:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Szevasztok! Jawa 559 250ccm blokk eladó kevés kilóméterrel (5000) és ugyanit Jawa 350es blokk is azthiszem 360asé+felnik,fékek,bovdenek,komplett váz,teleszkóp első,hátsó,tank,szóval gyakorlatilag egy 559es kompletten+350es blokk!
Akit érdekel annak tudok küldeni képet is,mehesrichard@gmail.com -ra várom leveleteiket,ha érdekel,az árban megegyezünk!
HALI!!
Akinek van komplett TS blokkja 125ös vagy 150es az lécci szoljon!!!!
2 db Jawa250/559 szétszedve illetve alkatrészek eladók krómozott illetve ujjjjj alkatrészek 2 motornyi cucc!
Bovdenkészlek, felújított blokk,új küllők, felni, bovdenkészlet stb
Nandg@freemail.hu 06706240112 bármikor hívhatsz!
Sziasztok. Keresek megvételre ETZ.hez féktartály kifogástalan állapotut.és 250-es ETZ-hez komplett sebességváltót. irányárat kérek! Nekem elado 16" tárcsafékes kerék 90%-os gumival
Szia!
Nekem van egy pár feleslegben.Már megfakultak kicsit és egy kis darab hiányzik róluk.Ha igy is érdekel irj mail-t.
sorszám: 6482 (71203)
( előzmény: Szabi TS250/1, 2007-03-13 08:36:44)
Hali mindenkinek!!!
Tudna valaki 150es komplett TS blokkot olcsón eladót???
Üdv mindenkinek!
Frissen elkészült gépemhez kellene egy csavarozható MZ-jel a tankra. Ha valakinek esetleg lenne ilyen, légyszi segítsen! A gép egyébként egy TS 250/1. Köszi!
korrekt állapotban van. hivj ezen a számon 06205596170 ha komolyan érdekel
Ha korrekt állapotban van, érdekel a dolog.A többit privátban.
Hello! engem a féktatály ill a fékkar érdekel. postan utanvetellel. cim Losonczi László 4450 Tiszalök Wesselényi ut 13. Tel. 06205596170
HALI!! MZ ES/125 TROFI, 1968-ÉVJÁRATÚ, PAPÍROK NÉLKÜL, KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTÚ, ZSÍR ÚJ KÜLSŐKKEL ÉS BELSŐKKEL,VALAMINT ÚJ TAPOSÓGUMIKKAL, APRÓ HIÁNYOKKAL, ÁR 30000 FT GÖDÖLLŐ TELEFON; 0620/992-4528
szia.használtam a hengert. azért vettem le mert tul sok a fogyasztás de megy mint állat. mindenestöl 8 ezerért adom.tiszalöki vagyok.
Tiszalök, írtam mélt alkatrész ügyben.
hello. nekem van egy 16-os kerék tárcsával 90%-os gumival. etz-250 re 300 as henger dugo gyürük csapszeg ha erdekel valakit eladom.
nekem van gumival egyutt eladom
Hali.
Elado egy TS 250/1-es blokk, állorész, és karburátor nincs hozzá, és a kuplung le van rola szedve, meg a henger és a dugattyú. De kis ráfordítással uzembe lehet helyezni. Az ára 11ezer forint. Zala megyében megtekinthető. e-mail: vale.46@freemail.hu Tel: 0670310-5801
Hali Dadis. Van Nálam ETZ első kerék ami gumival szerelt, de sajna féktárcsa nincs meg hozzá. A felni és gumi is jó állapotban van, sérülésmentesek. Van továbbá ETZ első teleszkópok párban "dizájnos" összekötővel, azon 7 cm-es toldattal ami leszedhető. A kerékhez tudok még adni tengelyt, a csapágyak benne vannak.Mindezt odaadom 15.ezerért ha kell. Vannak még féktuskóim de azokat látnod kell.
Nekem még megvan az eladó első etz kerekem.... Ha érdekel írj
bubue@freemail.hu
Eladó egy komár 2351w narancssárga színben (eredeti), felújított motorral.Pöcröff, stabil alapjárat, jó világítás, egyszóval müködik mindene még a km óra is!
Ár:20.000 Ft
E-mailban képet küldök.
Tel.:06-20/9-886-411
Sziasztok!
Volna valakinek 125-ös ETZ-hez tárcsafékes első futómű? Kellene első felni féktárcsával, fékrendszer, telók és tengely távtartókkal! Minnél olcsóbbn annál jobb...
