:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
pdaranyi, már megint kezdesz kimaradozni? Nem lesz ennek jó vége! :-P
Egyedül Vitány az, ahová földúton kell menni, de ha pénteken esni fog, a motorokat letéve gyalog is megközelíthető.
Mindenki papírkutyázni kezd ha japán motorra ül? :-D
"Jonni nem valoszinu, hogy tudok, nincs motor eppen. :("
"Kardio-tréning! A házban csak hidegvizes fürdési lehetőség van!"
-csak én látok némi összefüggést? :-D
Mora! Olvastam a túraleírást, tele van tévedéssel!
Mint köztudott a Csák nemzetségnek nem 2, hanem 3 ága van, csak az egyik nem hivatalos, így titkolják a dolgot!
A két bevállalt leszármazott:
Csák Berry és Csák Norris.
A szerencsétlen fattyú pedig Nemcsák Károly!
Kitettem a leirast.
Jonni nem valoszinu, hogy tudok, nincs motor eppen. :(
Ezt a túrát sajnos ki kell hagynom, mert a kérdéses hétvégén nem érek rá. Kicsit endurósnak tűnik a túraútvonal, majd kíváncsi leszek a fényképekre, hogy milyen utakon mentetek.
Kellemes időtöltést mindenkinek, és remélem a következő túrán ott tudok majd én is lenni.
Szeva!
Jelzem akkor újra, hogy mi is mennénk Anitával, egy sátornyi helyigénnyel. Ugyanakkor érdeklődnék, nem jön-e valaki más is Vas megye irányából, mert akkor megtámadhatnánk együtt a Vértest!
Imre
Tegnap Attiláékkal bejártuk a túra útvonalát, megsütöttük a szalonnát, a hagymát, úgyhogy Tesho nyugi, minden rendben van! (beszéltünk a spirituális bakterral is)
Az imént elküldtem a túrakiírást, Keri légyszíves tedd ki, ha időd engedi!
A leíráshoz még annnyit tudnék hozzáfűzni, hogy aki faházazni akar, az minél előbb intézzen szállást, nehogy pénteken kellemetlenül járjon. Telefonszám: 34/311-151
Munyi! Üdv újra itt! Örülök, hogy jössz túrázni!:)
és mit kell dolgozni tesho????
:-)
na jól van nem piszkoskodom!
Vakolni kell,vagy szigetelni csak?Na meg egy fő,vagy kettő???Szóval barátnőt vinni kell,vagy benne van az árban?
Mikor lesz túrakiírás? Üdv: Roland
Nálam 10 Euro 1 éjszaka a Balatonnál :-P
Kedves Attila!
Egyszerre indultok a túrára? Ha igen mikor és honnan? Lehet, hogy én is lemennék, mondjuk szombaton! Vasárnap a Kecskeméti Repülőnapon van jelenésem!
Ha valaki Budapestről indul, akkor légy szíííí írjátok meg!
Köszi! :o)
hello Boky!
a Hallstatti camping pontosan 14 Euró.Csodálatos hely,kilátás,(a szlovák csajok elötted öltöznek :-) )Ja és ez nem vicc!a másik camping az Donaueschingen szomszédságában egy kisvárosban kb 5 km.Az ár 10.5 Euró.Jól felszerelt,csendes helyen,stranddal.(én nem használtam,mert nem volt időm.(későn értem,korán indultam)
A harmadik Már Franciaországban a tengerparton volt.Ez 8,2 Euro volt.
Szép helyen,de kisebb problémákkal.
ezen kívűl volt egy magánház,24 Euró reggelivel.Kiválóhelyen,kiszolgálással,stb.És egy szálloda Franciaországban,ami 41 Euró volt.(ennyi pénzért mondanom sem kell,hogy tökéletes volt)
Sziasztok!
Mi ezt a turat kihagyjuk sajnos :(
Elore be van szervezve ez a hetvege es nem tudjuk attenni. Jo gurulast!
Ja így érthető, de 2 embernek olcsóbb a kemping :)
Dehogy olaj, csak érdekel, mert asszonyt el kéne vinni már a balatonra.
Hol van ez? Valami kapcsolat, akármi...Balatonföldvár elég nagy ahhoz hogy megkeressem :)
Mindenhol 40-50euró, de csúcsidőben 70-80-is lehet, az meg sok nekem. Egy hétvége asszonnyal 200euró lenne, ami túlzás.
Mora! Megyünk mi is a túrára: 2 fő, 1 sátor.
Mi tavaly 2 hétig kempingeztünk Nyugat-Európában (kb. 6-7 kemping), és örültünk, ha 15 euró/főre jött ki a kemping, pedig megválogattuk előre, hova megyünk!
sorszám: 12420 (123443)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-01 14:16:05)
Jogos. De tegyük hozzá, hogy apartmanról beszélünk, nem cimmerferiről, vagy szállodai szobáról. Egyáltalán nem kirívó az ár, amit mondtam. Ha 8-10 ember összeáll, vagy két család mondjuk, ahogy mi is tettük, akkor egy 20-25ezres házat nagyon baráti áron be lehet lakni. Ha visszafelé akarnám lefordítani, akkor mondhatnám, hogy külföldön ennyiért kempinget sem kapsz :)
sorszám: 12419 (123441)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-01 19:54:12)
a mai árakat nézve valóban nincs 10 euró.de azt is nézhetjük,hogy ez az eset tavaly volt...
