Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Sziasztok MZ-sek!
Eladó egy eredeti Krauser (öntött hátsó és a csőanyagú két oldal tartó).
Pesten van a holmi. Ha MZ-re kell 4000 Ft, egyéb de szocira 4100 Ft, japán, stb 10.000 Ft. :-)
Zoltán
Oilmaster 350-eshez nincs valakinek alkatrésze ? Dekli, szivattyú, miegymás.
Helló Satyak!
Nekem van egy pár Trophy csomagtartóm a számodra! Ha érdekel a dolog, dobj egy e-mailt a zsozol@freemail.hu-ra és küldök képet, meg megbeszéljük a részleteket!
Keresek 250es Trophy Mz -hez csomagtartót.
Jawa alkatrészeket cserélnék ETZ 250-es alkatrészekre. Van egy csepptankos blokkom henger nélkül,Jawa 350 blokk 6 voltos,egy 12 voltos blokk generátorral karbival. Azon kívül van még csepptankoshoz kerekem, első sárvédő. Teleszkópok stb.ETZ 250-es kerekek érdekelnének,blokk,teleszkóp stb.
Tel:70 360 55 53
Ha kell, képet küldök!
ha bármit tdtok légyszi jelezzetek!!!
THX
Hello!
Sürgösen kéne ETZ-hez tirisztoros gyújtás+jeladó!
Itt a tel.számom meg az e-mail cimem:
0620/484-4361, feher-eger@freemail.hu
Elörre is kössz!
$peed
sziasztok.keresek ETZ 250-re való csomagtartót,ha valakinek van légyszi írjon.
Eladó egy pár ts125 kerék, külsö, belsővel 8000 ft-ért vagy elcserélném leharcolt de egybenlévő rometra. E-mailban képet küldök. Ugyanitt ts150-es henger hengerfej 4000 Ft. A hengert furatni kell.
tsmzlacko@freemail.hu
Tel.:06-20/9886-411
Kell, de csak akkor, ha nincs kikopva.
Valamint azt kéne még tudnom, hogy mennyi, hol, és mikor?
Háj!
Etz-hez keresek féktárcsa oldali teleszkópszárat.
Eladó egy pár ts125 kerék, külsö, belsővel 8000 ft-ért vagy elcserélném leharcolt de egybenlévő rometra. E-mailban képet küldök.
tsmzlacko@freemail.hu
Tel.:06-20/9886-411
Heló.Nem tudom hogy a 250esben van e primerlánc,de az biztos hogy a primerlánc a blokkban van,a hajtólánc ami a kerékre megy azt szekunder láncnak hivják.Nem kötekedni akarok csak pontositottam.
Hello tudtommal a 250 es ben nincs primmer lanc:):)Pontosabban a primer lanc a hajtolanc de az nem a kuplung oldalon van:)
Sziasztok!
Van valakinek egy felesleges Riga ülése és egy szekunder hajtótengely Riga22-eshez?
Sziasztok! Ma amikor állítottam a súbertűket, lerepült az egyik tartógyűrű és sehol nem találom, esélyem sincs. A gondom, hogy az én gépemhez csak tűvel együtt lehet venni. Arra gondoltam, hogy szocimotorhoz lehet kapni külön a gyűrűt, csak nem tudom, hogy melyikét keressem, kb. 2,3 mm-t kellene közrefognia. Valaki tud ilyet?
köszi most + nyugtatál!!a csúzlim nem csörgöt igy!!nálam valami tuti gáz.nincs más hátra teljes feltárás + komplett kuplung csere!
Új vooot valamikor!!! ma motorozás közben elszált eggy gyűrü!:(
Hali a 250es TZ nem láncos egyébként az enyém is ijen és minden új benne!
Szerintem megnyult a primer láncod és hozzáverődik a blokkodhoz vagy lelazult valami ami magyarázná a megszünést szerintem mielöbb igazítsd meg a kuplungot!
hali!!
van egy kis gondom a 250-es tz-vel:a bal oldali dekli alól éktelen csörömpölés halatszik amely a kuplung behúzásával teljesen megszünik!nem a kuplungkinyomó csapágy hanem valami más. DE MI???? a segítséget előre is köszi
Ha nem komplett blokkot keresel; nekem van jobb és bal deknik nélküli "középső rész" hengerrel, dugóval 5000-ért Oroszlányon.
Helló! Mi az ára annak a főtengelynek?
Van egy eladó generátor forgórészem 2000 Ft ért, ha valakit érdekel írjon e-mailbe
Szombathelyen
Sziasztok! Eladó eggy EREDETI DDR főtengely ami még nem volt motorba 250es ETZ Érdeklődni a peti.janka@freemail.hu címen lehet!
Keresek MZ ETZ 125/150-es blokkot, lehetőleg Pest-megyében!Mail:kisszirt@citromail.hu
Sziasztok!keresek mz ts 150-es hengert és hengerfejet akár dugó nélkül.ainek van az írjon köszi.
Sziasztok!
