:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Tökéletesen megértelek Atilla:-)
Szombaton szeretne jönni valaki a Székesfehérvár melletti Tác községben lévő legnagyobb római kori ásatásra/szabadtéri kiállításra (Gorsium)?
Elméletileg ingyenes lesz a belépés.
http://www.szikm.hu/gorsium/index.html
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gorsium
Nem, Mongólia a cél.
Mennénk Tibetbe is, de nincs hengeren főzőnk, anélkül meg nem merünk elindulni. :-D
Köszönöm :-)
Tibetet is útba ejtitek? :-)
Ha minden igaz megyünk arra MZ-vel.
Én mondtam Attila, hogy ha már úgyis arra járnánk, Kínáig már kár megállni...
Kár,h Irán területére jósolta. Csak idő kérdése,h megtámadják (már kóstolgatták: számítógépes vírus, rakétabázis felrobbantása szabotázzsal pont ezen a héten).
Aki még nem cserélt olajat, az már várjon vele tavaszig! :-)
Nem lesz oda, mert jön Mad Max és megment minket! :-D
Ennyi marhaságot összehordani...
Lehet oda a jövő évi motoros szezon?
http://www.mno.hu/portal/697677
Boldog Kálmán napot kívánok.
Add át légyszi.
A 14,4V feletti töltőfeszültséget egyik akkumulátor sem szereti :)
Egyébként valaki írta nem olyan régen, hogy riasztóba való akksit tett a gépébe. Én is nézegetem őket, mert lényegesen kevesebb helyet foglalnak és könnyebbek is.
Nem igazán érdekel mit szeret, kapja ami van! :-D
A motornak baja nem lesz tőle, de tudtommal a zselés akku nem nagyon szereti a 14.4-14.6 V töltőfeszt, inkább a 13.5-13.8 V-ot.
Köszönöm :-) Én is erre tippelek, bár az akksi nem túl régi, de zselés és pdaranyi szerint az nem egészséges neki...
Úgy tűnik, új akkumulátort kér a gép tavasszal.
Laci
Egyikbe se, mert a pókoknak 8 lába van, a rákoknak pedig akár több is. Ez inkább rovar lesz.
Akkor ez a pókok vagy a rákok családjába tartozik?
Szerintem a távfényerőmérő-relé hibás, cseréld ki, vagy tegyél be digitális fluxuskondenzátort, de vigyázz, mert ez utóbbi hatlábas, nem öt. ;)
Jó kis szombat délután volt, érdemes volt elmenni :-)
Hazafelé már a fogyasztás is normalizálódott.
De indexelés kezdetekor vagy reflektor felkapcsolásakor egy rövid időre kihagyott a motor.
?
:-(
Mi csak kora d.u. indulnánk.
Írtam levelet a részletekkel!
Nem hangzik rosszul, de nem hinném, hogy 11-12-nél hamarabb oda tudnék érni.
Ez jól hangzik,hm?!
http://www.provertes.hu/index.php?pv=hir_bovebben&id=120&bovebben=1
Nagyjából a Balaton és a Duna felső folyása közé :-)
Gergő szombaton csak délután érne rá, szóval lehet,h vasárnap. Holnap majd többet tudok mondani.
Mikor, merre? Érdekel a dolog, de van egy kis munka a ház körül, úgyhogy nagyban attól függ, hogy mikor tervezel menni.
Oké, rajta leszek.
Most 7végén akarok 1 napot gurulni, mit szólsz hozzá?
Bocs az offtopic-ért.
Tesho, el tudnád küldeni a tesztet amiről beszéltünk a legutóbbi túrán? Sajnos nem sikerült motorevue-t vennem. Az email címem "nick"@gmail.com. Köszönöm.
...és hogy lássuk, hová kell még elmennünk :-)
Egy kis olvasnivaló,hogy tudjuk hol jártunk. http://jupiter.elte.hu/terkep+lista2.php?
D.Peti!
Vettem a transalp hátsó lámpájába izzót!
Pesten a Váci úton a westendel szemben van a tungsram márkabolt 420Ft volt,GE gyártmány japánban készült.
Most, hogy így említetted, gyorsan megnéztem én is DVD-n.
- Ceffa, mi jót főztél nekünk vacsorára?
- Hát, ma semmit.
- Rendben. És a második fogás?
