beszippantott a család? ;)Jól pihentél?
sorszám: 11848 (116302)
( előzmény: Fejes Attila, 2009-08-15 07:24:11)
korrekt. Tesco közelben van, többi nem számít! :D
Van egy fel hektaros fuves telkem siofoktol 3km-re,rajta egy 3 szobas hazzal.Ott meg lehetne oldani gazdasagosan a szallast,max par szaz ft kernek a fünyiras es a vizkôltsegek miatt.Szeptemberben mindenhol jelentôs kedvezmenyeket lehet kialkudni az ettermekben is,es nem utolsósorban van tesco is:).
Mit jelent az, hogy gazdaságos ? :)
Sziasztok,mi a véleménytek szeptember 5-7 között egy siófoki gazdaságos szocitúráról?
Sziasztok ,aug 20.-án veteranborze a siofoki tesco parkoloban.13-orakor felvonulas
Sziasztok,kunszentmiklóson mikor lessz veterán találkozó?
Az ált. szeptember 1. hétvégéje szokott lenni és ált. az éjszakák már akkor is kicsit hűvösek.
igen igen, társulnék az előttem szólóhoz! Szeptember végére (amikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok) lehet egy jóféle túra! Nem mozog senkiben semmi indíttatás, hogy csináljon egy fajintos szocitalálkozót?
Szervusztok!
Itt a szeptember a nyakunkon. Megszervezi-e valaki a szezon záró találkozót?
Üdv. Laci
VI. Pilisi MOTOROS Gerjedelem.
augusztus 14-16. Pilis
www.pilismotor.hu
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|