Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Nóri azt mondta, van egy komplett első villája kerékkel, fékkel.
Pannónia műanyag első sárvédő eladó!3000Ft
Tárcsafékes ETZ első kereket nem tud valaki, használható állapotban és tűrhető áron? Görbe nem kell, az van az enyimben is:D
Jó állapotú romet kadettra cserélném alig használt T.I.P profi oszloposfúrómat. jellemzői: 650W 5 sebesség, 16mm tokmány, szögben dönthető asztal, legnagyobb befogható anyag 40 cm. 06-20/9-886-411
Sziasztok.Van egy csomó eladó alkatrészem Simsonhoz.Ha bármi kell írjatok e-maill vagy hívjatok s küldök képet is az adott alkatrészről.De vannak kplett dolgaim is mint például blokk,kerék meg rengeteg minden.Baráti áron. smc88@freemail.hu vagy a 06705429151
Eladó egy Simson S50/51 váz MZ TS 125 blokkhoz átalakítva, masszív erős szerkezet. Minden további Simson alkatrész stimmel rá.
Eladó mindenféle alkatrész Simsonhoz (pl:elsővilla,fékek, tengelyek, kormány,vázalkatrészek, kerék, S51 henger, hengerfej, kuplung, komplett 3 sebességes váltó, blokkház, főtengely, berugószerkezet, légszűrőház, légszűrőház fedelek, elsőlámpa, hátsólámpa alap, hátsósárvédők,stb) valamint Danuvia 125 komplett blokk és elsőlámpa ház. Ha valami érdekel, emailban érdeklődj légy szíves...
Sziasztok!
150es Ts Mz-hez kellene karbi, meg henger, vagy akár komplett 150es blokk!!! Akinek van szóljon!!! Előre is köszi
Etz-hez bontott tirisztoros gyujtás eladó kompletten, kiprobálhatóan. / a legjobb ajánlatért, NEM BAGÓÉRT/ 06 70 294 15 81
Hali! Csak gyári MZ-ben gondolkodunk? Van egy acél 18" 36küllős D.I.D.-m, egy ezresért.
sorszám: 6977 (76329)
( előzmény: VisegrádiMotoros, 2007-05-29 10:59:41)
Sziasztok!Keresek 18" os felnit Mz-hez, kerékagy, küllők nem kellenek!Irjatok mailt!
Csatos karbit keresnék ETZ-re, hiánytalan állapotu ha lehet!
Írjon akinek van!
ThUnDeR
Rendben... Nagyon jó lesz! Kösz!
Üdv:Dani
Oksi! Csak holnap tudom megnézni az emiljeimet mert dolgozom. Ha elküldöd a címed akkor legkésőbb holnapután postára dobom.
Baráti áron keresek ETZ re hátsó külsőgggumit! Valami szélesebbet 120-tól használt is érdekel akár 60% os is! Akinek van eladó lécci írjon mailt: hagymasib@sysonline.hu ra vagy hívjon a 20/518-57-64 es számon! Köszi!
Szeva! Kell a lámpa!!!
Mail ment!!
Üdv!
sziasztok JUNAK M10 blokkott keresek henger nélkül...
Hali Danijawa! Most kell a lámpa vagy nem? Nem akarom ráderőltetni, de dobj egy emilt ha nem kell. Köszi! Más már jelentkezett rá.
Hali!
Eladó egy pár/elsö, hátsó/ ts mz kerekek jó állapotú gumikkal.
Ár: 8000 ft
Tel.:06-20/9-886-411
Szolnok megye
hali
kellene nekem etz 250 es hez szivótorok ijet tudsz esetleg és menyiért? elöre is kössz
Szeva! Jawahoz egy 16"x1,85-ös felni, és a hozzávaló küllők engem is érdekelnének!
üdv:Dani
Egy kassai baratom forgalmaz uj felniket,+kullőgarniturat is megkerdezhetem az arat..
Hali. Azt értem hogy fel van javítva a motor. De a "meg minden" mit jelent??
ELadó egy 12 voltos, 5Ah vadonat új akksi, csatlakozót még nem látott, garancialevéllel eggyütt!
postai utánvét megoldható!
dobj egy mailt..ird le a cimed..és megy a csomag
2000Forint az akksi
Sziasztok! Cz 175 sporthoz keresek kipufogót, torokkal eggyütt, és hátsólámpát!! Íme néhány kép, ilyenek kellenének, mint amik a képen láthatók:
http://www.flyingshadows.cz/clenove_party/jindrich_zendulka_foto/cz_175_sport/imagepages/image2.html
http://www.flyingshadows.cz/clenove_party/jindrich_zendulka_foto/cz_175_sport/imagepages/image1.html
Üdv: Dani
Hali!!!
Elado egy etz 150-es gép..felujjitott blokkujj dugo csapágy kuplung teljesen cserélve lett meg minden...rendszám nélkül elado vagy simsonra cserélhető!!ÁRA:40.000huf ha érdekel irj csibifmate@freemail.hu cimre vagy hivj a 70/529-5262-es számon
Van köztük TWIN SPORT is?
