:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Én is lejentkezem a túrára: 1 sátor, 2 fő.
Megjöttünk Morával Jaltáról egy csomó élménnyel és 4630 Km-vel gazdagabban az MZ-ben!
Keveset motoroztam mostanában, úgyhogy a túrára egy fővel jelentkezem! :-)
Na en is haza ertem. Igaz ez most kocsival volt :( Motor meg mindig nem jo. :(
bye
HyGy
Hello! Sajnos nagyon úgy néz ki a dolog, hogy mi nem tudunk menni, legfeljebb csak szombaton beköszönünk.üdv: Boky
Én is megyek, Kálmánék is Herendről!
Dehogynem. Laci Szegedről 1 fő, fiam még nem döntött.
Ja, és sátorban való alvást tervezek.
Akkor én most jelentkezek. :) Egyelőre úgy néz ki el fogok tudni menni, de valszeg csak szombat reggel tudok majd hozzátok csatlakozni.
Igen,a volt KISZ tábor a 7-s út mellett.
A házakban 4db emeletes ágy van,nem sodronyos.Az ára 2000Ft/éj/fő ha ágynemű kell akkor+ 250ft mosatási pénz jön hozzá. rengeteg hely van szerintem nem is kell előre foglalni. Sátorban sem fogunk fázni mert akkora megint melegebb éjszakákat jósolnak.Az idő is kellemes motorozósnak néz ki.
NEM NAGYON JELENTKEZTEK!
Amerikai hadseregnek csináltak valami diesel terepmotort, hogy ne kelljen külön benzint vinni, a teherautók diesele mellé.
Az elég jó teljesítéményt produkált, de kereskedelmi forgalomba tudomásom szerint nem került.
Pontosan, lassan már mindenből készítenek dízelt, csak sajnos a zéró teljesítmény megöli a koncepciót... Amúgy a srác az index fórumon magyarázta az építés menetét, vissza lehet keresni, milyen problémái voltak. Hogy volt ideje, az biztos. Na meg türelme.
Érdekes :-)
Tecsőn (youtube-on) egyébként rengeteg hasonló motor van, a HD-től a Hondán keresztül a Triumph Tiger-ig :-)
A Royal Enfield-ekről nem is beszélve :-)
Egy kisköbcentis turbo diesel-t én is el tudnék képzelni motorban..
sorszám: 12575 (124035)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-28 19:22:18)
Nagyon érdekes dolgot találtam a neten.Az Mz rajongókat biztosan lázba hozná egy szocitúra alkalmával.
Hátmég egy benzinkutas csávót,amikor valaki a motorjába Diesel-t tankol és nem csupán véletlenségből!!!!
Nézzétek csak!!!!
http://onroad.hu/hir/dizelmotoros-mz-azaz-dmz.html
Ez lenne?? http://szallas.hu/Liget-Velence-Kemping?gclid=CMX9-pfr26MCFQseZwodtDxQ8w
http://www.postakocsivendeglo.hu/
Csak kérned kell.http://picasaweb.google.hu/103365398681982399266/Csakanyospuszta?authkey=Gv1sRgCKqzuaKOvaHHoQE&feat=directlink
Tesho, a "sokat esik" poén miatt jár neked az indokolás nélküli korbács! Ez horror volt vazz! :D
Szerintem HyGy és PeetAir ilyenkor szoktak a tengerre lemenni kirándulni, úgyhogy csak utána fogják tudni kirakni a "szocitúrák 2010" menüpontba a Czövi túráját. De sebaj, az időpont megvan a többi már csak mellékes.
Számolj rá egy szűk napot a megnézésére:
http://picasaweb.google.hu/103365398681982399266/Trianon?feat=directlink
Én sem, de szeretnék még az éven elmenni oda.
Még nem, de egy ideje már tervezem, hogy elmegyek :-)
Volt itt valaki http://www.trianonmuzeum.hu/
??
VELENCEI TÚRA ELŐZETES!SZEPTEMBER 10-11-12
Szállás:Liget-Velence kemping,7-s út mellett majdnem a vasút állomással szemben.Sátor 1000ft, motel 2000ft/fő
bogrács 500ft,hasábfa 500ft/rakat.
Péntek :fakúltatíve megérkezés
Szombat: 10-kor indulnánk,megnéznénk Vörösmarty szülőházát.
11.30 körül a 7-S úton átmotorozunk Martonvásárra a Brunszvik kastélyhoz.Itt meglehet nézni Beethoven emlékkiállítást.Ebéd is itt lenne a Postakocsi vendéglőben.Kaja után a válvölgyén motoroznánk Nadapra,közben megállnánk Tabajdon a mezítlábas parkban.Nadapon a szintezési ősjegyet mutatnám meg,majd felmennénk a bencehegyre,a Vörösmarty pince mellett legurulnánk vissza a kempingbe.
Vasárnap:Ha van rá igény Pákozdi emlékművet,és az ingóköveket nézhetnénk meg.TESCO most kimarad!
Kérem "T" szerkesztőket ha megfelel tegyék ki a túratervekhez.
Akik jönnének valamilyen formában hozza tudomásomra.70 337 87 67
Akkor Szeptember 10,11,12.Túra??
