:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
most szereztem simson swarbi hoz vázat idomokat meg ijeneket irjatok van sokmindenem :) és java felnijeim meg gumik 16 oksak kérdezzetek megalkuszunk
Etz 125 főtengely(felújításra vár), etz 125 henger+hengerfej (fúrásra vár)eladó 3000-3000 Huf, valamint generátor, tank, hátsókerék, lengővilla, első telók, meg sok apróság eladó Szeged mellett(ingyen el tudom postázni!)! Írj, baráti árat kialkuszunk! Ha az egészet viszed óriási engedmény! :)
üdv,
Valaki tud MZ ETS-t írjon. Még egy tank is elég lenne.
köszi
szinte mindenem van simsonhoz sokmindenem mz ts hez irjatok megalkuszunk
ETERÁN JÁRMÜVEK VERSENYE
Bodó Péter emlékverseny
2007 szeptember 01 Fót-Dunakeszi
A verseny a Rákospalotai út és az Alagi-Major között zajlik 9,00 tól.
Depó: fóti gyermekváros bejárat rendörőrs elött.
Nevezési határidő : 2007 aug. 15
Nevezéseket korlátort számban a helyszinen is elfogadunk.
a gépátvétel és nevezés 7,00-tól 9,00-ig tart.
A verseny tipusa hegyi felfútó időméréssel.
versenytáv :4km.
Program :motoros felvonulás
Edzőfutamok
mért futamok.
Nyilvános dijkiosztó
Bontásból eladóak simson, mz, etz, pannónia, csepel, babetta alkatrészek. mezgo.g@freemail.hu
Helló! Igazából csak henger meg dugó kellene, meg a váltó azon része amely a léptető villát mozgatja a blokk tetején a sebességjelző fedél alatti szerkezet! Ha volna ilyen alkatrészed bontva kérlek irj egy árat!
Hali!
Simson Star alkatrészek eladók! Ami még megmaradt belőle:) Váz ,lengővillák, sárhányók stbstb.....
Érdeklődni lehet: folkanimal@freemail.hu
Ha valakinek van eladó MZ kuplungkarja és markolata esetleg két tükör az is lécci írjon a fenti az emilcimre. Esetleg cserélni is lehet
Etz 250-es komplett válto jó állapotban eladó. 7ezer az ára
Eladó Etz 12voltos fesszabályzo dodahid generátor elsö-hátso teleszkopok és mindenféle bontott alkatrész.
Stabilmotor eladó 4ütem, 250ccm, szivattyú ráköthető, vagy földfúró vagy amit akarsz, hasonlit egy agregátorra egy vas keret benne a motor és egy kihajtás.
infók, képek, : szabadospeti@parisat.hu
Köszi, közben azért csak rájöttem! :-)
vigab
Igazad van, ha kell 1 liter tej, ne vegyünk tehenet!
Akkor szerintem bármelyik gépműhely elintézi, nem egy nagy dolog!
BBCode volt. Összehasonlítós oldal itt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/BBCode
Szia! Köszi a tippet. Az oldalt én is megtaláltam, de úgy hallottam elég drága a szerszám, annyit meg nem ér a dolog. Az egész alaktrész kb. 15ezer.
Nem kérdezem meg, rájöttem! :-)
Asszem megkérdezem HyGy-t! :-(
< a href="http://www.nagycsavar.hu/nagy_menetjav.htm">itt< /a >
próbáld html kóddal, ez valami más.(jscript?)
<_a_href=""><_/a_> aláhúzások nélkül.
Hé! Ide nem lehet HTML kódot beszúrni?
Vagy én vagyok balfasz?
Hát itt valami nagyon mellément!
Szóval: [url]http://www.nagycsavar.hu/nagy_menetjav.htm[/url]
Hello
Szerintem bármilyen lakatos megcsinálja!
De miért nem csinálod meg?
Lehet hozzá kapni mindent!
[url=http:// www.nagycsavar.hu/nagy_menetjav.htm]pl itt![/url]
Hello
Szerintem bármilyen lakatos megcsinálja!
De miért nem csinálod meg?
Lehet hozzá kapni mindent!
[url=http:// www.nagycsavar.hu/nagy_menetjav.htm]pl itt![/url]
helló.
nekem van most egy fellújított,gyöngyözött,polírozott gyönyörű t5 blokkom(fúrva,szimering,csapágy,főtengely...)
35 000 az ára.ha érdekel szolj nyugodtan.van alkatrész is...
Nem tudja véletlenül valaki, hogy bp-hez közel ki tud menetfurat felújítást végezni helicoil (vagy ezzel kb. egyenértékű) technológiával? Esetleg ha ilyen nincs, hol lehet ilyen szerszámot kölcsönözni?
