:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
sziasztok felujitható etz főtengelyt keresek 32es hajtókarcsappal!köszi előre is
Sziasztok! Szükségem lenne egy ETZ első fék főfékhengerre-ami a kormányon van. Kar nem kell hozzá, az sem baj, ha ki van szakadva a menet amibe beletekerem a tükröt, csak JÓ legyen. Ne legyen elrepedve meg szétkopva, fel tudjam újítani. Akinek van, kérem hívjon: 0620-2093590 illetve mail: latzko@freemail.hu Illetve eladó egy 250-es ETZ, piros, nagyon szép-de tényleg. Semmi baja. 300-as henger van rajta, nem kókányolva, igényesen. Küldök képet, ha kell vkinek. Friss -lesz- a műszakija is, kedden viszem.
Simsonhoz keresnék elfogadható külsőt 2000 ft.-ig. T:06702339483
pannonia T5-höz keresnék a hátsó kerékhez lánckereket, alaplapot,meg lendkereket,meg kormánykiflit (ha lehet akko kormányrud szorító bilincsekkel)... előre is köszönöm... Írj e-mailt: vmartin15@citromail.hu
nekem lenne még mindig sok alkatrészem simohoz meg mz ts hez is van 1 2 dolog meg egy ojan váz amibe egy czetka jawa 175 ös blokk volt de crossozásra tökéletes meg vannak simson swarbi hoz idomjaim akit éedekel irjon
3 sebis riga blokk, kuplungja szétszedve, eladó. Ára 3000Ft. Eredetileg egy Riga Stella blokkja volt.
Jawa 638 karbi, alig használt eladó. Ára 3500Ft.
Szombathelyen található ez a kedves kis forgórész :))
Engem még mindig érdekel az ETZ el. gyújtás,de tel.-t nem veszel fel, mail-re nem válaszolsz!
Üdv mindenkinek !
Ha valakit érdekel van egy CZ 350 (1980) motorkerékpár teljesen szétszedve alkatrésznek egyben vagy külön eladó. Ami hiányzik belőle : váz , 2 db dugattyú , minden más megvan . Még az eredeti szürke forgalmi is. email : sziriak@freemail.hu
Csaprago! Küldtem neked méjlt. Olvassad elfele!
szevasztok Motorosok ! Lenne egy eladó kipufogóm ETZ251-re 6000Ft-ért, és keresek egy alapméretes hengert,lehetőleg használhatót!
Szia. Kösz a gyors választ, de Közben váratlanul megoldódott a dolog.
Jut eszembe, akinek töltési gondjai vannak a 634esen, gyanakodjon a forgórészre is, ne csak az állórészre. Nekem szép lassan, vagy két év alatt csökkent le annyira a töltés, hogy a végén már csak 4-5 volt volt.Egy szerencsétlen ütés a tekercselésre(lesett vagy fél méter magasról szerelés közben, nem betonra hanem földre), menetzárlat, aztán az így legyengült forgórész egyre kissebb terhelésre tovább ég lefele.Alattomos hiba. Ha legalább egyszerre szállna el....De a legvégéig többé kevésbé megvan a fesz, csak egyre magassabb fordulaton, amiről az ember azt hiszi, fesszabályzó.Csak az árulkodó valamennyire, hogy a terhelést is egyre kevésbé bírja.
sorszám: 7423 (81849)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-08-22 11:05:37)
Nekem van egy eladó forgórészem... 2000 Ft , ha érdekel! sztem, megfelelő ár érte :)
bubue@freemail.hu
Sziasztok!
Szükségem lenne egy működő ETZ generátor forgórészre. :) Ha valaki eladna egyet szóljon.:) Köszi LP
Hali!
150es ETZ karbit keresek jó állapotban!
Ha valakinek van akk küldjön mailt!
Kössz!!
Hali. Van egy újratekercselt de az a cseptankoshoz való, és van egy használt ami a 634-es hez való.
Keresek egy jawa 634 dinamó forgórészt.