Sziasztok!
Czövi már évek óta szeretne túrát szervezni a Velencei tóhoz, de mindig aztán átengedte valakinek aki szintén akart. Most már szeptemberben szerintem ne tervezzen senki más, jövőre is lesz még alkalom, tegye át mindenki akkora aki még tervezett valamit.
Czövi pár sorral lejjebb röviden leirta mit tervezett. HyGy vagy PeetAir ki tudnád tenni a "Szocitúrák 2010" menüpontban. Részletek hamarosan lesznek.
Azért én irok most Czövi helyett, mert ő most kirándul és nincs net közelben, de engem hivott telefonon.
üdv.
Pool
Ott voltam én is ... :) De egyfelől más helyre is mentünk már többször, másfelől elég nagy tájegység, van ott látnivaló bőven.
De ha nem akarunk már arra menni idén, akkor legyen jövőre :)
Egyszer már jártunk arrafelé, a sárospataki kemping termálmedencéi biztos sokakban hagytak mély nyomokat :-)
Cikkek között megtalálod a tudósítást, én írtam.
Persze van még ott látnivaló bőven, szerintem jövőre kellene.
Hát ja, őrültek az angolok, nem csak hogy sok a kabrió meg a tetőnélküli roadster, de majdnem minden falu mellett van legalább egy kicsi versenypálya.
Az eső csak víz, de én akkor sem nagyon szeretem.
sorszám: 12557 (123900)
( előzmény: 150esRolleres, 2010-08-22 20:46:30)
Látom megy a túra szervezés … szombaton motoroztunk kicsit asszonnyal a Zemplénben és megfogalmaztuk, hogy kéne ide túra. Tudom baromi messze van, de szeptemberben szép. Meg akkor már lehet menni éjszaka szarvasbőgést hallgatni.
Szállás itt: http://www.panzioszallas.hu/reszletek.php?id=160 , mondjuk. De természetesen van más hely is, ha esetleg sokalljátok. Az árakból a reggeli és ebéd lejön – annak aki nem kér - ami 1200 forint.
Na, egyszóval cibálnánk a társaságot, lehetne Hollóházi porcelángyárat nézni (nem, nem csak kintről), meg egyéb, amit most nem tudok :)
Szeptember lenne ideális, októberben az a vidék már kicsit hideg.
Mégis ott van a legtöbb kabrió. Az eső csak víz, ha nem lenne nem volnánk.... emiatt ne maradjon már el valami
Szervezz Czövi! Szervezz Czövi!!
inkább nézd meg hova megyek holnap....!
http://www.tourist-information-uk.com/althorp-princess-diana.htm
csak nem értem az okfejtést....!
de azért remélem ebből nem lesz harag????
Szerintem te inkább legyél Hókuszpók, az jobban állna neked :-)
Amúgy szerintem csak te röhögtél :-D
(Bocsi)
sorszám: 12551 (123850)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-21 13:31:22)
kedves TESHO!
aranyosak a poénjaid,de hozzá kell tegyem,ha most egy mesében élnénk,és én lehetnék "törppapa" és te lehetnél "okoska" akkor élőben nevethetnél magadon miután a fejreestél a gondolatmenet után.
:-)
Én is odaírom hogy BOCSI!!!
Most úgyis mindenki röhög...:-)
Hello!
Nekem csak 11. és 12-e jó, de tudod az nem akadály, hogy ott legyek, vagy legyünk. Még pontosítani fogok, de jól hangzik a túra. Esetleg a szombati bográcskaját is bevállalom!!!!!
Mikor lesznek képek Csákányospusztai találkozóról???? :o)
Megnéztem a naptáramat és egy kis variáció után nekem is megfelel a szeptember 10-11-12.Ha úgy döntötök, hogy amit előzőekben vázlatosan leírtam a velencei túráról jó lehet egy szezonzáró gurulásnak okkor s.o.s jelezzétek.Legközelebb kedden leszek számítógép közelben.Ezen a héten lepontosítanék mindent,mert a következőn elutazom.Telefonon elérhető leszek 06 70 337 87 76.
Megfejtettem, h miért esik ott folyton, 2 oka van.
1. túl sokan vagytok már, tehát
2. Nagy ember nagyot esik, sok ember....sokat esik.
(Bocsi :-)
sorszám: 12547 (123829)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2010-08-21 00:15:27)
a mindig az nem teljesen igaz,de valóban sokszor ez igaz.
Ez ez időpont nem hangzik rosszul.
Erre csak most jöttél rá, hogy Angliában mocsok szar időjárás van? :) Mit gondolsz, miért nem szeretnék ott élni? Egyik fő ok, de nem az egyetlen, az ottani éghajlat. Attól, hogy ott esik, nem biztos, hogy itt is fog, ugyanos ott mindig esik, itt meg nem. :)
Nem vagyok arra nagyon ismerős,de besegítek annak aki bevállalja.
Nekem megfelel, megszervezed? :-)
Nem ragaszkodom ehhez,de én csak akkor érek rá.
Ja,kitol velünk a vénasszonyok nyara.-)
Szeptember 10,11,12.Szerintem ez lenne az ideális időpont.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|