Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Eladó ETZ 250 légszűrőház,akksifedél,középállvány,hátsó villa. ETZ 150 benzintank. Krauser oldaldoboz szett, a tartókertével együtt (22eFT) Infó: 70-2963176 ill. vervilag@yahoo.com
Hali
Van egy etz 125ösöm alkatrésznek papirok nélkül.Henger lehuzva ,kuplung szétszedve,hátsó kerek kiszedvede de a karbin kivül minden negvan.
Amugy a felhasználható alkatrészek elég jó álapotban vannak,ha valakitt érdekel küldök képekett.
Cserébe érdekel papirok nélküli /1 es,tz250 ,350-250 jawa(csak induljon ,mindegy hogy ha szakadt)
Föleg Györ-moson sopron megyéből várom a jelentkezökett.
nekem volna sok simson alkatrészem + mz alkatrészek meg van egy motor ami ijen épitett dolog de blokk nélkül tuningmocinak elado meg van egy benzinmotoros fünyirom jelenleg üzemképtelen de javithato ha valakit érdekel chris_k1@vipmail.hu a cimem
MZnél az ember álltalában TS-re ES-re gondol.Igaz,hogy az ETZ is MZ,de az csak ETZ-ként él a köztudatban:)
mert pl nem mindegy, hoyg egy 250 ETZvagy Ts kuplungagy, vagy nem mindegy, hogy egy 250-es ETZ vagy TS főtengely és még sorolhatnám. Csak ilyen apróságok miatt. Amúgy az ETZ is tényleg MZ.
helo
kellene nekem egy vagy kettő levegőszürő és karbiösszekötő
gumicső.(3mustangunk van)Meg kellene esetleg karbi ha olcsón adod de
siber+tű+biztositó lemezke az kellene nagyon fontosan.Meg kellene még
ha van 2 elsőlánckerék.Jó lenne még egy km óra ,2 spirál,egy jó
hátsófékbovden,fékpofák,elsőlámpafej kapcsolóval,foncsorral óra
nélkül,kormányra váltókapcsoló,meg egy kipufcsonk.
Sziasztok.Nagyon keresek ts ülésre zárható fedelet ami ott a hátulján van.Van pár cuccom ts -hez is meg etz-hez is biztos megegyezünk valami cserében.
Tudom, hogy rozsdás, az nem szempont. Ne legyen horpadt, lyukas, stb. Viszont Szombathely nagyon messze van, nem tudok elmenni érte Szolnokról.
Az ETZ is MZ, miért kell külön megjelölni?
etz251es főtengelyt keresek 32es hajtókarcsap átmérőjüt irjatok
Helló/Sziasztok!
Lenne nekem egy gyári MZ TS csomagtartópárom (oldal) 3000Ft-ért akit érdekel írjon mail-t képet tudok küldeni!
További szép napot.
Szia mindenkinek! Mz,Etz,Simson motorkerékpárokhoz bontott alkatrészek eladók! Érd:06/20/210-8033 vagy emailen
Akinek van 250/1-eshez kormánya szép krómmal az írjon....ha csúnya a króm az se baj.....ano.minusz@freemail.hu THNX
Eladók: 16-os ETZ első kerék féktárcsa nélkül, 90%-os gumival, ETZ első teleszkópok, Jawa Twin Sport üzemanyag tartály, Jawa lámpák, 638-as blokkok és alkatrészei, 634-es hengerek
Sziasztok!
MZ TS 250es-hez keresek krómlemezeket és gumikat a tankra. Akinek van eladó az jelezze. Köszi
hali mindenkinek ÓLCSÓN ELADOK 250-ES MZ CUCOOKAT
irjátok meg mi kell a buster_88@citromail.hu-ra
küldök képet az alkatrészröl természetesen
Hali!
Ha valaki tud egy eladó 150es karbit akkor
szóljon!!! Ha érdekel valakit van cserébe egy Daytona thunderbolt gyújtásom!
Hali. http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m85/m89/2812o.jpg Ilyen motort szereztem alkatrésznek blokk nélkül ja és nem ilyen állapotban. Csak így egyértelműbb hogy melyik típus. Alkatrészek eladók.