És ne bánkódj az olajjal meg a tűzzel....
Ez csupán csevegés.
nem veszekedés,vagy hasonló.
Na, gondoltam, hogy olajat öntöttem a tűzre:) Pontos címet nem tudok, de ez az a ház:
http://www.norc.hu/embed.aspx?id=b7467f31e409177d11d8bff834f0ce22&ppa=202.7&r=-44&vla=2.3&lz=60&acc=e6fb7fb6-4deb-4617-99ac-630cb2e1e4e1
Tavaly voltunk ott 1 hétig és 2400-ban állapodtunk meg. Az mintha nem is lenne 10 ojró.
egy ilyen cím nekem is kellene.ahol 10 eu egy éjszaka!
kérek címet ennyiért a hülyének is megéri, hát még nekem :)
Najó lehet 15 eurós is.
10 euroért a Balaton mellett mennek az apartmanok mosógéppel, jól felszerelt konyhával :)
sorszám: 12414 (123435)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-01 14:16:05)
sziasztok!
nem akarom leszólni a Magyarországi campingeket,de kevés van ami normáálisan néz ki.Bár nem sok szocitúrán voltam,de a Gyékényesi ami kinézett valahogy.És árban is nagyon jó volt.
A Tardosiról nem is beszélek.Mert oda tényleg nem sok lány jött.És lehet hogy az a kevés is jobb hogy csak egy éjszakát vállalt.
Na meg szeptember lévén ugye....!
Nem volt meleg az éjszaka!Viszont az ausztriai és németországi kempingek azok nagyon odavágnak kis országunknak mindenben!
Teljesen fullos!
A hajszártótól,a mosógépig,a jól felszerelt konyháig,stb....
És mindez 10 Euró körüli áron.
Ha ti ketten összeálltok...
Azt szerintem én találtam, de lényegtelen, Mora is benne volt. :-)
Valami olyasmire gondolok!
Egyébként ma délután megyünk bejárni!
Én megbízok Mora ítélőképességében!
Nem fog csalódást okozni! Tuti, hogy nem lesz normális vizesblokk! :-)
A 3V-túra :-D
Megfordult a fejemben,h egyszer szervezhetnénk egy túrát az 1. szocitúra kempingjébe is ;-)
A kemping Csákányospuszta (Tatabánya mellett, a látnivalók pedig Vérteszentkereszt, Várgesztes, Vitány.
Amennyire tudom, a kemping eléggé minimál lesz, szóval komoly vizesblokkra senki ne számítson :-)
(Mora: 12354. hozzászólás)
Eddig Csákányospusztáról volt szó, vagy tévedek? Hol lesz a szállás pontosan?
Kedvcsináló a köv. szocitúrára:
http://www.youtube.com/watch?v=IqGxvRec02Q
Szocitúra megint : ) jeeeee
Engem tavaly pont egy rendőrautó nyomott ki a körforgalomból. Bejött mellém mintha előzne, aztán a legközelebbi lehajtón indexelés nélkül kikanyarodott. Kénytelen voltam én is fordulni hogy ne ütközzünk.
Ezért nem szedik a pénzt a rendőrök. Mert le se kakkantják mi van körülöttük.
Majdem elütött egy mama Skodával a körforgalomban.
Bemegyek kerékpárral, ez meg, mintha ott se lennék, seén, se a körforgalom, hajt be vígan. Épp nem kapta el a hátsó kerekem. Nem rajta múlt, hogy nem lett baleset.
Ilyenkor mért nem szedegetik be a rend őrei a pénzecskéket, vezetői engedélyeket?
Ahogy nézzük nem,de nagyon érzékeny,a gézből egy réteget nem sikerült levenni,de szerintem nem gond.A túrát Mora szervezi,augusztus 6-7-8-ra ha jól értelmeztem Vértesszentkeresztre.
Hello! :o)
Jól van a sebe, nem gyulladt be?
Hello!
Üdv a családnak!
Szóval igen "Mókus", szocimotoros oldalon: mint a Mókus fenn a fán, a motoros oly vidám, a tankból ki sem fogy a "szufla".
Nagyon jó,látod itt minden a régi.Sikerült a kötést leáztatni!
cikkek kukac szocimotoros.hu ra ha lessz netem kirakom
Mókus:-)))Még ez a név:-)
Ki jön az agusztus 6-8. Bodrogkreszturi motoros találkozóra?
Jó lenne találkozni itteni emberekkel!
És nem is tudok más találkozót ahol csak szoci motorok vannak 95 % -ban.
Üdv, Mi hárman foglalnánk 2 sátorhelyet. A programot is jó lenne tudni, hogy már tervezhessünk :)
Mora!
Jó lesz a jelentkezés itt is :-)
Szóval én 1 sátor, Herendről Kálmánék 1 vagy 2 sátor.
Szia Czövi!
Na mit szólsz bejelentkeztem!
(Munyi)
Bocs! "SZERELMEM" A MOTOROM, csak rosszul írtam!
Bográcsolni szoktatok még a túrán?
Hello! :o)
Újra itt, és még mindig a GS 500 a szerelemem sárgában, ugyanaz ami volt!
Mikor lesz a túra?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|