:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Hello mindenki! Van egy vadiúj csatos karbim etz 250-es hez eladó. Made in Taiwan 16000 Ft az ára. 06-20 956-1044
szükségem lenne egy etz 250 főtengelyre alényeg hogy a kupja és a futófelületek legyenek jók ahajtókar részét ugyis felujitom
Sziasztok, nincs valakinek felesleges etz 250 hez: jó állapotú váz papirokkal, első felni, baloldali oldaldekni, sárvédő, kormány és egy komlett elsőtelója?
Ha akad esetleg valakinek szépen kérem emillezzen! köszi
ETZ 125 tankra keresnék MZ feliratot(fém)
Eredeti német 51-es henger, 38,75-re fúrva. 150 km-t futott (próbaüzem), tökéletes menetekkel. A hozzá való dugót természetesen adom. A próbaüzem során semmi gond nem volt vele, tökéletes állapotban van a hengerfal és a dugó is. Képet kérésre küldök.
P12-höz keresek ülést vagy ülésvázat.Akinek van eladó vagy tud kérem szóljon.Köszi
P12-höz keresek ülést vagy ülésvázat.Akinek van eladó vagy tud kérem szóljon.Köszi
Köszi a segitseget, nézelődtem én is már de nem találtam.Vagy vágott vagy nincs papírja..
Viktor
Hali!Elöbb láttam a vaterán egy pár vázat,meg egészet is kérdés van-e papír hozzájuk...Legalább tel szám van meg tudod kérdezni ha érdekel:)
sorszám: 7028 (76770)
( előzmény: pozsothereal, 2007-06-03 11:41:51)
Hali! Keresek ETZ első tárcsafékéhez egy alkatrészt: egy kis közdarab ez(nem tom mi a pontos neve),amit a féknyereg és a fékcső közé kell elhelyezni. Evvel lehet elérni asszem azt,h ne tekeredjen meg a fékcső. Aki rendelkezik egy felesleges darabbal és megválna tőle, kérem jelezze itt vagy email-ben!! Köszi előre is, pacsi mindenkinek!
Sziasztok, keresek Jawa 350 csepptankos vázat papírokkal, vagy rossz állapotú komplettet, a lényeg h papírja legyen.
Emilben keressetek légyszi.
Köszönöm
Viktor
helló!
Nekem van söt még féktartály is kar nélkül.
Sziasztok! Szükségem lenne komplett első tárcsafékre ETZ-hez. Ha valakinek van eladó...
Széles utat! :)
Sziasztok!
ETZ 250-hez jó fékmunkahengert szerezni esélyem sincs?
Lajos
Soma!
Érdekel még ETZ első kerék? Szolnokon van.
Lajos
250-es trophyhoz keresek láncvédő gumikat,bakelitot,valamint müanyag lámpakeretet,subertűt/d7/mz jelvényt a lámpafejre,16-os felnit.
Jawa 634-hez keresek jó állapotú kipufogókönyököket hollandival együtt.
Keresek250/559 lengővillát.
jól van. Nekem 6000 ből kijött.
mzzzz
Van egy eladó generátor forgórészem ETZ-hez, ha valakit érdekel írjon!
Ha valakinek lenne eladó fékkar , olajtartállyal, akkor ő is írjon :) Kösszi
bubue@freemail.hu
...micsoda igények...
Már azt hittem, elestél...
Csak annyi, hogy meguntam az állandó kormánycsapkodást és instabilitást.
2 első defekt meg 1 motorgyilkos előző tulaj után jó lenne vmi stabilitás is:D
Na ugye :)
Egyébként mi történt, hogy ki kell cserélned a kereket ?
Szia milyen csomagtartód van? Mert ha ETZ-re való engem érdekel. Légyszives küldj róla képet! Köszi!!
Új felni kb. 9 rugó Kretovicsnál (talán!!!). No nem kell elkapkodni a dolgokat, majd kialakul.
Erre emlékszem, hogyne emlékeznék:DDD Csak nem tudtam, hogy emiatt van. Máris megérte anno megvenni:D
MITAS C01 3,50-16 os hátsó crossköpeny eladó! Hibátlan csak épphogy be van járatva 4000Ft ért lehet vinni, újonan 8 fölött van! Ha érdekel emilezz: hagymasib@sysonline.hu vagy hívj: 20/518-57-64
Csáó
Csomagtartóm van, olnap küldhetek képet ha érdekel.
Keresek mz ts125 re a szivócsonk és a karbit össszeszoritó "bilincset". postai uánvétellel is.
és gyári csomagartó is érdekel.
Tudom, hogy nem kell neki az egész villa, de megígértem Nórinak, hogy szólok.
annyiért vesz új felnit és újrafüzeti. Soma! Még lehet így olcsóbban kijön Együdnél....
mzzzz
Ne mondd, hogy nem emlékszel: szép a sisakod :D.
Ok akkor majd alkuszunk:)) 1et kérdezz már meg tőle, hogy miért viseletet irántamn ekkora rokonszenvvel??:D
jawa, mz, simson, motorok felújítása restaurálása győrben. 70/3339723 ugyanitt bontott jawa 634 es alkatrészek eladók, postai utánvételel is. email vagy telefon!!!
Hali véletlen nem tud valaki SUZUKI GT 125-ös höz főtengelyt? vagy cagiva super cityhez főtengelyt. A suzuki 1978-as. Előre is köszi
Ez egy árajánlat volt? :-))
Egy tízezresért. Alkudni már velem kell, ő nem ismeri az árakat :).
És kis hódolóm mennyiért vesztegeti a cuccokat:))))
Tudom, hogy az ETZ első kerék 18-as, de nekem van egy 16-os felnivel fűzött, azért kérdeztem hogy az érdekel-e, de ezek szerint nem.
Igen. Szerintem ismeritek egymást...
18as, mivel ETZ kerékről beszéltem, az meg alapból akkora.
Mailben megbeszéljuk a részleteket.
vale.46@freemail.hu
Sziasztok.
Eladó egy ETZ-n rövid ideig használt Aprilia RS 125-ös Főfékhenger karral, és bilinccsel, szinte vadi új állapotban, ígény esetén fém fékcsővel egyutt. Ha unod már hogy állandoan folyik a féked, elmegy a nyomáspont, akkor pont ezt keresed. Én is használtam, csak jókat tudok róla mondani, egyik fórumozó is vett már tőlem ilyet, azóta nincs is problémája a fékrendszerrel. További infó: vale.46@freemail.hu tel: 0670-310-5801
http://kepfeltoltes.hu/view/070530/90281905911_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070530/12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|