:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A birka csárda a főút mellett van egy parkolóban, ott kell bemenni mellette Csákányospusztára.
Kérdés:
- a túraleírás alapján úgy tűnik, hogy a Birka csárda az 1-es főút mellett van, a műholdkép szerint viszont az 1-esről lekanyarodva következik Csákányospuszta település és még csak utána a csárda.
Jól értelmezem?
Moráé többnyire elromlik hazafelé, de többnyire javítható :-)
Ez igaz, de ne felejtsd el, hogy akkor olyan is volt mint egy HD! Hazafelé elromlott... :-D
tesho!
nem akarom nagy dobra verni,de hamég nem ment el a külföldi munkától a kedved,akkor keress meg e mailben.
És szerintem azért egy jó HD csere még engem is érdekelne!
Na mondjuk nem egy 883 as.:-)
Ezt a sértést! Szutyok HD-nek nézni egy remek MZ-t?! :-P
:-D
Bambi!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, pedig érdekelt volna az albán utatok története. De sebaj, majd máskor! :)
az enyém nem mindig tiszta,de amikor itthon van,és Magyarországon,mindig szőnyegen alszik.....:-)
Tesho!
Ne akarj már az MZ-hez hasonlítani mindenféle soft motorokat! Az MZ egyszerre enduro, speed, nakedbike és ha lemosod, még chopper is!
Utóbbira bizonyítékom is van, pár éve a komáromi Harley-találkozóra ingyen engedtek be MZ-vel, mert a pénztáros hölgy veterán HD-nek nézte a lemenő nap fényében. Igaz, Attila? :D
Köszönöm, most már azt is megtudtam,h a softendurot onnan lehet felismerni, hogy nyakig sáros. Azt eddig is tudtam, hogy a motorokat külső jegyeik lapján lehet 1-1 kategóriába besorolni, de azt eddig nem, hogy ez a tisztasággal is összefüggésben van!
Rájöttem! Akkor ami mindig tiszta és csillog, az choppeeeeeeer! :-PPP
sorszám: 12478 (123632)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-08 19:46:55)
Majdnem elindultam én is,még jó hogy véletlenül belenéztem a fórumba.Sajnos jövőhétem versenyünk van,így ugrott nekem a túra.:-(
teshokám!!!!
bocsánat!!!!
már indulok is a túrára!!!!!MIért soft endúró???Mert nem viszem bele nyakig a sárba meg a mocsokba???De nincs is rozsda rajt!jók legyetek!
Ma nagyon szép helyen jártam!
Akinek van kedve,nézzen utána:museum of speed név alatt megtalálja.
Üdv:Gyuri
Ennyire nem lehetsz smucig... :-D
Vérteskozma - Várgesztes
-aszfaltúton: 27 km
-erdei úton: 4,5 km
Azért ez már nem mindegy, ráadásul az erdei út enyhén lejtős, leállított motorral át lehet gurulni :-)
Nem tudom hol lakik, lehet, hogy pont nem esik útba neki. ;-)
Azért olyan nagyot nem kerülsz, mivel rohadt közel vannak így is- úgy is! :-D
De nagy csend lett..."kétszeletkenyérrelTibetbe"-kolléga vajon jön jövő hétvégén velünk túrázni a Vértesbe? :-)
http://kephost.hu/image-7500_4C5D86F7.jpg
A + jelnél volt a vadkempingezés :-)
Belátható,h miért nem akartunk kerülni reggel olyan nagyot. Ráadásul a műholdképek alapján látszott,h van rövid murvás út is a 2 falu között.
Arra a szakaszra azért mentünk, mert 2 falu között ez a legrövidebb (egyenes) út, aszfalton óriásit kell kerülni (Vérteskozma-Várgesztes, lecsekkolhatod). De nem bántuk meg, végig enyhén lejtős árnyékos erdei úton lekapcsolt motorokkal gurultunk. Ha a GS500 simán bírta, a softenduród sírna? :-P
sorszám: 12469 (123575)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-07 00:39:32)
arra gondoltam tesho. :-)
tudod ez a terep csak a túramotoroknak megfelelő.de én meggondolnám hogy odavinném e a Freewind-et ilyen helyre.
Nem tudom a videó melyik részére gondolsz.
Ahol erdőben megyünk egy szűk völgyben, az a rész most nem lesz.
sorszám: 12467 (123571)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-06 21:57:10)
tesho!
én két éve voltam ott....
láttuk a videót jónéhányan szerintem.igazán jó.a pár száz méteren mindkét lábat le kell tenni a földhöz közel,hogy a motor vezethető állapotba kerüljön???Mint ahogy a videón is van??
Boldog Névnapot! Jövő héten jó idő lesz, már megrendeltem, pont 7 napos határidővel szállítják! :-D
Persze, hogy a kempingre lett értve! (Szép magyarul megmondva.) :-)
A várakhoz pár száz méter meredek út vezet. Viszont ott gyalogolni kell, vagyis ez a motorozás szempontjából lényegtelen.
Én 2 éve jártam ott és miután leraktuk a motorokat egy parkolóban, 3/4-ed órát gyalogoltunk az erdőben Vitányhoz, mire megtaláltuk a várat és észrevettük,h vezet oda földút is :-) Atilláéknak higyjél inkább :-)
De a pár100 méter tök sík út szerintem a kempingre lett értve :-D
1 hét múlva megfejtjük a rejtélyt, ok Péter? ;-)
Hát akkor jövőhét! :o(
Remélem jobb idő lesz, mint most!!!