Előre is kösz!
Sziasztok.
A napokban jónéhány embernek megadtam azt telefonszámot, ahol tud rendelni magának kifejezetten 6V-os jawa dinamóhoz való elektronikus fesszabályzót (Mecseki)
És aztán írtam azt is, hogy kipróbáltam és mivel a pozitív testelésű dinamókat (cseptankos jawa) elég egyszerű átpolarizálni negatív testelésűre, így a régi szabályzót lekötése után a csepptankos dinamóhoz is minden további nélkül hozzáilleszhető ez a Mecseki féle elektronikus fesszabályzó.
Nos, régebben írtam azt is, hogy az egész onnan indult, hogy az évek óta kapható MZ 6V elektronikus szabályzó nem jó a jawa dinamókhoz, mert másképp szabályoz.
A jawa tényleg másképp szabályoz, mint az MZ, de attól még az MZ e-szabályzó jó hozzá, csak ügyesen kell bekötni.
Tegnap este egy egy csepptankos jawa eredetileg pozitív testelésű, 45W-os dinamót átpolarizáltam (negatív testelésűre), majd az állórész vezetékeit átkötöttem az MZ szabályzási rendszerének megfelelően, és láss csodát az MZ 6V elektronikus fesszabályzó immár tökéletesen működik a jawa dinamóval, kiváltva ezzel a mechanikus szabályzót.
kép az MZ szabályzóról
Sőt, a jawa dinamó melett szól, hogy PAL-ék annak idején tudtak valamit, mert (a hajdu centrufigamotorral kb. 1100 -1300-as fordulattal forgatott) próbapadon a 45W-os jawa dinamó az MZ 6V-os szabályzóval egy 6V21W-os izzót meghajtott 6V-tal és 3,5A-rel, ami azt jelenti, hogy ezen fordulaton már képes leadni 20W-ot, tehát az 1500-as fodulaton a 45W is nagyjából igaz.
A lényeg, hogy aki szenved a 6V-os Jawaja töltésével, és elektronikus szabályzót szeretne
az választhatja bármelyik elektronikus szabályzót a kettő közül.
Aki elektronkius gyújtást is szeretne a 6V-os motorjába az állandóan problémás hülye kis megzakítók helyett, annak különösen ajánlott előtte valamelyik elektronikus szabályzó beszerlése, egyrészt a negatív testelés miatt (ha eddig nem az volt), másrészt a mechanikus áramkapcsolók alapjárat környéki problémáinak kiküszöbölésére.
Üdv,
Peti74
Hy! Nem tudod véletlenül,hogy az rámegy a jawa mustangra? Ha igen,akkor meg is venném,subert adod hozzá!
Szia Peti ! Látom, lejebb beszámoltál a Mecseki féle 6v-os Jawa fesz.szabályzóról. Pont ma hívott a Mester kész az általam rendelt újabb három darab is, amit postázni fog. Az ára 4000/db. Szerintem ha másnak is kell, akkor szívesen legyártja ennyiért a prototípus alapján.
Üdv: Simánszki
Rebel56 - THX. a biztatást ! Én sem feltételezem Csehcsodáról, hogy linkóci lenne, de már eltelt egy hónap és semmi válasz ! Remélem hamarosan írni fog ! Üdv.: Simi
Hali! Pannonia T5-höz érdekelne első ill. hatso felni! Ha jo gumma van rajta akkor az is köll!
Sziasztok !
Eladó egy használt, de szép állapotú szélvédő plexi. Repedés nincs rajta, csak a használatból és törölgetésből eredő néhány apró karcolás. A kilátást nem zavarják.
3 mm vastag, víztiszta. 4 ponton rögzítve masszív. Elég jó szélvédelmet ad, még a kezeket is védi valamennyire. 50 cm magas és alul (a kézvédelem miatt) 57 cm széles.
Képek:
kép1
kép2
Én 4500 Ft-ot gondoltam érte.
Postán is tudom küldeni, 730 Ft a standard csomag +300 Ft az értékbiztosítás, szóval a posta 1000 Ft-ból kijön.
Ő az, aki Csehcsoda nickkel szokott ide írni. Nem tartom valószínűnek, hogy "átvert" volna, várj türelemmel.
