:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Na pont ezért nem írok ide már régóta. Mindig akad valaki, akinek problémái vannak a szövegértelmezéssel és első dolga hogy belémkössön. Na figyelj drága pici barátom. Nekem baromira nem égő az MZ, én napi szinten használom, legutóbb tegnap este (bizony ám sötétben hidegben esőben autópályán is), hanem arra céloztam ironikusan (keress rá a gugliban mit is jelenthet ez a szó, biztos nem találkoztál még vele), hogy a képek tanúsága szerint 80% nem szoci géppel vesz részt a túrán. És köszi neked, most már nem csak írni nem fogok, de olvasni sem, mármint ezt a jobb sorsra érdemes fórumot. Ja és még csak annyit hogy nekem 7 db MZ-m van és a BMW mellett is megtartom őket. Legutóbb tavaly vettem egy 100%-ig eredeti (még a gumik is elöl-hátul) ETZ-t, amivel nem is szándékozom menni, csak találkozókra. Biztos azért mert égő, te ..... (ezt már ide se írom). Viszhall.
Ha szerinted égő szocitúrára MZ-vel menni, akkor inkább ne gyere, a Bömössel se, jobb a békesség! :-P
Mennyire öntött ki a Balaton a sok esőtől?
:-D
Volt egy siófoki ilegál túra is!Én magam csatlakoztam.
Én például szívesen mennék szocitúrára, de a tendenciából úgy látom, hogy a szocimotor lassanként kizáró ok lesz. De sebaj, úgy néz ki jövő héttől lesz egy BMW-m (2 évvel öregebb mint az ETZ-m), akkor majd én is mehetek veletek túrázni.
Én a Gergővel úgy ismerkedtem meg, hogy mindketten műszakira vittük az ETZ-nket és az övét nem akarták átengedni, mert repedezett volt a fékcső, de megkapta az esélyt, hogy ha 2 órán belül kicseréli, akkor átengedik. Odamentem hozzá, megsajnáltam :-) , nálam volt szerszám és levezényeltem a műveletet, ő csinálta, én meg mondtam, hogy mit.
Aztán úgy egy év múlva az alsóörsi HD találkozón a felvonulás közben egymás mellé keveredtünk. Közben vmi szénkefeproblémája támadt, amit félreállva meg is szerelt.
Hát valahogy így kezdődött .-)
Nem az oldal indulását szeretné Laci bá megünnepelni, hanem a szocitúrákat, az 1. túra viszont 2003-ban volt.
Dáviddal én úgy ismerkedtem meg, hogy Pécsen egyszer csak valaki bekopok az irodába, bemutatkozik, és a kint álló jawa gazdáját keresi. :) Hozzám irányították. Aztán közölte velem, hogy megvenné. :) Én meg nem adtam el, aztán dumálni kezdtünk, megmutattam neki a szoci oldalt, na azóta ismerem.
En tavalyig minden ott voltam, de tavaly beszart a vstrom nem tudtam menni sehova :( Szal nincs mar olyan aki minden ott volt sztem.
2002-ben indult az oldal emlekeim szerint, szoval jovore lesz 10 eve nem? :)
LS-Lacit pedig én, bár eléggé vonakodva jött el, de a végén nagyon is örült :-D
Dávidot pedig én szerveztem be:-)
sorszám: 12926 (126335)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-02-11 19:41:55)
Na jó, én nem ellenőriztem le :-)
De ez olyan dolog, hogy az ember csak a fontos arcokra emlékszik, ők pedig számomra mind megvannak. Még ha ritkán találkozunk is :-)
Igazad van Én a Dáviddal beszélgettem még egy jawás talin még Fadd Domboriban és utána kezdtem járni a szoci talikra.
Megnéztem, valójában a többség eltűnt a szocitúrákról. :-(
Azért ha megnézed az 1. vagy 2. túra csoportképeit, azért a többség talán még megmaradt ;-)
Az eredeti első helyre az eredeti emberekkel egy eredeti jubileumi túrát?
ÁÁÁ, az már nem lenne az eredeti! :-D
Lehet, hogy csak szünetet tartanak. :) Én is kihagytam pár évet.
Sokan elkoptak az eredeti csapatból.
Ezt ismerem, minden vén faszi az egzisztenciára fogja, hogy már nem sátorozik, nem túrázik. Nyaralni csak repülővel megy és csak sok csillagos helyre, ahol kényelmes az ágy!
És úgy alapjába véve mindent alapjáraton csinál. Ez az egzisztencia jó duma! :-D
Esőben sátrat verni?!