Eladó egy gyári új alapméretes ,sose használt TS 250 henger dugattyuval és gyűrűkkel együtt.Mindegyik DDR.Ára 26000Ft
Eladó ETZ-hez generátor álló és forgórész és 250-es ETZ -hez hengerfej hengerrel
Hali!elado mz etz alkatrészek nálam!Fordulatszámérő, ora tarto láncvédö komlettan,indexek,duda,gyujtáskapcsolo,teleszkop,lámpa index kapcsolo szekrény...stb érdeklödni a 06-70-529-5262es számon illetve emailbe a csibifmate@freemail.hu-n..
Etz 12Vfesz.szabályzo,diodasor,hengerek,fötengelyek,hengerek,karbik,sárvédök,stb... eladók.Kecskemét
hever@tvn.hu
06702912829
Hali! engem blokkházak és a váltó érdekelne! ha megvannak írd meg légyszia a peti.janka@freemail.hu ra a számod és felhívlak! előre is köszi a választ!
ohh, hát akkor én kérek ellnézést:)
Hello
250 -es ETZ alkatrészek nagyon olcsón ..váz, gumik, felnik, henger, dekli, telók, szélesített, kormány, kroszszgumik, tank, dobozok...stb ..http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mzts125
Üdv mindenkinek! Keresek 125-150-es Etz jobb oldali oldaldeklit. Lehetőleg élénk kéket! (ha másmilyen az se gond)Ha valakinek van, kérem jelezze! Előre is köszi!
Hali Csaner ! Na most egy kicsit magam ellen beszélek. Két dolgot tudok javasolni. Van Nálam Jawa km.óra bontott, több is. Azt nem tudom, hogy csalnak-é vagy sem, ez menet közben derül ki. Ára: 4.000 Ft. Vagy adom a másik megoldást és itt beszélek most magam ellen. Elmész egy kerékpáros üzletbe és kb: 2.000 Ft-ért veszel digitális kilóméter órát. Azt ha beállítod akkor pontos lesz, csak a baj vele, hogy 99-ig mér. Ugyanilyen digit órát lehet kapni némely motoros szaküzletben is 4-5.000 Ft körüli összegért. Az Én Jawa-on is kerékpáros digit óra van és müxik. Te döntesz: Iszol vagy vezetsz - Megveszed a Jawa órát - digit kilóméter óra. Ha mellettem döntesz hívj a 06-70-374-2948 telcsi számon.
ok. de a láthatóan kényes ,hosszabban elhúzódó témára találta ki Keri a "Csevegő " tropikot.
De hagyjuk! motorozzunk ! :)
Hello mindenkinek
Keresek 638-as jawahoz kilométerórát(csal mint állat 80km/h mutat közbe 80-110 között jár valahol),a fordulatszámmérő pedig szétperegett alapjárat 10000 f/s :)
Üdv.:Ervin
Tud valaki Panni első kereket kilóméter óra lehajtássalfékobbal, pirállal?
Ezt a topicot ne úgy fogd fel, mint egy hírdetésben telít.Hanem mint egy közösséget, akik beszélgetnek mindenről.De persze főleg az alkatrészekről.Gondolom voltál már motorosbörzdén, ottis valami iesmi a helyzet.Ha szimpatizálsz az eladóval, akkor elbeszélgetsz vele erről-arról.
Akinek visszakell olvasnia, az legalább tanul ezekből.
ez egy kicsit már dúrva volt:)
Múltkor bent voltam a Négy Kelemennél. Komolyan mondom meglepődtem. Rendes és segítőkész volt az eladó nagyon.
Így persze azért már másképp fest a dolog.
Mivel nem ismerlek, csak egy hozzászólásod alapján írtam a kifogásoltakat, de ezért kellene mindenkinek pontosan fogalmaznia, a félreértések elkerülése érdekéban.
Adjuk át a terepet azoknak akiknek alaktrészekre van szükségük!
Ne itt veszekedjetek!
Vki jön alktatrészt keresni,(mert ez a tropik arra van) és nagyon nagyon sokat vissza kell olvania mire lát vmi ide tartozót!
SZiasztok! Wartburgot hegyezek, és kellene 3db tök egyforma 250-es MZ porlasztó mindegy hogy TS-é vagy ETZ-é lehet akár csatos is. lényeg hogy komplett legyen mindhárom. árban megyegyezünk! E-mail: waresz89@freemail.hu
A boltokba olyan embereket ültetnek, akiknek halvány selytelme sincs, az egészről.Csak annyit tud, hogy felvan írva kis dobozkákra, hogy minek mi a neve, és azt adja.Énis vettem kuplungbowdent még régebben, és a normális hosszúság helyett, hosszabbat adott.De ugye én kicseréltem a régire.Hát, látszott, hogy próbáltam beleerőszakolni.Na de visszamentem reklamálni, hogy ez nemjó.Aztán mondta, hogy van rövidebb is...Legalább hogyha mondta volna, hogy van rövid, meg hosszú:/Eszméletlen...
Akkor én kérek elnézést!
A motoros boltok eladóival szerzett negatív tapasztalatokat én is sorolhatnám,de most sajnos nincs már időm rá.
Az utángyártott alkatrészek silány minőségéről már nem is beszélve.
Üdv.
Az egyes szám harmadik személy Lacibára vonatkozik... én változatlanul róla beszélek.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|