Alkatrészbörze - új hozzászólás Összesen: 228 oldal
Ok, köszi. Én más tipust keresgélek :)
251-es tankot keresek. kinek van? Mennyiért?
Nekem van:-)Hívj fel.Pesti vagyok. Huszas mobil,háromtizenhat,ötvenhét,ötvenegy
Szia! 120-as vagy 140-es? Mi az, hogy tutti állapot?Bocs a kérdésekért, de nekem már megfordúlt a kezemen vagy 8 db óra tutibbnál tutibb, de nem jött be. Vagy a méter számláló nem volt jó, vagy a sebességet nem mérte pontosan, vagy repedt volt a számlap a csavaroknál, vagy a számlap fehérhez közelítő szinű sem volt,vagy volt már teljesen hibátlan, de újként árúlták, pedig csak ügyes felújjítás volt. Nos ezért gondoltam inkább gyári újra ami még nem volt beépítve!Tudom az nem olcsó. Amennyiben nem új akkor viszont nagyon pipecnek kell lennie.Tehát természetesen érdekel!
Sziasztok!
Keresek jawa 638 ashoz gyári túradobozokat és tartót.
Ha valakinek van ilyen v. tud valamit ajánlani jelezze a krokodil@t-online.hu emilcímemre.
Köszi
Nekem van felesleges Komár üvegem, gondolom az jó a rometba. Úgy is mondhatnám, hogy van egy blokk nélküli Komárom olcsó pénzért elvihető
sziasztok
jawa 638 hoz kellene balos alu hengerfej(olajfelöli)sürgős lenne
köszi
Ha valakinek van felesleges, romet lámpába való üvege, ne tartsa titokba!
van km óra szupi állapotban ha érdekel
sorszám: 7628 (84438)
( előzmény: pancsimániás, 2007-10-04 13:50:36)
VASÁRNAP BÖRZE SZOLNOKON!!!!!!!!!!!!
Akarom írni: fordulatszámmérő kihajtás...
Eladó 1966-os jawa idealom teljesen felújítva. Egy szépséghibája, hogy a frissen fúratott hengerhez való vadiúj dugót sikerült ma faszán elejtenem, és eltört. Ez annyira felbosszantott, hogy elhatároztam, hogy vége, mennie kell.
Ha valakit érdekel id írhat, vagy hívjon: szarkamate@gmail.com
0670-458-1348
Egy 1938-as Jawa 250-eshez keresek alkatrést... Még a 250-es Perakrol is jó hozzá 1-2 cucc..
ha tudtok valamit akkor :0620/321-15-01, vagy roberto1566@freemail.hu-n...
Simsonhoz keresek 4 sebességes, sebességmérő-kihajtásos bal oldali motordeklit, emberi áron. Ajánlatokat mélben kérek. Köszönettel.
Sziasztok! Pannónia fehérszámlapos kilóméter óra kénenek, ha van valakinek hibátlan vagy zsir új!
Köszi: pancsimániás
125-ös etz blokkalkatrészek eladok,akár postával is,illetve egy cz 125 ös furt hengerrel,dugowal,blokk ,váz,stb alkatrészek
mz etz 251-es tank után érdeködnék hogy kinek van és mennyiért?
mz etz 251-es tank után érdeködnék hogy kinek van és mennyiért?
Eladó 12V-os 45Ah-s (autó)akkumulátor, teljesen új, 3000ft-ért (8500 volt a boltban).
Etz állo-forgorész porlasztó és komplett 250-es váltó eladó.
Sziasztok! Eladtam ETZ 250-esem, és rajtam maradt egykét apróság: spotkipufogó (az amit mindenhol lehet kapni csak nyitott rendszerré alakítva szakszervízben!! brutális hang csak elvetemülteknek!! én azért nem használtam mert inkább túrás voltam és oda túl hangos), váltóba 2 db használt, gyári léptetővillák (011;012), 2 db teljesen új gyertya(1db NGK,1db champion). Árban megegyezünk! Nem ebből akarok meggazdagodni....
csao.
enyémek köszönik szépen jolvannak. a 21-re vettem uj gumit hátra.
Danuvia eredeti "zsír új" !! főtengely és első sárvédő keresi a gazdáját a legjobb ajánlatért. 30/425 7116
tula homokfutó új kerekek eladók!
8000ft/DB
Sziasztok, van két komlett (gyári DDR) ETZ 250-illetve 251 váltóm, megválnék a komplett váltószerkezetektől (váltó, léptetés, váltótengely)10000Ft/db áron. Mindkét váltó kitűnő állapotban van, a 250-esben 13429, a 251-esben 11500Km van. Szerintem ez nem pénz értük. HA valakit érdekel, hívjon a délutáni órákban, a 06/20/224-7288-as számon
Sziasztok, van két komlett (gyári DDR) ETZ 250-illetve 251 váltóm, megválnék a komplett váltószerkezetektől (váltó, léptetés, váltótengely)10000Ft/db áron. Mindkét váltó kitűnő állapotban van, a 250-esben 13429, a 251-esben 11500Km van. Szerintem ez nem pénz értük.
Hello! Tud valaki tanácsot adni.Az MZ EZT 250 főtengelye ill. váltószerkezete egy-az egyben beépíthető az ETZ 251-be vagy van valami különbség?
Sziasztok!
Nem tud valaki Gpz500s-hez alkatrészeket?Konkrétan forgórész kéne?Ha valaki tud segíteni dobjon egy e-mail-t!Előre is köszi
ts125rr@freemail.hu
Üdv mindenkinek.Van egy 250-es Jawa-m eladó főleg alkatrésznek mivel nincsenek papírjai.Ha valakit érdekel elérhet:kgt@citromail.hu-n
12V 5Ah Olasz aksi vadi új(még nincs felsavazva) 2000 forintért kecskeméten eladó.(3500Ft a boltban)
Meg ne csodálkozok rajta miután 64 ezer volt már benn.
Heló
Huu az nekem messze van postán meg nem akarom,meg elvileg kaptam egy igéretet
Helló
Hát kb megadta magát a főtengely.Még nem állt be csak csörög,de hallottam már ennél rosszabb csörgést mz -ből az enyém még "jónak"mondható de nekem nem tetszik.És ezt egyik napról a másikra kezdte el.Hát a te géped megvan?
Szeva.
Mizujs?? Széthullott a technikád?
Hol laksz?Mennyiért adod?
Heló.Szolnok megye nekem nagyon messze van Vas hoz képest.Akkor kösz nem kell,postán nem akarom.
Nekem van 150-es főtengelyem, ha kell hívj. 06706394780
4ooo ért odaadom az órát! ha érd van még sok sok uj dolog danuviához
van km Óra jó állapotban
szolnok megyében lakom
Heló
Engem danuvia km óra érdekel ha van.Amugy hol laksz?
Szia!
Csomag feladva!
Sok sikert!
Helló!
Engem érdekelne egy ETZ első kerék! Ha van akkor hol és mennyiért?
Üdv
Üdv Mindenkinek! Mz,Simson,Babetta tipusú motorkerékpárokhoz bontásból jó állapotú alkatrészek eladók.
Heló.eladó TS 125/150 főtengelyt keresek ami jó és nem kotyog,nem felújitott és jók a kúpok,hajtókar.lehetőleg vas megyében lenne jó, esetleg Sopron közelében.
Összesen: 228 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|