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek!!! Müködőképes Pannonia blokkra lenne szükségem lehetőleg T5 tipusúéra és elérhető áron!! akinek van kérem jelezze!!!! FONTOS!!!
osztro013@msn.com
sorszám: 7461 (82312)
( előzmény: szocimotoros, 2007-08-25 09:01:54)
Hello!
Igazad van bocs ETZ 251 de az végül is olyanmint a TS be a 250/1. :)
Na szal még mindig keresek, mert amit csettegő ajánlott az féigmeddig átvan alakitva. Ha más nem lesz maradok ennél, de akinek van még az ne tartsa magában, szóljon :)
képem sajna nincs, jelenleg polcon van (bontásból), de ha ereszt is, akkor egy új tömítés ezt orvosolja (kb fél évre v.5000km-re)30-6054211
És engedi valahol az olajat?
Tudnál esetleg küldeni 1-2 képet?
frenky125@freemail.hu -ra.
Nekem van egy komplett (fékcsővel együtt) 3000Ft, annyi a baja, hogy a fékkar rövidítve van. A festése elég gáz (polírozásra előkészítve:)
Hi. SOS-be kellene nekem egy fékolajtartály ETZ-re. Lehet a hagyományos kör, vagy az ujfajta téglalap alakú is, de nagyon gyorsba kellene mert tegnap lett meghirdetve a moci ma meg eltört :)
Festés nem érdekel, polirozva lesz, csak ne engedjen sehol se, és minnél olcsobb legyen.
Elég maga a tartály, se a felfogatása se a fékkar nem szükséges.
nemmmm ,dehogy!!! ezt restaurálásra vettem , de mégse.
Sziasztok! Eladó egy Etz 125-ös blokk! Karburátorral, gyújtás nélkül! Nem rég fúrt henger! 15000Ft Az ár fix!
Sziasztok!
Van egy eladó 150-es ETZ-m, citromsárga, 600 km-t futott felújítás óta, kérésre küldök képet.
Irányára: 120 eHUF
Szétkaptad azt a szép Ts-t, a büszkeségedet?
jah értem de azé akkorse semmi :)
ELADÓ!!!
mz ts 125 blokk : 10.000.-
2komplett kerék ,fékekkel és uj gumikkal!: 8000.-
tank : 1500.-
első telok kettő: 3000.-
karburátor: 2000.-
váz: 3000.-
hátsó telok : 3000.--/2db
lánc: 1000.-
fékkar ,kuplungkar 1000.-/2
oldadeknik : 1000
ülés: 500.-
hátsó fog. kerék csapággyal : 1000.-
kippufógó UJJ! : 3000.-
km óra: 1500.-
hátsó lámpa : 500.-
középső vázrész (aluminium): 2500.-
és minden apróság!
egyenes kormányos motor volt!!!
ÉRDEKLŐDNI CSAK MOBILON!!!
06-70-három 92-hetvenhét-02
Ja az nem az enyém.Csak ráakadtam.
sorszám: 7448 (82216)
( előzmény: szocimotoros, 2007-08-24 13:49:58)
milyen az "peregyes" ETZ?? Nagyon kíváncsi lennék már, mert még ilyanről nem hallottam.
Sziasztok! Etz 125-höz szeretnék a gázkarnál lévő fékmunkahengert beszerezni! Akinek van, az szóljon már legyenszíves nem kell, hogy új legyen, csak működjön! Tényleg nagy szükség van rá, segítsetek rajtam! email: barna65@freemail.hu Köszönöm előre is!
ahha és megtudnánk alkudni cserébe? irj egy msn cimet és hip hop megbeszéljük
Etz 125 főtengely(felújításra vár), etz 125 henger+hengerfej (fúrásra vár)eladó 3000-3000 Huf, valamint generátor, tank, hátsókerék, lengővilla, első telók, meg sok apróság eladó Szeged mellett(ingyen el tudom postázni!)! Írj, baráti árat kialkuszunk! Ha az egészet viszed óriási engedmény! :)
Peregyes ETZ? mert abba simán befér nekem 125 sön volt csak már nem kell nincs baja a guminak. elektroosztro@freemail.hu címen elérsz
Hello!
Nekem van 1 ETZ 250 es blokkom de nincs rajt gyújtás, főtengyely bevanálva + a hengert se ártana fúrni ha érdekel írj a elektroosztro@freemail.hu ra kössz
sorszám: 7442 (82093)
( előzmény: szocimotoros, 2007-08-24 13:56:14)
jah egyébként motorblokkra vadászom lehet simson mz vagy bármi más nemkell h gyári legyen lényege h müködjön adnák érte simson mz alkatrészeket
ez nem semmi szakfos szép az a faridom meg minden hasonlo te alkottad?
MZ Es,Ts,Etz 125-250 motorkerékpárokhoz bontásból jó állapotú alkatrészek eladók!Érd:06/20/210-8033,motorb@citromail.hu
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|