Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Jawa alkatrészek még mindig!
mehesrichard@gmail.com
Csak 559es típushoz
Hali Loui70!
Nálam van több is csak győzz válogatni belőle. Ára 3.000 Ft. Pest megyében vagyok. Ha esetleg a Tied hibás vannak hozzá alkatrészeim, tehát javítható.
Sziasztok.
Keresek 1 db, elfogadható csúszógyűrűkkel rendelkező
ETZ generátor forgórészt.
Bp. előny, de minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
ETZ 250-re keresek elfogadható állapotú km órát. Ha van valakinek, írjon.
Köszi.
Ha szolnok közelében laksz, tudnék rajtad segiteni, van egy ismerösöm és potom pénzért árul új és szinte új gumikat, én is tölem veszem mindig.(mondjuk még csak egyszer vettem, de nagyon megvagyok elégedve vele:), bridgstone gumi kb 2000-3000forintért)
Hali! Naon valoszinű hogy érdekel, müködik? Postán tudnád majd küldeni? Üdv.
Sziasztok!
Kellene nekem 25-ös ETZ-hez vmi jófajta első gumi. Vmi sportfajta, ami nem csúszik el ha stoppiezni akarok. Volna valakinek ilyen használtba, vagy vki tudna ajálani vmi olcsó fajtát?
Előre is kösz!!!
MZ-s motoros társaim!
Eladó vagy cserélhető 3 darab -hibátlan- BVF 30N2-5 karburátor. Ha "csak" pénzre akarod cserélni, akkor 4000 Ft/darab. Ha alkatrészt tudsz ajánlani az is érdekel.
Zoltán
2db Jawa 250/559 szétszedve egy felújított blokkal bovdenkészlettel galvanizált alkatrészekkel, papírokkal 70e eladó!
Helló!van 6ért 06702221098
ETZ250RE KERESEK HÁTSÓ KEREKET, EMBERI ÁRON... AKI TUD ILYET DOBJON EGY E-MAILT!! KÖSZ !RGY
sziasztok,
Tatran 125-höz keresek a markolat végére felszerelhető visszapillantó tükröt. Tud valaki ilyet?
gy
Köszi! Meglátjuk még hogyan egyezünk meg. Te mennyiért adnád? Fehérvár v. Bp v. posta? Ha közelebb vagy akkor nekem az a jobb. Üdv: Horesz
Hali!
Érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek vagy nem tud valakit akinek van "véletlenűl" MZ TS 125-re matrica!?
A segítséget előre is köszönöm!!
Elérhetőség:rebalazs@gmail.com
Sziasztok!
Kellene nekem 125-ös ETZ-hez használt (lehetőleg bolti) rezonátoros kipupogó. Lényeg, hogy rövidebb legyen a gyárinál, kis teljesítménynövelés sem hátrány, ja és olcsó legyen!
Előre is kösz!
Széles utat!!!
Eladó egy 250/1-es TS blokk. A hengerfej, henger, dugattyú és a kuplung le van rola húzva, de hiánytalan. Állórész nincs hozzá, de a forgorész megvan. Érdeklődni mailban: vale.46@freemail.hu vagy telefonon: 0670-310-5801
Ede! Hanyas a TS blokkod és mennyi lenne az ára? IRJ PLS!!
képek az alkatrészekről mehesrichard@gmail.com
559
Heló.Hol laksz?Engem érdekelne a km óra meg a spirál ha eladnád külön.
Szia!
Nekem csak a kormányszorító bilincs kéne. Mind a két pár. Eladod külön? Ha igen mennyiért? Postán v. személyesen?
Székesfehérvár v. Budapest ami nekem jó.
Üdv.: Horesz (horesz@maffia.hu v. folkanimal@freemail.hu)
Sziasztok. Eladó ETZ-250 hez 300-as henger dugoval gyürükkel csapszeggel. meg 250-es henger ugyszintén dugó gyürü csapszeg. kellene nekem fötengely szimering ha van valakinek eredeti vevő vagyok rá! vagy ha tud ajánlani jo minőségűt megköszönném!!
Sziasztok!
Van egy eladó danoviám gyári rajta minden! Csak gatyába kellene rázni ugyanis nem volt 10 éve használva!
még nem fényképeztem le de ha valakit érdekel nanasy@freemail.hu vagy 0630/6567332 elér ára: 100ezer
sziasztok
keresek jawa 250 559eshez gyujtáskapcsolot.Ha esetleg van vkinek vagy tud segíteni előre is köszi.
email:kolontari.attila@gmail.com
Eladó ETZ 125/150-hez kuplung lánc + a két lánckerék, mind új. Bolti ár alatt.
Sziasztok!
Egy Ts 250/1-hez lenne szükségem az üzemenyagtartályon elhelyezkedő krómbetétkre. Ha van valakinek eladó keressen meg a 06-70-385-0497 vagy a tatter@freemail.hu cimen.
