:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Bontott ETz-Jawa alkatrészek. http://www.kepesmotor.hu/motorblokk/p555232
Üdv!
keresek ETZ 150 es(24n2-2) karburátort!
dkorom@gmail.com
Tisztelt Motoros Barátaim!
Szeretettel meghívlak benneteket a 6. alkalommal megrendezésre kerülő Fekete Holló motoros találkozóra Ráckevére. Időpontja: 2010 május 29. 06 órai kezdettel. Helyszíne: Ráckeve autósmozi.
A rendezvény háromnapos, de külön a veteránosoknak a harmadik nap a lényeg / vasárnap/. A rendezvényen veterán motorok kerülnek kiállításra. Így ha gondolod a te motorod is kiállíthatjuk. 29-i program: 06 órától veterán börze, 14 órától veterán motoros felvonulás Ráckeve és környékén, 14 óra 30 perctől veterán motor szépségverseny. Erre a napra a belépés ingyenes! A fenti programok mellett együttesek lépnek fel, vetélkedők és különböző árusok teszik színesebbé a rendezvényt. Ha érdekel a rendezvény akkor e-mailban pontosabb információkat küldök.
Sziasztok!
Simson alkatrészek eladók, esetleg cserélhetők!
Itt találod az alkatrészeket 3 oldalon:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=ugrobeka09
Valamit nem találsz kérdezz!
cserébe : ételutalvány, szerszám, gép, kerti cuccok, stb .
ugrobeka09@gmail.com
üdv
jah, az ára 4000 Forint, emailban várom az érdeklődőket. Pesten a 16. Kerben átvehető Köszi a figyelmet.
Eladó egy Hyosung főfékhenger ETZ re, kívül karcos, de egyébként semmi baja. Kérésre küldök képet...
Rengeteg Pannónia alkatrész eladó egyben vagy külön!Komplett P12,szétszedett TLF,blok,vázak,gumik,!+egy csonka féle Stabil motor!
+36709446030
Örülök, hogy tetszik! Akkor majd beszélünk, ha aktuális lesz. De légyszi inkább e-mailt írj, mert a fórumot nem olvasom olyan sűrűn, csak néha idetévedek.
Igen megkaptam, köszönöm.Tetszik a szerkezet,most kezdem megkeresni a rávalót:))Értesítelek amikor aktuális lesz,mert lesz!:)
Biztos nem én voltam. Csere nem érdekel, így is kezd megtelni a műhely javításra váró motorokkal.
Megkaptad egyébként a képeket? Csak mert nem írtál vissza. Én meg bizonytalan voltam a citromail levélkezelését illetően, ugyanis volt már több olyan esetem is, hogy spam-nak minősítette, ha bármit is csatoltam a levélhez.
Régebben nem Te írtad, hogy esetleg motort is beszámítasz?Nekem lenne valamim:))
ETS 250 váz eladó
tel 309847289
Egy picit késve, de most küldtem el a képeket.
Helló !
Vaterán mintha láttam volna emlékeim szerint 4000 körül
Sziasztok,ha valakinek vannak eladó krauser oldaldobozai érdekelne,ha csak egy jobbos az sem baj...
Engem érdekelne a dolog,esetleg fotót tudnál küldeni?
troster@citromail.hu-ra
Érdekelne még az ár, és hol kell átvenni,mert ugye az még plusz költség:))
Előre is köszönöm.
Saját tervezésű és készítésű, hidraulikusan működtethető motoremelő/szerelő pad.
Alkalmas robogók és motorkerékpárok emelésére 300kg-ig, emellett munkafelületként is használható.
4db lefogatószem.
2db fix állású kerék.
Felhajtó rámpával.
Méretei: 200cm hosszú, 62cm széles, leengedett magasság: 20cm, maximális magasság: 80cm.
Kitámasztható a következő emelési magasságoknál: 40, 60, 70, 80cm.
Csak személyesen vehető át a méretei miatt. E-mailben tudok képeket küldeni. Kérem figyelembe venni, hogy rendelésre készül, így kb egy hét, mire átvehető.
