:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Eladó ETZ 250-hez készített rezonátordob könyökkel,bilincsel.
Ár megegyezés szerint.
Képet tudok küldeni akár a felszerelt állapotról is.
e-mail: palya.ferenc@freemail.hu
Eladó egy Michelin 130/80-70 65T külsőgumi szinte uj állapotban olcsón 4000ft ért. Ha kell képet küldök.
Sárváron lakik, a telefonkönyvben Dr. Győrvári néven eléred...
Jawa cz 125-höz bronzperselyt keresek,a hajtokarba.
Csere mz-etz alkatrészek(sok minden van),vagy kp
kibedi gábor! Nem tok v.miért mail-t küldeni, van 2 komplett Mustangom, mi kellen pontosan?
Sziasztok! Keresnék egy ETZ 250 tankot IFA-kék(strandkorlát-kék) színben eredeti festéssel, és ami fontos, belül rozsdamentesen. Ha lenne valakinek ilyen, légyszives szóljatok!
köszönöm
MZ 251-hez keresek olajpumpát minden tartozékával.Akinek van,vagy tudja honnét lehet szerezni ilyet kérem jelezze.Hell!
Na, voltam leltározni! Eladó:
ETZ 125 főtengely, váltó( blokkban, nincs szétszedve), 2 db 125-ös henger+dugó, egy hengerfej; TS 125 tank, rozsdamentes, kék, 125 kuplung, Ts 250 főtengely, kuplung fogaskerékkel, ETZ 250 új hátsó lánckerék gumibakkal; Jawa Mustanghoz minden:)
Akit valami esetleg érdekelne, nyugodtan írjon, biztos meg tudjuk beszélni, nagggyon baráti áron, vagy csere is érdekel:)
ELADÓ ETZ 250 re kipuffogó bontatlan állapotban. ÁRa 6e forint.
érd- kobra111@citromail.hu
Sziasztok! Korábban említette valaki, hogy Óbudán, talán Csillaghegyen, vagy a Flórián tér közelében van egy kárpitos, aki motor nyerget csinált neki. Meg tudná esetleg az a valaki adni a címét/elérhetőségét ennek a kárpitgyártónak?
Sziasztok!
A segitségetek kellene!!
Bukómhoz keresek plexit de hiába.
Nolan N-27 vagy N-60
Ha valakinek van feleslegbe vevő vagyok. Vagy hol tudnám beszerezni a Bázismotoron kivül mivel ott az árak nem az én pénztárcámhoz mértek.
Ha valaki tud tanácsall szolgálni megköszönöm.
Ez mielött megvették tőle a fékhengert, vagy az után történt?
Szerintem hogyha valamit megvesz valaki, és kiderül, hogy nem úgy működik ahogy mondták, akkor mindenki felkapja a vizet.Főleg mikor pánikba esik, mert nemtudja hogy kell megcsinálni.Mostmár tudja, megtudja oldani, de mégis ott a lelki ismeret.
Nem kellene ilyen élesen bírálkozni senkiről. Neked rossz tapasztalatod van, ami talán félreértésből adódott (szinte biztosra veszem), de ezért ne áss el egyből valakit. Látod a topicot, milyen a mentalitás - előbb próbáld meg kettőtök közt tisztázni, mert az ember (Lacibá) nagyon könnyen elveszítheti mások bizalmát, ha így közszájra kerül valami. Csepeg a fékhenger, 250ft egy szimering bele. Nem összeg, ráadásul nekem teljesen új szimeringgel is volt, hogy ömlött az olaj orrán-száján, mert mérethibás volt. MZ-d van, hozzá kell szokni a leleményességhez:)
Biztos vagyok benne, hogy nem a pénzed kellett neki, ráadásul NAGYON OLCSÓN is kaptad azt a fékhengert, ezt nem láttam, hogy publikáltad volna.. Remélem nem veszed zokon amit írtam, nem kötekedni akarok, nem vagyok rokon, vagy ismerős Lacibá oldaláról, csak arra kérlek, ne írj ilyen elhamarkodottan.
Én most vettem Lacibától hengerfejet, korrektül fényképekkel megtoldott mailben leírt róla mindent, segített, ha kérdeztem, s miután megérkezett, felhívott, valamint írt, hogy biztos minden rendben van-e, sikerült-e feltenni, működik-e. A másik meg, hogy úgy küldte el, hogy a pénznek még nyomát sem látta! Előbb kaptam meg a hengerfejet, mint hogy feladtam a pénzt!! Először vásároltam tőle, mégis hajlandó volt elküldeni előre a cuccot, csakhogy ne kelljen utánvétet fizetnem, mert így nekem olcsóbb.
Ugyhogy bátran állíthatom: LACIBÁTÓL NYUGODTAN VEGYETEK BÁRMIT, NEM FOGTOK CSALÓDNI!!
Eladó egy müködő képes ETZ 150 zúgatni vagy alkatrésznek, kislánckereket cserélni kell, 5 sebességes, új aksival. Ha érdekel nézd meg vagy hívj. Ár: 17e Huf Hely : Múcsony
szabadospeti@parisat.hu
06303684968 - 0648403853
Hello!
ETZ 125/150 tankot keresek allapottol fuggetlenul a lenyeg h a menet jo legyen rajt meg a beonto nyilas ne legyen szet barmolva
elektrooosztro@freemail.hu
Tb. sárberki kereszteződésben az egyik tömb aljában. Anita motorboltját keresd!Biztosan tud vki. segíteni a helyszínen.
Hali
Eladó egy első és egy hátsó kerék ts125ről jó állapotú külsővel, belsővel.
