Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
ELadó ETZ 250 hez ujj kipufó! bontatlan. 6000!!! ár fix.
ha érdekel irj mélt a kobra111kukaccitromail.hu ra!
Sziasztok MZ-sek!
Eladó egy eredeti Krauser (öntött hátsó és a csőanyagú két oldal tartó).
Pesten van a holmi. Ha MZ-re kell 4000 Ft, egyéb de szocira 4100 Ft, japán, stb 10.000 Ft. :-)
Zoltán
Oilmaster 350-eshez nincs valakinek alkatrésze ? Dekli, szivattyú, miegymás.
Helló Satyak!
Nekem van egy pár Trophy csomagtartóm a számodra! Ha érdekel a dolog, dobj egy e-mailt a zsozol@freemail.hu-ra és küldök képet, meg megbeszéljük a részleteket!
Keresek 250es Trophy Mz -hez csomagtartót.
Jawa alkatrészeket cserélnék ETZ 250-es alkatrészekre. Van egy csepptankos blokkom henger nélkül,Jawa 350 blokk 6 voltos,egy 12 voltos blokk generátorral karbival. Azon kívül van még csepptankoshoz kerekem, első sárvédő. Teleszkópok stb.ETZ 250-es kerekek érdekelnének,blokk,teleszkóp stb.
Tel:70 360 55 53
Ha kell, képet küldök!
ha bármit tdtok légyszi jelezzetek!!!
THX
Hello!
Sürgösen kéne ETZ-hez tirisztoros gyújtás+jeladó!
Itt a tel.számom meg az e-mail cimem:
0620/484-4361, feher-eger@freemail.hu
Elörre is kössz!
$peed
sziasztok.keresek ETZ 250-re való csomagtartót,ha valakinek van légyszi írjon.
Eladó egy pár ts125 kerék, külsö, belsővel 8000 ft-ért vagy elcserélném leharcolt de egybenlévő rometra. E-mailban képet küldök. Ugyanitt ts150-es henger hengerfej 4000 Ft. A hengert furatni kell.
tsmzlacko@freemail.hu
Tel.:06-20/9886-411
Kell, de csak akkor, ha nincs kikopva.
Valamint azt kéne még tudnom, hogy mennyi, hol, és mikor?
Háj!
Etz-hez keresek féktárcsa oldali teleszkópszárat.
Eladó egy pár ts125 kerék, külsö, belsővel 8000 ft-ért vagy elcserélném leharcolt de egybenlévő rometra. E-mailban képet küldök.
tsmzlacko@freemail.hu
Tel.:06-20/9886-411
Heló.Nem tudom hogy a 250esben van e primerlánc,de az biztos hogy a primerlánc a blokkban van,a hajtólánc ami a kerékre megy azt szekunder láncnak hivják.Nem kötekedni akarok csak pontositottam.
Hello tudtommal a 250 es ben nincs primmer lanc:):)Pontosabban a primer lanc a hajtolanc de az nem a kuplung oldalon van:)
Sziasztok!
Van valakinek egy felesleges Riga ülése és egy szekunder hajtótengely Riga22-eshez?
Sziasztok! Ma amikor állítottam a súbertűket, lerepült az egyik tartógyűrű és sehol nem találom, esélyem sincs. A gondom, hogy az én gépemhez csak tűvel együtt lehet venni. Arra gondoltam, hogy szocimotorhoz lehet kapni külön a gyűrűt, csak nem tudom, hogy melyikét keressem, kb. 2,3 mm-t kellene közrefognia. Valaki tud ilyet?
köszi most + nyugtatál!!a csúzlim nem csörgöt igy!!nálam valami tuti gáz.nincs más hátra teljes feltárás + komplett kuplung csere!
Új vooot valamikor!!! ma motorozás közben elszált eggy gyűrü!:(
Hali a 250es TZ nem láncos egyébként az enyém is ijen és minden új benne!
Szerintem megnyult a primer láncod és hozzáverődik a blokkodhoz vagy lelazult valami ami magyarázná a megszünést szerintem mielöbb igazítsd meg a kuplungot!
hali!!
van egy kis gondom a 250-es tz-vel:a bal oldali dekli alól éktelen csörömpölés halatszik amely a kuplung behúzásával teljesen megszünik!nem a kuplungkinyomó csapágy hanem valami más. DE MI???? a segítséget előre is köszi
Ha nem komplett blokkot keresel; nekem van jobb és bal deknik nélküli "középső rész" hengerrel, dugóval 5000-ért Oroszlányon.
Helló! Mi az ára annak a főtengelynek?
Van egy eladó generátor forgórészem 2000 Ft ért, ha valakit érdekel írjon e-mailbe
Szombathelyen
Sziasztok! Eladó eggy EREDETI DDR főtengely ami még nem volt motorba 250es ETZ Érdeklődni a peti.janka@freemail.hu címen lehet!
Keresek MZ ETZ 125/150-es blokkot, lehetőleg Pest-megyében!Mail:kisszirt@citromail.hu
Sziasztok!keresek mz ts 150-es hengert és hengerfejet akár dugó nélkül.ainek van az írjon köszi.
Sziasztok!
