:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
csao:
küldtem mailt!
sorszám: 6536 (71553)
( előzmény: SárkányölőSanyi, 2007-03-19 16:29:39)
mehesrichard@gmail.com
mostmár vannak képek az eladó 559es 250es Jawaról!!!Egyéb infóval is szolgálok!
Értem. Képet esetleg tudnál róla küldeni az email címemre??? Valamint posta megoldható lenne-e???
hello. még megvan a kerék állapota kifogástalan. Ár 8-ezer. ez tárcsával 90%-os Baum gumival csapágyakkal. Tiszalökön található
érdekelne a kép meg hogy hol laksz meg adom az e-mail cimem kocsi85@freemail.hu ide küldheted a képet csővi
Ja és igen: Barum márkájú gumi van rajta.
Hali Csubi 56 !
Igaz Én Pest megyében vagyok de van Nálam egy 16" kerék. Igen jó állapotban van, sérülés és rozsdamentes. Tárcsa az nincs rajta, de a csapágyak benne vannak. Van rajta egy kb: 80-90 %-os gumi is. Ára 5.000 Ft. Ha kell megpróbálok fotót küldeni róla. Postai utánvéttel is tudom küldeni.
sziasztok nincs véletlen komárom esztergom megye környékén valakinek eladó 16" etz első kereke érdekelne most is az van a gépbe csak akkorát üt mint a buszkerék csővi
Sziasztok!
638 TS-hez komplett kipufogó párom van eladó.Könyökkel együtt, ez még az egyenesen elvezetett fajta, így a felhúzott kipufoshoz nem jó. Ha valakit érdekel írjon mailt.
üdv: szejam
No akkor majd számolj be, mire jutottál!
Ezt már mások is jawasolták, talán egy illeszkedő méretű bontott csapágy belső gyűrűjéből lehetne köszörülni valami primitív "hidegvágót", aztán ráhegeszteni egy ócska jawa telószárra (mert arra feltéve a csúszógyűrűket, vonalban lehetne tartani). Aztán bumm.
A heggesztés nem hiszem, hogy elhúzta volna, mert amit én a co-val művelek velük azoktól is eléggé meleg lesz, és még nem görbült el egy sem. Bár nálam azonnal megy a víz alá.
Másrészt a belső csövet beletolva 1 cm-en belül szorul meg nagyon, még olajjal is, nincs benne hosszú átmenet, mint egy kiflibe hajlott szárnál.
Na majd kipróbálom ezt a barbár módszert, végül is mi baj lehet.
A lényeg, hogy egy jó 3/4-es vagy lekoppanós berugózás után visszajöjjön a szár alaphelyzetbe.
Hát ez elég egyedi hiba, valóban. Én azt csinálnám, hogy esztergálnék egy illeszkedő méretű acélgyűrűt, kiköszörülném supportköszörűvel élesre, feltenném a belső csőre, és jól beleverném a samuval, hogy mint egy nagy hidegvágó, csapja le a hegesztményt a belső feléről. Utána kis polír seprűnyelbe akasztott polírpapírral, és kész. De ez csak egy ötlet. Meg attól is függ, mennyit kapott a hetrával, mert lehet, hogy nincs belül semmi, csak egyszerűen elhúzta a hegesztés az egészet kifli alakba. :-(
Hello!!!
A 16"os kerék után érdeklődnék! Állapota,ára valamint a fellelhetőség helye érdekelne. Köszi előre is...
Ráadásul ez ugye egy alsó szár, tehát a egyik végén zárt cső.
Ennélfogva nem működik a "préseljünk át egyre nagyobb átmérőjű golyókat" típusú kiegyenesítési eljárás. Ha mindkét vége lukas lenne, már rég kiegyenesíttettem volna kispesten a Báthory utcában, miként azt tettem már anno jónéhány ETZ és egy pár GS500 belső csővel.
Vélemény ?
Nos konkrétan az vele a probléma, hogy a telószár alsó egynegyedén gyrilag rá van heggesztve egy fejreállított T-alakú idom, ez tartja a sárvédőt. A T-idom közepéből pedig gyárilag kiáll egy kb 10 mm hosszú, M6-os menetes szár, na ez szokott idővel "elnyalódni". Ez idáig egy sablon történet.
Ezt a hibát én egy flex, egy rövid 10.8-as csavar és CO-hegesztő segítségével igen jól szoktam javítani, minden probléma nélkül.
Csakhogy : a teló előző tulaja, ugyanezt egy pálcás hegesztővel próbálta orvosolni, ráadásul elég durrbele módon, mert a heggesztés alatt egy picit "befolyhatott" vagy behajolhatott az anyag a szár belsejébe.
Így aztán az egyébként tényleg hibátlan és szép alsó csőben egy erősebb (3/4-es berugózásnál) megszorul a belső cső alu csúszógyűrűje, és a motor "letérdel" és persze úgy is marad.
Én meg nem tudok olyan megmunkálási eljárást, amivel ezt a hibát ki lehetne javítani (lévén elég nehezen hozzáférhető helyen van) és persze mindezt úgy, hogy a munkadíj versenyezne egy jó állapotú bontott szár (vagy komplett teló) max. 2ezer Ft-os vételárával.
Ha valakinek van eseleg egy 35mm-es állítható dörzsárja, legalább 30 cm-es szárral, akkor adja kölcsön legyen szíves, mert akkor azzal nekiállok magam javítani.
Hát ez van.
