:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Oda inkább egy jetski kellett volna! :-D
Nem értem miért tetszik neked ennyire, ez nem motorozás. Ülsz egy hülye konzervdobozban elszakítva a világtól.
Persze nem vagyunk egyformák , tetszik, hát tetszik.
Nekem akkor már inkább egy kabinenroller kéne, abban legalább van valami egyéniség.
Egyébként persze, hogy lehet vele dugóban menni, ha jó messze állnak az autók egymástól. :-D
Dugóban így lehet araszolni vele:
http://www.youtube.com/watch?v=vGpFBhye4XM
Esni pedig így:
http://www.youtube.com/watch?v=es0y0y4cIrg
Azért a Czövi-féle szeptemberi túrán baromira jól jött volna! :-D
Szerintem nem azért jó motorozni, mert lehet dönteni és nem azért jó az autózni mert nem ázol.
Ez a szerkezet meg egy fos.
Kirekeszti a világot, így motorozás élményét nem adja vissza. Praktikusnak sem praktikus, mert nem fér el kis helyen, nem parkolhatsz akárhol, a dugóban sem tudsz araszolni a sorok közt a hülye oldaltámaszai miatt.
Gondolom autóhoz viszonyítva nem is túl kényelmes vezetni, a motorhoz viszonyítva meg nem nagy élmény. Viszont ha elesel/ elütnek tuti rádgörbül az egész és ott helyben meghalsz.
Jut eszembe tényleg van előnye, nem kell koporsóra költeni! :-D
Miért vicc?
Ez egy motorkerékpár kabinnal.
Megmarad a dönthetőség, csak éppen nem ázol szarrá és fűtés is van benne... :-P
Egyesíti a motorkerékpár és az autó előnyeit.
Baromi látványos, de egy vicc az egész, ha megnézitek. 1:58 környékén látszik, hogy a komplett kormányművet a műszerekkel, meg minden mással együtt átvették. Még a fékolaj tartálya is ott figyel a kormányon. Lehet, hogy csak flexszel elcsippentették a vázat. Meg se lepődnék, ha a tükör is arról a bmw-ről lenne, amiről a honlapjukon írnak. Főleg, hogy kísértetiesen hasonlít az eredetihez :)
Deizék vagytok :-P
Vannak egészen friss videók és fejlesztések is, már elektromos változata is van.
Egem csak az 50-60ezer Euro zavar és megfordult a fejemben,h nem csinálunk-e egy olcsóbb magyar változatot :-)
Hát a felvétel is elég régi. Itt még egészen fiatalos volt Jeremy.
Ezer éves.
Emlékszem egy 1995-ös vagy 1996-os motorkatalógusban már benne volt, és abban is 10 milla fölött volt az ára.
Megjegyeztem, mert kerestem vagy 30 000-et, ennyi pénz akkoriban egyáltalán nem is létezett! :-D
Szerintetek?
http://www.youtube.com/watch?v=VbdkZB9-Sd4
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Hát akkor csatlakozva a kapkodó tömeghez, én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :-)
Én is békés karácsonyt kívánok mindenkinek.
És erős angyalkát, hogy a sok alkatrészt, szerszámot, a jó kisfiúknak egész motort a fa alá tudja vinni. :D
Boldog,békés karácsonyt kívánok minden fórumtársamnak.
Csak hogy mindenki időben részesülhessen belőle, akik ritkán járnak, ők is :-)
Mi ez a kapkodás fiatalok?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új esztendőt kívánok minden motorosnak!
Minden jómotoros kollégának és családjának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!
Nem láttam, viszont nem is érdekel! :-D
Most mit írjak, ha egyszer nem vicceltem, meg nem is aggódtam a Mora motorja miatt. :-)
Ha még nem , a felsorolt linkek egyikén megteheted:
http://moovie.hu/film/az_igenember2
Te nem ez, te nem az. Mire mondasz igent-t? Láttad a Yes man (Igenember?) c. filmet? :-)
3 napig?! 2 hétig szerelni kellett! :)
Naés! Miért, mit akartál a nyaralás alatt csinálni? Csak nem egész nap kaviárt enni, meg pezsgőt inni - ráadásul bagórét? Ejejej! Nőj már fel! :D
Amúgy meg olyan háttérrel, mint a "forrasztópákával melóba járó benzinkutasok", meg az 5 hektáron elterülő full-szoci alaktrészpiac, egy percig sem kellett volna aggódnunk!