Előre is köszi.
Tatter
Sziasztok. Ha valakinek van ETZ-250 hez fötegelyszimering DDR-es vevö vagyok!!
Sziasztok!
Simson S51-hez eladoak a következő alkatrészek:
-komlett kapcsolokonzol kapcsolokkal, kuplungkonzollal, karral
-2db fékdob (kifűzött felniből)
-1db kifűzött felni (1.85*16)
-feketére fújt sportkipufogo fekete kipufogocsonkkal egyutt
-ulés (nem hajlított, de az alja nem tökéletes, és egy huzat is kellene rá)
-jo állapotú, S51-es, komplett berukoszerkezet, 15-ös lánckerék, lánckerékfedél csavarokkal, biztosítoval egyutt, plusz egy felujításra szorulo főtengely
-Használt henger + dugattyú, fúrni még nem kell, bőven használhato a meglévő dugattyúval. A kipufogomenet viszont szar, de van rajta menetjavíto.
-gyújtásoldali dekni, (az alja hiányos)
-légszűrődoboz
-hátso sárvédő
-Felujított első futomű, villahíddal, sárvédőtartokkal, sárvédővel, kormánnyal, kormánytartokkal, csapágyakkal, és a rögzítőcsavarjaival
-2 db jo állapotú hátso teleszkop
Képeket mailbn tudok kuldeni, postai szállítás megoldhato.
vale.46@freemail.hu 0670-310-5801
Eladó 350es 638as típusú jáwához két nagyon jó állapotú felni külső és belső gumival!
mehesrichard@gmail.com
Szia. Kösz ,hogy írtál a jawa 1988-as 638-as jobb hátsó lengéscsillapitó kellene ,mert az egyém szétment.
sorszám: 6555 (71694)
( előzmény: SárkányölőSanyi, 2007-03-21 12:16:28)
Sziasztok Eladó egy 250-es ETZ! Forgalmiga van,vizsga nincs! A www.motor.hu oldalon +lehet nézni! Asszem ez az egyetlen 250-es ami 40.000Ft-ba kerül és papírja is van!
A motor CSongrád megyében van! (Magyarcsanádon) tel:06202614429
email:mzetzpetyy@freemail.hu
Milyen típushoz kell ? Írd meg ide : mehesrichard@gmail.com
Köszi, hívni fogom ! Ha összejön a bolt, akkor majd valamelyik túrán lesörözzük ! THX.
Csak annyit, hogy mutatta a tulaj nekem. Hívd fel, hivatkozhatsz rám személyesen, talán emlékszik még (Varga György vagyok). Volt pad is, blokktartó is.
Hali Zsozso75!
Hányas Jaffára kell? Nálam van 638-ra, bár szét vannak szedve. Pontosan mi a gond?
jó állapotú rezócső 250-es ETZ-re eladó három pénzért. Budapest, ha valakit érdekel, írjon mailt, kösz a figyelmet.
ui:Asszem még fúvókát is tudok hozzá adni.
Gylab ! THX. a címet, meg is néztem, de a főlapjukon nem látom a padot, csak, hogy szervízelnek motorokat ! Mit tudsz róluk a paddal kacsolatban, mert semmit nem írnak ?
Köszi : Simi
Eladó egy komár 2351w narancssárga színben (eredeti), felújított motorral.Pöcröff, stabil alapjárat, jó világítás, egyszóval müködik mindene még a km óra is!
Ár:13.000 Ft
E-mailban képet küldök.
Tel.:06-20/9-886-411
Sziasztok. Kellene nekem jawa hátsó legéscsillapitó,tudna nekem valaki segíteni?
mehesrichard@gmail.com
mostmár vannak képek a 250es 559es Jawa alkatrészeiről és a komplett blokkról!!!
2 db Jawa250/559 szétszedve illetve alkatrészek eladók krómozott illetve ujjjjj alkatrészek 2 motornyi cucc!
Felújított blokk,új küllők, felni, bovdenkészlet stb
Nandg@freemail.hu 06706240112 sűrgősen ár alat eladók!
Gyártó: http://www.kawaszati.hu/
Szia nem tudok képet küldeni meg emailt sem.a netem vacakol. a posta megoldható. irj légyszives a mailomra ha megkapom visszairok.telefonszámom 06205596170. küld a számod és felhivlak
Sziasztok!
Eladó egy pár kipufogó Jawa 638-hoz kopletten. Nagyon jó állapotban vannak, nem horpadt,nem karcos. Ár 16E
üdv: szejam
Hali ! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó Motorszerelő padja? Vagy ismeri-e valaki a gyártót ? Használt is érdekelne. Árajánlatokat kérnék a simanszki@freemail.hu címre ! Előre is köszi a segítséget
Üdv: Simi
Hello kéne egy D-Csepel 125-re egy hátsólámpa és egy garnitúra küllő hátsó kerékre a címem deneskovics@vipmail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|