:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok!
Rendeltem valakitől egy 125-ös ETZ-re rezonátoros kipuffot, 150-es hengert és kuplungot. Véletlenül kitöröltem a címét és most nem tudok neki írni! Ha valaki magára ismer az legyen szíves írjon, mert sajna még nem jött meg a csomag és remélem hogy nem veszett el.
Szal most talán vasárnap lett lezsírozva!
Ha feladtad a cuccot légyszi írd meg hogy mennyi a végösszege és h várhatóan mikor jön a dadis@freemail.hu-ra
Előre is kösz!
E-mail cím:ati62@freemail.hu
ETZ 250-hez 16"-os hátsókereket cserelnék
18"-os tárcsafékes elsőre.
TS felni átküllőzve ETZ-re,polírozva!
Olyan első érdekel, ami nem üt.
Ugyanis az enyem kerülgeti a szegeket:-))
Sziasztok! Eladó Jawa 638 TS üzemanyagtartály, két oldaldeknije, 2.db. Jawa cseptank, Jawa 638 blokk kompletten / a váltó rész van szétszedve belőle /. Műszerek. MZ lámpák, kormányok, műszerek, teleszkópok. Szóval van minden. Mi kell? Írj! Segédmotorokhoz, így Komár, Ríga, Simsonhoz is különböző alkatrészek.
HALI!! SAJNOS CSAK A FELSOROLTAK VANNAK!! ÜDV!
Csak érdeklődés szintjén kérdeztem. Kíváncsi voltam mennyiért vesztegetnek egy ilyen blokkot.
Légszűrőd nincs esetleg ?
Eladó egy Cezeta 175 motorblokk kompletten, keveset használt, alapméretű hengerrel, komplett hűtéssel, plussz hengerrel. Debrecenben található. Kérésre e-mailben képet küldök. Ár: 27 EFt érd:csepelfan@freemail.hu
JAWA PERÁK 250 ALKATRÉSZEK ELADÓK; KOMPLETT BLOKK, KÖNYÖKÖK, ELSŐTEELÓK LÁMPÁVAL,KM-ÓRÁVAL, HÁTSÓTELLÓK, HÁTSÓFÉK+LÁNCKERÉK+PÁLCA, MEGEGYEZÉS SZERINTI ÁRON ELADÓK. ASZÓD. TELEFON; 0620/992-4528
JAWA 360hoz keresek ülés alatti krómozott fogantyút illetve jó állapotú krómozott hátsó kapaszkodót.
Szevasz komolyérdeklődő lennél? ha igen akkor hívj a 0630/9766774-es számon a hétvégén. Vagy írj a joe1987@freemail.hu-ra ok
elcserélném jó állapotban levő rezó kipufogómat, jó állapotú gyári simson kipufra...
elsősorban gödöllőn
üdv
1 pár simson hátsó teleszkóp,gyári fekete rugóval,még nem használt 5.000-ért eladó.
Barcikán van a holmi,de pestre fel tudom hozni ha kell.
Érd.:dcsepel@freemail.hu vagy a 06-30 357-4618-as számon.
Üdv.!
125-ös etz-hez keresek primer láncot és lánckerekeket lehetőleg budapesten.Van ezekből több féle is?A 250-es lánckerekei kompatibilisek valamennyire?Vagy teljesen más?Nem tűnik kopottnak egyik sem,mégis veri a deklit.
Mondjatok valami okosat!!
28N 1-3 karbi eladó. Nem adom occsón... Csak mailbe ha érdekel valamit. Akár fényképet is tok küldeni.
Sziasztok srácok,
kellene nekem egy Csepel ülés (bőr, rugós) hogy egy kicsit átpofozzam a Pannóniámat.
Akinek van, vagy aki tud, az kérem jelezze a tibor-KUKAC-revesz.tk emil címen.
Előre is köszönöm:
Tibi
A karbik elkeltek. Zoltán
A karbik elkeltek. Zoltán
Szia Attis Enegem is érdekel az aksi!
Hol van? email:mzetzpetyy@freemail.hu
Sajnos csak 15-16-os lánckerekem van!
Nekem van komplett karbim ha kell!!
06702912829
Bocs nincs véletlenül 125-ös etz-hez komplett karbulátorod eladó?
szevasz! 6zerét már viheted is! Csak szólj hogy mikor tudsz jönni érte. Lehetőleg hétvégén!
Jah, mind új alkatrész természetesen
Eladóak a következő alkatrészek pannóniához:
-Markolat gumi (jobb, bal) fekete
-T-s típusú tankra térdpárnagumi (jobb, bal) fekete
-Berúgokar gumi egyhengeresekhez fekete
-Sebességváltókar gumi fekete
-Gyertyakábel kivezető gumiharang a motorblokkra
-Hátsóteleszkóp kúpos gumiszilent (4db)
-Láncfeszesség ellenőrzőablak gumidugó
-Biluxkábel átvezető gumigyűrű a lámpafejbe
-Féklámpa kapcsolóóra gumipipa (4db)
-Km spirál és vezetékköteg átvezető gumigyűrű lámpafejbe
-T-s típusú tankra tartó gumiszilentek (6db)
-Menesztőgumi (4db)
-Kipufogó furulyatartó gumigyűrű (2db)
-Légszűrőház és porlasztó összekötő gumicső
-Vezetékköteg tartó gumi a motorblokk gyújtás oldalára (2db)
-Vezetékköteg átbújtató gumigyűrű a hátsósárvédőbe
-Első teleszkóp végütköző gumigyűrű (2db)
-Első teleszkóp felső peremes gumigyűrű (2db)
-Első teleszkóp rezgéscsillapító gumigyűrű (2db)
-Első teleszkóp duplaperemes gumigyűrű (2db)
-Kuplung primerlánc
-Vezetékköteg
-Ovális tankmatrica (4db)
-Km óra meghajtó spirált a blokkból kivezető gumilap
-Hátsófékbowdenre gumiharang
-Bowdengarnitúra (szürke bevonattal, 4db)
-Tömítés kipufogó hollanderhez
Egyben 22000Ft (külön is eladó, de úgy drágább)
Üdv: Herds (06204910443, Miskolc)
Szeva!