Ötlet ?
Esetleg arra még nem gondoltál, hogy megcsináltasd? Biztos belekerülne párezer forintba, de belátható időn belül motorozhatnál. És mindent meg tudnak csinálni, ha rozsdás-kopott, fémszórják, újrakrómozzák, ha görbe, akkor is ki tudják egyenesíteni... Sima Béla akár kulcsra készre is...
Sziasztok.
Egyre sürgetőbben keresek csepptankos jawahoz, első teleszkóphoz való alsó, krómozott szárat.
Komplett első teló is jöhet.
Az az oldali kell, ami alul be van "hasítva" és egy M8 finommenetes csavarral lehet benne megszorítani a tengelyt. Csak jó állapotú érdekel, amin szép a króm.
Bp.-i cucc előnyben.
peti74@pannonmail.hu
Hi ede22!
125ös vagy 150es a blokk? Mennyi az ára?
Üdv
Küldj légyszi képet meg tel. számot!! Helyileg hol van??
hever@tvn.hu
Ja msn: mzetzpet@msn.com
email: mzetzpetyy@freemail.hu
tel: 06202614429
Sziasztok! Eladó 250-es ETZ akár darabokba is!! Forgalmija van! Most darabokba van! Kis hiányossággal! képet tudok mutatni! Irány ár 40.000 Ft
Sziasztok.
Keresek továbbra is kisméretű Plexit.
Etz-150 mocira.Akkorára gondoltam ami takarja a "müszerfalat".Égy picit terelje a szeret.
Alul meg lehetőleg ráillik a fényszoróra.
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=2734&cikk=unas_883819
http://www.vatera.hu/univerzalis_plexi_20018871.html
Valami ilyesmire gondoltam.
Jó motorozást mindenkinek .
DLaca ETZ-150
Meglepően nagy a tolongás, csak harmadik lehetsz a várólistán. Ha az előtted érkező érdeklődők visszalépnek, szólok.
Szia Zap.
Nekem kellene mindkettő, főleg ha egyébként a méhben végezné. Küldtem számot a gandrassy@rskey.org-ra.
Hali!Kell-e valakinek kinetic tfr alkatrésznek vagy egészbe?
TISZALÖK küldtem mailt!!!!
HALI!!!
Mennyiért válnátok meg tőle??
Üdv
Nincs véletlenül valakinek egy 125-ös cross rotax motorja? Nagyon fontos lenne! Alkatrész is jó!
Szét lett húzva neki akartam álni a felújításnak és a forgattyús ház alja szilóval van kikenve mert tele van repedésekkel valamikor a hajtókar leüthetett. összes léptetővillát is meg a főtengelyt is cserélnem kell meg az összes menet meg van gyalázva a blokkban.
ETZ fék- és kuplungkar-konzol kell- valakinek? Mindkettő bovdenes! Az egyiken van egy törött kar is, a másik csak úgy. Ha nem kell senkinek, megy a méhbe.
Hi.
Minek az neked, nemrég még ment a motorod ?
sziasztok! kellene nekem eggy 250es etz blokk ház forgalmival vagy ami kell a motorcseréhez+ váltó hozzá meg eggy felújítható főtengely peti.janka@freemail.hu
Szükségem lenne egy új, szám nélküli, üres 125-ös Csepel blokkra. Kp-ét, vagy egy új, szám nélküli üres Danuvia blokkot (új deknikkel), vagy bármilyen motoralkatrészt adnék cserébe. Bármilyen megoldás érdekel. Elérhetőség: csepelfan@freemail.hu vagy a 70/293-6922.
Eladó egy komár 2351w narancssárga színben (eredeti), felújított motorral.Pöcröff, stabil alapjárat, jó világítás, egyszóval müködik mindene még a km óra is!
Ár:20.000 Ft
E-mailban képet küldök.
Tel.:06-20/9-886-411
hali nekünk van 1 ts150 blokkunk gyujtás nélül és megválnánk töle.
sziasztok volna nekem egy ETZ 125 lengővillám (3500ft)és egyés egy fékpedál jó ricnivel (2500ft) Meg ha valakit érdekkel egy pedálos ha minden igaz romet blokk mindene megvan (4999ft)érdeklödni tel:06304199581 vagy adam851017@freemail.hu Berettyóujfaluban található
Etz-hez van egy eladó első kerekem tárcsával.... ha érdekel vkit írjon!! 3000 pénz :)
bubue@freemail.hu
Bár nem alkatrész, de jól jöhet a háznál: haranglábú öntvényvázas kisméretű horizontálmaró olcsón eladó.
Helló mindnkinek.Lenne egy Simson Starom nincs összerakva de sok minden s51es rajta meg van két komplett robogó kerék meg minden komplett!!Bármi kell hívjatok.Sziasztok 06705429151 vagy src88@freemail.hu
Meg! Gyujtás-karbi-hengerfej hiányzik.
Hi Ede!
Megvan még a TS blokkod???
KECSKEMÉTEN van. Elméletileg müködik de kivan szedve a vázból.
Helló ede22
Müködik a blokk?
Hol vagy helyileg?
Eladó Etz150-es komplett blokk karbival gyujtással új dugatyuval!15ezer az ára.
06702912829
Hello. az ár oké! helyileg hol laksz? adj egy telefon számot felhivlak a részleteket megbeszeljük.
Jawa TWIN SPORT-hoz keresek gyári állapotú ülést! Ár megegyezés alapján....
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|