Köszönöm sajna messze van tarcsiba egy főtengely érdekelt volna
sorszám: 10920 (126190)
( előzmény: Black Dragon, 2011-02-03 04:33:33)
Helló !
Ezt én sem nagyon értem hogy mi köze van a Jawanak Californiához.
Régen volt egy ritka talán ... is különolajzásos típus de ezen kívűl nem hinném hogy túl sok köze lenne hozzá.
SZia !
merre laksz?
sorszám: 10917 (126178)
( előzmény: Black Dragon, 2011-02-02 17:42:30)
Sziasztok!
Egy halom Jawa 250/559 blokkalkatrész eladó emberi áron. Csak vigye már el valaki.
Jawa 634 és 638 bontott alkatrészei eladók. 06-20-589-7710
ETZ 250-re keresek fejidomot. Túrához kéne, szóval nem pici supermotós v. ilyesmi.
Bevallom, most hogy utánanéztem már látom, hülyeséget írtam.:-o
Szép moci.
Jókat szoktam röhögni rajta, hogy Magyarországon mindenkinek "California" típusú Jawa-ja van! :-D
Kacsa!
Keress meg, küldtem e-mailt.
Sziasztok, először is üdvözlök mindenkit!
Eladó 638-as Jawám. Az öreg Californiai-cseh gépcsodában csak 7400 km van eddig és új zselés akksi és Krause oldaldobozok és hátsó doboz járna hozzá, hiszen túrázni jó!Ha valakit érdekelne pár kép:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/jawa/jawa_638-4424937
Ha valakinek kérdése lenne a motorról szívesen válaszolok rá, ill. ha meg szeretné nézni írjon, mert már sajna a motor és én nem vagyunk egy városban.
Üdv!
Babetta 207 blokkért adnék Pannónia P10 alkatrészeket.
Babetta blokk 207-es típushoz nincs valakinek eladó? Nem baj ha beállt vagy szétszedett, hiányos.
Simson alkatrészek eladók az alábbi típusokhoz:
S51, S50, Kr51( schwalbe), Sr50
Listáért írj e-mailt!!
Szinte minden van!
Ételutalványért is!
Posta előreutalással!
ugrobeka09@gmail.com
06209623250
ETZ 250, vízhütéses, 5 felömlős, 275ccm-es, Yamaha RD350-es membrán, felújitott karburátor, elektronikus gyujtás, új váltó és főtengely- csapágy, zselés akkumlátor, oldalcsomagtartó, egyedi német belpiacos matrica, metál fényezés, első villa-merevítő, elektronikus feszültség-szabályzó, még járatós(500km-t futott) blokk, jó gumik, törzskönyvvel, Szeptemberig müszakival autószerelőtől eladó.Tel.:0670 3897668 http://www.kepesmotor.hu/mz-utcai_klasszikus/p527148
Eladó egy 1987-es évjáratú, piros színű MZ ETZ 150. Igen, 150-es hengere van, de papírjai 125ösek. Festése majdnem tökéletes(lengő villán pár helyen lekopott a festés). Motorikusan erős. 2011.06.18-ig érvényes műszaki vizsgával rendelkezik. Eredeti kormányával,tükrével vihető (nem a képen levővel). Nagykanizsa- Csurgó környéke.
http://www.kepesmotor.hu/mz-utcai_klasszikus/p438404
Hali!
Van rengeteg alkatrészem 150-es ETZhez, bármi ami kell!
kisszirt@citromail.hu
Eladó 18-as-16-os gumik, mz jawa stb motorokra. Motorok bontásából,vannak közöttük szinte újak is.Van minden méretben. Kérésre küldök képet. motorsokk@citromail.hu
Eladó alkatrészek:Mz ETz összes típus,Jawa 350 összes típus. Danuvia,stb...
Írj hogy mire van szükséged,küldök képet és árat. motorsokk@citromail.hu 06209813916
Eladó egy Simson S51-es 70-es blokk tirisztoros gyújtással. Érd: 06-20-589-7710
Sziasztok! Eladó egy 1986-os ETZ 125-ös váz lengővillával és kormánykiflikkel együtt gyári festéssel szép állapotban (forgalmi van) és légszűrőház öntvénnyel valamint eredeti narancssárga festésű akkumulátor fedéllel és légszűrő dobozzal. Továbbá eladó még MZ ES 250/2-es első sárvédők, akkumulátor fedelek, légszűrőház fedelek, műanyag légszűrő doboz és hátsó lengővilla. Érdeklődni a 06-70/4089627-es telefonszámon vagy a gaalszabolcs77@freemail.hu email címen lehet.