Üdv! "Berúgókaros-lábváltós" Romethez keresek alkatrészeket, lehetőleg Szegeden, "diák költségvetésből". Ha valaki tud segíteni... Előre is örök hála!
Hy keresek MZ TST 125 150cmm papírok nélkül müködő képesen ha valakinek van írjon!
Sziasztok !
Ismeri-e valaki a szocimoci@freemail-os címmel rendelkező Pétert, aki Szegeden lakik ? Kéne a telefonszáma, mert kb. egy hónapja meghírdetett egy TS-125-öst, amire megalkudtam vele. Már mentem is volna a motorért, de el kellett utaznia. azt igérte, hogy két hét múlva ér haza és hívni fog. Megigérte, hogy enyém a motor, már nem hirdeti, hanem félre tette nekem ! Már több mail-t is küldtem neki, de nem válaszol. Remélem nem adta el a motort, mert ha igen akkor megvan róla a véleményem, számítottam rá, legalább felhívhana ha eladta, vagy válaszolhatna a mail-ekre !
Üdv.Mindenkinek : Simánszki
Hi Vinga ! A válaszom ugyanaz mint Magushnak. Internet kereső! Esetleg próbálkozz Majosházán a bontóban.
Hy! Én Honda mtx 80-asra keresek gyári idomokat!
Ha tudsz ilyet,nagyon örűlnék neki!
Hali Magush ! Hát elég nehéz. A nejemnekvan egy Honda Dio robogója. Annak is az első telói vannak ki. A neten a keresőbe beírtam, hogy Honda Dio alkatrészek és mazsoláztam. A Bükkben rábukkantam egy bontósra de azt hittem, hogy dobok egy hátast. A Dio-nak első telópár ára újonnan 28.000 Ft. A bontott 8.000 Ft de mivel felújításra szorul ezért + 4.000 Ft a felújító szett. Akkor gondolhatod egy Japán nagymotornál mi a helyzet. De azért próbáld meg Te is a keresőben keresni motortípus alapján.
Barátnőmnek nézek egy Yamaha SRX400-at és amennyire tudom elég ritka (talán belpiacos is volt), és érdekelne, hogy lehet-e hozzá kapni cuccost, és mennyiért. Amennyiben van elfekvőben pl. egy teleszkóppárod, akkor érdekel, hogy hogyért adod:)
Cím: 6440 Jánoshalma, Kápolna utca 75.
Tel.: 77/402-539
Mobilszám: 30/9643-532
e-mail: motorbonto@motorbonto.hu
Nyitvatartás: hétfőtől szombatig: 8-12 és 13-18 óráig.
Hali Vinga és Magush ! Mi kell, hogy ennyire motorbontóba akartok menni? Hátha tudok segíteni.
Fix 5000-ért nálam is van dugoval,gyürükkel./ több darab is van/
Hali. haveromat érdekelné egy etz 250es henger, meg dugó hogy milyen árba lehet.
Lehet használt, v új-újszerű, dugóval v nélküle.
Érdeklődés szinten.
Küszi
Majosházán van egy, ahol van választék, de elég eszeveszett árakat szoktak mondani.
Hy!
Nem tudja vki,hogy mi a jánoshalmai motorbontó elérhetősége! (e-mail,weboldal v. telefon)
Előre is kösz!
Hali! Pannonia T5-höz érdekelne első ill. hatso felni! Ha jo gumma van rajta akkor az is köll!
Segítséget szeretnék kérni, hogy az országban hol található motorbontó, ahol elég jó választék is van (nem gyakori japán típushoz kéne villa)?
köszi!
köszi Gábor akkor kérlek érdeklődj utána hátha van a „haveroknál” ha bízhatok benne akkor várom a pozitív visszajelzésedet előre is köszönöm.
MZ TROFI ES 250/2 FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTBAN, A MOTOR ÁTFOROG, PAPÍROK NÉLKÜL, RÉGI RENDSZÁMMAL, LÁBVÉDŐKKEL, EGYBE ELADÓ ÁRA 19000 FT. TEL;0620/992-4528 (GÖDÖLLŐ)
eladó egy 634 és egy 638 as vagy alkatrészenként, vagy egyben 70 ill 80 e forint, ha alkatrész érdekel akkor neki állok bontani. mindkét motor forgalomban van, és a nevemen található.
tel.: 70 3339723
mail: ttibi20@freemail.hu
A hármas úgyis kéthetente cserére szorul, ergo négy sebességes :D
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|