Áh, tudod hogy van ez. Egy bizonyos egzisztenciális szint felett egyszerűen csak: "megtehetem" és kész! :D
Ne cseszegesd, nem tehet róla!
Az a baj, hogy nagyon öregszik szegény, fáj minden csontja meg folyton zúg a füle is, így a sátorozás már nem pálya. :-D
(Látod Mora, milyen rendes vagyok! Megvédtelek!) :-)
Akkor már tudom,h honnan jön a "22-es csapdája" :-)
Velencei tavi túra (nomen est omen).
Egyébként igazad van, tényleg emlékszem rá. Csak rád nem.
Most vagy nem szereltél, vagy nem sátraztál..
:-D
Ja, és a 23. túra jön.
A 21. Csákányospusztán volt a Vértesben, a 22. pedig Gárdonyban a víz alatt. Aki ott volt, tuti emlékszik rá...
Bizony Tesho, Attila jól mondja! Az összes túrán ott voltam, fotóztam, szereltem rendületlenül:), és rendkívül restellem, hogy azon az egy "illegál" túrán nem vehettem részt. (pont Angliában gyakoroltam motorral a körforgalmakat, amikor be lett jelentve a túra)
De azt hiszem, mint a Szocimotoros.hu "főcímháta", illik is részt vennem minden egyes találkozónkon. És remélem, ez még jó sokáig így is lesz.
(Főcímhát?! Az hát! Nézd meg a logo mellett jobbra ki motorozik!:))
Hányadik illegál túrára gondolsz? :-)
Egyébként van még ember, aki meg tudná mondani, hogy hányadik szocitúra lesz a következő?? :-O
A mora az illegál túra kivételével ott volt mindenhol.
Az meg ugye nem volt legális!
hogy tovább menjek, a rossz nyelvek azt beszélik, hogy az nem is HyGy "jóindulata" miatt lett illegál túra belőle, hanem azért mert a Mora nem ment el rá! :-D
A fenét körvonalazódik, csak érdeklődtem volna szállás után. Útvonal még semmi, sőt a szállás is csak ötlet.
Akkor legalább nem kell sokat költeni az oklevelekre. :))
Olyan ember már egy sincs :-)
És mondjuk azok, akik a 10 év alatt ott voltak az összes túrán, kapnának valamiféle oklevelet. :)
Nofene... már telefonszám is van? Akkor eléggé körvonalazódott a helyzet. Ne titkolózz! :))
Ugyan kérlek, bármikor!
:-)
De ha komolyan belegondolok, lassan tényleg itt a 10 év.... és mi csak fiatalodunk ;-)
Nekem olyan ötletem támadt, hogy a 10. évben lehetne nosztalgiából újra egy túra az 1. találkozó kempingjébe! ;-)
2003-ban kezdtük, szóval még nincsen meg a 10 év.
De azért még ünnepelhetünk! :-D
Alighanem az idén lesz 10 éve, hogy együtt motorozunk. Meg kellene ünnepelni ezt a kerek évfordulót.
Laci
Illetve nem eszik olyan forrón...
A tábor még nincs nyitva és nem veszik fel a telefont. Gondolom benn csörög valami november óta bezárt irodában... :-D
Honnan tudjam?
Nem eszi olyan forrón a Mását! :-)
Május hanyadikán is lesz a túra, mit mondtál? :)
Nem lehet német, mert ha az lenne, akkor elnyűhetetlen lenne mint egy MZ! ;-)
Ízlés kérdése, én főleg tányérokat szoktam bele tenni meg evőeszközt. :-D
Van egy pár, az tuti!
Hogy szűkítsem a lehetőségeket elárulom, hogy ez egy többszörös "S" kanyar!
Sőt, úgy kanyarog, hogy ha jobban lejtene hegyi szerpentin lenne! :-D
SUZUKI INTERNATIONAL EUROPE GMBH
Suzuki-Allee 7
64625 Bensheim
Telefon: +49 62 51 / 57 00 - 0
Fax: +49 62 51 / 57 00 - 256
Geschäftsführer:
Minoru Amano
Akira Kyuji
Takashi Iwatsuki
Amtsgericht Darmstadt, HRB 21266
USt-IDNr.: DE 111 660 584
Örülj neki,h nem Tiszát mondott, azt nehezebb lenne kiókumulálni! :-)
Nem is tudom.Van egy pár kanyar a Dunán :-))
Az hadján én egyszer az egyik földgépbe akartam cserélni de csak fag volt 20000ft-ér akkor vettem kínait 4000ft-érde amikor ki vettem a zacsiból a kezemben szét hullott.
Egy Bosch mosogatógépben láttam kínai csapágyakat... innentől kezdve nincs miről beszélni :(
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|