:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros ruházat - új hozzászólás Összesen: 28 oldal
Van egy eladó XXL-es Hein Gericke Tuareg Cordura béléses, új nadrágom eladó. Fekete színű, nagy protektorokkal, ami a sípcsontot is védi. Ha valakit érdekel a dolog akkor hívjon, vagy írjon:
70-315-6487, e-mail cím felül.
Ára: 14.000.- (némi engedmény belefér)
Két részes motoros boltban kapható esőruhám van.Abban tuti nem ázol el.Szerintem az a pár forint már ne számítson.Egyszer majd ha jól elázol és áthűlsz te is ezt fogod mondani.A két részes esőruha a kezeknél és a bokánál belül összeszűkül.Praktikus dolog szerintem.Én 4000 pénzért vettem tavaly.Üdv.
Sziasztok!
Szerintetek mi a különbség a motoros boltban kapható esőruha, és a munkavédelmi/munkaruha boltokban kapható (mondjuk) eső elleni overál között?
Ahogy eddig láttam, csuklónál, bokánál az utóbbi nem szűkíthető. (megoldás: szigszalag:))
Használt már valaki ilyent? Esetleg 2 részes esőruhát? Ilyennél elázik a motoros dereka, hasa?
előre is kösz a válaszokat!
üdv: Boky
Vennék egy ~60-as(XL) méretű zárt bukót. 10e alatt.
Sziasztok!
Eladnám a sisakom!
Sötétkéf FM siak!
Sajna a plexiről a karcvédő reéteget már sikerült leszednem, de amúgy alig használt! Nagy fejű gyerekeknek ajánlom:) én 20-ért vettem egy hónapja használom, de nem tetszik mert nem felhajtható az áll része! Bp-en lakom! ha valakit érdekel dobjon egy mail-t!
Adios
D@n!
Nkem is 48-as a lábam, de a 46 os bőrcsizma pont tágul annyit egy hónap alatt hogy fasza legyen!
Sziasztok!
Eladnám a képen ( http://www.cs.elte.hu/~iscsi/kepek/ruha ) látható motoros ruhát, 10 e Ft ért, kb 170-178 cm, 62-67 kg emberkéknek ajánlom. Esetleg (chopperhez jól menő) bukósisakra cserélném.
Hali!
Nem tudjátok hol lehet olyan csizmát kapni ami lehetőleg 48-as vagy nagyobb és elég széles a lábfej, illetve a vádli részen?
Köszi
D@n
Ja, megvan. A www.totalbike.hu-n van némi információ.
Jól elbeszélgetek itt magammal :)
Hello!
Mikor és hol lesz motoros börze?
Hello!
Keményprotis bőrgatyát keresek (fekete, vagy fekete-fehér színekben). Használt, újszerú, új, minden jöhet.
Mostanában rám jár a rúd, sehogyse sikerül találnom megfelelőt. Pedig már nagyon kéne.
Esetleg boltot tudtok ajánlani, ahol nem húznak le anyira...
En ugy vettem eszre, h a mocis csizmakban az utcainal 1 szammal kisebb jo a labamra...
42-es, 43-as. Egy biztos: Umbro teremfocicipőből a 42,5 pont jó. :)
ne haljon már be ez a topik! Ócsó oldaldobozt és bakancsot keresek.
jó állapotú,hosszú cordura kabátot keresek. L.
Hello andris!
Most olvastam csak a hozzászólásod. Sorry, de nem vágtam, hogy nem a méretet írod, mert nem vágom a Kiskőrösit. Az az igazság, hogy nem nekem kell hanem egy cimborámnak. Azt vágom, hogy nyitott sisak, de azért vannak méretek Kiskőrösiben is nem?(Mondjuk a belmérete számít pl.) Még sosem fogtam a kezemben ilyet, úgyhogy amatőr vagyok. A képet ha tudod, akkor küld át. De ha ráérsz akkor megbeszél-hetnénk egy felpróbálást is.Írj emailt, de azt csak hetente egyszer-kétszer tudom megnézni, úgyhogy jobb lenne sms.
http://www.motoroscucc.van.hu/
tike
Hello!
Protektoros bőrgatyát keresek Bp-en elfogadható áron 10-20E Ft között. Mindegy, hogy használt, vagy új, csak hol találhatok. Ciánkáliban jártam már, egy jó ideig nem szállítanak motoros cuccot, amit elvétve nagyritkán hoznak, azt meg azonnal elkapkodják :)
Szóval ha tudtok ilyen helyet, kérlek írjatok párat, vagy internet címet, ahol megnézhetném. Szerintem még közérdekű is lehet ez a kérdés... :)
Nagyon köszönöm előre is!
Hello!
Protektoros bőrgatyát keresek Bp-en elfogadható áron 10-20E Ft között. Mindegy, hogy használt, vagy új, csak hol találhatok. Ciánkáliban jártam már, egy jó ideig nem szállítanak motoros cuccot, amit elvétve nagyritkán hoznak, azt meg azonnal elkapkodják :)
Szóval ha tudtok ilyen helyet, kérlek írjatok párat, vagy internet címet, ahol megnézhetném. Szerintem még közérdekű is lehet ez a kérdés... :)
Nagyon köszönöm előre is!
Marcang szaki megkaptam az sms-edet,de nem tudok válaszolni.Ez a 21 nem a mérete,hanem a típusa,és ez nem zárt sisak.Megpróbálok majd a mail címedre egy képet küldeni róla.Üdv.
szeva Infomaker!
