:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Van közöttetek olyas valaki, aki jár motoros bőrzékre, és tudna Nekem szerezni 1 eredeti, jó állapotban lévő Jawa TWIN SPORT ülést?
Megfizetném....
Helló, Nekem van egy alig használt elsõ fékmunkahengerem kompletten. Ha érdekel, 7000 Ft az ára. Tavaly vettem a 4 Kelemennél 11000 Ft-ért. Hívjál, ha tudsz! 20/956/1044
köszi megkaptam és hasznomra volt!
Szeva 2500 ért érdekel a cucc a többi nem kell mert azokból van 2 garnitúra csak pont a ez a két tengely hiányzott.
Postán eltudod küldeni?
Helló!
Cz 250 485 tipushoz keresek:
-hengerfejet
-hengert,dugattyút,csapszeget (nem problema ha kopott)
-láncvédőt
-jobb oldali szerszámtáskát
-hátsó lámpa üveget
-kipufogó torkot
Ha tudtok küldjetek képet:karkus.tamas@freemail.hu előre is kösz!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Van e valakinek 125 ös csepell karburátorja jó állapotban?
Ha valakainek van légyszi hívjon föl vagy irjon emailt!!!!
Előre is köszönöm!!
Emailcím:choper88@citromail.hu
tel:06 70 336 3172
Hali!
MZ TS 250/1-hez (TS 250, Trophy 250 is jó) keresek kuplung oldali deknit, akár berugószerkezettel. Az enyém sajnos szétszakadt. Ha valakinek van egy elfekvőben, az jelezze!
steelheart6(kukac)freemail.hu
THX!
Ádi
Sziasztok!Twin Sport Jawa -hoz keresek ülést (eredetit). Jó árat fizetnék, ha esetleg lenne valakinek...
Sziasztok.
ETZ 150-hez keresnék alsó kitámasztót (sztendert), amire a motort fel kell állítani. /nem az oldalsót/ Köszönöm.Címem: ternyak.laci@freemail.hu
Szijasztok Berva mopedhez keresnék kormányváltót, és bofdeneket:) léci segítsetek, akinek van ijen smotorja az tudna egyeztetni velem a tozser02@hotmail.com emil és/msn címen? köszi
Jawa TWIN SPORT tank kétoldalára való fedőt keresek, tökéletes állapotút! Jó pénzt adnék értük, csak valakinek legyen....
Valaki tud Nekem olyan boltot mondani az országban, ahol IRC motorgumikat árulnak? A NET-en nem igazán találtam ilyet, hátha valaki járt ilyenben.... A bolt címe, és/vagy tel. száma érdekelne....
Inkább IRC-t vennék Mitas helyett, mert nagyon megtetszett, de nem tudom, hogy hol lehet kapni....
Pls. HELP!
Sziasztok! Eladóak a következő alkatrészek! Az összes használt, de jó állapotú, kérésre képet kuldök! Elérhetőségek: vale.46@freemail.hu / 06-70-310-5801
ETZ 250:
-Fordulatszámmérő, spirállal és blokk-kihajtással
-Fordulatszámmérő, spirállal
-Karburátor, BVF 30N1-5 - Tű és súberrugó nélkul
-Akkumulátorfelöli oldaldoboz
-Fékpedál
-Hátsó fékalaphoz fékkitámasztó-vas
-Hátsó fékbetét
-Hátsó kerék /18'/
-Kipufogó-tartó vas
-Km Spirál
-Középsztender
-Első lábtartó gumikkal
-Lámpaház
-Levegőszűrő-oldaldoboz
-Levegőszűrődobozra gumicsonk
-Oldalsztender
-Tank
-Lámpafoncsor, kerettel, uveggel
Simson S51:
-Főtengely
-Berugótengely, racsnival, rugóval
-gyujtásoldali dekni
-Henger, kipufogómenetjavítóval, dugattyúval 38.98-as
-Heidenau crossgumi
-Enduro kipufogófelfogatás
-Első fékfedél
-Levegőbox
-Lánckerék + menesztőtárcsa
-Hátsó sárvédő
-Hátsó lábtartó
-Gázkonzol, gázkarral, szivatókarral
-Felni /csak a ráf/
-Fékbetétek, fékkar, fékkulcs, rugó
TS 125:
-Lámpafoncsor kerettel, uveggel
-forgorész
ES 125:
-Kuplungkosár /egysoros/
-Tank
-Berugókar, berugótengely, rugó
TS 250:
-Alsó villaszárak + csillapítók /Dobfékeshez/
Jawa Mustang:
-Gyujtásoldali dekni
-Olajdekni
-fékalap
-fékalap fékkulcsal, fékbetétekkel
Jawa 350 /csepptankos/
-Csavarozhato kromozott tankoldalak /Picit megcsípte a rozsda/
Továbbá eladó egy B-STAR Bőrdzseki S-es méretű, kb 170cm, és 55kg súlyú motorosra való!
Ha valakinek van elfekvőbe ETZ-hez gyári tükre, kérem , jelentkezzen az uniboy2@freemail.hu címen, vagy hívjona 06-30-665-1069 számon. Köszi!
Etz első kerék 16", fúrt féktárcsa, Pirelli szinte új gumival. Nagyon keveset használt. Nagykanizsán eladó. i.a.:22000 Ha kell képet küldök. devil84@freemail.hu
Hali! 125-ös Etz-re keresek sportkipufogót! Veszprém és Nagykanizsa körrnyékén! devil84@freemail.hu
Valakinek fölösleges blokktartója ETZ 125höz??? :)
Szombathely környékén :)
Eladó simson cuccok: Egy pár hátsó sima teleszkóp, alulvezetett kipuff és kipufftartó, 2db eredeti jóállapotú külsőgumi. irjatok mailt!