2db jawa szétszedve papírokkal jó állapotban eladó, plussz új bovdenkészlet km óra spirál! egybe 60000ft alkatrészenként is eladó!
06706240112
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van e valakinek 150-es ETZ-hez karbija eladó(ha jól tom 24N2-2)? Légyszi írjatok árat, h mennyi egy ilyen!
Előre is kösz!
ETZ 250 tank, akksi oldali dekni, főfékhenger és tárcsa nélküli kerék eladó.
Sziasztok!
Keresek 16"-os Jawa kereket jó krómmal, jó állapotban.
Ha van egy elfekvőbe írj mailt!
KösZ!!
üdv, Norbi
Helló!
Engem lehet érdekelne az ETZ elsőkerék! Mennyit kérnél érte és hol laksz????? Gumi milyen állapotban van? Esetleg nélküle is megbótólható??:-)
Üdv
Nohh Srácok úgy jártam, hogy széjjelbontottam a jawa-m gyújtáskapcsolóját, mert mindig bekapcsolt a tempomat, egyre kisebb sebességeknél :)
(tempomat = kiugrott a slusszkulcs)
A hiba oka 1Xű szt van törve a kapcsoló bakelit része, de nem az alja, hanem az a forgó kis micsoda amire a rúgó fekszik fel.
gondolom ilyet külön sehol se kapok, így érdeklődnék hogy kinek van 638-as jawa-hoz való ménykűkapcsolója :)
Etz 250-es váz első telóval(tárcsafékes) eladó! Nagykanizsán! Képet küldök ha kell! Inkább e-mail-t irjatok! Iá.:12.000 Ft
Helló!
Bocsi hogy csak most írok de csak most kerültem net közelbe!
Az a helyzet hogy utána számoltam hogy megérné e nekem de végül az jött ki hogy nem. Vidéki vagyok és mire hozzám kerülne túl sok plusz lóvé...... Azért köszi
Üdv
ALKATRÉSZEK! Vadonat új SIMSON és MZ, JAWA illetve ROBOGÓ alaktrészek! Gyári és utángyártott illetve bontott alkatrészek OLCSÓN! Blokk és váz alkatrészek, tuningok, tuning-szettek, gumik, akksik, felszerelés! SISAKOK, RUHÁZAT stb...
MINDEN AMI KELL! Vidékre akár postai utánvéttel is!
HÍVJ BIZALOMMAL, MEGÉRI!
Budapest
0630 4096093
streetes@freestart.hu
Sziasztok Van egy eladó kipufogóm 125-150-es ETZ-re! Vadonat új! Nem volt használva! 6000Ft
mzetzpetyy@freemail.hu tel:06202614429
Sziasztok!
Szeretnék egy nagyméretű cspptankot!
Leginkább az IZS régi tankja lenne jó!
Ha valakinek van ilyesmi elfekvőben, kérem segítsen! +36 30 223 99 21
Előre is köszi!
Sziasztok!
ETZ-re kéne nekem előre (18" és kb. 80 vagy 90 széles) vmi jobbfajta(tapadósabb) gumi. Használtra gondolok, ezért fordulok hozzátok! Olyan kéne, ami már ledobott(nem baj ha már nincs benn minta...), tapadós fajta(stoppinál ne csússzon el) és persze nagyon olcsó!
Ha esetleg van valakinek otthon elfekvőben és nincs már rá szüksége, az lécci írjon!
Előre is kösz!
Standard, vagy Deluxe?
Zoltán
Nem tudom mennyi pénzre gondoltál de szerintem ne vegyél használtat.A mofakernél 1710 ft az uj.Nézd meg a mofaker.hu-n.Ennél olcsóbban ugyse ad el neked senki és akkor még nem is biztos hogy jó és szép.
Sziasztok!
Keresek etz 250-es-hez lengővillát.Ha tudtok segítsetek.Kösz.Atesz.
kinics@freemail.hu
Helló mindenki!!
Keresek EREDETI MZ oldalcsomagtartót, de csak olyant, ami felhajthatós.Ha valakinek lenne elfekvőben és emberi áron hajlandó lenne megválni tőlük, azt megköszönném!
zsozol@freemail.hu
Csepel blokk eladó!
plussz kuplungszerkezettel, gyujtás oldali dekni hiányzik!
30/506-5132
postai utánvéttel is mehet a dolog , az +2000forint!
a blokk ára megegyzés tárgya!
ELadó egy 16" barum gumi, etz-re vettem hátulra.. de nem került fel!
vadonat új, levan kezelve!
ha valakit érdekel hivjon fel!30/506-5132
árat mondtok..én is mondok és megegyezünk!
ETZ 250-es motoromhoz keresek kormányt!
Sziasztok!
638-as TS Jawa-hoz keresek gumihengert, ami a tank végét két oldalról támasztja!
NAGYON FONTOS!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|