Köszi a segítséget, de nem erre a fazonra gondoltam. Arra az oldaltzippzáros, ún. terminátor fazonú dzsekire lenne szükségem, de azért köszönöm a segítséget.
Ottmár
Szia
Sms-re válasz:
Bocsi, már nem aktuális.
Attila
Nekem van egy Kőrösi 21-es sildes,kék színű.Üzenj ha kell.Tel.:06-30 357-4618
Jé!Még egy öngyilkosjelölt....:))Minek az neked?Használni?
Hello! Keresek egy Kiskőrősi sisakot, ha valaki tud eladót írjon:
marcang@maffia.hu
70/50-59-853
Köszi
Hello,
van egy ilyen dzsekim eladó, 1szer volt rajtam!
http://www.leatherup.com/product.asp?pf_id=1722%2DBrown%2DBiker
ára: 15.000 ft alkul nélkül
20/980-5732
Ja, a mérete L-XL, én 183 magas, 83kg vagyok, rám jó.
javaslat:bemész egy túraboltba,megmondod,hogy cordura dzsekihez keresel impregnálót és mosószert.Tudnod kell,h lélegzős-e a kabi vagy nem-e,(gore-tex,egyebek minden gyártó másképp hívja)Ne sprayt vegyél,nem tökéletes,van impregnáló mosószer,kabit fürdőkádban,kis vizzel,azzal a mosószerrel meg kell áztatni benne,megszárad és ok.Boltban úgyis elmondják,hogyn mire kell odafigyelni stb...
bocs, a mail mrottmar@vipmail.hu
Szevasztok!
Keresnék bőrdzsekit,XL-XXL-es méretben
, ha lehet, feketét! Motoros fazonút, olcsón!
Köszi: Ottmár
0630-282-3818, mrottmar@invitel.hu
Tike!
Szívemből szóltál!:)))))
Mi is voltunk egy kicsit vásárolni, de mi átnéztünk a Hein Gerricke-be is,így aztán elég jól jártunk.
A katalógus, illetve az oldalon található árak csak a csomagküldés, illetve a meghatározott üzletek esetén értendőek. Persze ezek nem a hozzánk közel esőek.
Teeeeeeeeeeeeeee
Mit gondolsz, ingye adjak oket?
Egy protektoros borruhaert a 210Euro~50000HUF tobb, mint barati...
Ja es nem vettem oldaldobozokat, jo lesz a zsak...:)
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó motoros ruhája számomra? (185cm, 95 kg). Vagy ha nincs akkor valami boltot merre találok. Elsősorban Bp.-en kellene. Az sem baj ha használt. Elérhetőségem: 70-2964938 vagy mail.
Üdv!
A 2 par ruha volt ennyi, vagy darabja??? :DD
tike da gecc
Nincs veletlenul valakinek egy buko-ja max 10.000 ezerig?M vagy L-es meret kellene.
Elore is kosszi!
Haller!
Voltunk Louisban, sikerult vennem ruhat.Az arak kicsit masok voltak Grazban, mint a katalogusban,vagy a weben, de azert jol jott ossze, 175 euro volt a ruha, Cafe Racer Timeless.
A vicc csak annyi, h ez igy protekt nelkul, szal meg koltottem 35eurot protektorokra is, de nagyon kiraly!:))
Hali! Talán tudnék Neked segíteni impregnálás ügyben. Valami nagyobb túraboltban érdeklődj, sztem, ha spec. túrakabátokhoz működik a szer cordurára is jó lehet... Márkát nem tudok tutira mondani, esetleg a Nikwax termékek. Főleg cipőre van nekik lötyi, de kabátra is biztosan elófordul valami. Sok sikert!
Szia! Nem kaptam semmit. Csörgess meg, megegyezünk egy időpontban és fel tudod próbálni a sisakot.
06/20/315-50-63
Mert szerintem nem egyedül fogsz jönni!
Hát, ennyi!
Szia
Én már írtam neked emailt de semmi válasz.
Igaz nem a freemailes címre.
Fölpróbálnám a bukódat.
Attila
Szia!
Az N100 ezüst színű, az N60 fehér és kék graffiti szerű minta van rajta. Ha érdekel írj a k75s@freemail.hu címre.
Üdv!
Nem szeretnélek sürgetni, de van vmi infod a tankrol???
tike
Milyen színűek a sisakok?
Szerintem vele ettól függetlenül is beszélned kéne!:))))))))))))))))))))
Ugye?:)
Egyebkent a koncepciot eltalaltad, mihelyt lesz jo ido, meg a mocim elkeszul, gurulunk majd, s kiderul, h "meguli-e a lovat":). Aztan elmegyunk olyan messzire, h meg vissza is erjunk, s ha tetszik neki, akkor beszlek Furfaraggal:)
Győző!
Azért ez szép tőled, hogy veszel egyet, csak ő is jöhessen! Azért előtte egy kicsit gyakoroljatok, mert Szegedig hosszú az út, és elveszed a kedvét egy életre, ha mindjárt ezzel kezd. Először csak a "málha project manager"-ig, aztán később ki lehet terjeszteni a célt távolabbi helyekre is.
Teee!
Mit gondolsz, en miben kezdtem?:))))
Jaja.Igazad van, ab 160E, egyebkent 175. De igy is qrvara megeri...
Azért úgy számolj, hogy még egy garnítúra is kell, hacsak a mostani nem lesz jó neki!:))))))))))))
Összesen: 28 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|