Szia! Nem, ezt nem velem beszélted meg....
2db 250/559 es jawa szétszedve jó állapotban 1 felújított blokkal, 1 garnitúra galvanizált alkatrészel, új bovdenkészlettel km óra spirállal, papírokkal, sürgősen eladó!
ár: 60000
tel: 06706240112
B.A.T (II.), nem veled beszéltem én a múlt héten a kosárban eladó 350-es Jawa ügyében? Csak a település nevéről ugrott be a dolog.
sorszám: 6766 (73248)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2007-04-15 11:10:33)
Hello!Eladó egy darab vadi új Barum 2,75-18" os gumi!irjatok mailt
Van egy eladó MZ kilométerórám.
3ezer ért
Kép: www.simson.hu/adokalkatresz/13920.jpg
Ha érdekel írj az
sz..p@freemail.hu
címre
Julius: Ok, majd hívj fel! Van még 1 ajánlatom, ha érdekel! Van 1 638-as Jawa-ra való hátsó gumim, ami 1000 km-nél kevesebbet futott, új ára kb. 10 rugó, ha érdekel, akkor 3-ért beszámíthatnád, és a többit meg ráfizetném....
ui. Csak azért adnám el, mert az eredetiségre hajtok, így Mitas gumit vennék helyette, ami ugye valójában Barum.... :)
Helló! Van sok eladó pannónia blokk alkatrészem. nem tudom biztosan, de valószínüleg p10-esé.
1 főtengely
1 henger
1 hengerfej
1 balos dekli
1 jobbos dekli
4 közepe (2 pár)
1 berúgókar
2 váltókar
1 komplett váltó
2 kuplung
2 forgórész
1 állórész
ÉS MÉG SOK MINDEN!!!
Képeket a használtmotorok.hu -n találtok.
Egy jó állapotú, nem gányolt ETZ 250-re karbit keresek.
balazsnakvan@freemail.hu
Szia B.A.T.(II.)Kedden reggel megyek Békésszentandrásra viszem magammal az ülést,majd telefonon megbeszéljük, hol tudunk találkozni.Üdv Julius
Ja, a doboz kínai, és ha nem személyesen veszed át, akkor + pk terheli a vevőt!
Egyébként 8000 Pengőért elvihető
Dreamer
Hali!
50L-es túradoboz (pl. kitűnő ETZ-hez), felfogatóval és tartozékaival, valamint két kulccsal karcmentes állapotban (bemutató darab) eladó.
Képek:
http://debmot.extra.hu/doboz/doboz1.jpg
http://debmot.extra.hu/doboz/doboz2.jpg
dreaming@freemail.hu
Kösszer a figyelmet!
Ok, köszi.
A 71,5-es átmérő 65-ös lökettel az éppen 261 ccm.
Hát akkor ez egy ötödik túlméretes 250-es, de nem 300-as.
ThUnDer, számolni én is tudok, a 75,5 egyébként "csak alapmérete" a 300-asnak, még annak is van két túlmérete, 76 és 76,5. Ez utóbbi jön ki egyébként 299 ccm-re.
Szia ne haragudj hogy csak most irok. a henger pontos átméröje 71,5 mm
2500ft?? Vagy vedd meg a komplett váltot egy ötösért!?(fogaskerekek,tengelyek,léptezövillák)
75.5-ös a 300-as hengerbe való dugó!
ThUnDeR
Pontosan ? mm átmérőjű az a 300-as henger ?
ETZ blokk szereléséhez keresek célszerszámoket elérhető áron. Ha valaki tudna sgíteni megköszönném.
Ede22! és mennyit kérnél érte?
Sziasztok! ELadó ETZ-250 hez henger+dugo+gyürük. Ugyanitt 250-es ETZ hez 300-as henger ugyszintén dugo+gyürük+csapszeg. Mindkettö kifogástalan állapotban. Ha valakit érdekel jelezze!
Sziaszok! ETZ elektronikus gyujtás eladó kompletten. /gyári a jeladó és az elektronika is/ Ha érdekel írj mail-t peti.janka@freemail.hu
Ja a címem sbkpetya@freemail.hu
szia!
Tudnál küldeni képet,meg egy ár ajánlatot?
Szia nekem van kompletten tartály+fékkar.
Sziasztok!
Van egy eladó 125-ös hengerem ETZ-re. Minden van hozzá(dogó, gyűrűk, csapszeg, tűgörgő.)
Nagyon szép állapotban van! Ára:8000Ft.
Ha érdekel valakit, írjon!
Nekem van!! Küldtem mailt!!!
06702912829
Sziasztok!
Nincs valakinek fő fék munka hengere eladó?Karral eggyütt kellene.
Sziasztok!
Ha van valakinek eladó ETZ 250-hel bal oldali deklije blokkhoz (amibe a kuplung bowden belemegy és a fordulatszám meghajtó tengely is ebben van)az kérem dobjon egy mailt a fodorjozsef@citromail.hu ra vagy egy SMS-t a 06 20 455 7150 számra! (Budapest) Előre is köszi!
Hello
Jawa 350 (12v) teljes bontásábol származó alkatrészek eladók. Pár cucc: vatera.hu
Ami elkelt: blokk, telók, kerekek, kapcsolók, lábtartók, kipufogók. De nagyon sok apróság van még.
pl: minden ami a vázhoz kapcsolódik, ami az elektronikához,tengelyek,bowdenek,kormány(nagyon szép), műszerfal, stb....
üdv
Hali joe cole! Már küldtem részedre két fajtát. Remélem tudod használni.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|