Eladó egy gyári új alapméretes ,sose használt TS 250 henger dugattyuval és gyűrűkkel együtt.Mindegyik DDR.Ára 26000Ft
Eladó ETZ-hez generátor álló és forgórész és 250-es ETZ -hez hengerfej hengerrel
Hali!elado mz etz alkatrészek nálam!Fordulatszámérő, ora tarto láncvédö komlettan,indexek,duda,gyujtáskapcsolo,teleszkop,lámpa index kapcsolo szekrény...stb érdeklödni a 06-70-529-5262es számon illetve emailbe a csibifmate@freemail.hu-n..
Etz 12Vfesz.szabályzo,diodasor,hengerek,fötengelyek,hengerek,karbik,sárvédök,stb... eladók.Kecskemét
hever@tvn.hu
06702912829
Hali! engem blokkházak és a váltó érdekelne! ha megvannak írd meg légyszia a peti.janka@freemail.hu ra a számod és felhívlak! előre is köszi a választ!
ohh, hát akkor én kérek ellnézést:)
Hello
250 -es ETZ alkatrészek nagyon olcsón ..váz, gumik, felnik, henger, dekli, telók, szélesített, kormány, kroszszgumik, tank, dobozok...stb ..http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mzts125
Üdv mindenkinek! Keresek 125-150-es Etz jobb oldali oldaldeklit. Lehetőleg élénk kéket! (ha másmilyen az se gond)Ha valakinek van, kérem jelezze! Előre is köszi!
Hali Csaner ! Na most egy kicsit magam ellen beszélek. Két dolgot tudok javasolni. Van Nálam Jawa km.óra bontott, több is. Azt nem tudom, hogy csalnak-é vagy sem, ez menet közben derül ki. Ára: 4.000 Ft. Vagy adom a másik megoldást és itt beszélek most magam ellen. Elmész egy kerékpáros üzletbe és kb: 2.000 Ft-ért veszel digitális kilóméter órát. Azt ha beállítod akkor pontos lesz, csak a baj vele, hogy 99-ig mér. Ugyanilyen digit órát lehet kapni némely motoros szaküzletben is 4-5.000 Ft körüli összegért. Az Én Jawa-on is kerékpáros digit óra van és müxik. Te döntesz: Iszol vagy vezetsz - Megveszed a Jawa órát - digit kilóméter óra. Ha mellettem döntesz hívj a 06-70-374-2948 telcsi számon.
ok. de a láthatóan kényes ,hosszabban elhúzódó témára találta ki Keri a "Csevegő " tropikot.
De hagyjuk! motorozzunk ! :)
Hello mindenkinek
Keresek 638-as jawahoz kilométerórát(csal mint állat 80km/h mutat közbe 80-110 között jár valahol),a fordulatszámmérő pedig szétperegett alapjárat 10000 f/s :)
Üdv.:Ervin
Tud valaki Panni első kereket kilóméter óra lehajtássalfékobbal, pirállal?
Ezt a topicot ne úgy fogd fel, mint egy hírdetésben telít.Hanem mint egy közösséget, akik beszélgetnek mindenről.De persze főleg az alkatrészekről.Gondolom voltál már motorosbörzdén, ottis valami iesmi a helyzet.Ha szimpatizálsz az eladóval, akkor elbeszélgetsz vele erről-arról.
Akinek visszakell olvasnia, az legalább tanul ezekből.
ez egy kicsit már dúrva volt:)
Múltkor bent voltam a Négy Kelemennél. Komolyan mondom meglepődtem. Rendes és segítőkész volt az eladó nagyon.
Így persze azért már másképp fest a dolog.
Mivel nem ismerlek, csak egy hozzászólásod alapján írtam a kifogásoltakat, de ezért kellene mindenkinek pontosan fogalmaznia, a félreértések elkerülése érdekéban.
Adjuk át a terepet azoknak akiknek alaktrészekre van szükségük!
Ne itt veszekedjetek!
Vki jön alktatrészt keresni,(mert ez a tropik arra van) és nagyon nagyon sokat vissza kell olvania mire lát vmi ide tartozót!
SZiasztok! Wartburgot hegyezek, és kellene 3db tök egyforma 250-es MZ porlasztó mindegy hogy TS-é vagy ETZ-é lehet akár csatos is. lényeg hogy komplett legyen mindhárom. árban megyegyezünk! E-mail: waresz89@freemail.hu
A boltokba olyan embereket ültetnek, akiknek halvány selytelme sincs, az egészről.Csak annyit tud, hogy felvan írva kis dobozkákra, hogy minek mi a neve, és azt adja.Énis vettem kuplungbowdent még régebben, és a normális hosszúság helyett, hosszabbat adott.De ugye én kicseréltem a régire.Hát, látszott, hogy próbáltam beleerőszakolni.Na de visszamentem reklamálni, hogy ez nemjó.Aztán mondta, hogy van rövidebb is...Legalább hogyha mondta volna, hogy van rövid, meg hosszú:/Eszméletlen...
Akkor én kérek elnézést!
A motoros boltok eladóival szerzett negatív tapasztalatokat én is sorolhatnám,de most sajnos nincs már időm rá.
Az utángyártott alkatrészek silány minőségéről már nem is beszélve.
Üdv.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|