Ár:6000 ft
Érd.:06-20/9-886-411
Képet küldök róla e-mailban
Hali tatabányán merre van az a bolt ahol vetted a csapot?
Sziasztok. Nincs meg véletlenül valakinek a börzéken felbukkanó "gumis ember" telefonszáma?Pannóniákhoz szokott mindenféle gumi alkatrészt árulni, meg tömítésgarnitúrákat.Régen láttam nálla utángyártott D csepel ülésgumit.Amiatt kéne.
A fekete dobozért meg a jeladóért 8ezerre gondoltam. Én egy tizesért vettem.
Hali!
Van kis TS MZre hátsó csomagtartóm,és jobbos,vagy balos oldal csomagtartóm,fix,nem a felhajthatós.
Háj!
Az elektromosgyújtásért mennyit kérsz?
Én egy kisméretű olasz csapot vettem az enyémre Tatabányán. 1000 ft körül volt . A menet ua., csak fel kellett csavarni a tankra. Ugyanott vettem egy mini benzinszűrőt és még jól is mutat.
Nekem van kapaszkodom ha kell!!
sorszám: 7312 (80519)
( előzmény: bermudaharomszog, 2007-07-28 13:25:00)
Etz bontott alkatrészek eladók. (elektronikus gyujtás,tank,porlasztók, papiros váz stb....)
Eladó egy 2sebis babetta kicsit ramaty állapotban kicsit átalakitva.10ezer az ára.
Valami nem stim mert nem kaptam emilt. Légyszíves hívj fel a 06-70-374-2848 telcsi számon.
Szia Zsiványka!
Írtam mélt, mivel nem küldtél telefonszámot. De a lényeg az, hogy kell a cucc.
sajnos nekem csak a 125-ösé kéne...de azért kössz
Hali!
Nem az teljesen renben van, janem, a műszaija lejárt az előbb... Az csak egyben eladó. De u.i. van egy 250-es is, amit vihettek darabokban is akár(blokk csak 1ben).
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=75963
ELADÓ etz 250 re Zichy utcába vásárolt bontatlan "gyári" kipuff.
ára 6000 magyar forint.
érdeklődni mélbe
a : kobra111kukaccitromail.hu cimen.
Hali!
A 125-ös ETZ-nek csak a blokkja eladó?
üdv!
Sziasztok!Aki visegrádhoz közel lakik max 20km-re, és van Simsonhoz egy fölösleges kipufogóvégje, az dobjon meg egy mailal lécci!
Sajna azt már oda adtam egyik haveromnak... De ha kellene még vmi, akkor szólj!
sorszám: 7302 (80396)
( előzmény: bermudaharomszog, 2007-07-28 13:25:00)
Helló!!
Nekem a hátsó krómozott kapaszkodó kellene ha megvan még.Várom válaszod!!
Elérhetőség lemaradt :S uraltroyka@hotmail.com
Tel.:06304433916
ETZ 250 alkatrésznek eladó!
Darabokban is(blokk csak 1ben)! Elő lett készítve festésre, a váz le van alapozva, a többi csak csiszolva van. Majdnem minden megvan hozzá, 1-2 apróság hiányzik csak. Ugyanitt ETZ 125 eladó (http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=75963)
Hali Joseph251 !
Küldtem emilt, ha érdekel a dolog hívj a megadott telcsin.
nemigaz, hogy senkinek sincs eladó teleszkópja!
Már két kommándánte is írta, hogy van, én válaszoltam is, hogy kéne, azt most meg le sem fosnak. Nem kell a pénzem, vagy mi az isten van!
Tehát mégegyszer:
Etz féktárcsaoldali teleszkóp szárra lenne szükségem, mivel az enyém minimálisan bár, de kotyog. Ha valakinek van, és megválna tőle, az legyen szíves jelezze ezt, de csak akkor, ha ezt azután is így gondolja, miután én azt mondom, hogy megtvenném.
Kellenne nekem egy gyári etz benzincsap. Akinek lenne az irjon pls.
www.wild.hu eseményekben meg találod.
Hello!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet megszerezni az alkatrészbörzék, találkozók, helyszineit és idöpontjait?Próbálgattam a keresövel de nem igazán találtam meg.
Gyerekek!
Csak most olvasom, hogy mennyi hozzászólás van az ETZ fékolajtartály-vásárlásommal kapcsolatban! Köszönök mindenkinek minden együttérző hozzászólást. A durvák indokolatlanok voltak, ne akarjuk, hogy bárki megbántódjon. Azt akarjuk, hogy az eladó is tanuljon belőle, meg persze mindenki más. Egyébként Lacibá tényleg felelőtlen, mert azt sem tudta, hogy javítható-e az alkatrész. Szerencsére felújítás után jó lett.
Matifu!
Ha emlékszel erre az esetre az ETZ Fékolajtartállyal, akkor mondom, hogy nem láttam az alkatrészt, ezért kérdeztem meg az eladótól, hogy van-e baja, és erősíttettem meg vele, hogy nincs.
Lajos
Andris!
Kösz a hozzászólásod! Tényleg javítható volt a munkahenger, de amint írtam, többször megerősítette Lacibá, hogy SEMMI BAJA NINCS. Ma raktam össze, és örülök, hogy jó. Szia,
Lajos
350 jawa első teleszkopok váz blokkba kupplung kosár hajtó mülánc+első kis fogaskerék a fötengelyre. ELADÓ VAGY ELCSERÉLHTŐ MZ TS ALKATRÉSZEKRE. EMAIL: cseh9@freemail.hu (kom-eszt megyeiek elönyben)
ELadó ETZ 250 hez ujj kipufó! bontatlan. 6000!!! ár fix.
ha érdekel irj mélt a kobra111kukaccitromail.hu ra!
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|