:D
Péter! Vasárnap d.u. hazaértem és tudod mi ment a TV-ben? Nincs kettő négy nélkül! :-D
Köszönetet szeretnék nyilvánítani Czövinek, mert
- az első túraszervező, aki egy sorban fel tudta sorolni a résztvevők neveit
- tökéletesen finomrahangolta szombaton az egész napon és éjszakán át tartó zivatart, ami főleg akkor kezdett rá, amikor felültünk a motorra és elindultunk
- kiderült az egyrétegű T-szkós sátramról, h ilyen intenzív esőt is átázás nélkül kibír
- segített rájönnöm,h a motorom nemcsak kétütemű, de kétéltű is
- zivatar esetén is egész éjszaka közlekednek a tehervonatok
- megspórolta a plexitisztítást, ugyanis egyetlen bogár sem kenődött rá, ami rajta volt pedig leázott
- a természet erőivel való heroikus küzdelem összekovácsolta a kis csapatot :-)
Oldalkocsi nélkül kell, hogy gyere!!!!
Na, ez már nekem sok. 0 fok alatt már nem ülök motorra. :)
Valakit érdekelne téli túra? (szocitreffen) :-D
De komolyan! Kéne egyet szervezni. Itt van például dobogókő, télen tökig ér a hó! Ha van rá igény megszervezem a kevésbé puhapöcsű szocimotorosok kedvéért.
Mi is köszönjük Czövinek a szervezést, Czövi anyukájának a finom süteményt, és az időjárásnak a lehetőséget, hogy motorjainkat mélytengeri körülmények közt is használhattuk.
De annyira még ne zárjuk a szezont, hiszen előttünk a vényasszonyok nyara, és csipogtak a madarak valamit egy téli túráról is...
Az utolsó mondatnak lemaradt a vége: ... annak ellenére, hogy nem volt ideális motoros idő.
Gond nélkül hazaértem én is. Kifejezetten kellemes idő volt vasárnap, gondolom főleg azért, mert a túra szervezője más irányba ment. :)
Kösz a szervezést, néha kell egy kis rossz idő, hogy jobban tudjuk értékelni a jó időt. Egyúttal sikerült alávetni a sátrat egy alapos esőtesztnek, továbbá újabb tapasztalatokat szerezni ami segíteni fog az esőfelszerelés finomhangolásában. és baleset nélkül megúsztuk. Szóval összességében nem is volt olyan rossz ez a túra, annak ellenére. :)
Üdv!
Akkor a maroknyi csapat a 2010 szezont lezárta.Szerintem felejthetetlenre sikerült.Köszönet a résztvevőknek:Kálmánnak,Teshonak,Darányi Petinek,Morának és kitartó Barátnőjének,Attilának,Bencének.
A nagy sikerre való tekintettel azoknak akik nem tudtak eljönni jövőre egy jobb időben kisebb módosítással még egyszer megszervezem,ha a társaság igényt tart rá.
levezetésnek most nézem a Rock Fű és Motor című filmet.
Hazaértem a túráról! Köszönet a szervezésért és gratulálok a szervezőnek, ennyi esőt egy hétvégébe senki másnak nem sikerült volna belezsúfolnia! :-D
17 30-kor elhúztam Velencére.Max 11-ig várom a szombaton csatlakozni kívánókat a kempingnél.Ha valaki érdeklődne hogy merre járunk 70 337 87 67 csörgesse kitartóan!
oké!
kb. így terveztem az indulást.
Ha nem jönnétek akkor hívjál:70 337 87 67
Pécsről csatlakoznánk a túrához, két motor, két fő 1 sátor! Szombat reggel tervezzük az indulást, mert úgy tűnik, hogy addigra levonul az esőzés! A túra indításával meg tudjátok várni az érkezésünket? Kb.: 10-11 között ott lennénk! Ildice&Roland
Üdv!
Mindenki vegye elő a méregdrágán megvásárolt eső ruháját,amit eddig csak fölöslegesen hurcolt magával.
Ha nézitek az időjárás előrejelzést ugyan ilyen időt jósólnak továbbra is,nincs értelme tologatni.Most szombatra vasárnapra jó idő néz ki.
A kemping a 7-s főút mellett van a velencei vasút állomással majdnem szembe.
Tekintettel az időjárás pillanatnyi valamint várható helyzetére, ezt a találkozót kihagyom. Akik elmennek érezzék jól magukat. Laci
Érdekes, Velencén 2db Kis utca is van, eléggé messze egymástól! :-O
Az egyik a Vörösmarty Emlékmúzeum mellett, a másik ettől jóval keletebbre szintén közel a főúthoz a Régiposta utcáról nyílik.
Akkor most melyik a tuti?
Jól van.Megyünk,ha így. gondoljátok
Mégis mit vártatok egy Czövi által tervezett túrától?! :-P
Motoros túra helyett motorcsónakos túra! :-)
Egyébként a kemping bejárata a főút felől van vagy be kell kalandozni a kis utcákba?
Nem tudom,nem kellene eltolni a túrát??
http://koponyeg.hu/ Nincs értelme szét ázni.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|