Sziasztok!
Alkatrészek eladók az alábbi típusokhoz:
Simson schwalbe
Simson star
Simson S51
Simson S50
Simson Sr50
Listáért írj e-mailt, érdeklődj!!
ugrobeka09@gmail.com
A legkisebb apróságoktól a vázelemekig!!
Eladó:
TS MZ250, 1975,piros, rendezett papírokkal és műszakival. Gyönyörű, felújított állapotban, oldalcsomagtartóval. Ár: 210.000Ft
TS MZ250, 1975, nagyon szép, gyári állapotú (egyedül az ülést kell áthúzni): Adásvételivel és szürke forgalmival. Minden gond nélkül forgalomba helyezhető: Ár: 120.000ft.
Tel: 06-20-924-0454
Eladó alkatrészek:
2.db. ETZ 250-es hátsó kerék, Barum gumikkal szerelve. 16 col. A gumik szinte újak. 10.000 Ft/db
1.db. ETZ 125-150 hátsó kerék gumival. 7.000 Ft.
2.db. Puch kerék 5.000 Ft
MZ TS 125 alkatrészek.
Jawa 638-634 fejidom, plexivel 12.000 Ft
1.db. Pannónia T5 henger dugóval, gyűrűvel 15.000 Ft
1.db. komplett Pannónia T5 kuplung szett 10.000 Ft
1.db. Pannónia P12-es tank 8.000 Ft
1.db. Jawa 638-as komplett első lámpa 8.000 Ft
1.db. Riga S58-as blokk 6.000 Ft
Simson alkatrészek
Sziasztok!Keresek Ts 250/1es tankot krómlemezzel együtt lehetőleg jó állapotút!
Ajánlatokat:zbogyo@freemail.hu-ra kérném
Köszönöm.
Csonka féle stabil motor eladó!
2 ütemü
mindene megvan
karburátor javitásra szorul
20.000Ft
Csere érdekel.
kérésre képet küldök..
binis@mailbox.hu
+36705562563
Bocsi,az kimaradt hogy 125-ös.
Sziasztok!Van egy bontott Mz trophy/ts bontott blokkom,henger-hengerfej kivételével minden cucc eladó.Reális áron!
e-mail:tamas1855@citromail.hu
Sziasztok!
Danuvia, vagy csepel stabilmotor üzemanyagtankot keresek, ha van valakinek írjon.
Eladó motorok.
http://www.szumo.sokoldal.hu/hasznaltmotor
Sziasztok!
Komar elsőtelót keresek jó állapotban!!!
Ne lógjanak az alsó szárak,tehát a persely ne legyen szétkopva.
thotpeti@gmail.com
Sziasztok
Ma vaterán lejáró simson/mz alkatrészeim:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=ugrobeka09
Keressetek bátran!
ugrobeka09@gmail.com
üdv Miklós
HIDRAULIKUS MOTOREMELŐ PAD
http://www.kephost.com/images3/98wva7wlkr2jxe0ochox.jpg
Saját tervezésű és készítésű, hidraulikusan működtethető motoremelő/szerelő pad.
Alkalmas robogók és motorkerékpárok emelésére 300kg-ig, emellett munkafelületként is használható.
4db lefogatószem.
2db fix állású kerék.
Felhajtó rámpával.
Méretei: 200cm hosszú, 62cm széles, leengedett magasság: 20cm, maximális magasság: 80cm.
Kitámasztható a következő emelési magasságoknál: 40, 60, 70, 80cm.
Csak személyesen vehető át a méretei miatt, illetve a szállításban tudok segíteni.
Rendelésre készül, ára 50eFt, csere esetleg érdekel, de meggondolom.
+36-30/457-9791
k.krisz03@gmail.com
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|