Most csak viccelődsz rajta, pedig tök így van!! :-)
A Mora tehet az egészről! Szegény MZ előtt vagánykodik állandóan a másik motorral!
Ukrajnában is nagy arccal előadta, hogy "Ezzel a szarral jöttem, de a másik motorom egy BMW!". Mindezt az MZ mellett! Meghallotta és érthető, hogy zokon vette! Persze, hogy utána 3 napig folyamatosan szerelni kellett. :-D
Törődést vagy fenyítést? :-)
Ja, igényli a törődést és szeret Barkas puttonyban utazni. :-D
Akkor kimondom a konklúziót:
ezekkel a 250-esekkel sok baj van!
:-)
Ne fikázzátok a motoromat! Nem rossz az, csak "igényli a törődést"! :D
Lehet hogy fertőző ez az átok. Alighanem én is elkaptam. A halászi túra volt az utolsó út amikor nem ment tönkre valami az ETZn. Azóta nem tudtam 500kilomérternél többet menni hiba nélkül. Ötszázat is talán csak egyszer.Talán 5ezeret gurultam azóta, lerohadtam vagy hússzor. Gyújtótrafó, gyújtáskábel, víz a karbiban, gyújtáselektrónika, a jeladó forgórészének állandó lelazulása.Akumlátor cellazárlat. Levált(nem kiolvadt) forrazstás a generátornál. Egy év alatt elhagytam annyi gumipókot, szerszámot, mint előtte öt év alatt.
Szóval lehet hogy karanténba vonulok, ne fertőzzek tovább. :D
De nem panaszkodom, ismét eltelt egy év anélkül hogy eltaknyoltam volna. Hat éve nem buktam, csak egyszer dőltem fel három éve földúton amikor újra ETZre ültem. De akkor se lett semmi baja se a motornak, se nekem. Szóval nem annyira gonosz a motorosok istene.
Nem, nem. A HyGy átok még mindig HyGy-n van. Mivel átnyergelt szocimotorról japánra, ezért egy darabig nem volt érezhető az átok, de ott volt, és a sok felgyülemlett rossz egyszerre tört rá, haza is vágta a DL blokkját. :(
Dehogynem, velem jött haza az oldalkocsiban, azután meg vissza mentünk a motorjáért! :-D
Egyébként nincsenek véletlenek, pont most jött ki nekem ez a kép itt bal oldalt az "egy kép"-nél:
http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m188/m192/8397o.jpg
Átszállt rá a HyGy átok, újabban minden túrán lerobban szegény. :-D
Nem ő volt akinek eltort a gyűrű az MZjében a Halászi túrán?
Nem a Mora gyújtása, hanem a Mora MZ-je!
Az nem elég, hogy nem javul, de minden javítás ellenére egyre csak romlik! :-D
Úgy érted olyan vagyok mint a Mora MZ-jének a gyújtása: sosem javulok és mindig csak a baj van velem? :-))
Tesho-Tesho, te sosem javulsz! Má' megin' min jár az eszed! :-D
Merre jártál eddig? Csak nem a tra..? Na mindegy :-)
Ilyen sokáig tartott eltüzelni azt a sok virgácsot amit idén kaptál? Jó meleg lehet nálatok! :-)
Csatlakozom a többiekhez! Boldog születésnapot!
Kedves Motoros Társak!
Köszönöm figyelmességetek és jókívánságaitokat. Laci(a bácsihoz nem ragaszkodok)
Mindenkinek kívánok ezzel a képpel boldog Mikulást!! ;-)
http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m77/m80/1834o.jpg
Én is csatlakozom - boldog születésnapot és még nagyon sok sikeres motoros túrát kívánok!
Hopp... csatlakozok én is, így utólag! :)
És Laci bácsinak is minden jót kívánok!
Boldog születésnapot Szalontai Szegedi Laci (bácsi)-nak! Az Isten éltessen sokáig! ;-)
Mi, Teremtő nemzette Magyar nép!
Ti? Mi ez a királyi többes? :-D
Mit lehet tenni, lassan hozzáöregszünk öreg gépeinkhez, mi sem vagyunk már fiatalok!
:-)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|