Meg is próbáltam a dolgot.A Ternai: A Motorkerékpár könyv mellékletét lehet letölteni az itt szóra kattintva
Ez egy HTML tag, ami sok helyen megengedett. Konkrétan így néz ki: (a href="http://www.ide_mutat_a_link.hu") ez a szöveg lesz kattintható(/a)
A zárójelek helyett persze a relációs jeleket kell használni, de ha most is azzal írtam volna, akkor csak a linket látnád. Remélem érthető voltam. Arra figyelj, hogy ha elrontod, nagyon szét tudod nyomni az oldalt.
Négysbességes vagy peres? Előbbihez van kuplungagyad? Árat is tudnál küldeni??
köszi előre is!
ÜdV:
mzzzz
Szia.
Ez nem motoros téma.A linkre mutató "A részletek itt vannak" dolgot hogy rakod be ide?Valami programban megcsinálod azt bemásolod?Vagy hogy lehet ezt?
2db 250ts blokk darabokban karbival... és egy mz vázból átalakitott központi teleszkópos váz eladó, de van mit csinálni rajta. aprillia krosszmotor tank és ülés, hátul kiemelve hosszabb lengőkar és központi teleszkóp. kerekek is benne vannak csak összekell rakni.
Akinek van idelye megcsinálni és szeretne zugatni annak ajánlom.
Alkatrésznek is jó.
Ár: 19 999Huf
Hely : Múcsony
Tel: 06303684968
szabadospeti@parisat.hu
ELadó ETZ 250 kipuff. ujj.
ára 6500FT
Hali. És hová kellene menni? A felújításra szorul az azt jelenti hogy nem látszik ki a rozsdából vagy azt hogy használt de hajtókar javítás után mehet be a blokkba?
Van kettő is, de felújításra szorul. Ingyen a tiéd, ha érte jössz.
sorszám: 7407 (81757)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-08-21 13:09:55)
Hali. Egy nem túl rossz 350, 634-es főtengelyed van véletlen? Nekem akad babetta forgórészem is.
Úgy gondoltam kitakarítom a műhelyemet, megszabadulok minden szerintem felesleges alkatrészemtől. Főleg Jawa 634, és Simson de van néhány más is. 634-hez van még egy csomó apróbb blokk alkatrész is, főtengely, fogasok, stb, ezeket nem fogom végigfényképezni, ha valami kell, szólj.
A részletek itt vannak.
Kedves mindenki! Fájó szívvel megválnék hűséges kétkerekűimtől hely és időhiány mitt.
Simson Schvalbe KR 51/1 turbőhűtős, korának megfelelő állapotban, régóta nem használva : ( http://youtube.com/watch?v=yctJLqDSA2U )
és Babetta 28 elsőszériás, laposkormányos, nagykerekű. merevvillás ritkaság felújított motorral ( http://youtube.com/watch?v=ExWIGEo1jdE ) eladók. Irányár a kettőért együtt 60 000 Ft.
Érdeklődni a zsozol@freemail.hu címen.
Mindez ZALAEGERSZEGEN!
Na ez jó, hozzá vagyok már szokva, hogy ha gyorsan kell gépelnem, rövidítem a "hogy"-t "h"-val :)
Az a lényeg,h be lehet építeni. Szóval onnantól mindegy,h könnyebb-e vagy mekkora a csapszeg:)
Viszont ugye mondtad, hogy a váltó ugyanaz,na ezt én nem tudtam. egy az egyben ugyan az? Szóval peregyesből át lehet tenni a váltót? Mert ugyebár Tz betegség, hogy a harmadikat dobálja, és ez elő is jött egy 4-5 hónapja. De érdekes mód TS nem dobja. Annak más anyagból lehet? Erősebb lehet a váltója?
Bocs ezt nem tudtam.Külsö méretei biztos hogy ugyanazok de szétszedni még nem szedtem meg mérni sem mértem sulyra.Akkor ezt visszaszivom.A fötengely nem egyforma.