Nekem 13 fogú lánckerék kellene, szal ha olyan van akkor írj légyszi!
Előre is kösz!
Engem érdekelne az Akksi....
bubue@freemail.hu címre írj h merre lelhető :) kösszi
Hali!Etzhez van a cucc?_Képet tudnál mutatni róla?
1 éves 12 V-os Etz aksi eladó.
Teljesen jó, 1 ezresért vihető.
Persze!! Még a szivatórészt is odaadhatom ha kell.Holnap megnézem a fogaskereket de biztos van.
Szia!
Ha sikerült megtalálni, légyszi írj! A gázkar komplett?
Kösz
Van gázkonzolom markolattal odaadom ezresért lehet hogy lánckerekem is van megnézem.
06702912829
Sziasztok!
Még szükségem volna 125ös ETZ-hez első lánckerékre. lehetőleg jó állapotú legyen, ha van valakinek, legyen szíves írni. Ja a legfontosabb:13 fogú legyen(vagy ha létezik annál kisebb, akkor az is jó!)
Előre is kösz!
Szevasztok!
Kellen nekem 125ös ETZ-hez jó állapotú (nem törött) gázház. Minnél olcsóbb annál jobb. Írta a Joe, hogy Ő 100FT-ért vette. Szal ha valakinek ennyiért van eladó, akkor rögtön írjon és már küldheti is!!!
Előre is kösz
ja és érdekelne valmilyen 50ccm-es blokk lehetőleg váltós és olcsón. békésmegyeiek előnyben.
nem érdekelne valaki egy 125-ös danuvia blokk kissé hiányos de használható,csak a jobboldali dekni és a gyujtás hiányzik hozzá! érd:06309766774
Sziasztok!!!
Keresek TS 250/1-hez kipufogó könyököt,szép állapotban.Az enyém elrozsdásodott a henger felé eső vége (szép mély gödrös).
Üdv:Ervin
csaner1@freemail.hu
Hi.
Igaz nem krauser, meg nem is műanyag, de nagyon merem ajánlani a különböző méretű aluminium dobozokat, a motor oldalára vízhatlan, szilárd oldaldoboz gyanánt. Mindezt a Touratech vagy Loius katalógus árainak töredékéért.
www.kalrt.hu ezen belül magyar zászló/termékek/alubox.
Az öt standard dobozon kívül (A-E) van nekik egy hatodik Motor-box nevű doboz is (honlapon nincs fent), erősebb kivitel, arányait tekintve motorra alukoffernek ideális, a 3 különböző méret asszem 28/35/42 liter. Tavaly ilyenkor kb 13ezer Ft volt darabja. Faxon lehet rendelni tőlük, ha kész le kell menni érte.
Több cimborámnak is ilyen 42-esek vannak fent, túrázára használják, bevált. kisasztalnak is jó, ülni lehet rá, vízhatlan, könnyű, és jól néz ki (szerintem).
250-es ETZ hengert és hengerfejet keresek saját célra. A kopottság nem számít, 300-asra fogom fúratni. Lényeg, hogy sérülésmentes, teljesen ép állapotban legyen minden szempontból. Budapest és vidéke, illetve Borsod megye előnyben. Ajánlatokat mélben kérek.
Sziasztok!
Keresek krauser, vagy ahhoz hasonló oldaldobozt. A környező boltokban viccesen néztek rám, a gyártó ( Szatuna kft. ) már leállt vele és tegnap eladták az utolsót is.
Aki tud ilyen eladó dobozt, vagy van tippje, hogy hol kereshetnék, az kérem jelezze.
Előre is köszi.
Üdv! Shamen
Üdv! Nekem is volna első villám, kifli is van hozzá! krómozot kivitelű nagyon jó állapotban van!!! Ha érdekell írjál mail-t!!!
Szia.
Nekem van egy pár. TS-em nincs, úgyhogy viheted. Ez két komplett teló, kifli nincs hozzá. 4ezer a pár, ha megfelel.
Üdv mindenkinek!
ETZ 16"-os hátsó kerék sérülésmentesen, gumival eladó. Gumi méret: 3,5x16, 90%-os állapotban. Ha valakit érdekel, dobjon egy mailt. Árban megegyezünk.
Szevasztok!!
Kéne nekem ts hez első villapár!
akinek van az szóljon!
zajgab@t-online.hu
Helo! Érdekelne a motor, és szeretném ha küldenél róla egy képet!
Milyen helyen tartod a motort? És hol laksz?
Képet mindenképpen küldjél! Előre is köszönöm!
Hey (Nagy) Joe!
Nem Szolnok körnéykén lakom, de ha postán meg tudná oldani akkor érdekelne. A gumi 125-ös ETZ-re kellene. Mérete gyárilag:2.75x18, de ha van akkor olyan 80-as szélességű sztem jó!
Ha megadod a címét vagy telószámát akkor megbeszélném vele!
Köszönöm a segítséget.
Széles utat!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|