Hali!
Engem érdekelne,csak az a legfőbb kérdésem,h peregyesbe belefér-e?
Hello
Van egy eladó 110/80 16" heidenau K36 gumim kb 95% os az ára 5000Ft az új ár 8500fT ha valakit érdekelne az elektroosztro@freemail.hu elér
Meg horpadtnak se horpadt:)
Szombathelyen vannak, könyökcső nemtom milyen, de sz.tem rozsdás, rohadtnak nem rohadt. Még nem láttam nem rozsdásat, mint a babettán, a henger alatt úgyis kap egy jó adag koszt meg vizet.
Popper!
Hol vannak a Mustang alkatrészek? Nekem egy nem horpadt kipuff könyök kéne.
Hali!
Engem érdekelne 8 ezerért, ha működő képes és ha még meg van.
jah meg volna egy benzinmotoros fünyirom ha érdekel valakit jelenleg nem müködöképes hiányoznak a kerekek meg nincs benne olaj lehet hogy ezek fölszerelésével müködik is jah meg beránto szinor sincs rajta még ha érdekel valakit irjon ha igényvan rá ezt is elcserélem
nekem volna pest megyéböl sok simson alkatrészem valamint 175 ös sport czetka hoz mindenem valamint mz alkatrészeim ha valakit érdekel irjon ha igény van rá elis cserélem öket
hali mindenkinek ÓLCSÓN ELADOK 250-ES MZ CUCOOKAT
irjátok meg mi kell a buster_88@citromail.hu-ra
küldök képet az alkatrészröl természetesen
Hali. Van egy szétbontott TS jawa burkolt hátsó lámpás motorom blokk nélkül, alaktrészeket eladom róla, ha valakit érdekel jelentkezzen.
Schwalbe-hoz keresek "SCHWALBE" díszfelíratot előre a burkolatra. Postai utávéttel, előre is kösz.
Franciát nem naon vágom...:I
Én se....
(csak sztem nem 2FT)
Segíts egy kicsit, légyszíves, nem találom a postaköltséget...
http://pieces-mz.com/
megéri megnézni.....
csak a posta költség egy kicsit húzós, de ezek sztem gyári cuccok mert nem látszanak gagyinak, de legalábis jó minöségűek !!!!
http://pieces-mz.com/
megéri megnézni.....
csak a posta költség egy kicsit húzós, de ezek sztem gyári cuccok mert nem látszanak gagyinak, de legalábis jó minöségűek !!!!
etz 251 főtengelyt keresek afőtengelycsapja nagyobb mint a sima tznek 32milliméteres nem baj ha fel kell ujitani csak a kup és a csapágy futók legyenek jók
oksa!
Itt az ímél címem: feher-eger@freemail.hu
Szerintem jó állapotban van. 1500-ra gondoltam. kecskeméten van Holnap tudok képet küldeni ha érdekel.
Mennyiért??? Milyen állapotban van?
Kössz:)
Hali!
Kellene nekem ETZ 125höz kuplung-agy!
Ha valakinek van elfekvőben egy légyszi szóljon!
Elörre is kössz.
Ja, az emilem +változott, izsyrider@freemail.hu v. 30/4368428. Széles utat!
Hali! Jól emléxem, h itt keresett vki olyan MZ tanksapkát, amin a hatnapos győzelmeik vannak felsorolva? Merthogy találtam otthon a sifonérban, ha még érdekli az illetőt... :-)
Helló!
Keresek motorkuli kereket, ha valaki tud kérem hívjon! Nem tudom a pille kerék ugyan olyan-e, ha igen az is jó!
30/359-2329
Eladó etz gyujtás fesszabályzo diodahid.Ezenkivül mindenféle bontott alkatrész
Elado etz 250-es tank.Belül nem rozsdás de kivül festeni kell.
Eladó ETZ 250-hez készített rezonátordob könyökkel,bilincsel.
Ár megegyezés szerint.
Képet tudok küldeni akár a felszerelt állapotról is.
e-mail: palya.ferenc@freemail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|