Nem ugyanaz a főtengely. Be lehet építeni egyiket a másikba,de a TZ főtengely könnyebb, ezért jobban pörög.Tsé nehezebb. Ja és az alsócsap a Tsben vékonyabb.(ha jól emlékszem Tsben 28, Tzben 32mm)
Hát igen azért irtam hogy egy kicsit ts egy kicsit etz a /1-es.A váltója egy az egyben etz 250-es,a főtengely ,hajtórud ,dugó ,dugócsapszeg ,tügörgő,berugószerkezet,kuplung ugyanaz.A henger az már más és a hengerfej is.Csak kinézetre ugyanolyan.Egyébként senki nem állitotta hogy nem mz az etz csak a köznyelv külön emliti.
Az etz is mz gyerekek, nekem példul a 250/1-es majdnem ugyanaz mint az etz bizonyos alkrészei tökre megegyeznek...a blokkban is!
Az igaz. Meg nincs is ezzel semmi gond, de tényleg nem ártana kicsit pontosítani. Csak azért akadékoskodom, mert volt már olyan, hogy felhívtam az illetőt a hirdetett MZ alkatrészek ügyében, hogy akkor nekem ts-hez kellene, aztán csak ETZ cuccai voltak. Kérdem tőle, hogy akkor nem kellett volna odaírni hogy akkor melyik típus? erre ő, hát az ETZ is MZ. Mondtam jó, és letettem. Ráment két percem mobilon csúcsidőben :)
Hello! Elnézést, hogy beleszólok. Nekem egy ETZ 251 motorom van, sokszor mikor egy járókelő meglát megkérdi: "Ez most MZ vagy ETZ?" :) meg börzén is volt, hogy az árus azt mondta, ez a dugattyú gyári MZ nem ETZ. Hmmm az ETZ külön faj....
Sztem ha valaki azt hirdeti, hogy MZ alkatrészei vannak eladók, akkor mindegyik típusához vannak, vagy legalábbis a legtöbbhöz.
Ne haragudj nem megbántani akartalak vagy kétségbe vonni hogy tudod hogy az etz is mz.Igen te odairtad és tudom hogy tudod.Csak azt próbáltam ecsetelni hogy igazából a hirdetőnek kellett volna eleve kicsit pontosabban fogalmaznia.Egyébként az sem mindig egyértelmű hogy mibe mi kell.Nekem egy/1-em van és jó pár dolog ts alkatrész de van olyan is benne ami etz.Egy kicsit hibrid a lelkem.
Ha kicsit utánolvasol szerint oda is írtam, hogy az ETZ is MZ. Meg ha eladó opel alkatrészekről beszélünk, akkor a kedves vásárló csak megkérdi, hogy pl MOVANO vagy CORSA vagy VECtra vagy milyen alkatrészek. Mert szerintem nem mindegy.
De csodálkozzatok csak. Ha netalán egyszer MZ-hez rendeltek valamit, majd nekem nehogy megkérdezzétek, hogy ts vagy ETz alkatrész. Csak MZ-t mondjatok. És ha ETz alkatrlsz helyett Ts-alkatrészt kaptok, akkor majd gondoljatok rám.
ÜDV
Babetta gyújtás keresek kompletten, lendkerékkel együtt. Ha van valakinek elfekvőben, szívesen megvenném. Esetleg csak lendkerék is érdekelne, alaplapot találtam már boltban is.
Van egy 250/559-es Jawam szétszerelve fúrt motorral,még nem is ment eladnám egybenn az egészet(nincsenek paírjai)vagy,ha valaki tud vázat papírokkal az is érdekelne.
Nem csoda hogy nem érti.Mert igaza van.Az etz is az mz egyik TIPUSA.Ez ugyanaz mintha valaki ilyent hirdetne:Opel,Vectra alkatrészek eladók.A hirdető rosszul irta.
Ha nem érted, akkor az elég nagy baj. De mindegy, lényeg, hogy Chevy érti, tehát ezzel nem vagyok egyedül.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|