Jó hétvégét, melegteát, bundáskenyeret!
Hát az elsődleges ok, amiért nem mentem volna az az, hogy már más programom van erre a hétvégére. Ez is motoros program, és hát remélem nem ázunk majd el túlságosan.
Ami a papírkutyaságot illeti, te írtad, hogy "Vitány pedig tényleg bejárásra szorul, lehetőleg GPS-szel és útrögzítéssel, h a vár tövéig be tudjunk menni a motorokkal az erdei földutakon." A Deauville pedig nem éppen az erdei földutakra teremtetett. :)
Atilla nyugtatott meg azzal, hogy "Van benne összesen pár száz méter tök sík murvás út", ami nem hangzik vészesen.
Majd kiderül, hogy melyikőtök túlzott. :)
A jövő hétvége valóban jobban hangzik. Egyelőre úgy néz ki, el fogok tudni menni, viszont melóznom kell szombat reggel, úgyhogy valszeg nem fogok tudni péntek estére menni. Jövő héten kiderül pontosan mikor tudok majd indulni.
Nálunk meg hét ágra süt a nap :)
Akkor egy hét múlva!
Még szerencse, hogy van hely jövő hétre!
Nálam bokáig áll a víz a garázsba... :-(
Gratulálok a vastag szövegkiemeléshez! :-)
Szóltam Kálmánéknak és Laci (bácsi)nak is, mindenkivel abbahagyattam a pakolást :-)
Akkor mivel most el lett halasztva a túra 1 héttel, talán többen el tudnak majd jönni :-)
Amúgy meg đ]&í[íł;í@\|\^°˘ˇ<&@>;%""%"/(!'"
:-((Akkor menjünk kocsmázni:-))Már épp elkezdtem volna pakolni.
Egyébként pedig...
Kedves Fiúk, kedves Lányok!
Várakozva ébredtünk eme dicső napra, melyen legújabb szoci-élményünket élhetjük át a jól megszokott társaságunk és motorjaink miliőjében.
Ellenben szomorúan tapasztaltam ma reggel, hogy az égiek nem voltak túl kegyesek velünk, és itt, Tatabányán egy rögtönzött felhőszakadással köszöntötték a mai napot. A város nagy részén bokáig ér a víz, a tűzoltók vízoltókká változva rohangálnak fel s alá.
Körülnéztem a neten az ország időjárásával kapcsolatban, és habár itt-ott még süt a nap, a következő pár napra nem írtak semmi kecsegtetőt: 20-22 fok, felhők, egy kis jégesővel cizellálva. ( Ez a felhő példálul pont Csákányospuszta felett áll)
Mivel a szállásunk az erőben, a hegyek lábánál fekszik, számíthatunk rá, hogy az égi ajándékok mind a bokánknál fog elcsordogálni.
Ezért sajnos a túrát egy héttel el kell halasztanunk.
(hatásszünet)
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szállásadóval beszéltem, és nincs gond, mert a jövő héten is tudnak nekünk helyet biztosítani. Előzetesen le is foglaltam náluk azt az időpontot.
Tudom, hogy ez sokatok időbeosztását érinti, de ez az idő mindannyiunkkal kibabrált.
Jövő hétig remélhetőleg visszatér a mediterrán nyár, újra karibi szél fú majd a Vértesben és a benzin is ingyen lesz! :)
Szép napot!
Mókus!
Nem jött levél. (egyébként a freemail tegnap óta haldoklik.)
Boldog névnapot kívánunk!
Szia!
Küldtem e-mailt, légy szíííí gyorsan válaszolj!
Köszi! :o)
Majdnem, csak az a felső, kőház. Egy 100 métert vissza, itt:
http://href.hu/x/cwx2
A sötét csík a fűben a faház kerítése.
Ha hinni lehet a honlapjuknak.
Ez lenne a turistaház?
http://href.hu/x/cwv7
Még nem tudom hogy bele fog-e férni a péntekbe,mert 2 kor még állásinterjúm lesz siófokon.
Motort, pipát és p.nát sosem adunk kölcsön:D
Ez nem túramotor, nem kell arra hátsó fék...
A kempingtől nem messze van császár,ahol a Henrix nevű egyén weszternfarmot (http://www.t-motor-sidecar.com)üzemeltet,pénteken beiktathatnánk fakultatív programnak ha lesz rá elég jelentkező.
Ti miről beszéltek, városi puhányok!
Van benne összesen pár száz méter tök sík murvás út, meg gyalogolni kell szintén pár száz métert és már sír is a szátok! :-D
Kölcsönadod a tiédet, mert még nem próbáltam!
Hát, ha motoroztál már kipufogóig érő sárban egy 240 kilós rizskályhával, akkor megérted majd, miért nem akar ez ember "endurózni" velük :D
Hogy lehet már egy 500-asra napjainkban hátra dobféket rakni?! :-P
Szombat reggelre írjatok ki egy találkozási pontot, mert "szokás" szerint nem tudok pénteken menni!
Szombaton is még fodrásszal kezdődik a nap, de hamar ott leszünk a szélvészgyors 125-össel...
;-)
(még jó, hogy nem vagyunk messze)
Látod, mégis az ER-5 kellett volna!
A Hondám is megy még Basq-nál, pedig már túlvan ezen a kilométeren...
Na jó, nem viccelődök a más kárán.
:-(
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|